Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Minecraft
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Akinek van Warlord-ja az megnézné nála hogyan van magyarra fordítva az egzotikus tálent ?
Mert nálam jó nagy hülyeséget írt.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
sith7
félisten
válasz TommyS_27 #34890 üzenetére
Kicsit aláztátok őket
Egy kört én is mentem tegnap, nálunk végig fej - fej mellett ment a 2 csapat, egy minimális különbséggel nyertek, nem voltak hero - k, bárkit le tudtam lőni, még én is
Jó volt
Más
Mi most a jó elosztás a 3 dolog között ?
Tűzfegyver/életerő/képzettség ?Nekem most alpha smg - vel 292/417/81, de ezzel a 81 - gyel lófüttyöt nem heal - elek vissza
-
weres78
senior tag
válasz ZsyfKo #34895 üzenetére
Akinek van kétlépcsős azonosítás beállítva, nem árt figyelni esetleges telefon cserére vagy akár komolyabb telefonfrissítésre, mert kinyírja a kódgenerátort! Mindenhol máshol működik a dolog tovább, kivéve az Ubisoft klienst!
Bármilyen komolyabb beavatkozás esetén ami a telefont illeti érdemes előbb kikapcsolni a szolgáltatást, majd vissza.
Valahol olyanról is olvastam, ahol gépcserét, illetve alaplapcserét követően sem működött a dolog, és az előre megadott "titkos" kód sem működik állítólag 100%-ban.
Mondjuk a support most gyorsan és korrekten reagált a problémámra, Mickey kolléga főszereplésével még tegnap sikerült pontot tenni a szintén tegnap felbukkanó probléma végére.
Support egyébként ha ilyen esetbe futna valki CSAK Facebookon érhető el.Mickey
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz micafighter #34887 üzenetére
PvE-re továbbra is jó a cluster, a vérzés ellensúlyozza a robbanást. Viszont már nem tántorognak a robbanástól a mobok és ugye simán lőnek akkor is ha véreznek. Én az elektronikában nem tudtam elérni csak 359k-t buffok nélkül. Igaz pár mod az elektronika+haste, mert jó lenne ha vissza is töltenének azok a seeker-ek. Kisebb gear score-os fegyvereket használok a talent-ek miatt és még ezekkel is tudok sebezni, jobban mint előtte.
Nekem eddig tetszik ez a patch. Egyszerűbbek a dolgok, mégis hatásosabbak. Jó ötlet volt, hogy az Armor stat-ot kivették.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
arnikusz
veterán
válasz TommyS_27 #34890 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Gratula.
A tegnapi próba után a többi területen ezt ki kell próbálni, ha már megvan.
Csaló volt?
Köszönöm.Nézegettem pár videót, de természetesen az Agent a saját tapasztalatai után alakítja ki a saját cuccait.
Elsőre sárga szettben teszek egy próbát egy kis kozmetika után, Bullfrog és MP7 társaságában, utána az Alpha is teszt és meglátjuk. Striker még nincs, de azt is idővel.Az új részek a DZ-ben szépen kidolgozottak, de elég mókás, hogy a fenti részen nincs stash láda egy ellenőrző ponton se.
Ezt az új vírus szint csökkenős játékmódot valaki kipróbálta?
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Krissz1983
aktív tag
Gyors teszt. 4 striker-el+virgonc+savage+mp7 3 playert raktam le 1 körben.
Szerintem is nagyon jó lett 😁Give them nothing but take from them everything
-
nagyúr
En meg nem tudok sajna jo loot utan keresgelni.
Csak az elrakott ladakat nyitogattam ki.
Shortbow,Warlord,Bliss holster,a tobbi felejtheto.Tegnap a korhazban voltam ejjel,elestem es oda b@sztam a bal csuklomnak.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #34864 üzenetére
Seeker mine-t elég erősen megpiszkálták. A clusternél a sebzés nagy részét áttették a robbanásról a vérzésre, illetve nerfelték is a sebzését, ennek a lényege hogy a vérzésből a sebzést 1 játékos csak 1x kapja be, vagyis a clustert ezentul nem tudod 1 ember oneshot-olására használni mert a sebzés nagy részét (ami vérzésből jönne) nem kapja be, csak 1x. Ezzel azt akarták elérni, hogy a cluster az ne legyen a mindenes legjobb módosító, hanem arra legyen kihegyezve, hogy több célpontot sebezzen meg és véreztessen.
Ebből igy első ránézésre az jöhet hogy PvP már nem lesz jó a seeker mine, viszont továbbra is jó lesz, csak a cluster kevesebbet fog sebezni. Ha oneshotolós seeker mine-t akarsz, akkor az alapot használd módosító nélkül, az nekem 350k képzettséggel a plusz sebzésmódosítók nélkül 430k-t sebez, a PvP módosító pedig 0,4 tehát ez olyan 172k sebzés játékosra, ebből még lejöhet persze ha van ellenállása, de az ellenállást kb ellensúlyozza a plusz sebzés módosító, továbbá 400-450k képzettség is összehozható különösebb erőfeszítés nélkül.
(#34886) HKorn: 60%
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
CHC cap mi, 50%?
Run&Ride
-
micafighter
nagyúr
válasz sixpak #34875 üzenetére
PS4 Pro kapta a grafikai tuningot.
(#34878) 5150head: csak PvE-ben van jelentösége, a játék aggro mechanikája lenne, hogy ha csapatban mentek, akkor mondjuk a healer hangtompítót használ, a pajzsos csávó meg hangos csőszájféket (nálam angol a játék igy nem tudom hogy pontosan ez-e a neve) és akkor a mobok a pajzsosra mennek inkább, a healert meg békén hagyják. Kb ez lenne az értelme a dolgonak, nem tudom mennyire müködik a gyakorlatban.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #34882 üzenetére
Igen a SWAT 4-es. Régi szép idők.
-
pruzsi
őstag
Valaki ellopott jel utolsó szegmens? kellene3 player utolsó részhez 2 óra volt ide eljutni
nick: pruzsi.grammato[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Dendytv #34877 üzenetére
Még nem teszteltem a Virgoncra 1.6 ban.
DZ Banshee-ben. 30 perc alatt 91 dől 93 és fent nagyon kihalt volt.
UG Frontline-nal.
Fegyverek MP7 igen, a többi majd folyamatosan.
Nem olyan jó a loot azért.
Egy Shortbow kneepads amit linkeltem a 19 heti ládából, a többi nevesített fegyver mind gyengébb azoknál akik megvoltak.
Az MP7 és PP-19 39% CHD volt 1.5 ben 1.6 lett 22.5%CHC.
Pörgettem 30 MP7-et egy lett 22%és 16.3 K.Pruzsi oda hozzáértők szerint 3 elektronikás frontline kell, szombatra egyet csinálok a mostaniból és meglátjuk. A PTS-en a 3. szobában ahol a színpad van és megy az áram felálltunk a holdra, de otthagytuk.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Esetleg ird meg nekik hogy nem szép dolog hogy a marco gyereknél meg félre tudták tenni a policyjüket.
(#34862) myckey Az armor damage eddig másodlagos stat volt, és elsődleges lett belőle, helyet cserélt a damage to elites -el, ami eddig elsődleges volt, és most másodlagos lett belőle. Tehát armor damage 1.6-ban elsődleges helyre mehet ezeken:
mellény
maszk
kesztyü
térdvédőEzek közül a
mellény
maszk
térdvédőelsődleges helyén van plusz HP is, ami jelenleg a legjobb forrás a szívósság növelésére, mivel a staminát felére nerfelték, plusz ugye az armor 56%-ról 32%körülire csökken, ezért én nem nagyon választanék +HP helyett armor damage-t. Mellényen mondjuk tudsz a plusz HP mellé armor damage-t pörgetni mert azon ugye 2 fő érték lehet.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok.
A Karakter fülön a Harcnál a Generált fenyegetés micsoda? (Módosítja a veszélyességedet a harcban)
Milyen érték számít jónak? Ez az 1.6-al jött vagy csak nekem nem tűnt fel eddig? -
Dendytv
senior tag
Üdvözlök mindenkit !
17:30-tól mostanáig tesztelgettem(tük) az 1.6-ot !
Őszintén meg mondva nekem tetszik ! Most már DZ-ben rendesen fel lehet venni a harcot a többi player-el is mert nincs annyi páncéljuk ! Jól elvoltunk 2V2-vel volt, hogy még 2V3-mal is el boldogultunk ! pedig én az alpha-mal mentem be !Ami nem a leg jobb de nem is a leg rosszabb ! (és ez Virgonc mellényel ! Alpha mellényel 370K a szívóság) Szerintem egész jól lehet használni így is !Aztán egy-két szó a loot-ról !
Egész jól esik most így a loot ! Igaz a "teória" miszerint az első napokban jó a loot ! Ezt bizonyítja ő is ! Ez már a második Aztán volt ott LVOA-C,Alpha kezes,Alpha fegyvertok, Ferro maszk ! s.t.b ! Egész jó kis loot volt !Reméljük az is marad még vagy 3-4 napig De itt írta valaki azt hiszem arnikusz te,hogy a Virgonc többet ér majd a Barret golyó állóm mellénynél ! Teszteltem a Virgoncot ! De nem tudom, hogy miért érne többet ! Segítesz a megértésben pls További szép estét és loot-ban gazdagot a hétre mindenkinek[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
sixpak
nagyúr
Nem, csak átköltözött...a fegyerbolt mellett jobbra.
Én a grafikában nem érzek változást, bár sokat nem játszottam, viszont többször leesett az fps 60-ról, eddig ilyen nem volt, remélem csak átmeneti ez az állapot és nem marad így.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
NomadND1
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #34872 üzenetére
Játszottál Te egyáltalán az új DLC-vel(amit legjobb szándékkal sem neveznék DLC-nek)?
Elmondom miről szól az új "DLC". Több hónapos kemény munka árán csináltak egy Domination modot random csapatokkal, ami kb. nem más mint egy TDM. Nulla csapatjátékkal, vagy bármi taktikával.
Ez így ahogy van egy kalap fekália. Ez azoknak jöhet be, akik szeretnek zsebkendőnyi pályán darálni, mert semmi másról nem szól a DLC.
Hatalmas csalódás és nem vagyok egyedül a véleményemmel. A mikrotranzakciók bevezetése, meg egyszerűen szégyen.
-
Lefty
addikt
Jutalombevaltos vendor az megszunt?
Amugy muszaj megjegyeznem, nem tudom PS4 Pro-n ki jatszik, de hihehetlen szep lett a jatek. Eskuszom eddig nem volt ilyen, pedig nem volt rossz korabban sem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Vadernagyúr #34870 üzenetére
Az ingyenes hétvége után (December közepe) gondolkodás nélkül megvettem a Gold-ot Season Pass-al együtt. Ha szeretsz csapatban játszani akkor azért, ha egyedül akkor azért. Most azt hiszem ingyen lehet játszani egy kis ideig. Az elején küldetéseket teljesítesz, belerázódsz a játékba utána kő kemény PvE vagy PvP. Ott az Underground, amit kb. 200 óra alapjáték után próbáltam ki, a Dark Zone-t is úgy kb. Survival-t még ki sem próbáltam és most jött az új DLC. Szerintem megéri a pénzét.
-
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #34870 üzenetére
Bizony meg!! :-)
Ha megvetted,írd meg a felh.neved.
Ps-re használtan már 6e körül kapsz. :-)Szerk.: Látom a neved. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
A játék megvásárlása előtt állok,szerintetek megéri?
PSN: joskovagyok199
-
pruzsi
őstag
Az új ellopott jel betöréshez keresek 3 rátermett gamert 5 óra és több tucat csapat után nincs eredmény.
pruzsi.grammato
-
myckey
veterán
-
i@lex
őstag
Hát srácok, mp7 + csapásmérő, savage, barett, és osztasz, mint a krupié, Last Standben.
Legalábbis nekem nagyon adja. -
s4hu|SyD^
addikt
Kb 35% a max ahogy néztem (buffok nélkül), nekem is 33 körülire állt be. Mesterlövészemmel voltam pár Lexingtonon, úgy hogy próbáltam az Enemy Armor Damage-re meg a Damage to Elites-re tenni, 2 armor-t tettem talán Health-re és kb ugyanúgy állok, mint a patch előtt. Ezek a rohangálósak a FAMAS-os emberkék meg hullottak, mint a legyek én meg akár ki is állhattam lövöldözni. Nem biztos, hogy jó ötlet csak a Firearm-ra tenni. Medkit már nem igazán ment meg a haláltól. Azért elég vicces volt, hogy az AB armor-os mesterlövészemmel sokkal jobb voltam, mint ezek a darálógépek. Tankomat próbáltam még egy picit az is kb. olyan, mint volt. Még nem fejeztem be az újrakalibrálásokat rajta. Csak a Barrett-et változtattam azt hiszem. A Tactician-om még nincs teljesen kész, nagyon sok Electronics-ot kell még oda felpakolnom. Seeker Mine sokat gyengült szerintem és lassabban is tölt vissza.
-
Elims
veterán
Na Mesterek!
Nagy kérdésem lesz.
Már biztos vagyok benne,eddig kétszer észrevettem,de a végén azt hittem,hogy elnéztem vmit..
Mostmár tudom,hogy nem.
Fekete zóna,cuccolás (dolgok gyűjtése..nem a másik).
A legelső ládában találtam egy könnyű m4-et,26xx sebzéssel.Na gondoltam tényleg igazatok van és az első pár napban nagyon adja.A mostani ak 2469 sebzésű.Megörültem és rögtön mentem kimenteni volt mégegy láda útközben,abban vmi térdvédő volt,ezt a két cuccot kimentettem,nagyon körültekintően...
Mentem tovább,összefutottam egy barátommal és vele mentem tovább,mi is találtunk 5-ös fertőzött zónát,nem tudtunk lemenni. :-//
Mindennek a végén örömmel nyitottam ki a ládát amiben az m4 már csak 19xx sebzésű lett.
Mondom,ez már nem az első eset! :-((Mitől lehet ez???
Egyébként a grafikáról csak annyit,hogy nagyon komoly lett!!! :-)
Sajnos a tv-m néha elfelejti (gondolom az áramszünet miatt) a játék módot amit most visszakapcsoltam+a patch-ben lévő(?) grafikai boost iszonyat komolyan mutat! :-) -
myckey
veterán
válasz ZsyfKo #34860 üzenetére
Csak mert fel volt minden Gearem pakolva Enemy Armor Damage -re, aztán most egyiken sincs rajta.
Úgy tudtam, hogy csak a Páncél módosult Hp-ra , illetve össz. ellenállásra a Hp.
(#34863) Elims
Patch grafikai boost?
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
ZsyfKo
senior tag
válasz myckey #34859 üzenetére
Nem. Miért került volna ki? PVE-ben még mindig használható. Engem az érdekelne hogy mennyi Képzettség kell így hogy kitudja magát healelni az ember? A 4900 firearms és minden más Stamina mennyire módosul, így hogy a cuccokon is életet lehet pörgetni. Én direkt vettem firearms crit chance modosítót azokat fogom használni.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
törölt tag
DzP nem engedi, hogy kiszáljak. Rosszabbak mint az Olasz mafia.
-
addikt
Hát nem biztos, hogy lesz Division 2 a Massive-tól: https://www.rockpapershotgun.com/2017/02/28/ubisoft-new-avatar-game-from-the-division-developers/
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Első élmény bekapcs után, 440k szívósságból 377k lett, más látszólag nem változott. 2 weekly ládából warlord és tenebrae egyből beugrott.
Viszont azt nem értem, ha a páncélt mint tényezőt megszüntették és életerő lett belőle, miért írja továbbra is geareknél hogy mennyi az armor.
Run&Ride
-
Matej
tag
Sziasztok!
Account hacker update.
Update.
Ma sikerült chat-en elérni a supportot. Kb. 3/4 óra sorban állás után. Annyit sikerült kiharcolnom, hogy az Uplay pontokat visszaadták.
Sajnos semmi mást nem tudnak, mert ilyen a policy-jük. Nem akartam a srácot elküldeni a búsba, de van még pár ötlet a zsebemben. Igaz, nem fogok tőlük jobban járni, de hátha más nem kerül ilyen helyzetbe.
Jó játékot mindenkinek.
MaTeJ
-
törölt tag
Jó játékot mindenkinek. Hangoljátok össze a csapatmunkát és irány a pvp zona. Majd pár képet dobjatok be ide, hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Hogy tudok nagyobb maszkot feltenni?
Nem enged le a föld alá csak 5-ben, de sehol nem látom nyomát. -
oneal1
senior tag
patch utáni első percben az első probléma
5 ös szintű vírusszűrőt hol lehet szerezni?
-
Anonymus23
veterán
337216 credit a max roll költség.
A taktikus karakternél szinte semmi sem változott, csak majdnem duplázódott a szívósság
;) - The Power of the Light Side
-
Pacy
aktív tag
Hali Srácok! Megy a game de minek?? Eddig perfect volt a teljesítménye de most iszonyat laggos lett. Képregény konkrétan. Valakinek hasonló?
-
szcsaba95
tag
Milyen szettbe érdemes öltözni mostantól?
PSN ID: szcsabi95
-
arnikusz
veterán
válasz szaszaboy0 #34816 üzenetére
Bent vagyok SP supply felszedve, meg egy UG küldi ahogy írták ad XP-t és hamar megvan a 7000.
Este folyt köv.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
toome1985
tag
Boxon semmi sincs
-
szaszaboy0
tag
Működik! Gémre fel!
Üdv Szabi
-
arnikusz
veterán
Csipkerózsika Serverek élnek, lehet próbálkozni.
-
Elims
veterán
A crew-t is így intézték el nekem amikor kijött a calling all units.Aznap meg akartam venni,de magát az alapjátékot sem lehetett Magyarországon/ps4-en elindítani. :-///
Remélem ma nem járok így..direkt rest módban hagytam a pro-t. -
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #34811 üzenetére
Remélem holnap Team Dark korán kel.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #34807 üzenetére
Csatlakozom ugyanez van nálam is. De én azért reménykedem hogy ma éjjel már ki tudom próbálni.
Give them nothing but take from them everything
-
törölt tag
Holnap reggel szerintem Mike error lesz.
-
Lefty
addikt
Vard ki a veget
-
Lifer092
senior tag
Szerintem ma ebből nem lesz gaming...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért ez már egy picit nevetséges:
The Division Hitelesített felhasználó @TheDivisionGame 4 p4 perccel ezelőtt
We still do not have an ETA on the servers coming up. We are working hard to make them available as soon as possible. -
yozsee11
aktív tag
Romeo-t se felejtsd ki
1.5 megjelenésekor is úgy döntöttem, hogy aznap nem játszom, mert csak a probléma volt vele, úgy látszik mára is ez a terv...Szerk:
15:41 twitter üzenet:
We still do not have an ETA on the servers coming up. We are working hard to make them available as soon as possible.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest