Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifer092

senior tag

válasz Anonymus23 #35359 üzenetére

Nagyon sok játékos csal, és ez tény, ha tetszik ha nem... Azt azért hozzátenném, hogy az rpm hack nem egyértelműen szembetűnő sok esetben, hiszen nem muszáj 1600rpm-re rakni, elég ha még kevésbé feltűnő értéket ad hozzá, de már mégis sokkal könnyebben ledarál. - Ilyet elég sokat tapasztalok.

Persze, értem én hogy skill, meg PvP, meg szett meg mit tudom én. De a jelenlegi PvP rendszert nagyon nagy részben az "anomáliák" uralják, és ezt már mondtam hogy sok esetben nem a skill dönti el a csatát hanem a felszerelés. - Amikor négyen, taktikai linkkel nem tudunk megkarcolni egy játékost az azért elég vicces. Elég sok példa volt erre már az utóbbi időkben.

Arról nem beszélve, hogy a youtube teli van "Division Cheat Engine Tutorial"-al, büntetlenül, szóval szerintem hagyjuk... Nevetséges már ez, engem már egy ideje nem is érdekel a DZ, a(z) LS-t meg veszi meg a ..... aki akarja. Engem most leköt a PvE (UG, Legendary-k stb.) aztán csókolom. Pláne hogy az asszonypajtás is elkezd majd játszani, szóval neki segítek majd szépen amiben kell. Egy időre meg tuti lef*som a PvP-t, mert egy szarság.

Ja igen, és biztos benne van az is hogy béna vagyok, sosem tagadtam. Nem a PvP a fő hobbim. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés