Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz #35434496 #33772 üzenetére
Nem kell ezen felháborodni.
Tegnap megkaptam a választ, amikor kérdeztem pár köcsögöt, hogy mégis mi jó van abban, hogy spawnkilleznek, majd felfutnak egy tetőre és ott kempelnek, ahova 1, jó esetben 2 helyről lehet feljutni, de normális harc az nincs.
Jött a válasz:
"This is DZ"
Szerintem meg:
"No, this is you!"Ez az ahogy az Ubi elképzeli a világot, spawnkill, unbalanced gears, hátbalövés első 3 nap mega loot aztán kb nulla, stb. stb. stb. JA ÉS A csalók, mert ebből a játékból nem lehetett nem DIREKT kihagyni ezt a védelmet, és ez nem csak pénz és implementálási idő kérdése.... Vajon miért nem esik szó erről hivatalosan?
Ezt a játékot már nem fogják tudni visszahozni normális keretek közzé, az egész PvP kb az alázásról, az aljasságról, az e-penisz mutogatásról szól, néhány üdítő kivételtől eltekintve...
Mert ugye megvásárolható bemutogatás az lesz, anticheat az minek? Kacsatánc, nyusziruha, különleges hátizsákfestés az kell a népnek, hogy még egyedibb legyen a gyökérségi mutató, de normális keretek azok nem.Így ez a DZ nem más mint egy társadalom pszichológiai kutatás és felmérés, lássuk mit csinálnak az emberek egymással ha nincs szabály. Szerintem sikerült jó sok adatot összeszedni, bár az eredmény az borítékolható volt
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest