Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.szilard
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat a triviális kérdésért, pár napja van meg a game, rohadtul tetszik!!! De nem tudom, h a Survival módba hogy tudok belépni? Meg van a Season Pass is, az uplay mutatja a birtokolt dlc-ket,de nem tudom hogy kell elindítani. Köszönöm a segítséget! -
p.szilard
csendes tag
Igen basszus, a játéknak és a Season Pass-nak a linkjét is előkészítettem, és először a Season Pass-t aktiváltam Kicsit félreolvastam. Köszi a segítséget
-
p.szilard
csendes tag
válasz Anonymus23 #33709 üzenetére
-
p.szilard
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Ma megvettem a játékot g2a-n, uplayen aktiváltam is, viszont sehol nem tudom letölteni a játékot. Még egyszer beírtam az aktiváló kódot, és kiírta, hogy egyszer már felhasználtam a kódot, menjek a játékkönyvtárba és onnan elérem. Viszont teljesen üres a könyvtáram. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest