-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #36296 üzenetére
Erős vagy!
-
pottyoske197
tag
válasz s4hu|SyD^ #36291 üzenetére
Egyelore toroltem teljesen jatekot , windowsot full format c:
most teszem ujra, alap fenn van, progok stb most jon Uplay ujratelepitese
azt meglatom, friss driverek stb megvan marAzt meglatjuk. Gepet csereltem I7 7700K - GTX1070 re es masodik napra ezt csinalta
a GTX970 el nem volt ilyen bajom, de passz nem tudom mi a ludas jatek proceszor problemaja..
melegedest megoldottam egyelore, leblokkaltam a turbot a procin, amig lesz mivel delideljem, igy 72 fok fole nem megy,
na meg fel ora es kiprobaljukKoszi a tanacsot
pottyoske
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz pottyoske197 #36289 üzenetére
Próbáld meg Uplay-ben a fájlellenőrzést.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
robyg
senior tag
válasz micafighter #36281 üzenetére
Igen erre már én is rájöttem hogy olyan helyre kell dobni ahol nem tudják szétszedni.
Gyógyító szettel megyek. Úgy veszem észre mikor randomokkal megyek hogy egyik se szeret gyógyítós lenni.
Pedig ahogy tesztelem egész jó ez a set az immunitás bármire a hatókörön belül baromira tetszik.
Annyi a gondom nem tudok sokat tenni az elektronikára.
Így is határon vagyok annyi minimum meg kell hogy a fegyók tálentjei aktívak legyenek.
pottyoske197: nekem még ilyen hibát nem csinált
[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
Sziasztok
Kerdesem, 1 oraja kinlodok, szepen ment addig most meg 5 percenkent kidob de Asztalra, nem Mike Romeo es hasonlokkal hanem teljesen, na meg felcserelte a neveket megint a napi heti mindenfele kuldetesnel a terkepnezetben
Nem ertem tegnap helyreallt a menusor, mert azelott is egy hetig ugy volt msot meg csinalja. 2 orat nyomtam nevezeteseket es utanan beindult mar vagy 5 szor kuildtem fel a supportnak a jelentest az osszeomlasrol es passz , bemegyek kuldetesben es kidob felig mikor mar megvan, szoval bosszanto. es jatszhatatlan, legalabb irna hogy szerverkapcsolat stb mi a franc baja vanvalakinek hasonlo ????
pottyoske
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz micafighter #36286 üzenetére
4 Striker, 2 Nomad build videót néztem most, nem rossz, kicsit át kell alakítanom a karaktert, főleg a fegyvereket, de aránylag jól vannak pörgetve a gear-ek.
Egyedül megyek főleg, DZ-be is csak be-be tévedek, ha heti küldetést csinálok. Ha csapatban megyek akkor is random-okkal. Last Stand-et még nem játszottam, szóval nem tudok róla nyilatkozni.
Valami ILYESMIRE vagy talán ERRE gondoltam. Tetszik az a másodlagos Shotgun.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36283 üzenetére
Attól függ hova. Például DZ-ben szerintem a Nomad egy elég jó szett ha egyedül szoktál menni, és csapatba se rossz. Viszont DZ-n kivül a 2es bonusz leszámitva elég meh, last standben pedig nagyon meh. A striker jó lehet, de kérdés hogy egyedül szoktál-e menni, vagy csapatban? Ha csapatban, vannak haverok, vagy randomokkal szoktál menni? Mert ha haverokkal mentek együtt és mindig lesz egy healer a csapatban akkor annyira nem fontos hogy neked legyen valamiféle gyogyulási forrásod, viszont ha egyedül mész, vagy randomokkal, akkor vagy mesterlövészkedsz messziről fedezékből, vagy elektronikára gyurva képességekkel ölsz messziről fedezékből, vagy pl strikernél szükséged lesz valamiféle gyógyulásra.
Gyógyulás lehet több féle képpen is. Gyurhatsz kicsit elektronikára/képzettségre, pl maszkon meg táskán legyen képzettség és specializált táskával menj, first aid self heal modokkal, meg mellényen legyen health on kill, ha van máshol is az csak mégjobb. Másik gyogyulási forma például ha van egy fő fegyvered amin sebző talentek vannak (Competent/kompetens, responsive/fogékony, unforgiving/kérlelhetetlen pl) meg van egy másodlagos fegyvered gyógyító talentekkel (ebből a legjobb a ragadozó), ha van rajta egy talented/tehetséges tulajdonság is, az ráadásul hab a tortán. Ennél a megoldásnál annyi a lényeg hogy kb 15 másodpercenként átváltasz a másodlagos fegyverre és azzal ölsz meg valakit hogy megkapd a bónuszokat, aztán visszaválthatsz a fő fegyveredre amig pl a predatory/ragadozó le nem jár (ezt a karakterednél látod a státusz effekteknél, hogy pl predatory/ragadozó gyógyításából mennyi van még hátra).
Másik verzio önmagad gyogyitására lehet pl a nimble fegyvertok aminek a magyar nevét nem tudom, ez is nagyon jó, és akkor a cover-to-cover mozgásnál bónuszt adó talenteket is tudod használni, pl tactical advance ami a sebzésedet növeli a cover-to-cover mozgás során megtett távolság alapján, meg a másik ami 30% védelmet ad cover-to-cover mozgás közben bekapott sebzésre.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Dendytv #36280 üzenetére
Minél több képzettséged annál erősebbek a skill-ek és gyorsabban is töltődnek vissza (utóbbin még képzettség gyorsítással lehet segíteni). Minél több az életerőd annál több elektronika kell a “vissza-heal-eléséhez”.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
s4hu|SyD^
addikt
Valakinek van valami armor shredder build-je PvE-re, ami nagyon erős és nem is borul egyből? Striker, Predator, Sentry, Nomad vagy Lonely?
Erre a rohangálós, ledarálós, közelmegyek vagy legalább valami kisebb távolságból lövöldözökre gondolok.
Valami ilyesmit próbálok összehozni, amivel stack-olni tudom a DPS-t. Még nem adogattam át minden cuccot szóval nézzétek el, hogy sok hülyeség van berakva. Light M4 viszont nagyon tetszik, nem rángat, pontos, kellően gyors.
Milyen mod-okat rakjak gear-re, fegyverre? Milyen talenteket?
(Még farmolom a küldetéseket mivel nem 100% minden BoO-n, szóval apránként haladok a karival, kb. pár óra alatt felhúztak 30-ra, elég friss ez)
-
micafighter
nagyúr
válasz Dendytv #36280 üzenetére
,,Az elektronika mire jó ?"
A képességek erősebbek lesznek. Például a heal láda többet gyógyít, tovább tart, hamarabb visszatölt, de például a hatósugara nem nő.
,,Arra,hogy pl a heal láda többet gyógyít tőle,a shield tovább bírja ?"
Például igen
,,Illetve ha van adott 210K Képzettségem minél több az életem mellé annál kevesebb csíkot heal-el vissza vagy ugyan annyit (pl 2-szegmen és egy fél túltöltés ?)"
Attól függ, milyen healről beszélünk. A first aid (elsősegély?) képesség fix HP-t tölt vissza. A "csíkok" az a meglévő HP-d felosztása, minél több a HP-d, annál több HP-t jelent egy csík, igy ugyanaz a first aid képesség ugyanannyi képzettséggel, több HP esetén kevésbé viszi fel az életcsíkodat, de ténylegesen ugyanannyit gyógyított rajtad.
-
micafighter
nagyúr
A legvége a legnehezebb Annál a résznél ahol voltatok annyira kell figyelni hogy a dagikat mindig lelőjétek, meg érdemes immun ládát feltenni, nem a földre mert ott szinte egyből elpukkan, van kis emelvény és ott fedezék is védi a ládát oda kell tenni, majd ha legközelebb csináljuk a stolen/lost signalt akkor lehet csinálok egy kis how-to leirást ide.
-
Dendytv
senior tag
Az elektronika mire jó ? Arra,hogy pl a heal láda többet gyógyít tőle,a shield tovább bírja ?
Illetve ha van adott 210K Képzettségem minél több az életem mellé annál kevesebb csíkot heal-el vissza vagy ugyan annyit (pl 2-szegmen és egy fél túltöltés ?)
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Lefty
addikt
válasz micafighter #36276 üzenetére
Mi a neve annak? Ezt most nem vagom hirtelen.
-
robyg
senior tag
Ja a Lost Signal-al én is harmadik napja szenvedek.
Azon a részen ahol a túszt le kell engedni (földszinten a középső ajtó) vagy 8szor kezdtem újra két lengyel sráccal. Mindenáron arra mentek rá hogy a bosst kinyírják, egyszer sikerült is de aki a túszt sebzi azt nem nyirták. Úgyhogy egyszer majdnem megvolt a bosst sikerült kinyirni de túszt megölték így megint kezdhettük előlről.
Ki is léptem. Szerintem azon a küldin ez a legnehezebb rész.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz micafighter #36274 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
Holsteren azért nem enged neked CHC-t mert legacy item, ami azt jelenti hogy 1.6 megjelenése előtti. Pár "új" stat nem pörgethető legacy itemekre, csak új itemekre (új: 1.6 alatt esett, vagy 1.6 alatt lett vásárolva), pl kesztyüre skill haste, mellényre skill haste, fegyvertokra chc.
A vicious-el jobb lesz szerintem
(#36271) players111 a nindzsabájk az a +1 arany szövet szinonimája
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
D3FNC melle milyen fegyvert javasoltok? PP19? Illetve elektronika mennyi kell oda, hogy a pajzs birja de sebezzek is?
-
törölt tag
Tujadonképpen a nindzsabájk szütyő mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Én két fekete zónásat néztem,azoknál volt egy eltérés.
Micafighter: Elfér a ládába. :-) (Midas)
Robyg: Nincs Mit. :-)
Vki írja meg kérem,hogy a tiszta égboltot hogyan lehet megcsinálni pajzsos karakter nélkül.???
A lezuhant helikopternél(?) mindig meghalunk. :-(((
Kikapcsoljuk a védelmi rendszert O.K. és utána?
Azt a két vmit kellene elvinni,de olyan sok az ellenség,hogy egy idő után mindannyian meghalunk. :-/ -
s4hu|SyD^
addikt
2 heti ládából az egyik NinjaBike, ment is a levesbe persze. Viszont 3 Lexingtonból lett egy tűrhető Barrett, jó kevés armor-al.
Átpörgetem majd Electro-ra aztán jó lesz a PvE Tactician-ra. Bár oda meg az arany Vest lehet jobb. Majd tesztelem.
Hurried, Deadly, Sustained (majd ezt lepörgetem) D3-FNC build-hez jó lesz, ami így néz ki most:
Elég szedett-vedett el kell ismernem. Jelenleg főleg Firearms-on van, így ha beadja a Crit-et fejre brutális Damage-et csinál. Keveslem a tárat és az újratöltés nagyon hosszú, szóval lehet berakom azt a Hurried fegyót ide. Lehet Booster Shot helyett Overdose-t teszek be. Talent miatt a Medkit az ad heal-t a shield-re is. Van Elec+Skill Haste mod fent, gondolkodom, hogy Elec+Skill Power jobb lenne talán. Sőt újra visszapakolni Electronics beállításra és összehozni egy legalább 6000 Electronics-ot. Nem tudom itt játszik-e valaki D3-FNC PvE build-el.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
AkciJós a season pass, ha érdekel valakit
-
Lefty
addikt
válasz micafighter #36261 üzenetére
Igazabol bullfrogon a deadly teljesen ertelmetlen igy valoban, lecsereltem vicious-re. A maskon health on kill volt, ezt 3,5% chc-re porgettem. A holsteren viszont nem enged chc-t, ugy nezem, hogy csak az arany holsteren engedi.
Igy most elozo ertekekhez kepest a bullfrog chc 27,5% chd 81%. Augon meg 50% a chc. Koszi a tippet.
Madridista83: nekem heroic dragons nest meg jo 867 armoros skulls mc kesztyut dobott, falcon lost meg bliss holstert.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz Snip3r_HUN #36252 üzenetére
Akkor hogy tetézzem: Warrengate - Ninjabike - Times Square - Midas... a harmadikat most kezdem...
Egyedül a térdvédő hiányozna már csak, mindenből huszonxezerdarab van... nem képes kidobni, pedig last standben még használnám is.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz lalakov #36259 üzenetére
Az mindig 3 részes, semmi köze hozzá hogy egyébként a karakterednek mennyi a HPja. 320ezer HP is 3 csík (3 részre van osztva), meg az 50ezer HP is 3 részre van osztva. A felosztás különbözö mechanikák miatt kell pl talent ami az utolso életcsik alatt aktiválodik, vagy másik talent ami kettö életcsik felett.
(#36260) baker_: bullfrogon az a deadly nem sokat ér ennyi CHCvel sajnos, ha tudod pörgesd el szerintem. Amugy ettöl függetlenül strikernek én lehet maszkra meg fegyvertokra inkább +CHC-t pörgetnék, a statokbol ha jol látom neked maszkon skillpower fegyvertokon meg életerö lehet.
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
A 3 részes életcsíkom idővel nőni fog vagy mindig ennyiből kell gazdálkodni?
-
Lefty
addikt
válasz micafighter #36256 üzenetére
Abban a pillanatban javitottam, ahogy leirtam
-
Lefty
addikt
-
Anonymus23
veterán
Heti kínálatból érdemes lehet (csak így gyors átfutva a módosítókat):
The Ward - 6.0% First Aid Self Heal
DZ West 53rd - 265 FA + 3,118 Skill Power;) - The Power of the Light Side
-
Lefty
addikt
En PS4-en vagyok, de nekem ugyanugy szokott lenni. Szerintem ez platformfuggetlen, hogy melyik vendornal mi van. Pledanak okaert most olvasgatom redditen, hogy mik vannak. Southpaw safehouse ballastic shield damage mod 4%, ott volt ugyanugy. Ward safehouse 6% first aid heal mod. Ugyanugy itt van.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Dendytv #36249 üzenetére
O.K. Bocs csak megkérdeztem. :-)
Így akkor tényleg nagyon kemény számok!!Sajnos nálam nem úgy vannak a megvásárolandó tárgyak.Legalábbis a fekete zónánál biztos nem. :-(
Hasonló van,de nem teljesen az amit a reddit ír.
Aki ps-en játsza,majd nézze meg kérem,remélem nem csak én nézek be vmit. -
Dendytv
senior tag
Szerintem itt mindenki tier5-ben van! Mert a világ leg gányabb dolga lenne az, hogy egy tier 5-ös gear-be vissza rakom magam tier-4,3,2-be és akkor megyek ölni a kisebb szintüeket! Mert ugye akkor nekem szinte mindenem meg duplázódik!
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Elims
veterán
Szia!
Ugyanazzal a karakterrel nem.Hetente csak egyszer lehet,hogy adjon olyan cuccot. Viszont azt nem tudom biztosan,hogy a "hetente 1x lehet" az hétfőtől vasárnap éjfélig -én ezt tartom valószínűnek- vagy a küldetés sikeres befejezésétől számítja-e?
Most véletlenül rájöttem vmire.Azt hittem,hogy vmi glitch-be botlottam..
Nézegetem a nagy ládát a dolgok szelektálása miatt és vki meghívót küld.Elfogadom.Kutakodok még egy kicsit,be az eszköztárba és közel 500e-s szívósságot ír. :-))
Na mondom vhogy így kellene elmenteni,hogy ez megmaradjon.Mivel nem mentem a meghívóhoz és nem csináltam semmit,ő kilépett és felajánlotta,hogy saját történet folytatása R3.Rányomok és a szívósságom visszaállt ugyanoda. :-/
Rájöttem,hogy miért.Mert az ember sima világban volt én meg tier 5-ben.
Ti milyen fokozaton csináljátok a screenshot-okat?Most véletlenül szereztem egy sötétnarancs midas-t.
Jó fegyver az?Megtartsam a ládába vagy passzoljam el,mert nem sok mindenre lesz jó,szerintetek? -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés, randomokkal sikerült megcsinálni a Falcon Lost küldit legendaryn.
Kaptam is érte egy exotic ládát.
Viszont ha újra akarom játszani megint a legnehezebb fokozaton akkor azt mutatja,hogy már nem jár exotic láda.
Ettől függetlenül ha megint végigviszem adhat exotic cuccot?
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
az epectronik-átől is függ az, hogy mennyit heal-elek nem?
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
Hogy tudjam magam heal-elni elégszer. Miért nem kellene ?
-
Dendytv
senior tag
Nah ahogy mondtam is ! Haza jövök és megcsinálom a legendary-kot ! 2db meg is lett belőle !
Az első-ből a loot ! Kicsit csalódott voltam !
De aztán jött ő Ő már a 3-dik de akkor is örültem neki !
Ezzel a set-el voltam Lassan kezd a fejemben összefele állni ez a set összeállítás dolog
-
-
lalakov
senior tag
Elkezdtem a játékot egyedül, de ma csatlakoznának a barátaim is. Ha én a 10-es karakteremmel csatlakozom hozzájuk és így velük újracsinálom a már teljesített feladatokat, akkor lassan fel fognak érni hozzám? Jól gondolom, hogy én a kis szintű feladatokért nem fogok annyi XP-t kapni, mint ők?
-
Elims
veterán
Már nem tudok szerkeszteni. :-//////
Ps4-re is akciós a season pass. :-)) 7700Ft. -
Elims
veterán
válasz TommyS_27 #36183 üzenetére
Ezt pont meg akartam kérdezni,de gondoltam várok pár napot,hogy ne fossam a szót..
Keresek majd nagyobb értékű cuccokat,mert kalibrálni úgyis csak egyre tudok,itt viszont két érték lenne a fontos.
Van még mit tanulni az biztos..nagyon összetett játék,de olvasgatok itt sokat és idővel majd többet tudok. :-)
Az viszont tényleg jó lenne ha egy komolyabb hozzáértővel játszanék/beszélnék,másabb lenne.
Ha véletlenül vki innen (a keménymagból) váltana ps4-re,meghívnám egy division lemezre. :-) (Attól függetlenül,hogy biztos ti is meg tudnátok venni.)Lifer: Engem érdekel a set-ted,mutasd majd légyszives. :-)
Razor-cuccok max. értéke: Köszönjük szépen!!!
Ez biztos,hogy sok játékostársunknak nagyon hasznos!Anonymus: "...5 percig senki sem jelentkezett matchmakingre"
Ps4-en nincs ilyen. ;-) Pikk-pakk talál embereket,komolyan. (De szerencsére szinte mindig megvagyunk 4-en.)
Arnikusz nagyon ajánlott megvásárolandó dolgai!:
Akoska: Ennyiért nagyon korrekt ár (season pass).Kár,hogy ps4-re nem jó. :-(
Ehhez kell egy x00e-s számítógép.Szerintetek melyik a jobb?
M700-123e sebzéssel vagy m44-130e sebzéssel?
M4 18.5e sebzéssel vagy katonai sa-58 25.5e sebzéssel? -
s4hu|SyD^
addikt
Pár kis változtatással sokkal színesebbé és kevésbé idegesítővé lehetne tenni ezt a játékot. Változtassanak az ilyen felesleges dolgokon, mint a Ninja, meg fel lett már itt sorolva, amit az emberek instant törölnek. Jó lenne, ha mondjuk lehetne Intel-t venni (nagy bónusz, hogy most a civilek legalább adnak), vagy valahogy szórni a pénzt. Engem zavar pl., hogy lassú a craft. Legalább lehetne beállítani, hogy most 5-öt akarok craft-olni. Kicsi a stash, vagy akkor legyen minden karakternek külön, de mégis meg lehessen osztani dolgokat a karakterek között. Jó lenne ha a karakterek hangot is adnának ki, komolyan itt ez a Celebration emotion és nincs hozzá semmi hang, katasztrófa. Apró finomhangolások, ne mondja nekem senki, hogy ezeket nehéz hozzáadni a játékhoz.
Egyébként szerintem sokkal jobb lett a játék az 1.6-al. Sokkal változatosabb. Már nehéz eldönteni, hogy milyen karaktert építsen az ember.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz arnikusz #36226 üzenetére
Nem ment fejből,mondtam,hogy nem emlékszem pontosan.
Uplay ha veszek egy SP,azt tovább tudom adni ?
50% leárazás van.----------
Nem gond ha nem tudom tovább adni.
gamesplanet -en olcsóbb.
És itt gondolom kódot kapok.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
RazoR
veterán
Disz iz in dö összefoglaló....
-
addikt
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #36221 üzenetére
Ezért nem akartam írni, mert megtalálja maga kérem.
De ha Gensteretto akkor Tommy Gun- de kéne az a fehér kalap is hozzá.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
A legendary minden nap ad exo ládát vagy csak hetente egyszer ad ?A Tommy Gun-al csupán az a baj,hogy nem sebez elég nagyot.
PVE jó lehet egy csapásmérővel,szépen feltolja a számlálót.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #36220 üzenetére
Nah, fel lettem világosítva
Akkor most már megvan mind
Thompson géppisztoly = Tommy Gun
Csodálatos magyar/angol fordítás.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz jules112 #36216 üzenetére
Sárkány csak heroic van legmagasabb, hetente egyszer dobnak az incursionök heroicon 1-1 exotic ládát, a Legendary-k meg ugyancsak hetente 1x 1-1 exotic ládát.
De kb a PvE bossok is dobhatnak bármit. Pl utána végigszaladtam a bossokon, és a the Ward melletti meg dobott egy Caduceus-t.Frontline-t nem használok (van egy szett, de nem tetszik a játékstílusa) így nem tudok neked válaszolni. Egyébként szerintem nem jó hozzá a barret, sokkal inkább a kegyetlen kesztyű és a zsák, ami a képzettség tárgyakat healeli. Vagy valami nagy krites MP5, ami kritre visszahealel és az gyógyítós zsákkal együtt, nekem valahogy ennél nem illik a képbe a Barret.
TF/Szívósság/képzettség: ami a te játékstílusodhoz illeszkedik. Ismerek olyanokat, akik 270k szívóssággal elvannak, mert igazán jól nyomják, meg jól be van lőve a szett, nekem meg kell a jóval nagyobb szívósság.
Szerintem.(#36217) arnikusz
De ez Thompson, ebből már van 2-3 db is, meg az 1928-asból is. Nekem a Tommy gun kellene.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #36215 üzenetére
Nekem már van igaz, hogy csak egy és a Kedves Játékostársak közreműködésével, de majd viszem magammal szerencsehozónak.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
jules112
újonc
válasz Anonymus23 #36215 üzenetére
Ezt legendaryn, vagy heroicon dobta?
Legendary küldetések dobnak még exoticot, mert én mostanában a hősi küldetéseket csináltam, s az alapból adott?
Frontline szetthez jó-e a Barrrett mellény, és Ferro maszkja, illetve milyen arányú legyen a tűzfegyver (Bullfrog,navy Mp5) a szívósság, és a képzettség?[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
Jujj tegnap a legendary randomokkal... Nem az, hogy fel idegsített, hanem lelkileg tönkre tett! mondom, hogy nah ezt kellene itt csinálni és akkor jó lesz meg kész lesz! A végén,már a BOSS-ok előtti hullám volt mikor már mindenki nagy fiúnak érezte magát meg kezdet rambózni behúzták a sárga MOB-okat a fedezékünghöz a MOB-első dolga volt szétcsapni a heal ládát! Aztán meg minket! 2-óra legendary-zás után még az élettől is elment a kedvem! de nem baj majd ma[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Van olyan amit mindenképp érdemes behúzni a boltokból mielőtt reset lesz? M4, SVD, Backpack, Vest blueprint-ek megvannak persze.
Tankom, Tactician-om, Marksman-em van egyelőre. Tervben van egy rohangalós FAMAS, M4, Striker vagy Predator karakter is.
-
TommyS_27
senior tag
-
arnikusz
veterán
válasz psyonist #36207 üzenetére
Első és legfontosabb ahogy írod szárnyak 100%-on.
Milyen Tierben vagy?
Csinálhatod a napikat, PVE boss farm (4 óránként frissül), de DZ is mehet, de oda csak csapatban.
Lőjj be magadnak egy karaktertípust és azt építsd fel.
DZ-ben ez az új fertőzési esemény szimpatikus és a teljesítésérét kapott cuccot nem kell kimenteni, így nem fenyeget az a veszély, hogy leszednek, levágják stb.HVT igen mindegyiket meg kell csinálni és jelenteni az adott safehouseban, vagy szekrényt kinyitni.
Az a safehouse amelyik a sárga körben kék kört is jelez több célpontinfót ad, de ha segítesz civilnek az is ad 1db-ot.Most már 400-ezer xp-ként kapsz egy field ládát abba is lehet jó cucc.
De ott van az Underground, Survival és Last Stand, az Incursionok, Legendary küldetések, még csak most kezdődik igazán a játék.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
psyonist
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a Divisiont, eddig nagyon tetszik a játék.
Ma befejeztem a fősztorit és elértem a 30as szintet.
Érdeklődnék, hogy ezek után milyen irányban érdemes elmenni? Új és jobb pontszámú tárgyakat hogy lehet szerezni? A napi küldikkel, vagy inkább a metróban és dz-ben? Még maradt pár mellékküldetésem a 3 szárnyhoz, gondolom azokat mindenképp fejezzem be, hogy megnyiljon az összes terület fejvadászos küldije.
Köszi előre is a válaszokat.
Szép napot -
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #36203 üzenetére
Nem emlékszem ilyened még nem volt, vagy volt és jobb lett.
Hát igen kérem ha ez most délelőtt történt megértem, hogy nincs jelentkező, vagy mindenki a Last Standben vitézkedne,Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
RazoR
veterán
Kis help a kezdőknek....
Benne van mindenből a lehetséges max., aztán hogy ki mit hogy rak össze azt már Ő tudja...[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
Tegnap volt három orosz játékos, fent a szokásos rugó-manhunt kempelős helyen. Onnan dobálták a one-shot seeker mineokat. Nagyon élvezetes volt. Egy idő után meguntuk aztán hagytuk őket "érvényesülni". Senki se volt már ott, visszamentem, megvártam még lemászik az egyik, óvatosan lejött, a több rugó fent maradt. Észrevett, jött utánam, én pedig csúnyán lepusztítottam szegénykémet. - Amilyen erős a seekerük, olyan fos a szettjük. De az összesnek, kb. fél tárból lefeküdtek egyenként.
Én egy 4-es predátort + virgonc + kegyetlen kesztyű kombót hajtok. Nagggyon jól sikerült már jelen állapotában is, de még csiszolok rajta jövőhéten. 1v1 sima ügy, tegnap 2db 1v2-t is lehoztam vele, gond nélkül. - Jövőhéten ha úgy adódik, megosztom itt a geart. - Feltéve, ha érdekel valakit persze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar