Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Amikor a feltöltetlen taktikussal a seeker mine betalál és földre visz két manhuntost, felbecsülhetetlen.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #35498 üzenetére
Az is igaz, de hol van már a SWAT 4, azóta csak vannak már itt technikák erre. Ha más nem akkor települjön fel az Uplay mellett, be se engedjen lépni a program indulása nélkül. Nyilván nem ilyen egyszerű ha még mindig nem oldották meg. De akkor adjanak ki valami közleményt, hogy dolgoznak rajta, de elég nehézkes. Vagy mondtak valamit erről vagy hallgatnak?
Engem amúgy nem zavar egyelőre, mert csak PVE, de gondolom nagyon sokan PVP miatt játszák."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Anonymus23
veterán
válasz s4hu|SyD^ #35497 üzenetére
Glitchek: sokszor a játékmechanizmusból fakad, így annyira nem egyszerű, de bármilyen ilyen jellegű dologra hamar rá szoktak ugrani, mert ezek javítására szerintem extra prémcsi van előirányozva.
Cheat:
Valószínűleg a komplett játékot át kellene strukturálniuk/írniuk az alapoktól, ami nem kis feladat (és főleg sokba kerül, nem is beszélve a beismerés presztízsveszteségéről), és inkább a sok-sok százmillióból vásárolnak füldugót, hogy ne hallják a nép e miatti siránkozását. Becsukják a szemüket is, hogy olvasni se kelljen. Problem solved.
Ha meg lehetne rentábilisan oldani, akkor már megoldották volna. De látszik, hogy nem, megint más kérdés (amit már ezerszer felvetettünk, nem csak itt), HOGY HOGYAN LEHET EGY JÓ RÉSZBEN "MASSZÍVAN" PVP ALAPÚ JÁTÉKNÁL KIHAGYNI AZ ANTICHEATET??????
Ami engem zavar, az inkább az, hogy nincs egy fórum, ahol ez ellen lehetne tenni valamit.De neked mondjam, Swat4-ben is mennyien csíteltek, aztán egy a kommunity által írt AC volt a CB-n is a "megoldás", legalábbis a ladderen.
;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondjuk azt nem értem, hogy lényegében a csalás a legnagyobb probléma ebben a játékban, egyébként zseniális. Most az, hogy kinek, hogy adja a drop az megint más. Mégsem tesznek a csalás ellen? Meg nem javítják rögtön a glitch-eket? Miért?
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
addikt
Remélem a holnapi nagy ünneplést azzal kezdik, hogy:
- van anticheat rendszerünk, innentől kezdve ki van szórva minden cheater
- csütörtöki karbantartással megoldódnak a szerver lag gondok, eltűnnek a glitchek[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Soulles #35489 üzenetére
Egy évvel a megjelenés után az ubisoft-nak a premium vendor jelenti a potenciált,az hogy mi kellene a játékosoknak azt nagy ívben lesz*rják... Annak az esélye hogy itt battleeye legyen egyenlő a nullával.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Soulles
tag
A poén az egészben az, hogy mikor anno még wow priváton toltam, még ott is sokkal jobban odafigyeltek az exploitokra. Repültek a ban-ok rendesen. Ez egyszerűen szomorú amit az UBI művel. Fontos kódok futnak kliens oldalon, Battleye nuku és a többi. Olyan sok potenciál lehetne ebben a játékban, mert azért látszik, hogy rengeteg munka van mögötte...
-
i@lex
őstag
Ez MIIII???
Hihetetlen, hogy a sok élettelen nyomorult senkiházi kutya még ezt a fasza kis játékmódot is tönkre.assza.
Ma 5 meccsből 4-en ez volt. Befoglaltunk két pontot, és sehol senki, aztán a meccs végén 16 játékosból 12-nél 200.000 ezres pontszámok. Farmolják a csomagokat ... csak azt felejtik el, hogy a saját játékukat rövidítik meg és teszik tönkre...Bannolnám az összes ilyen selejtet.
-
s4hu|SyD^
addikt
Milyen hosszúak ezek a Legendary-k meg Incursion-ok?
Rendesen úgy érzem nincs elég időm mindenre a játékban. Ez a függőség?
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35478 üzenetére
Legendarykat meg a betöréseket érdemes csinálni heti 1x csapatban az egzotikus ládákért, a loot se rossz és a küldetés se fullad unalomba annyira hamar, mert bár nem nehezek, de azért ésszel kell játszani, és legendaryn van a moboknak egy kis eszük is Mi a HVTkböl is le szoktuk tolni a drágábbakat mert exoticbol úgyis jön célpont info.
Amúgy én is főleg last standeztem, tegnap meglett a 2. kari is 40
Azt hittük amúgy a legendary warrengate frusztráló lesz az idölimit miatt, meg egy random is volt velünk, de nem volt gond egyáltalán
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
válasz micafighter #35477 üzenetére
Ah, jó neked, én annyira ráfüggtem a Last Standre hogy mást nem is játszok, HVT-ket is csak azért csináltam mert valaki írta hogy jó a loot és exoticot dob néha a boss, na én az összeset megcsináltam és semmi 😕, ja meg kellett Pcredit mert már nem tudtam pörgetni XD. LS ládákból se nyitottam jókat, úgyhogy szarik rám a játék... Pedig csak a térdvédő kellene a high end szetthez.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35476 üzenetére
Ezért is jó ha 4en mentek csapatban és nem randomokkal, végre megoldották hogy a ládából kapott lootot is meg tudjátok egymással osztani (pl exotic láda), a legendary küldetések folyamán pl kaptam egy barretet, vagy két skull mc kesztyűt, egy thompsont meg egy caduceust a kedves csapattársaktol MDR is esett kettő már a csapatban 1.6 óta (az egyik nálam last stand ládából, a másik másnál esett exotic ládábol) térdvédőből is minimum kettö.
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Anonymus23 #35470 üzenetére
MDR - t én is szeretnék PTS-en esett ládából nagyon jó fegyver, meg shortbow Térdvédő kellene...
OnePlus 8T
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35472 üzenetére
Hát igen. Valoszinübb, hogy egyszerüen már reflexből ment neki a BM tapsolás.
-
Krissz1983
aktív tag
Mikor manhunt-ban vagy és csak futsz dz1-től egész a dz7-ig 4-en kergetnek. Megcsinálod lefutod. Megfordulsz és már csak ketten vannak mögötted, idegesek lesznek hogy nem kaptak el. Elkezdenek lőni ők lesznek rugók és mindkettőt lerakod. Az érzés Priceless 😂😂😂
Give them nothing but take from them everything
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #35470 üzenetére
Érdekes dolog ez, hogy mivel a looton kívül nincs veszíteni való, így hirtelen olyan csend lett a DZ-ben, hogy csak na, bár ebbe belesegít a +3 terület is az ugyanannyi emberre...
+ lett egy "igazi" pvp része a játéknak, és ha ott ügyes vagy ott is esik néhány láda, abban is lehet bármi , ott is lehet farmolni
-
Anonymus23
veterán
válasz micafighter #35471 üzenetére
Biztos, mert akkor lehet előtte végignézte, ahogy 8 mobot is lelövök, majd mikor már heal nem volt, és medkit is CD-n volt, akkor jöttek
Látod erre nem gondoltam! Vajon miért?
Biztos rosszindulatú vagyok!
Egyébként még akár valós is lehetne egy ilyenfajta "elismerés", de ahhoz a tisztelgés jobban illik...;) - The Power of the Light Side
-
micafighter
nagyúr
Build Planner & Tools néven fut az összefoglalóban, alul kiválasztod weapon base damage checker, beirkálod az értékeket és kiszámolja mennyi a fegyver alapsebzése, én ilyen kalkulátorra gondoltam (erre irányult a kérdés amire válaszoltam) , gondolom te hirtelen gear kalkulátorra gondoltál
(#35470) Anonymus23 lehet sokat látsz a dologba és csak gratulálni akart hogy 1v2 az egyiket lelőtted
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz ZsyfKo #35469 üzenetére
Nekem tegnap 1,5 óra DZ (amikor csak azért mentem be 10 percre, hogy a még 1.5-ben esett MDR-t kipróbáljam) 2 bossból is esett 2 Midas is
Viszonylag csend volt a DZ-ben, 1 rugót lőttünk le, aztán odajött 2 gyerek, hogy gyerünk PvP!, mondtam nekik, hogy lőhettek ha akartok, és majd meglátjátok mi lesz. Nem akarták kezdeni Mi meg nem ezért voltunk benn, hanem mobon fegyvert tesztelni. Fejre 260k felett is critelt az MDR, egy dagi egy tárból megvolt, ha meg még vérzés is volt rajta, akkor kevesebb kellett bele...HVT semmirevaló sajnos a jelenlegi formájában
De lassan a játék is.
Érdekes dolog ez, hogy mivel a looton kívül nincs veszíteni való, így hirtelen olyan csend lett a DZ-ben, hogy csak na, bár ebbe belesegít a +3 terület is az ugyanannyi emberre...De azért vannak nagyon beteg emberek:
Tegnap LS, rámentem az egyik boosterre, ketten jöttek, egyet lelőttem, de a másiknak csak sikerült kiszednie, erre fel odajött, megtapsolt majd leütött. Nem volt semmi, még csak szövegelni sem tud nekik az ember, csak lőttük egymást, abban a körben még csíter sem volt. Nem is értettem, hogy ezt mire fel...
Komolyan mondom nagyon sok nagyon komoly mentális betegséggel küszködő ember(?) játszik ezzel a játékkal, és az Ubi csak felerősíti ezt.;) - The Power of the Light Side
-
ZsyfKo
senior tag
Éjféltől fél 5og nyomtam a HVT-ket, hogy ott jó drop lesz, kuka volt az összes, exoticot se dobott egyik boss sem, jó élmény volt...
OnePlus 8T
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Tegnap este egymás után három Last Stand meccsünk volt, ebből kettő győzelemmel végződött. Olyan jó érzés volt, hogy nem volt egy olyan ember sem aki csalt volna még abban az egyben sem amit elvesztettünk.Egyszerűen jobbak voltak és kész. Mindegyik szoros meccs volt, de nagyon jól szórakoztunk. Nekem mp7 mellett az Mp5-N is nagyon adja, Kompetens+Gonosz+Halálos Talentekkel (Megfogadtam Snip3r tanácsát egy korábbi hozzászólásában, és azóta megpróbálok mindenre egy kompetens talentet pörgetni.) Ja és a Predator szett sem lett vállalhatatlanul rossz.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz micafighter #35466 üzenetére
1.5-ös kalkulátor az összefoglalóban???
-
micafighter
nagyúr
válasz Portász #35460 üzenetére
1.5höz voltak pontos számaink, kalkulátor meg képlet is van, csak 1.6ban belenyúltak elvileg a fegyver sebzésbe is. Igyekeztem megnézni minden infot amit kitettek a frissítésről de nem találtam még arról infot, hogy a fegyver alap sebzések változtak-e. Azt tudjuk hogy pár fegyveren buffoltak, de a többiről nem esett szó.
Úgyhogy belinkelhetném neked a kalkulátort ami az összefoglalóban van, csak nem biztos, hogy most pontos.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Csak úgy érzékeltetésül, ezt megmutatnám. Dead Eye az immáron 151%-os CHD-vel.
1v1-ben esélytelenek csórók. A videón is jól látszik, már a booster shotot nincs is pofám elnyomni.[ Szerkesztve ]
-
ori_za
tag
-
Portász
tag
válasz s4hu|SyD^ #35453 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat ,nézem én de nem értem .
Most akkor az én esetemben adott egy Katonai AK-47M fegyver aminek a mellékelt kép alapján
24,7 K az alap sebzése .Az lenne a kérdésem hogy Katonai AK-47M fegyvernek mennyi a maximum alap sebzése . például 20K - tól 25 K -ig . Na ezt nem látom sehol .
Van néhány fegyverem amiket szétszedtem ,eladtam mert kevés volt a sebzése ,de idővel találtam erősebet,de nem tudom hogy az adott fegyverekből mi a maximum amit találhatok .Mert ugye feljebb lehet ügyeskedni egy gyengébb fegyver sebzését ,de alapból akkor is gyengébb .
Nem akarok senkit fárasztani ,de konkrétumot nem találok ,vagy tárolgassam hátha lesz jobb .
Valaki csak eltudja magyarázni angol szavak használata nélkül ,mert néha felét sem értem amit írtok
Egyszerűen ha lehet kérnem segítséget[ Szerkesztve ]
-
ori_za
tag
-
LedyGyuszi
addikt
vki elárulná, hogy last stand-ben hogyan tud egy játékos 200k-as pontszámot elérni, míg a többiek 20-25 k körül mozognak?
XONE: LedyGyusziHU
-
ori_za
tag
válasz micafighter #35441 üzenetére
No, hát meg is lett az eredmény, nagyjából játszhatatlan a Last Stand emiatt. 8-ból 2-3 csak ezt a szart csinálja. Gyógyítgatják a seeker mine-t support station-ben ácsorogva (Resourceful pack, Vigorous Chest) és gyűjtik a pontokat... GG. Az utolsó kapcsolja majd le a villanyt (szervert).
uplay: Oriza_HUF
-
s4hu|SyD^
addikt
-
vaakuum
addikt
válasz Portász #35451 üzenetére
Ne aggódj, nem te vagy a helikopter... ennyire azért nem intelligens a game, hogy ezt kiírja neked.
Vicc kategóriás AAA játék, amiben ilyen alap dolgot is a magának kell számolgatni az embernek. És amint lecserélsz egy itemet a ruhatáradon vagy fegyvereden, kezdheted előről a számolást, ha más fegyverekkel akarod összehasonlítani.A képletet majdcsak berakja valaki, mert nekem csak a módosítók nélküli számoló van meg.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Portász
tag
Kedves játékos társaim .
Olvasgatóm a fórumot ,megnéztem az összefoglalót ,láttam a táblázatot de nem értem .
Egyszerű egyenes válaszban valaki megírná a maximum fegyverek alap sebzésének értékét hol találom vagy hogyan tudom kiszámolni.Nem arra vagyok kíváncsi mivel lehet feltornászni ezt az értéket ,hanem arra hogy megtartsam e a fegyveremet vagy lesz erősebb alap sebzésű .
Előre is köszönöm -
Lifer092
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
válasz micafighter #35444 üzenetére
Igen azt én is észre vettem alig dobott rajta, de így Famas (Bullforg) nagyon adta, ebben a körben többet daráltam vele mint az MP7el, utóbbinak egy 6K körüli FA bőven elég. LS-ben szerintem nekem marad a 7-4-4 felállás az nagyon jó , brutál sebzés, elég stamina és jó sp hogy vissza is tud healelni, meg most Barettről váltottam maszkra ami +sebzést ad medkit használatkor, Striker-Famas-MP7 most nagyon bejön.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
ZsyfKo
senior tag
Na magas Firearms is letesztelve, adja így is csak rohadtul nem élnek a talentek, creditem meg már nem volt pörgetni, de eddig két verzió jött be nagyon kb 7k FA 4k ST 4k SP vagy 6k FA 4K ST 5k SP és persze MP7, talentek Fogékony, Kérlelhetetlen, Kompetens, Alphával + Hozzáértő. Strikert, Alphát próbáltam eddig, mindegyiket ugyanezekkel az értékekkel, jó mind kettő.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
micafighter
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #35432 üzenetére
Meg Józsi befagyott a Sportboltba a falba és vissza se engedte.
De így volt értelme, még orosz ellen is feküdt.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
ori_za
tag
Az imént volt egy érdekes Last Stand meccs. Az egyik emberünk már 40-es szintű volt, semmit sem csinált egész idő alatt, csak campelt egy landmarkot és miután leölte őket, ácsorgott a Support Stationben. 156k pontja lett a végén, elég jól fizet a heal. Asszem valamit elkúrt megint a számtech szakkör, nem kicsit
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Anonymus23 #35432 üzenetére
Mi egyszer 14992-nél álltunk meg és ők visszahozták. Szerinted?
(#35434) sith7
Áh, dehogy is[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
veterán
válasz micafighter #35423 üzenetére
Redditen is volt tema, hogy nem tisztak... Raadasul gusztustalan stilusa van. Hanyas az egesz ember...
Egy haverjavol videot is csinaltunk. 4v1et hozott le ellenunk, mikozben kozvetlen kozelrol 2-3-an lottuk. A sracra lottunk 1500-2000-et... Kb tier1 bug, mobil cover es pajzsulti. De szimplan kozottunk futkarozott...
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
törölt tag
Sziasztok. Kiléptem a DzP_ből mert sokan vagyunk és csak 4 hely van. Erős csapat így rám nincs szükségük viszont szívesen csatlakoznék valahova ahova beférek. Írjatok privit ha van valahol hely köszi.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ma már számolta a játékidőt az Uplay amúgy.
-
lalakov
senior tag
Steam-en az látszik, hogy van benne magyar nyelv. Olcsóbban venném, de annál nem szerepel a magyar a listában. Magyarra lehet varázsolni vagy csak hibás a leírás, mert a multi nyelv tartalmazza mindet?
-
micafighter
nagyúr
-
Matej
tag
-
micafighter
nagyúr
válasz b0n3dr4g0n #35416 üzenetére
Engem eddig 1x vágott ki deltával, illetve 1x fagytam ki úgy, hogy nem tudtam újra spawnolni. Nem tudom hány meccs, a lvl 40 már megvan az egyik karival, már a másikat húzom. Laggolni viszont szokott nekem is "poor connection to server" a fizika törvényeit semmissé teszi a játékban
-
ZsyfKo
senior tag
válasz b0n3dr4g0n #35416 üzenetére
Érdekesek ezek a Delta, Mike kilépések, 1.6 óta nem kaptam ilyet előtte is max 2x.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
ori_za
tag
válasz micafighter #35414 üzenetére
Teljesen mindegy, mivel reportolod és hogyan. Le se szarják...
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Rájöttem, hogy a Last Stand azt takarja, hogy egy adott területre teleportálva ki kap legkésőbb DELTA jezést
Borzasztó ez az egész, pedig nagyon tetszene, ha nem a Kuldik Juli műsora jönne be állandóan
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz micafighter #35413 üzenetére
Olyan régóta a csalás a téma itt, hogy nekem az eszembe sem jutott.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #35412 üzenetére
Nem tudom hogy megy a report módja (ha lenne értelme foglalkoznék vele) de valamelyik játékostársam mondta hogy úgy is lehet reportolni hogy nem kell nevet irkálni, másrészt ha meg lelö akkor chat logban látod a pontos nevét, így igazából mindegy mit trükközik ebből a szempontból.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz micafighter #35408 üzenetére
Persze és ha épp csalnak,jelenteni is alig lehet (nem mintha 1 forintot is érne a report...)
-
micafighter
nagyúr
válasz pendre54 #35407 üzenetére
ililililil egyébként nem feltétlen csaló, vannak akik 4en mennek és ugyanúgy öltöznek be a karakterrel, plusz ilyen neveket irnak, igy nem fogod tudni se ránézésből megmondani se a nevéről hogy melyik a healer a csapatukban, igy nem tudjátok egyből hogy kit kell focusolni.
-
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz micafighter #35404 üzenetére
Most néztem az összefoglalót, de én azt hittem, hogy az csalásra van, mármint a cheat sheet.
-
s4hu|SyD^
addikt
Van-e olyan oldal ahol a fegyvereket lehet látni, hogy mekkora a max DPS meg CHC, CHD stb.? Érdekelne, hogy miket kukázzak, mert 3 kari van és lassan mind teli, persze a Stash is.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz micafighter #35400 üzenetére
Meg amikor nem figyeltél oda, még magadat is felnyomtad párszor
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest