Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz sixpak #33797 üzenetére
itt egy térkép survival Dz-hez, meg a kinti részhez ,sztem az összefoglalóban van leírás is. lényeg, hogy mindent össze kell szedni/lecserélt cuccokat szétszedni, és pulse craft mielőbb, hogy lássad az enemy-t, meg a lootot, meg a dz-be jutáshoz vírus szűrő is kell, utána 'már csak' division tech kell a jelzőpisztolyhoz, és lehet hívni a helit.
persze ott majd rádjön egy Hunter, de arany fegyóval már vagy lila lmg-vel meg lehet oldani azt is. közbe meg enni-inni-gyógyítani, amit a szervezet éppen megkíván
+ dz-be menés előtt érdemes minden alapanyagból arany-at kraftolni, amennyit lehet, mert bent már elvileg nem lehet, igaz a benti ládák csak aranyat adnak, de jobb az ha már eleve van valamennyi az embernek.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
DokiBaxxi
őstag
Hát akkor legyen igazad, 1.6-tól kezdve a Predator DPS szettkénet nem jó se PvE-re, se PvP-re (DZ), se Last Standbe.
HALLJÁTOK EMBEREK A PREDATOR KUKA SENKI SE HASZNÁLJA MERT A MÁRKÓ MEG A WOKER EZT MOMDTA!!!
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
myckey
veterán
válasz sixpak #33795 üzenetére
El a DZ -be.
Ott kimentési ponton keresztül, kijutni. ( milyen meglepő )De az út odáig rögös, megpróbáltatásokkal teli, pláne ha PvP be mész, mer olyankor még Supermannal is találkozhatsz, bár lehet éppen szásának hívják majd.
De a sikerért járó jutalom, busás ( na persze ) .
Komolyra fordítva.
Mindent le kell craftolni, össze szedni, folyamat terjed a vírus, ha meg nem állítod, kihűlsz, lelőnek, kifosztanak, végén szuper ügynök is betámad stb....mókás, igazi idő gyilkos.(#33797) sixpak
Ajánlott a régi CRT monitor, erre az eshetőségre.
Azt még ököllel is csépeltem.A régi szép idők.....
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz arnikusz #33792 üzenetére
Nekem egyelőre 3 karakter van + a lerakat.
De az biztos, hogy heti szinten, órák mennek el nálam a rendezéssel.
Frissült a Vendor?Ja majd hajnalban.
Egyébként van jobb AUG. ...
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
arnikusz
veterán
válasz myckey #33791 üzenetére
Nem vagy mohó, most már szelektálok csak boss túlélő lerakatot meg felszerelést viszek ki.
Így is tegnap tele lett a 150 meg a 4 karakter pedig szombaton takarítottam.A bázison 1.66 millióért az AUG-ot tessenek megvenni.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
myckey
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz Habib[HUN] #33785 üzenetére
Aha...az valami baszóskardozós?
Én nem próbáltam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
vaakuum
addikt
válasz sixpak #33780 üzenetére
Ahogy jönnek az új kontentek, a playerek száma kezd megoszlani a különböző játékmódok között.
Erőteljesen szükséges lenne, ha a PVE survivornél max. 3 percet várna, és indítaná a játékot. Inkább rakjon be olyankor több járőrt meg mobot, de lehessen játszani azt a módot másoktól függetlenül is. A PVP survivornak nyilván nincs értelme elegendő player nélkül, de legalább a PVE menjen gyorsan..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #33777 üzenetére
Mi akkor vonulunk tetőre vagy valami "jobban" tartható helyre ha Manhunt a csapat és folyamatosan jönnek ránk 6-12 játékosig.
-
sixpak
nagyúr
Survival ennyire kihalt lenne?
Tegnap este 5 próbálkozásból 1x sikerült elindítani, de azt is 5 perc várakozás után.
Vagy az Ubi nem volt a helyzet magaslatán?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #33769 üzenetére
legjobb
-
Anonymus23
veterán
válasz #35434496 #33772 üzenetére
Nem kell ezen felháborodni.
Tegnap megkaptam a választ, amikor kérdeztem pár köcsögöt, hogy mégis mi jó van abban, hogy spawnkilleznek, majd felfutnak egy tetőre és ott kempelnek, ahova 1, jó esetben 2 helyről lehet feljutni, de normális harc az nincs.
Jött a válasz:
"This is DZ"
Szerintem meg:
"No, this is you!"Ez az ahogy az Ubi elképzeli a világot, spawnkill, unbalanced gears, hátbalövés első 3 nap mega loot aztán kb nulla, stb. stb. stb. JA ÉS A csalók, mert ebből a játékból nem lehetett nem DIREKT kihagyni ezt a védelmet, és ez nem csak pénz és implementálási idő kérdése.... Vajon miért nem esik szó erről hivatalosan?
Ezt a játékot már nem fogják tudni visszahozni normális keretek közzé, az egész PvP kb az alázásról, az aljasságról, az e-penisz mutogatásról szól, néhány üdítő kivételtől eltekintve...
Mert ugye megvásárolható bemutogatás az lesz, anticheat az minek? Kacsatánc, nyusziruha, különleges hátizsákfestés az kell a népnek, hogy még egyedibb legyen a gyökérségi mutató, de normális keretek azok nem.Így ez a DZ nem más mint egy társadalom pszichológiai kutatás és felmérés, lássuk mit csinálnak az emberek egymással ha nincs szabály. Szerintem sikerült jó sok adatot összeszedni, bár az eredmény az borítékolható volt
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Houdinit pár hónapja lelőttük nem is egyszer. Most viszont olyan fullos csalást vett, hogy egyedül hoz 5v1 szitukat. Manhunt volt a DzP tetőn erre látjuk lent, hogy Houdini elkezdi 5v1-ben. Szemünk láttára lőtte magát manhuntra. Később feljött lelőni minket is. Egymás mellett állva 4-en lőttük ahogyan felért a létrán. Simán befutott közénk és haltunk. Hát mi a f@szom ez??? Ha négyen egyszerre tudunk lőni 1 pontban valakit akkor az nyomhat kéket zöldet sőt hupililàt is akkor is össze kell esnie. Kipróbáltuk.
-
aktív tag
válasz DokiBaxxi #33754 üzenetére
Látom már megint szakértesz... Gondolom rengetegszer üldöztél már játékost/játékosokat ugye? Csak mert ha igen akkor tudnád, hogy így is elég nehéz valakibe 10 lövést beletolni amikor csak 50-70m előnye van (csak mert a counter abban a pillanatban nullázódik, hogy eltalálsz mást is) és te csak egyre jobban lemaradsz ha megállsz lövöldözni, ráadásul ezután már csak 20%-al lassul le aki vérzik, de ennek tetejébe már egy medkittel is megszabadulhat a debufftól.
-
myckey
veterán
Vagy az alt. karaktereknek is lehetne valami kis lerakat.
Na meg persze a loadout....a sokat emlegetett. Az nagyon elférne a játékban.Egyébként én örülök, hogy talán kicsit sokrétűbb lesz a felhasználási terület, már ami a fegyvereket illeti, nem csak az Assault fegyókról fog szólni a dolog, hanem szinte minden fegyver nemre lehet valami használhatót össze eszkábálni.
-
-
sixpak
nagyúr
Megvettem az előbb a SP-t, minjárt rámegyek.
A survival mit takar?
Azt is lehet egyedül és coop-ban is?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
myckey
veterán
válasz Snip3r_HUN #33758 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem fingom sincs ki ez a makró vagy márkó vagy kicsoda fiú.
Nem ismerek egy ilyen videjó tékás embert sem.Láttam hogy csudijó videjó, és még division is, hátha érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Én se nézem a YT-osokat / twitch-es pro-kat, widdz és Marco pl. full unszimpatikus nekem. De szigorúan magánvélemény.
Azt hogy kuka te nem írtad valóban, ellenben a másik kollégával. Egyetértek, kevésbé használható de messze nem kuka DPS-re talán az egyik legjobb a full HE gear mellett.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Azért ne haragudj, hogy bedobtam a videjót.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz DokiBaxxi #33754 üzenetére
Olvasdel mit írtam és értelmezd újra. Nem azt írtam hogy kuka, hanem hogy kevésbé használható.
Az meg hogy mit írnak Marco-ék engem hidegen hagy, nem nézek youtube / twitch-es "pro" division játékosokat, mivel nagyrésze csaló... Marco-ra visszatérve amikor nem megy a felvétel nála épp olyan gyökér shit-talker mint pár tizenéves gyerek a játéban, lelőnek 4v1-be, beszólogatnak és megtapsolják a hulládat.(#33759) myckey: Engem nem zavar, csak azt mondom hogy az éremnek két oldala van, f@sza gyerek amiért segíti a játékosokat a videóival, de... a többit fentebb leírtam. Béke.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Gáboromm
tag
Köszönöm Omegának, aki tegnap, azaz ma hajnalban elvitt 28-as szintig. Csak lestem... Néha azért tudtam párat lőni mellette.
Mikrofonom nincs. Azaz lusta vagyok használni, és megkeresni a headsetemet. Meg nem elég hosszú a kábel.Viszont őt (omegát) hallottam, sokat magyarázott. Bár nagyon halkan hallottam. Hol tudom beállítani?
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #33753 üzenetére
Gondoltam, inkább a többieknek írtam csak a tiédhez kapcsolódott gondolatmenetben
Igen amugy úgy lesz a legjobb a talent ezentúl valószínűleg
-
nagyúr
válasz #35434496 #33749 üzenetére
De az mennyire sz@r már amikor mindenki egy ilyen pvp-re várt.
Aztán jobb.ha be sem megyünk oda.Legutóbb amikor DZ-ben voltam tesztelni a csipát,a szerveren éppen rengeteg játékos volt.
Össze is gyűltünk jó sokan egy checkpoint-nál.
Aztán volt akivel beszélgettem is.
Olyan is volt aki 75K meg 105K pontokról beszélt last stand kör végén.
Jól gondolom,hogy ez nem a normál kategória ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
DokiBaxxi
őstag
Még mindig nem értem a miértjét
Persze a vérzést el lehet nyomni egy medkittel, de attól még újra és újra rá lehet rakni az ellenre elég gyorsan. Plusz ott a 3-as bónusz. Én előszeretettel használtam a PTS-en, meglátjuk live-ban mi lesz, ott több időm lesz összeállítani szetteket.(#33753) Snip3r_HUN
Jaaa és ettől rögtön kuka az egész szett. Éééééértem. Hát végül is, Marco a prő, aző szava szent![ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz micafighter #33752 üzenetére
Tudok róla, de nekem mindkét fő fegyveren ott van alul a competent.
(#33754) swagger55: Azért lesz kevésbé jó mint eddig, mivel 1.6-tól vérzés mellett már lehet futni csak 20%-kal lassabban.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #33750 üzenetére
PTS 2ön próbáltam az oldalfegyveres adept meg competent már csak az adott fegyveren működik, ha fegyvert váltasz bukod a bónuszt, úgyhogy ha ez így maradt akkor bye bye oldalfegyver +2 talent. Viszont azt javították hogy most már heal láda meg a turret is rendesen aktiválja ezeket a talenteket.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
sajnálom a Firecrestet
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Snip3r_HUN
addikt
Vicious - Gonosz
Deadly - Halálos
Responsive - FogékonyElnyomok egy booster shot-ot ami pedig a kompetens miatt szépen megdobja a sebzést.
A 4. karakteres 3 alpha / 3 predator sem reménytelen szintén ilyen talentes fegyverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
Pusztító Talentnek és a settek Páncél rombolásra pörgetésnek már nem lesz értelme?
OnePlus 8T
-
sith7
félisten
válasz Snip3r_HUN #33717 üzenetére
Azt nem értem, hogy a Rainbow Six Siege - ben van anticheat, akkor itt miért nincs ?
Az is ubisoft játék, nem ?players111
Ezt értem/megértem, de ettől még a csalók nem tűnnek el ... pedig nagyon tetszik ez a Last Stand[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz micafighter #33740 üzenetére
pvp-re legjobb az AUTO AIM az mindent visz jelenleg Division-ban.
-
micafighter
nagyúr
Fogékony - Responsive
Halálos - Deadly
Gonosz - Vicious
Kompetens - Competent
Szerintem a kérlelhetetlen - unforgiving is egyik legjobb talent pvp-re.
(#33737) akoska07: eddig pvpre a legjobb az MP5-7 volt, pve-re meg a pp19, meglátjuk hoz e valami újdonságot az 1.6 ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #33731 üzenetére
predator kuka, épp arról beszél...
Tierek meg az ő besorolását jelentik, négy kategóriába sorolta a buildeket, Tier1 legjobb, Tier4 leggyengébb.....és ott a Predator, amiből értelmes szettem van...
nézem tovább
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Snip3r_HUN #33733 üzenetére
ezeket kérhetném emberi nyelven esetleg? (kompetens gondolom competent )
én nagyon szeretnék Navy MP5 N-el menni újra
-
myckey
veterán
válasz Snip3r_HUN #33733 üzenetére
Én Predator + Bliss comb tok + Savage kesztyű + URBAN MDR + MP7.
Gun Talent meg majd ahogy alakul.Aztán a Striker, Frontline, Lone Star is össze egyeztethető lesz Könnyű gép puskával meg géppityuval is, szerintem. Ide is beférhet még egy-egy jobb neves vagy arany gear.
A Taktikus - Reclaimer , kiegészítve ezzel azzal is jó lehet. Esetleg egy max képzettséges Firecrest, ha már úgy is rá kell gyúrni....
Meg talán még egy mesterlövész Gear is befigyelhet.
Alpha ( ? ) -Banshee-Nomad ( tank ) pedig alap.
Jöhetne már az a loadout.
(#33735) akoska07
Igen, meg mellé MDR is.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
-
myckey
veterán
válasz arnikusz #33731 üzenetére
Odáig még nem jutottam.
De ahogy fest, nem is lesz rossz az a full képességes karakter, amit a napokban csináltam.
Na meg lehet majd rágyúrni egyik másik fegyverre is, nem csak a gépkarabélyra.....
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Egész jó Geat Set összefoglaló.
The Division | Patch 1.6 Gear Set Tier List | What To Farm In 1 6
-
Exelsior
senior tag
válasz ZsyfKo #33399 üzenetére
Ugynezt tapasztaltam én is. habár BF1-ben is sajnos ott is hiányoljuk ismerősök is sokan a balance-t.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
yozsee11
aktív tag
válasz Anonymus23 #33723 üzenetére
Bezzeg az offline mód most se került bele
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
törölt tag
Houdini ismét összecsukta az egész szervert egyedül. Ha nem jelentettük kb 183x akkor egyszer sem. Kösz ubi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Local
csendes tag
Sziasztok !!!
Nehéz szülés után, de siker.
Köszönöm a gyors biztató válaszokat.
Üdv.
Localmester
-
Local
csendes tag
Köszönöm Srácok !!!
1000-rel megy a próbálkozás !
Localmester
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Uplay-be nem tudok belépni ?
Lehet, hogy 1.6 előbb jön, vagy csak karbantartás.
Elindítottam és frissített 25 mb. utána semmi.
Localmester
-
DokiBaxxi
őstag
Hát, a Red Storm dolgozni fog a játékon amíg ki nem jön 1.6. Eddig kb. ennyi, én se tudom tovább nézni szóval ha valami fontosat mondanak jöhet az infó
-
pzstm
titán
válasz DokiBaxxi #33718 üzenetére
PTS teljesen zár....emiatt szerintem hamarabb lesz 1.6 mint február 28
valami más infó elhangzott? mert rohannom kellett
-
DokiBaxxi
őstag
PTS 4 holnap zár
(#33719) pzstm
Eddig még nem[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz PETEE78 #33716 üzenetére
Az a baj erre esélyt nem látok... Legalabbis amíg ezek a töketlenek fejlesztik. A szerver szabályok meg semmit nem érnek,ilililili és társaik lassan egy éve vígan játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
PETEE78
senior tag
válasz micafighter #33715 üzenetére
Inkább jöjjön kicsit előbb, de anticheattel
You are being revived
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #33714 üzenetére
Inkább jöjjön kicsit később, de anticheattel
-
p.szilard
csendes tag
Igen basszus, a játéknak és a Season Pass-nak a linkjét is előkészítettem, és először a Season Pass-t aktiváltam Kicsit félreolvastam. Köszi a segítséget
-
p.szilard
csendes tag
válasz Anonymus23 #33709 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
-
p.szilard
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Ma megvettem a játékot g2a-n, uplayen aktiváltam is, viszont sehol nem tudom letölteni a játékot. Még egyszer beírtam az aktiváló kódot, és kiírta, hogy egyszer már felhasználtam a kódot, menjek a játékkönyvtárba és onnan elérem. Viszont teljesen üres a könyvtáram. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
-
pzstm
titán
válasz Snip3r_HUN #33703 üzenetére
Ha ez az utolso PTS mondjuk holnapig, akkor szerintem johet egy hettel hamarabb is
Ma semmilyen bejelentes nem lesz SOTg-n annyit mondott Hamish.
-
Dendytv
senior tag
válasz Harambee #33687 üzenetére
Én ezt nagyon várom
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
sixpak
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz sixpak #33696 üzenetére
Szerintem biztosan lesz a jövőben pályabövités, minimum az anyahajó meg central park: https://youtu.be/FiwUGHXA5iI
1.6ban amúgy a DZ játékterület elmondásuk szerint közel a duplájára fog nőni a DZ 7-9-el.
Ha jól emlékszem bunfi linkelt egy angol cikket ide nem olyan rég amiben meg arról volt szó hogy nem lesz több fizetős pályabövités UBI játéknál, a pályabövités ingyenes frissítés lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest