Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Minecraft
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35398 üzenetére
Szerintem még a csapatom is reportolt
-
Anonymus23
veterán
válasz micafighter #35388 üzenetére
Na vajon mennyi csíter jelentést kaptál
;) - The Power of the Light Side
-
DokiBaxxi
őstag
válasz micafighter #35393 üzenetére
Nem használok booster shotot mert csak 115k a skill power, ellenben ott a pulse aminek annyira nem hosszú a cd-je, szóval sokszor aktív a competent. Ezért nem tudom eldönteni. (Likebutter egyik videójában javasolta a vicioust de nem tudom... +10% CHC vs. +10% DMG ami viszont nem mindig aktív)
35397
Ugyanaz a fegyver, 3.hely, PVP.[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
LÁZ
addikt
a helikopter ajtajában összeesni a +2 hunter legyűrése után...priceless...még szerencse, hogy a 3. srácban volt annyi , hogy felszedjen, miután elintéztem a hunterét..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #35389 üzenetére
Az alap ugyanaz 1-1 elemet váltogatok szinte mindig, az tetszik nekem most a taktikusban hogy rengeteg féle képpen játszható. Mind a 3 szett bónusza nagyon jó, a 4. pedig egy csomó "ingyen" képzettséget ad, igy egyáltalán nem muszáj sokat elektronikára pakolni vele, és úgy is használható képességeink lesznek.
Először pl egy DPS tankot csináltam, arról tettem fel a képet is, first aid self heal és elektronika + hp módosítókkal. Most a legnagyobb változtatás amit csináltam annyi volt, hogy az elektronika + HP módosítókat lecseréltem a most DZ-ben vehető elektronika + skill haste módosítókra amik 3% skill hastet adnak, ez 5 módosítóból +15% skill haste, plusz a first aid self healt cseréltem +7,5% support station range módosítókra, az overdose first aid-et meg heales ládára, és kb kész a support karakter De szvsz a legerősebb PvP healer is taktikus, beraksz egy Rapid mellényt meg first aid ally heal módosítókat, combat medic plusz triage talentek és van egy jó healer is, bár ha fullba akarod nyomni a
kreténthealert akkor full elektronikára húzod és kész, erről a verzióról márkó is csinált már videótAztán lehet csinálni oneshot seeker mineos buildet is az is taktikussal a legerősebb, arról is van már videó, de egyébként első naptól kezdve jöttek már szemben last standben a oneshot seeker mine-osok
(#35390) swagger55: köszi
(#35392) swagger55 szvsz mindkettő jó, ha booster shotot használsz offenzíven akkor inkább competent, de a vicious se rossz mert plusz helyeket szabadít fel a többi cuccodon, pl nem kell maszkra a plusz CHC hanem mehet az exotic damage resilience a seeker mineosok ellen.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Én vagyok az egyetlen vajon, aki szerint az AUG jobb, mint az MP7?
Olyan jókat szoktam vele ölni, MP7-tel kevésbé.
SMG-re egyébként szerintetek vicious vagy competent? (Deadly + responsive mellé)
-
ZsyfKo
senior tag
Na én ezt a pontszámot nem szoktam nézni, de most volt egy nagyon durva köröm, buktuk de olyan pvp ment, na itt nem volt csalás, daráltam is a settel, bár a főszerepet leginkább az MP7 kapta.
OnePlus 8T
-
DokiBaxxi
őstag
~146e??? Az szép!
-
arnikusz
veterán
Ez nagyon tetszetős pontszám eddig egy nagyobbat láttam egy youtubertől, de ő számomra nem mérvadó.
Az a taktikus amit mutattál a múlt héten, vagy változott, egy képet követelek, mert vizuális típus vagyok, meg gyűjtöttem pár taktikus szett elemet is.
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
micafighter
nagyúr
Jó ez a taktikus is Összedobtam egyet supportnak bár egyedül mentem, 1v4 tartottam a B-t 1 percig a végén miután kihuztam a point boostos tactical-t 3at sikerült is lelőni mielőtt elfogytak a medkitek és kiesett a kontaktlencse ugyhogy igy win lett a vége.
8 ládát kaptam ezért az 1 körért amugy.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Attól függ mi van mellette. Régi GTX 760-ammal nem volt gond, nyilván, mert alacsony grafikán tudta csak a kártya futtatni a játékot, így RAM se kellett sok neki. Látom az adatlapodon GTX 1070 van. Ha azzal tolod, akkor kevés a 8GB, nekem váltás után (GTX 1070) 8-cal konkrétan fossá laggolta magát a játék, játszhatatlan volt. 16-tal láss csodát, semmi röccenés.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Határ eset a 8GB.
Ha jól emlékszem nálam a 16Gb-ból eddig itt fogyott a legtöbb 7GB körül.#35383 RECSKA :
Mert limiten van ?[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés akinek 16Gb ramja van a gépében meg tudná nézni mennyi szabad memóriája marad ha közbe játszik a demizsonnal?
Nekem 8Gb van és 600-800Mb marad ha játszok.
-
addikt
válasz ZsyfKo #35379 üzenetére
Szerintem itt van az eb elhantolva, már ami pl. a csalásvédelmet is illeti:
"Véleménye szerint ugyanis a program alapjaiban lett elrontva, merthogy a mostanában bevett szokással ellentétben nem a szervergépeken, hanem a felhasználók számítógépein futtatnak kulcsfontosságú kódokat. Ezzel pedig az a probléma, hogy így a felhasználók könnyűszerrel módosíthatják azokat, megnyitva a kapukat a csalásokhoz.
Fiedler szerint, ha az elmélete helyt álló – merthogy a kódot valójában nem látta –, akkor bizony nagy a baj, mert ezt egy egyszerű javítással nem fogják tudni a Ubisoft szakemberei orvosolni, legalábbis nem a PC-s változat esetén – PS4-en és Xbox One-on még menthető lenne a helyzet. A PC-s változat kijavításához viszont az egész hálózati és játékkódot kéne az alapjairól újraírni úgy, hogy a kulcsfontosságú folyamatok a szervereken fussanak, így ugyanis a kliensprogramok manipulációja nem lehet hatással magára a játékra."
[link][ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Anonymus23 #35378 üzenetére
Na igen, inkább legyen második rész csalásvédelemmel mint Year two nélküle. Azt se értem hogy majdnem minden más játékukba raktak, kivéve ezt...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #35375 üzenetére
A csapat része OK, megértem, jó is így, de ha még itt sem lehet néha kifújni a gőzt, mert ugye a véleményedet nem mondhatod el a csíternek (LS-ben nem is hallja), mert pl simán reportolnak shittalkért, és még te leszel bannolva...
Lehet megyek telesírni inkább az off-topikotElfogadni nem tudom ezt az Ubi hozzáállást, max ha nem lesz BE vagy bármi AC a következő részben, akkor nem veszem meg...
-
veterán
válasz Anonymus23 #35371 üzenetére
Azert nem hagytuk abba, mert a csapat jo. Nem szeledunk szet. Osszetartunk, meg akkor is, ha halomra lonek bennunket, es pukedliznek a hullank felett.
Elfogadtuk, hogy soha nem lesz anticheat ebben a fosban...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
addikt
válasz arnikusz #35373 üzenetére
"Wildlands-ot nem akarod beszerezni?" Nem igazán, ott van nekem a BF1, amiben alig száz órám van csak, egyelőre a demizson még lenyomja, amit nem gondoltam volna kb. 3000 óra BF-ezés után.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
arnikusz
veterán
válasz RECSKA #35370 üzenetére
Nem az olyan játékosokkal van a gond mint pl. ti ahogy korábban is szó volt róla összeszokott taktikával egymásra épülő buildekkel pvp-tek.
Csalónak csak azokat tartom, ahol egyértelműen lejön a csalás teleport, falon átlövés stb.
Jelenteni (teljesen feleslegesen) csak az ismerteket jelentem pl. legutóbb a Darkosokat DZ7-9 lőttek át mindenen.
Fel idegesíteni magamat soha nem szoktam, megmondják a csapattársak, az esetek többségében én fekszek először, de mindig visszamegyek, ha van értelme a pvp-nek.
Endre veled bármikor játszom Divisiont, mert te köztudomású szerencsehozó vagy.
Wildlands-ot nem akarod beszerezni?[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #35364 üzenetére
Engedd már meg, hogy sírjak, ha már fair játék nem jutott.
Köszönöm!Bennunket is folyamatosan agyonlőnek az aimon deadeye-al.
Volt is "sírás" onnan is, ha nem lesz 1.6-ban BE, akkor vége, befejeztük. És mi történt? Semmi.József Attila "Favágó" verse jut erről eszembe, de itt már nem szilánkokról beszélünk, hanem méretes petrencés rudat tolnak fel beléd, és még csak ki sincs hegyezve
Én pl kilépek, ha pl darkost látok a csapatban (mindegy melyikben), Akkor nem vagyok hős
De nem vagyok én medvevadász sem, hogy visszajárjak hozzá...;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz arnikusz #35366 üzenetére
Tegnap delutan voltunk dzben. Jottek a jatekosok, haltak.
Amikor mar 5.jere lottuk agyon az egesz csapatot, jott a riporty, balcony reports, Tommy aimhack, report, stb...
Az ilyen pve noobok rohangalnak a semmit sem ero szettjukkel dzben, es fekszenek 3 golyotol az mdr-bol, joggal hihetik azt, hogy csalunk. Vagy amikor 3v1, 4v1-ket hozunk le laston. Bennunket is csaloznak. Nem mindenki csal, aki agyonlo, a baj az, hogy eldonteni nehez, hogy skillbol lott le, vagy esetleg aimbol...
-
PETEE78
senior tag
Azt valahogy érzi az ember, hogy a szokottnál nagyobbakat darálnak a HP-jából.
Ilyenkor általában még 1-2x visszamegyek az illetőre, hogy valóban én topáztam-e (igen olyan is van, hogy jobban játszik... ), vagy tényleg valami van a palacsintában. Ha 3-4 alkalommal ugyan úgy bedarál, akkor hagyom a fenébe.
Mert, ha valaki nagyot sebez, annak normál esetben könnyebben is jön is le a HP-ja, ha nincs okosítva...Tegnap LS-en volt egy shotis csávó kergetett végig
Kb 1x tudtam leszedni, azt is segítséggel. Számomra egyértelmű volt, hogy okosított titánnal álltam szemben.
Alapjában én is kevés csalóval találkoztam eddig.Eddig...You are being revived
-
sith7
félisten
válasz ZsyfKo #35356 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs csaló, van sajnos, csak azt mondom, hogy nem mindenki az, aki lelő
A legjobban az a lagg tetszik, amikor lövöm az ellent, semmi kijelzés, nem röpködnek a számok, én se sérülök, aztán ugrik a kép, és vagy térdelek, vagy ő térdel, de nekem is alig van már hp - m
-
micafighter
nagyúr
válasz Lifer092 #35365 üzenetére
Ebben a játékban is számit a skill, de annyi más tényező van, hogy ha pure skill alapu játékot keresel, akkor rossz helyen jársz. A fejlesztők se pure skill játéknak szánták : [link]
Mondjuk ettől függetlenül megkérdőjelezhető szerintem a fejlesztők azon döntése, hogy annyira casual barát lett a játék, hogy a játék jobban jutalmazza a beépített autoaimmel rendelkező oneshot seeker mine buildeket amihez gyakorlatilag 0 skill kell, mint az olyan játékost, aki mondjuk mesterlövészben van és képes mozgó játékosnak fejlövéseket leadni.
-
arnikusz
veterán
válasz RECSKA #35364 üzenetére
Szerintem nem sírtam a Last Stand kapcsán, csak tényeket közöltem, és nem tudod becsülettel végigjátszani az adott partit, ha delta/mike is váltja egymást.
Továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy a jelenlegi állapotában a Last Stand bukta Béla.
Nem hiába nem láttunk még egy összehasonlító listát arról, hogy emelkedett-e a játékosszám.
Sima DZ meg kihalt, ha nem a jól ismert csalókkal találkozol.Így a napi 2 órámban ha van ismerős megyünk más szegmensbe a játékon belül, ahol még jól is érezzük magunkat.
Holnaptól pedig Wildlands, már ha menni fog rendesen.Lifer mi lesz ha a Kedvesed kitol a játékból?
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
válasz Anonymus23 #35359 üzenetére
Nagyon sok játékos csal, és ez tény, ha tetszik ha nem... Azt azért hozzátenném, hogy az rpm hack nem egyértelműen szembetűnő sok esetben, hiszen nem muszáj 1600rpm-re rakni, elég ha még kevésbé feltűnő értéket ad hozzá, de már mégis sokkal könnyebben ledarál. - Ilyet elég sokat tapasztalok.
Persze, értem én hogy skill, meg PvP, meg szett meg mit tudom én. De a jelenlegi PvP rendszert nagyon nagy részben az "anomáliák" uralják, és ezt már mondtam hogy sok esetben nem a skill dönti el a csatát hanem a felszerelés. - Amikor négyen, taktikai linkkel nem tudunk megkarcolni egy játékost az azért elég vicces. Elég sok példa volt erre már az utóbbi időkben.
Arról nem beszélve, hogy a youtube teli van "Division Cheat Engine Tutorial"-al, büntetlenül, szóval szerintem hagyjuk... Nevetséges már ez, engem már egy ideje nem is érdekel a DZ, a(z) LS-t meg veszi meg a ..... aki akarja. Engem most leköt a PvE (UG, Legendary-k stb.) aztán csókolom. Pláne hogy az asszonypajtás is elkezd majd játszani, szóval neki segítek majd szépen amiben kell. Egy időre meg tuti lef*som a PvP-t, mert egy
.szarság Ja igen, és biztos benne van az is hogy béna vagyok, sosem tagadtam. Nem a PvP a fő hobbim.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz arnikusz #35362 üzenetére
Dontsd el ha akarod, nem izgat. De ne sirj...
Ha pvpzni akarsz, menj be. De ha csalo lo agyon, ne sirjatok... Bennunket is folyamatosan agyonlonek az aimon deadeye-al. Becsulettel vegigkuzdjuk, es kezdjuk a kovetkezot...
U.I.: gyere lastra. Es akkor ebben biztos lehetsz, ha egy szerverre kerulunk xD
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35342 üzenetére
Rakj ellene mellényre a plusz HP mellé második fő értéknek exotikus sebzés ellenállást (Exotic Damage Resilience), meg maszkra is fő értéknek, illetve mindenen legyen plusz HP amin lehet (mellény, térdvédő, táska, fegyvertok, plusz a módosítók). Igy talán nem fognak oneshotolni Amugy irtam már erről: [link] és [link]
Ha tüz lesz miután robbant az airburs seeker lesz, a sima is meg az airburst is ugyanugy használható oneshotra.
Ja meg ha van a csapatban egy final measure az úgy tudom hatástalanitani tudja, de nem próbáltam még.
-
arnikusz
veterán
válasz RECSKA #35349 üzenetére
Nem kötekedés és nem kioktatásodra szánom de, tudom, hogy PVP amit Fényvadász linkelt.
Azonban a Last Stand jelenlegi állapotában a csalókkal és a kifagyásokkal alkalmatlan arra, hogy megfelelő játékélményt nyújtson.
Igen buildek és skillek között van különbség, ha lesz rá kedvem kipróbálgatom az összeset és valószínűleg mind a 4 alt karakterrel megcsinálom idővel a Last Stand 40 szintjét is.
Végül pedig azt, hogy a játékban mit játszunk, azt hagyd döntsük el mi!
Ui: Tudom le leszek lőve.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Anonymus23 #35359 üzenetére
"amikor a csíter mgé meg is tapsol a hullád felett, vagy majd most már pukkedlit fog csinálni, na az az érzés megfizethetetlen... Pedig még fizettünk is érte." Ilyenkor tudnám átütni a monitort, de ez már nem Crt úgyhogy nem bántjuk.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #35355 üzenetére
Hétvégén amúgy is katasztrófa a szerver, lent UG, nincs hitreg, a mobok összes hangját mindig az adott szakasz végén adja be, ilyenkor nem is megyek PvP-re, mert csak felhúzza magát az ember.
Na de amikor M44-el tak-tak-tak lő a gyerek, messziről, pl aim+rpm hack, de rpm hackkel szinte mindig találkozik az ember. Én annyira nem hiszek benne, hogy csak a játék ilyen szar, rohadt sok csaló van.
Főleg amikor bemész, és legyakod az ellent, megsértődik és visszajön és egyedül elintézi az egész csapatot, biztosan nem kapcsolt be semmit időközben.Azért kíváncsi lennék, ha lenne egy hatékony védelem, aki bannolja a sok szemétládát akik csítet használnak, mennyi "pro" játékos maradna a szervereken.
De ide sorolnám az MP5 ST sorozatlövőként való használatát is...Jó lenne pedig PvP, mint a kiszámítható mobok elleni játék PvE, de ez így csak a saját magunk szívatása, amikor a csíter még meg is tapsol a hullád felett, vagy majd most már pukkedlit fog csinálni, na az az érzés megfizethetetlen... Pedig még fizettünk is érte.
Ja, és ami még szebb, ha beszólsz neki, és felveszi, és jól megvágja a videót, akkor téged fognak simán bannolni szöveg miatt. Őt nem, mert kb 500.000.000.000 csíter jelentés van, de szövegelésért hamarabb utól fognak érni...Kollegáim most akarják megvenni a Divisiont, nem győzőm lebeszélni őket. Sikerül.
Hát ha ez kell az Ubinak, akkor ez kell...[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
Ezzel teljesen egyetértek. Az, hogy le tudod lőni a csalót, csak annyit jelent, hogy annyira béna, hogy még csalással is béna. Nekem volt olyan, amelyik csak elszaladt mellettem foglalni, lelőttem, ő meg mint ha akkor kapott volna észbe, elkezdett térdepelve csúszkálni valami fedezékbe. De simán lehet hallani olyan rpm-ket, mint egy felpörgetett kávédaráló az 1hp-ról agyonlő mindenkitről meg már ne is beszéljünk. Ki lehet fogni jó meccseket, el lehet vele szórakozni, de komolyan venni nincs értelme.
-
veterán
Egy full PVP jatekmodot kiadni anticheat nelkuli jatekban, igazi jobbhere dolog. De mit tudsz csinalni? Menj PVE-re, vagy uninstallald. De azzal, hogy belepsz a last standbe, elfogadod az eulat, miben ott a sor : jobbhereskedesunk miatt barmikor osszefuthatsz aimos, norecoilos, autofire scriptes emberekkel...
-
ZsyfKo
senior tag
Az a baj srácok hogy nem hiszek a mesékben, amíg ilyen videók vannak youtube-on, addig nekem ez csalás. Tudom hogy vannak pro játékosok, nincs 1000 óra pvp mögöttem, de azért vannak azok a szituk amikor az ember csak ül és kérdezi hogy ez mi? Főleg csalásvédelem nélkül.
OnePlus 8T
-
veterán
A jatek netkodja szar... Fos. Terminalba rugdosom egy dobozt, amit a csapatombol csak en latok.
Fedezekben halok, a fiuk azt latjak, hogy ott allok, mikozben be vagyok gubbasztva. A semmibol jelennek meg az ellenfelek, mobok 10-20 metereket ugralnak. Nincs hitreg. Jatekosra sem sokszor.
Mint csben. Jon Szergej 150es pinggel, es ello mindenkit, mikor o megkarcolhatatlan... Valami ilyesmi lesz itt is.
Fenyvadasz : 9800 testre nagyon keves.... Siman agyonlohetett, ha 25-30k-t korul lo fejre...
-
sith7
félisten
válasz arnikusz #35348 üzenetére
Egész hétvégén - 90% - ban - Last Stand - et toltam, de én nem találkoztam csalóval
Nem vagyok nagy skilles játékos,volt olyan, aki rámnézett és szinte haltam, akkor gondoltam magamban ... hm, mi volt ez, de aztán összefutottunk még párszor, és ha csak 2. - ra nézett rám, akkor volt, hogy ő feküdt
Ez nem DZ, itt nem tűnik el, nem fut el, nem vált szervert, többször is összefuttok, és kiderül, hogy mi a helyzet, ha ő is fekszik, fogy az élete, és nem áll meg 1% - on, akkor az nem csaló ... ha meg jobbak a reflexei, azzal nem lehet mit csinálni
Milyen set - et sikerül összraknod a drop Isten segítségével, az egy dolog, lehet egy jobb játékos , rosszabb set - ben is lelő téged
Volt egy srác, nyílt terepen esélye nem volt, többször 1v1 - ben bedaráltam, de ha volt egy roncs, oszlop, falrészlet, olyan fogócskát nyomott, úgy behúzott a csőbe többször, hogy csak néztem /gránát, sokkoló turret, és társai/ Ügyes volt
Magamról tudom, érzem max 3-4 kört megyek egyszerre, aztán pihi, mert nem megy már a koncentrálás
Ami engem jobban bosszant ebben a játékban, hogy mindenki a kill -re, a harcra megy csak - tisztelet a kivételnek - , és hiába irogatok, hogy segítsenek a kezdőnket visszahúzni, egyedül küzdök 2 ellen, ...nem ... mindenki B - n harcol , és 3 -an futnak leütni a térdelő ellenfelet.
Fényvadász
Nálam nem tudom mi van, sz@r a netem is, vagy nem tudom, de az emberek az esetek nagy részében a fejük felett viszik a fegyvert, és még lóbálják is, miközben lőnek
Ez szerintem is grafikai bug[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz ZsyfKo #35351 üzenetére
Szerintem ez csak az animációk "bugja". Nagyon gyorsak az animációk és miközben pl. emeled fel a fegyvert már tudsz is lőni vagy pl. nem tudom próbáltad-e, de ha felélesztenek, amint körbemegy a zöld csík, már tudsz is lőni, annak ellenére, hogy a karaktered még szinte fekszik.
Az más kérdés, hogy én is szoktam olyan emberekkel összefutni, akik össze-vissza szaladgálnak körülöttem, egy pillanatra nem állnak meg de mégis pontosan lövik a fejem miközben én is jobbra-balra, össze-vissza mozgok. Biztos 10.000 DPI-vel játszanak vagy nem tudom Szeretném azt hinni, hogy nem speedhackesek/aimbotosak.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz ZsyfKo #35347 üzenetére
Ez a tipikus esete annak amikor te testre lősz egy fél tárat és miközben egy helyben állsz, a csávó a fejedbe eresztett egy pár golyót
21-es szinten vagyok LS-ben eddig csalóval talán 2-3x találkoztam. Az összes többi idegesítő dolog az volt, hogy messzi szerverre dobott és lehetetlen volt lelőni bárkit is vagy pedig a játék hülyeségei, amit a Massive nem tud megoldani/balanszolni (1 shot seeker mine, hányadék stagger csipától/shotitól, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz PETEE78 #35344 üzenetére
Nem is adnak jó cuccot a ládák.
Tegnap mindenhol vettem boltonként 3db-ot és semmi nem volt amit megtartottam volna.Inkább kalibrálom max.-ra a meglévő szettelemeket, és a tervrajzokból próbálok max.-os Savage kesztyűt, Virgonc, mellényt és specializált táskát, meg a módokat és fegyverkiegészítőket.
Endre lehet a Historian jobb lenne a robbanó golyós spéci tulajdonsága jól jön Legendaryn.
Fényvadász én 7. szintnél otthagytam a Last Standet, majd ha esetleg valamit csinálnak a csalókkal.
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
Most ez is mi? [link]
Tényleg kezd ebből a játékból elegem lenni kb 10ből 1 meccs van amiben talán nincsenek gyanús dolgok, Ubisoft elmehet a .....ba. Asszony is már idegesít hogy hagyjam abba mert kikészítem magam.OnePlus 8T
-
PETEE78
senior tag
Sentry-t próbáltam tegnap M4-el, csipával+ heal box+fürkészaknával. Kellemes meglepetés volt. Nekem bejött.
Köll még rajta alakítani, de már most egész jó...
Majd a taktikust is ki akarom próbálni...............
Konkrétan még ládát nem vettem 1.6-ban, és tele vagyok lóvéval. Ha már tüsszentesz akkor is ad egy ládát. Nincs kedvem vásárolni-nyitogatni, pedig azért farmoltam orrvérzésig
Egész jó cuccokat raktam el 1.5-ben, nem érzem szükségét, hogy vegyem harmincasával a ládákat.You are being revived
-
arnikusz
veterán
válasz pendre54 #35336 üzenetére
Gratula ki is próbáljuk.
A Valkűr nővérek csak párban jók. De még annyira nem tapasztaltam ki mennyire is.Nekem a Bullfrog most nagyon bejött, át is pakoltam rá az M4 szerelékét.
Anonymus gyere velünk este Legendaryra, meg Józsit is becsábítjuk.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
félisten
válasz MikaVejneGI #35335 üzenetére
Vicc volt, a lényeg az lejjebb van
Striker set, Predator set, full exotic cuccok, de a full sárga is jó, és mind 256 - os
Ami még most megy a Frontline set, néha azt is látok pvp - ben, de ha egyedül marad, akkor game overFegyver
Minél nagyobb alapsebzés és tűzgyorsaság, pl.: M4, vagy smg - nél MP5/jobb MP7Példa lehet a 3 - mal fentebbi képek
Van pár ezer éves 200 gs alatti cuccom , akkor mennek a levesbe.
Azokat mind kiszórhatod[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
Fürkész 230k hp-t megeszik pvp-ben? Eddig arról volt szó hogy nem lehet vele instant ölni.
OnePlus 8T
-
kiserik
senior tag
válasz MikaVejneGI #35332 üzenetére
Mindegy mivel mész be. Ha használsz cheat engine-t akkor azért, ha nem használsz akkor meg azért.
-
addikt
válasz arnikusz #35327 üzenetére
Üdv!
Miután tegnap este, 10 után elváltunk, mondom megyek egy kört a legendás, relés pályán, talán nem megint egy retek ninja táskát dob a végén, amiből már van 4 db. Szerencsém volt, mert dobott egy térdvédőt, így már csak a maszk hiányzik. A térdvédőn felbuzdulva, nem mentem aludni, mondom majd reggel bepótolom (nyugdíjas lét előnyei ), így éjfél körül nekiálltam itt a piros, hol a pirost játszani. Ez jött össze, majd ma kipróbáljuk:"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
MikaVejneGI
aktív tag
-
sith7
félisten
válasz MikaVejneGI #35332 üzenetére
Full elektro -s Magányos csillag + Éhes disznó
Dps set, dps fegyverrel
hogy melyik, az rajtad áll, melyik jön be jobban , striker, predator, full sárga, full piros,/ smg, vagy gépkarabély stb. -
ZsyfKo
senior tag
válasz arnikusz #35329 üzenetére
Nekem semmi bajom az Alphával PVPben még mindig azt használom MP7-el. Wildlands egy vicc egyik ismerősömnek se tetszett, 10 perc után kikapcsoltam, gagyi az egész úgy ahogy van, Future Soldier ezerszer jobb volt. Persze nem akarok meggyőzni senkit, örülök hogy van akinek tetszik, majd egyszer valami leárazás által megveszem 5ért mert annál többet nem ér.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Mivel megjelent a Last Stand , visszatértem , jobban bejön ez a fajta pvp ,mint a Dark Zona.
Kérdésem mostanság milyen talentel , fegyverrel , gear-al érdemes csapatolni Last Stand-ban?
Köszönöm.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Anonymus23
veterán
válasz Vadernagyúr #35330 üzenetére
Javítottak rajta a bétához képest, vagy még mindig az is félkész állapotban van?
A különböző területeken ugyanolyan repetitív küldetések vannak mint itt a Divisionban?Tegnap este egyedül lévén toltam egy 4 nehezítéses 3 fázist, így a reclaimerrel ugyanolyan mint régebben 2-3 nehezítéssel.
Le akartam screenelni az egyik fázis végén a generátort, maradt kb fél miliméter HP-ja a végére
Ezek a mocsok mobok most már elsőnek a ládát lövik ha egy kicsi rálátásuk is van a ládára...;) - The Power of the Light Side
-
Vadernagyúr
senior tag
Nekem is most a Wildlands pörög.. Bár ehhez is szeretnék még visszzatérni
PSN: joskovagyok199
-
arnikusz
veterán
Mivel a Last Stand gyakorlatilag játszhatatlan vagy csalók, vagy delta/mike, csináltam egy full exocticot, de PVE területre való.
A másodikat heti HVT, Legendary--N használtam Warrengate és Times Sq, Napalm még nem volt majd ma este megpróbálom csapattárssal.
A harmadikkal meg bemerészkedem DZ-be.
Egyik sem über és le is szednek, ha nem figyelek, de ez van.
Egyébként véleményem szerint a nagyon beharangozott 1.6 cirka 3 nap alatt elvérzett. Még a Stolen signal nem jött össze heoicon, de majd a Frontline és a Legendaryk jók és ennyi meg egy Bambi.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
s4hu|SyD^
addikt
Elnézést rosszul írtam, mi is ládákkal mentünk. Szóval 5-ös szint volt, de ládákkal nem volt annyira nehéz. Mi 4-en voltunk egyedül biztos nem olyan mókás. A 2 percet az elején mindig meg kell várni mielőtt lemész.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
arnikusz
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ, akkor Nomád majd meglesi.
-
Madoc
veterán
Ha 5-ös szintre csökken akkor immunládákat ledobálva tudjátok a túlélni. Nem kell túl mélyre menni mert fegyverropogásra feljönnek a bossok. Nagyon ötletes jól kitalált feladat szerintem. 2db pufi lándszórós boss van mindenhol.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
s4hu|SyD^
addikt
-
dvd24
senior tag
válasz micafighter #35317 üzenetére
Azért ez nagyon bután van megoldva.
Amikor először találkoztam az eventtel, akkor kiírta, hogy emelkedik a fertőzés veszély és kritikus szinten van a metrószinteken, elindult egy visszaszámláló, ha jól emlékszem 2 perc körüli, fogalmam nem volt még az esemény menetéről, szóval csak lementem és instant haltam, gondoltam ok, biztos várni kell míg lejár és elmúlik ez a critical szint.
Vártam, lejárt a visszaszámlálás és kezdődött egy új 10 perces visszaszámláló, meg kiírta azt is, hogy semlegesítsem a célpontokat, gondoltam, na akkor ez az, most lehet lemenni irtani, de nem jött össze, mert megint instant haltam. Hagytam is a francba az egészet, mert felba*ott, de ezek szerint még a 10 perces visszaszámlálásnál is várni kell valamennyit, hogy ne egyből haljak a szűrő elfogyása után, hanem csak szép lassan sebződjek? -
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #35316 üzenetére
4es a maszkunk. Azért sebződünk, mert nagyobb a fertőzés (5) mint amit a maszkunk kibír. Nem lesz 5ös maszkunk, ez a lényege ennek, hogy úgy csináld meg, hogy közben folyamatosan sebződsz. Halálfejesről indul a fertőzés szintje, meg kell várni azt az 1-2 percet amíg lejjebb megy.
-
arnikusz
veterán
Sikerült e valakinek ezt a DZ 5. szűrő dolgot megfejteni?
Ha igen homályosítson már legyen kedves.
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Danecay
addikt
Kulcsos oldalról származik a kód és "Tom Clancy's The Division PC (ENG)" néven futott. Nem kellett hozzá egyébként semmilyen varázslat, VPN vagy bármi, csak beregisztálni uplay-en és működött is, de mint írtam az angolon kívül 3 távol-keleti felírat van még, hogy mik azok ne kérdezd
-
GAbre
veterán
válasz Snip3r_HUN #35280 üzenetére
Valahogy többet várnék,főleg,h mindenki ajnározza,milyen jók tudnak esni.
Igy is hiába van m4-em.
Olyanokat rám tudnak sorozni,h csak pislogok,hogy milyen hamar halok.
Nem mondanám gyengének a karim,csak másoké sokkal jobbnak tűnik.
Egyedül a csipa az ami van olyan jó,mint az eddigi,talán 1 kicsit,jobb,de tényleg alig.
Valahogy nem látom,h az egyedi talentje működne,hiába löttem ki a gyenge pontot.
Okés,hogy team supportnak,de nagyon nem látom,h healelne engem is,nemhogy még csapattagokat.(A ragadozó talent sokkal jobb)
És hiába az a kis team support,legyen sebzése is akkor már,az többet ér,főleg,h 10% gyengébb legalább,mint az m4em.És vele se vagyok teljesen kibékülve.Arról nem beszélve,hogy sima arany fegyverből se adott semmi normálisat.
Nem,hogy egzotikusat a boss drop. :S[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
En most last standet ezzel a builddel nyomom. Savage kesztyu es vigorous melleny, konnyu M4, SASG12 (unforgiving-responsive).
1v1-ben nagyon kevesszer fekudtem, nem tudnak az MP7esek a staggerrel mit kezdeni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz Snip3r_HUN #35304 üzenetére
Milyen féle fajta karakter build-el? Nekem egyelőre sniper, tank és tactician van. 4.-nek tervezek valami full DPS karit, amivel szépen olvaszthatom a mobokat.
-
dvd24
senior tag
válasz ZsyfKo #35305 üzenetére
igen én is kipróbáltam azzal, de mire felvittem volna a 10 lövéssel a vérzést, addigra általában már halott volt a célpont (soloban azért mert úgy hamarabb halnak, groupban meg azért mert akkor ugye többen is lövünk), úgyhogy végül több értelmét láttam a full aranynak.
A firecrest lehet még életképes vele, mert ugye elméletben összeadódik a nagyobb sebzése égő célpont ellen + az MDR nagyobb sebzése status effectesek ellen. Ha meglesz a normális set majd meglátom, mindenesetre full aranyban tarol - mindenféle +headshot dmg módosító fegyverkiegészítő nélkül is 514K a dpsem vele.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #35297 üzenetére
Aztán meg sorba 3 ninjabike
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Én ajándékba kaptam a játékot és ez sajna olyan verzió amiben nincs magyar felírat. Az érdekelne, hogy van e mód utólagosan betenni. Gondolok itt arra pl., hogy olyan játék lokalizációs fájljait ami tartalmazza a magyar feliratot belemásolni/felülírni az én játékomba, config fájlt módosítani, stb., igazából lényegtelen milyen úton de hogy van e erre mód? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz s4hu|SyD^ #35302 üzenetére
Clear Sky heroic,jó csapattal 10 perc alatt megvan. Dragon’s Nest heroic kicsit tovább tart de talán könnyebb. A heti ládához a 10 küldetésre az Amherst küldetés a leggyorsabb ~3,5 perc alatt megvan egy.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Emppu85
tag
hali..nem tudjátok, hogy egzotikus felszerelést,csak hösi,meg legenda küldikböl lehet szerezni?
-
s4hu|SyD^
addikt
Mi a legjobb és leggyorsabb módja most az Exotic szerzésnek? LZ bosses, azokat farmolom. Heti? Az azért nem gyors, főleg nem 4 karival. Last Stand sem gyors. Survival esetleg? Underground?
-
PETEE78
senior tag
válasz Snip3r_HUN #35290 üzenetére
You are being revived
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest