-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
A heti kínálat. [link]
-
addikt
Mivel az MDR tényleg olyan mint az avas szalonna, azaz mindenre jó, én is ezt használom elsődlegesen, valószínű, hogy a fejlesztők limitálták, hogy milyen gyakorisággal dobják az exotic ládák. Pontosan már nem emlékszem, de mintha én is még az 1.5-ös időkben szereztem volna meg, azóta nem találkoztam vele. Ellentétben a ninja táskával, amiből minimum ötöt kaptam az 1.6 óta, de az ilyen Midas, meg Rhinó cuccokból is esik rendesen, de minek.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Lefty
addikt
Elkepeszto de nekem a mai napig nem esett MDR, nem tudom megmondani hany exoticot nyitottam mar. Most is lement a falcon es ninjabike meg egy szar medved... Annyira unom mar.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok. Hol eshet legnagyobb valószínűséggel Showstopper? Válaszokat előre is köszi.
-
törölt tag
LS-ben összefutottam Team Dark egy kedves tagjával. Kösz srácok jó kör volt.
[link] -
Lifer092
senior tag
Nagyon sok olyan beállítás van a játékban, amit lentebb véve kb. semmit sem vesz észre a játékos, ha csak nem a földre zoomolva sétál. Anno linkeltem egy nagyon jó Guide-ot, nVidira oldaláról való. Képekkel szépen illusztrálva, hogy mi különbség van az adott beállításnál ha Low - High - Ultra stb. állítod. Érdemes nézegetni szerintem. - Mert nagyon sok esetben semmi észrevehető nincs még Low és High között sem, és beállításonként nem kevés fps-t lehet nyerni.
-
arnikusz
veterán
válasz oneal1 #37070 üzenetére
Szintén delta/mike vagy 10-szer de előtte egy kis csendélet. Hétvégén Stolen Signalhoz keresek társakat ez van Frontlineban 1.76 millió a mester , élet és sebző pajzs, a letapogatóra 2.6 ot hoz.
Délután olvastam olyn hírt, hogy 6700 steam PC játékost mutatott.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
oneal1
senior tag
válasz Anonymus23 #37071 üzenetére
legközelebb majd figyelem köszi!
most sajnos nem engedett vissza
-
oneal1
senior tag
de örülök amikor deltával kibasz a túlélő módból...
-
törölt tag
Tegnap jött KGB klán ès így fogytam el. [link]
-
atteee
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy kb fél óra-egy óra óra játék után brutális laggolásaim szoktak lenni megnéztem az MSI afterburn-el és a vga 99%-on megy és a procim is.
I5 3470
Gtx 660Ti oc 3Gb
8gb rama kérdésem az lenne hogy gput vagy procit kell cserélnem? medium beállításokon játszom.
Segítséget előre is köszönöm.
Samsung S7 Edge 32GB
-
arnikusz
veterán
válasz foxymaxy #37061 üzenetére
Én letöröltem, ha még lesz a nyáron és érdekel ismét leszedem.
30 szint felett a PVE területen a bossok melletti kis pirosak is dobálnak zöldet. Bossok térképe az összefoglalóban. Exoticból ezek a bossok Skull kesztyű, Caduceus és Tenebraet dobhatnak a legújabb hírek alapján.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
foxymaxy
senior tag
Tom Clancy's: The Division PTS működik még vagy feleslegesen foglal 40gb?
Elég érdekes a fejvadász küldi, a végén dob valami vacak cuccot de a poén az egészbe hogy két küldi között a random utcai harcokban mindenféle finomságot szórnak el a mobok
Meddig van még szerver leállás mindjárt 13 óra és még mindig a DELTA-1-200 hibakód fogade pluribus unum
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #37058 üzenetére
Ami nálam mellényből nagyon bejött az a Rapid, még 1.6 előtt pörgettem és akkor használom, ha kell egy kis életerő.
Frici ez nagyon jól jön az egyedül játszó Agentnek PVE területen, ahogy írja self heal gyógyítást ad, nézd meg a karakteren mennyi életerő regenerálódást ad. Emellet, ha van egy olyan maszkod ami az életerőt folyamatosan regenerálja az utolsó szegmensben és van élő Ragadozó fegyvertalented, plussz 4-es Nomád akkor jól elvagy.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #37044 üzenetére
Holnap kísérjen a szerencse és farmolj Barrett mellényt és egy jobb Skull kesztyűt.
Mellé ott van a tűzfegyver hátizsák tervrajz abból egy jó Specialized.
Képzettséget még növelni arra is van mód tervrajz, ha még nincs meg.
Az arany/exoticban 6%-os elsősegély öngyógyítókat is raktam be, most DZ East 64th St csak 5.5%-os van.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz BobMunkatárs #37048 üzenetére
Egy olyan jatékban ahol nincs anti-cheat nem hivatkozhatnak csak a játékosok jelentésére. Ha igen akjor fogok 10 embert innen és report-olunk valakit. Bizonyítek kell nekik. Videó vagy akármi. Nekik kell bizonyítani vagy indokolatlanul megkárosítanak.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
oneal1
senior tag
nagy kár amúgy hogy a Last stand, nem olyan lett , hogy mindenki nagyjából egyenlő feltételekkel mehet neki a játéknak. Jobb volna ez a mód egy kicsit player skill alapon
-
törölt tag
válasz Krissz1983 #37047 üzenetére
Ezzel kár így foglalkoznod. Azt figyeld, hogy a Te játékstílusodat kiszolgálja e a karaktered. Ha gyengének érzed akkor változtass kisérletezz míg meg nem találod a neked legjobban fekvő beállítást.
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz Lifer092 #37043 üzenetére
Hát igen, mondjuk még nem temetem a dolgokat végképp, megvárom a válaszokat, de a chaten a "megsértetted az etikai kódexet" dumától azt hittem hátast dobok. Ha esetleg egyszer visszakapnál az accot, soha többet nem fogok sem DZ-ben sem LS ben játszani, max PVE-zek, azt is csak AK-val mert az 1003 rpm-es mp7-et kidobom, és eltöröm a karomat, ha mégegyszer a craft asztalhoz lépek, hogy csináljak egy másiakat. Viszont akkor a játék hamarosan kifullad így. Max visszamegyek Warframezni, vagy BF-re vagy Old Republic-ozni, mindegy csak UBI-tól messzire el!!
-
LeonAran
tag
válasz BobMunkatárs #37023 üzenetére
Én angolul is és magyarul is káromkodom. Főleg Last Standben szídom a K@nnyát a "terminátoroknak".
Uplay: Repityu15
-
törölt tag
válasz Krissz1983 #37044 üzenetére
A maszk kivételével mindenen kevés a páncél.
-
Lifer092
senior tag
válasz xyvalaki #37039 üzenetére
A 100% Accuracy-ról ne is beszéljünk. Fizika törvényeit meghazudtolva, jó így sincs sok fizika a játékban persze, de azért fun amikor a kapucnis nigga srác 4-500 méterről olyan fejeseket ad a kis pisztolyával, vagy uzijával hogy öröm nézni... A shotis rusherek meg aztán...
BobMunkatárs:
- Ez a cheat dolog meg undorító. Hihetetlen, hogy mindenféle konkrét bizonyíték és indok nélkül permanent bant kaptál. Ez undorító... - Ezért voltam kicsit befosva, amit írtam ide anno hogy lelőttem a gyereket, fejeseket kapott végig, aztán beírta hogy reportolt aimbotért... Szóval hagyjuk. - Ennyi erővel engem is simán kivághattak volna, ha ennyire alaptalanul permanent bant osztogatnak. - Ez azért egyáltalán nem így működik, te az Ubisoftot nem károsítod meg, neki ebből relatíve semmi kára nem keletkezik, még abból sem ha cheatel valaki. (Tudom hogy te nem, ez csak egy példa) - Ők téged viszont szépen megkárosítanak, elveszik azt, amiért fizettél és megvásároltad. Elveszik a tulajdonod, ráadásul jogtalanul és alaptalanul. Ez azért így nem játszik....
... Ez alapján össze se reakom a DeadEye buildem inkább. Végén reportolnak, aztán még az OTP Faktoringot is rámküldik.
[ Szerkesztve ]
-
PETEE78
senior tag
válasz BobMunkatárs #37037 üzenetére
Hát akkor ki kell kérni a bizonyítékot. Ha nem tudnak semmit szolgáltatni azon kívül hogy magas volt a K/D arányod, akkor nincs miről beszélni, nem szabad hagyni, sőt viccen kívűl még kárpótlást is kérhetsz.
Majd adnak 20 uplay pontot(#37039) xyvalaki
mostanában divat lett a mob Dzsekó dance
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
nagyúr
válasz micafighter #37022 üzenetére
Ez azért viccnek is rossz.
Millióan anyáznak mindenért.
A retek csalók meg szopatnak.
Ubi tényleg elmehetanyukájához!
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
BobMunkatárs
csendes tag
Na beléptem UBI-ékhoz, erre az fogad, hgoy cheat miatt banoltak. Kemény, életben nem használtam cheatet, érdekes, vigyázzatok, ne öljetek meg sok embert, sem DZ-ben sem LS-ben mert cheaterek lesztek és bannol a z UBI , RamboIvan full aimmal tolhatja a játék kezdete óta. VICCEK EZEK!!!
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #37033 üzenetére
Írtam, chateletem, eddig ennyi egyenlőre többet nem tudok, várom a választ a levélre! Voice chaten nem volt soha vulgáris beszólás, chaten volt, de nem globalban, hanem csak simán, de a f...k ur mother ne legyen már permanent ban, meg kiröhögöm a koponyámat.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz PETEE78 #37028 üzenetére
Én is hallottam már olyanról, aki beszólásért végleges ban-t kapott, nem tudom milyen mértékű és vulgáris volt, valószínűleg "eléggé".
A "vicc" az egészben az, ha pl egy csíter felveszi azt ahogy őt szidod, téged simán bannolnak, Ő meg röhög a markába.
Más dolog a mérték, ezért ugye azonnal végleges ban, míg csalásért meg figyelmeztetés, meg stb stb.
Meg ki se bannolják, pedig folyamatosan csítel...;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát én sem hagynám annyiban. 1 hét chatban oké vagy valami hasonló, de végleges. Írj egy e-mail-t.
-
BobMunkatárs
csendes tag
Ez az amit mondok, hogy cheatelhetek orrba-szájjba , csak ne beszéljek csúnyán???? (Hozzáteszem, hogy az npc DZ02 checkpointon talán, úgy hív hogy "Hey stupid come here") A valódi okot, persze nem mondták meg, mert kérdeztem tőle a beszélgetés alatt nem eyszer, hogy mondja meg mikor, és mi volt az ok, mert nem egyértelmű a ban oka (csúnya beszéd LOL) ez csak az én ötletelésem. A másik, hogy ha pedig ez az ok akkor hol van a lépcső mármint 1. warning, 2. suspend. 3. peranent ban. Ez esetben nem volt meg a két lépcső, amit mondtam is Uborka Józsinak, de sztem Ő nem beszélni angol tökéletes, mert csak a sablonszöveg ment!!
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz bandras54 #37029 üzenetére
Én találkoztam már végleges kitiltással hasonlo okokbol más eléggé népszerü, multiplayer orientált játékban is, na de ott nem figyelmeztetés nélkül ment a dolog, hanem több lépcsöben, aminek csak a legutolso foka volt a végleges ban.
Ez a csipöböl végleges ban felszólítás nélkül elfogadhatatlan számomra morálisan, föleg egy loot orientált multiplayer játékban, ahol nem csak a játékot buktad, hanem az addig összeszedett cuccaidat is.
Én már csak elvi okokbol se hagynám magam és verném az asztalt Ubinál. Ja és emiatt a magatartásuk miatt most pár évre elég volt Ubi-s játékbol.
[ Szerkesztve ]
-
bandras54
aktív tag
Tiltott szóhasználatért más online játékban eddig csak chat bann, vagy pár nap, max. Egy hét account tiltással találkoztam. A súlyozzással elég nap problémák vannak ubisoftéknál. Pedig aztán én anyáztam már (és még durvábbakat is) DZ-ben egy-két gyökér miatt. Úgy látszik eddig mákom volt, h nem csengettek és vitték el az egész gépem.
-
PETEE78
senior tag
válasz bandras54 #37024 üzenetére
Milyen alapon végleges? Véglegesen? Ez nekem ultra magas. Verbális bántalmazásért elveszik valaki tulajdonát? Ezek szerint csak béreljük a játékot?
De az orosz csítmatyi feltörheti az accot ugye és olyan bénák, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Azért nem lehet őket karóba húzni mi? Ezek után már csak dicsérni lehet majd a csítereket, ha nem teszed akkor 1 hét bann.You are being revived
-
arnikusz
veterán
válasz Lifer092 #37026 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Poénból megcsináltam az egyik karakterrel a heti feladatot és dobott egy Arany Rhinot, ami elfogadható, végigfutottam a bossokonn és dob egy 860 körüli semmirevaló skullt, így már csak a szórakozás maradt a Firecrestet próbálgattam PVE területen. Mobokra a turret/MDR kombó jó azon gondolkodom, hogy a képzettséget kellene növelni behozni a Barretet és Inventíve vagy Specialized táskát, de egyenlőre nincs jó maszk és kesztyű Firecrestből, a Ferro maszk viszont jól teljesített.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz bandras54 #37024 üzenetére
Ezért nem értem én sem, és teljesen értetlenül állok előtte, de már nem tudok erre mit mondani. Újra nem fogom kezdeni az biztos csak a season passt, meg az eddig eltöltött időt sajnálom, de mondom soha többet UBISOFT game ...... ennyire nyomorult hozzáállást, és rendezési módot nem láttam még a játékos éveim alatt sem. pedig láttam már ezt-azt .....minden esetre mindenkinek kívánok további jó játékot, türelmet, és jó szórakozást a továbbiakhoz.
-
bandras54
aktív tag
válasz BobMunkatárs #37023 üzenetére
Végleges bann elég durva egy ilyen "hibáért"
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz micafighter #37022 üzenetére
általában nem szoktam mikrofont használni, max ha haverokkal vgayok egy csapatban. Tegnap a support nem mondta meg miért, csak mindig a kódexre hivatkozott. Végleges bant kaptam mint kiderült. Az okot nem mondta meg, mindig csak a sablon szöveg ment. A cheatereket nem bannolnják, simán használhatsz aimot, speedet, wall hacket, tolhatod bugoltatott armorban 2434 évig, ha nem beszélsz csúnyán? Hát ez szép. Kész vagyok. Ennyi volt közel 600 óra után ................Soha többet UBIfos game.
-
micafighter
nagyúr
válasz BobMunkatárs #37018 üzenetére
Ha szoktál csunyán beszélni más játékosokhoz a játék beépitett hangcsevegését használva, ugy tudom azért előszeretettel bannolnak.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Az a supply drop a season pass része, havonta 2x (1-15. és 16-31. között), minden karakternek külön esik az accounton. Sokat nem jelent mivel fixen kapsz 3 itemet (ami HE vagy gear set, exotic-ot nem dobhat) és szinte ~100% az esélye, hogy szemetet kapsz.
A postán meg max havonta kapsz 1x crafting alapanyagot/div techet esetleg festést (de mostanában nem láttam már, mert lehet csak néhány "exkluzív" festés van) aminek a haszna erősen konvergál a 0-hoz mivel mindkettőből esik bőséggel. -
Elims
veterán
Megvan a season pass.
A legelső furcsaság az volt,hogy kiírta az utánpótlást.
Gondoltam vmi bug lehet,az csak fekete zónában szokott lenni.
Kipróbáltam az underground-ot -nem rossz-,megyek vissza a termnálba és újra kint van.
Ránézek a térképre és látom,hogy normál utcán van egy ilyen utánpótlás.Ez is a season pass része lenne vagy vmi más újítás?
Vmint vhol azt olvastam,hogy a season pass hetente ad vmi tárgyat vhol a postahivatalban.Igaz ez?Ha igen,hol lehet ezt begyűjteni? (Jutalombeváltónál már voltam.) -
BobMunkatárs
csendes tag
Sziasztok!!
Na halad az UBI a semmi felé, most akartam belépni, erre C-16-260 ur account banned" most próbálok magyarázatot találni a supportnál, hogy miért, mert a sablon levélből amit hozzá kapttam azt olvastam, hogy a viselkedési kódexet megsértettem. A hackereket nem kell bannolni, az minek, Aki normálisan játszik csak azt. Széép
Kiváncsi léeszek -
s4hu|SyD^
addikt
Egy fedezékrendszeres játékba ne is tegyenek bele akkora parkot vagy a parknak 1 részet csak. Egy Incursion-ra jó lehet ha tesznek oda jó sok konténert.
DZ-t bővítették a sok sírás miatt erre most nagy részben csak PVE van ott. Mindent beletesznek a játékba amiért sírnak aztán csak több a sírás.
-
VincentVG
senior tag
válasz micafighter #36993 üzenetére
Hú de jó lenne menni tovább NY-ban valamerre északra. Vagy N. Jersey-be..
Sokáig láttam/olvastam pletykákat central parkról, de azok elhaltak...
Ti mit hallottatok? vagy konkrét info nincs? -
i@lex
őstag
Ma olyat láttam Last Standben, hogy a meccs után a csávónak írnom kellett, mert ilyen szintű noobizmust, és campet még nem láttam.
LS - DZ8 -Tér.
Emberünk felmászik arra a nagyon magas helyre, a konténerekre, lerak egy mobil covert és onnan dead eyeozgat. Édes Istenem...Megkérdeztem tőle, hogy mi van akkor, ha az egész meccs alatt a kutya nem néz arra, mert mondjuk az enemy nem rusholja a B-t, hanem elhúzza C-t és tartja A-t, illetve, hogy mennyi játékost sikerült leszedni.
6 ember koricált arra 15 perc alatt. 6!! Azt mondta, ő szeret így játszani...
Akárhányszor lelőtték ő visszament, lerakta a mobilecovert, és újra....[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
mekkora csicskák vannak ebben a játékban édes istenem sok orosz balfasz
lenyomtam 2x őket, erre bejelöl valaki, utána látom hogy ezek azok, kitesznek a csoportból és kinyírnak
ügyes értelmes banda
mindezek után pedig szó nélkül eltűnnek úgy hogy rugók....
hihetetlen hogy nem tud mit kezdeni az ubi a csalókkal
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz Anonymus23 #37010 üzenetére
Nem nagyon figyeltem,azt tudom,h a boxnál voltam,valaki leesett földre a túloldali járdán.(könyvtár).(lehet nem ugyanaz volt,de nem láttam mást)
Aztán ahogy megfordultam már jött föl a lépcsön felém,volt valami sárga fény,mint sebzésulti.Aztán max 2 tár után nyomott 1 védelmi ultit.
A legjobb az volt éledés után visszamentem leölni a főbosst,és ahogy leirtam ezt,valaki odajött és lelőtt engem.
Szóval 2x-esen is kizsebeltek.Gondolhatjátok milyen jó passzban voltamNem sokkal később bebugoltam a létrán leesett a tetejéről,aztán meg belebugoltam halálomba valami kupacba.
Szóval volt hab is az élet habostortájánUnknown 9 awakening
-
Anonymus23
veterán
Csapatban el lehet nyomni akár egyszerre is a 3 féle ultit, de ha jól rémlik 1 perc CD-je van, azaz hiába tölt vissza (nagyon meg lehet gyorsítani most már), akkor sem tudja használni amíg CD-n van.
Ha egyedül volt, akkor esetleg a nomád spec tálentje lehetett.;) - The Power of the Light Side
-
GAbre
veterán
válasz xyvalaki #37005 üzenetére
Gratulálok bár nem hiszem.
Mondjuk az a fura,ha valaki használja az utliját,és van bizonyos időkorlát amikor nem tudod használni,(immunitás blokkolja vagy mi).Legalábbis,ha csapatban akarom ellőni.
Olyan nincs,hogy 2x tárazok max gépkarabélyt,és már újra használja.Unknown 9 awakening
-
arnikusz
veterán
A tár vitte fel ennyire.
Ma ilyen szutyok volt a game, a PVE Deadeye al bementem és lett egy rugó kill is, a másik is gyerekcipőben jár, de egy szettrevaló Firecrestet dobált a DZ azt is ki kell próbálni MDR-el.
A DZ6 Deadeye tok használható, ha nincs jobb.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Lifer092
senior tag
válasz Rossonero89 #36964 üzenetére
A noob témára egy nagyon picit visszakanyarodva....
A Divisionben ugyan mindegy mit csinálsz, vagy épp melyik oldalt képviseled.Értem ez alatt, ha lelősz valakit/valakiket noob vagy, ha téged lőnek le szintén noob vagy, szóval tökmindegy. Tehát általánosságban elmondható hogy aki a Divisionnel játszik, mind noob. Ezért legyen a topik címe mától: Tom Clancy's The Noobision.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz micafighter #37002 üzenetére
Bakker ... Mennyit röhögtünk ezen.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Eladó Gigabyte Geforce GTX 1050TI OC 4GB
- Axagon EEM2-UG2 USB-C 3.2 Gen2 M.2 NVMe SSD külső alumínium ház, USB Type-C
- HP Elite X2 érintő kijelzős,és világító billentyűzettel rendelkező laptop(M5 proci.Bang& Olufsen
- Eladó Playstation 5 DualSense Controller - Midnight Black