Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz Lifer092 #38596 üzenetére
A szar lootnak az az értelme, hogy a játékosok PvP-zzenek. Egymástól is el lehet szedni az exoticot ami a DZ-ben esik.
Tudom, hogy megoszlanak a vélemények, és nem mindenki szereti a PvP-t, de az igazi endgame content végül is a PvP.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #38595 üzenetére
Ez mind igaz, de ha úgy veszed, a megjelenés után több, mint egy évvel még mindig javítanak a játékon, beletesznek olyan dolgokat, amiket a userek kérnek, tehát akárhogy is nézzük, a játék támogatása ebből a szempontból példa értékű.
Persze a csalók ellen meg nem tesznek semmit, az meg kritikán aluli.
A loot tényleg szar, de nem is eshet mindig fullos cucc, mert akkor mindenki abban rohangálna, és unalmas lenne. Az 1.6-tal nagyon jól kiballanszírozták a szetteket, elég sokból lehet válogatni, ki lehet próbálni töbféle játékstílust, DPS, sniper, support, taktikus, pajzsos, mindegyikkel lehet eredményesen játszani.
Jól van ez így szerintem. így lehet belepakolni a hosszú játékórákat
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Lifer092
senior tag
válasz bombibmw #38588 üzenetére
Jajjjj, Beast-Sufi és Lugo_SVK. Drága barátaim... Olyan jó látni a feltörekvő nemzedéket...
Az én meglátásom az, hogy rengetegen használják a cheateket. Csak ebből nagyon sok, "okosan csal". Ami még nem feltétlen látványos, és max videóból visszanézve látod meg a turpisságot. Gondolok itt az aimhack-re. (Pl. Widdz) Persze vannak az alpári gyökerek, akik aztán látványosan mindent bekapcsolnak, aim, wall, teleport, rpm hack. - Ahogy Te is mondod, sajnos már lassan az a h*lye aki nem csal. Ha így halad már tényleg csak így lehet érvényesülni, mert a fair játék eltűnik a Divisionból. Legalábbis a DZ-ből, ami a PvP -t illeti.... Szomorú...
arnikusz:
Ami a lootot illeti, valóban bütykölhetnének már valamit azzal a "random generátorral", mert számomra is nevetséges hogy semmi értelmes exoticot sem kapok, amit kapok abból vagy már van 25, vagy nincs egy se de fos értékekkel esik. Pl. Skull kesztyű, és Barret mellény. Most 6 exoticból 3 Barret mellény volt, mind a 3 fos.... Ráadásul ezeket a küldiket meg heti egyszer tudod csinálni, szóval ha használhatatlan szutyok esik belőle, akkor 1 hétig semmi. Akinek nincs ideje felhúzni több karaktert az cumizik, amíg nem csinálhatja újra a legendary -kat, meg a hősiket... Reménykedve abban hogy legközelebb talán szerencséje lesz... Bár nekem a lootokkal amióta játszok, nem igazán van szerencsém, legyen az zöld, arany, exotic... Vért izzadok mire egy használható, normális szettet összeteszek...
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz bombibmw #38588 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Egyértelműen látható és szillogizmus sem kell hozzá, hogy nem tiszta eszközökkel érték el ezen eredményeket.
De nem baj megkaptuk a loadoutot, ami egy már 4 alttal rendelkező játékosnál, legalábbis nálam nem oszt nem szoroz semmit.
Plussz ha továbbra is ilyen használhatatlan a loot eső és kb. 500-ból esik egy használható dolog.
Nem panaszkodás, mert a kitűzött célom továbbra is megvan csak a megjelenés óta játszó játékosnak ez kevés.Meg lehet még etetni azokat akik most kezdik( lásd free hétvége stb.)és ehhez a youtube is hozzájárul, de jól írta az egyik hozzászóló tegnap no new contetnt.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
bombibmw
veterán
Semmi gond ezzel srácok.
A való életben is abból lesz celeb, közismert ember, aki hü..e, vagy buta.
Itt meg cheattel lehet érvényesülni.
Lassan az a bevett szokás, hogy a cheathez adják a játékot. -
nagyúr
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #38584 üzenetére
Tényleg, jó hülye vagyok....
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #38582 üzenetére
A szettekkel nincs baj. Mondjuk a seekert megnyirbálták, kíváncsi leszek a valóságban hogy fog ez érvényesülni.
A seeker égését medkittel hatástalanítani lehet, és nem lesz tántorgás sem robbanás után ha jól értem.A Predator buff viszont nem rémlik a notesból. Majd átolvasom még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz pottyoske197 #38583 üzenetére
Így van, 120 lesz a táska a +10 férőhellyel, amit a kimaxolt BoO perk miatt van.
Ahogy most is van, ha a kiegészítőket és módosítókat belerakod az adott cuccba, akkor onnantól kezdve azok nem vesznek el férőhelyet, így gyakorlatilag 9 helyet foglal egy gear fegyverekkel együtt, szerintem ebben ezután se módosítanak.;) - The Power of the Light Side
-
pottyoske197
tag
-
RazoR
veterán
Én azt nem értem, hogy mennyi itemnek fog számolni egy loadout-ot? Mert egy build 33 elemből áll és egy karinál lehet 6 loadout, ez sokkal több mint 120 item! Vagy a loadoutot nem számolja bele a férőhelyekbe? Na mindegy, holnap kiderül!
[ Szerkesztve ]
-
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Kérdés az elektronika meg a szövet mennyi idő után resetelődik
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #38576 üzenetére
Első olvasatra nem láttam, most már fáradt a szemem a sok fixedtől.
Holnap reggel tiszta fejjel még egyszer átolvasom.
M249 SAW nincs, a burst fegyvereket meglesem, meg hétvégén a 4. alton megcsinálom a loadoutot.
De ez a sok fixed sajnos nem jó irányba mutat, eddig ennyi nem volt és hogy tényleg fixed azt nem hiszem.
Ja csalókról semmi.
Holnaputántól meg ETF.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Krissz1983
aktív tag
válasz arnikusz #38575 üzenetére
Csak gyorsan átfutottam de nem nagyon láttam benne a scope-os célzásérzékenység állítását konzolon... erről tudunk valamit?
Oké hagyjuk megvan 😃
Na jó ne hagyjuk ez ugyanis csak a pc specific részhez van írva[ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
arnikusz
veterán
-
RazoR
veterán
Kiváncsi vagyok mikor óhajtják kiadni a peccsnoteszt...
-
GAbre
veterán
Imádom az ilyet fél óra szenvedés,a pálya vége,és se ulti,se láda,se feltámasztóheal nem éleszt fel....
-
arnikusz
veterán
válasz Fenybenhanyo #38569 üzenetére
Dps Arany/Exoticnál, Firecrest/Taktikusnál és Taktikus/Arany esetében nyugodtan mondom hogy jó egy 300 ezres szívósság, mert azokat használtam 1.6 kezdete óta.
DPS-nél engem healeltek, a másik kettő esetén pedig a képzettség megoldotta.
Ahogy írták a fórumtársak feljebb életerő táska, térdvédő mellény és mellé egzotikus sebzéstűrés és még képzettség gyorsítás. Nagyon jól jönnek a 6% sealf healek is.Frontline esetében még csak most ismerkedek vele este azért még megyek 3 kört a fentivel LS-n és utána megnézem mi esik, vagy milyen módot tudok pörgetni a rendelkezésre álló eszközökből - mire elérem itt is a 40.LS szintet úgy tervezem lesz egy DPS Frontline ami majd megy a loadoutba.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Fenybenhanyo #38569 üzenetére
Életerő öléskor a javaslatom, az a legfontosabb!
-
arnikusz
veterán
válasz lanikai #38564 üzenetére
Mennyi toughnesst látnál jónak?
Csak mert ez a szett pp19 -el és Hungry Hoggal a Stolen Signalra volt még magasabb elektronikával és most némi változtatás után most LS-re használom.
Néztem videokat ahol még kevesebb volt a toughness igaz 3000-4000 közötti életerő mellett.
Itt a Pajzs életerőre mentem rá (7.5% módok vannak ben) és ennél 2.1 millió a 200 feletti elektronikánál pedig 2.4 millió és ehhez ahogy írtam a 60 crit lenne a cél ami most 53.5%.
Így minden tanácsot örömmel fogadok.
-
VTom
veterán
Mikor lesz 1.6.1 Patch notes?
-
Padre
tag
válasz Anonymus23 #38559 üzenetére
Akkor visszaszívom... -
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #38554 üzenetére
Egyszer lelöveted magad egy renegáttal, akkor az +30% sebzés összesen (fedezéken kívül, +a 10 perces időlimit alapján), ami nem olyan rossz, főleg ha amúgy a szett maga jó értékekkel rendelkezik. És ha még ezt stackeled különböző ultival+sebzésnöveléssel, akkor elég szép számok jöhetnek ki.
Már csak egy jó kis mellény kell, a többiből már dobott elég jót
Szombaton volt egy jó kör UG-ban 2 fullos Alpha térdvédőt meg egy fullos Banshee tokot dobott, amikor már nem kell ugyebár ,(#38558) Padre
LS-ben nem hallod a másik csapatot, így attól még dumálhattak, de nincs open voice chat.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Padre
tag
Már fel sem húzom magam a sok bénán. Ahogy mondod, semmi gondolkodás csak pvp, ami meg nem megy ahogy kéne ezért a csapat veszít.
Sokszor rohangálással töltöm a kört mert próbálom az alapbázist visszafoglalni, közben meg elcsípni a tactical boostokat amíg lehet.
A CCCP-s brigádra visszatérve, egy dolog volt pozitívum, hogy nem dumáltak meg szidtak mikor feküdtek. Az a halálom hogy ha csal és még neki áll feljebb... -
bombibmw
veterán
válasz venom8888 #38517 üzenetére
Vicces, hogy úgy állítod be, hogy szétcsaptatok minket, amikor a kimentésen 5 sec voltatok.
Mondjuk úgy nem nehéz lelőni valakit, ha beakad, meg egy helyben áll.
Tudsz már mást is csinálni a golyódobáláson kívül, vagy maradt minden a régiben?
Mengele és társai még mindig használják a makrót?
Vicc vagytok.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz #35434496 #38550 üzenetére
Leszek, de lehet, hogy csak később, 10 körül. Küldök meghívót, ha esetleg korábban jönnék.
(#38553) Padre Ő lesz az, CCCP_MaD Az RPM hack-es csávóval is összefutottam tegnap, kb. 6mp alatt darált le hármunkat, röhögött mindenki a mikrofonban Egyébként csak én kerülök mindig full noob csapatba? Sz@rnak a foglalásra, mindenki a PvP-re megy, ha összeesek nem szednek fel, tegnap is ott szaladgált körülöttem egy csapattársam, de ne segített volna, én meg csk vártam. Rohadt idegesítő tud lenni.
-
arnikusz
veterán
válasz Lifer092 #38552 üzenetére
Frontline is jó tegnap 3-an alig tudtak leszedni, seekerrel és gránátokkal, csak az 52-es tárba még 5 golyó kéne, most lejjebb vettem a képzettségen és kapott egy kis tűzerőt, de az esti első kör után kiderül hogy marad-e+ a Lvoa-C jobb így másodlagosnak, még az MP7-et fogom megpróbálni.
-
arnikusz
veterán
Teljesen egyszerű a válasz: ez a 2. karakterem ami csak a DZ 99 nincs még meg és szeretném Bansheeben megcsinálni most a 2 végsőt raktam hozzá, a napi 2 órából most 1 óra lesz ezzel.
Az 1. alt kimaxolva a küldetések és szintek terén és hagytam rajta egy full arany szettet így nyugdíjba vonult. A 3. -on van most akkor a Frontline.
A 4.-en készülve a loadoutra Predator, Exoctic/arany, Firecrest/taktikus, Taktikus, Nomád, Alpha és egy kezdetleges Deadeye.Lifer jó a Predator különösen LS-n a fórumtársakra hallgatva raktam össze 2 hete és szépen hozta 25-40-ig a szinteket, de használtam DZ-ben és napi kihívás küldetéseken is.
[ Szerkesztve ]
-
Padre
tag
Tegnap Ls-ben én is összefutottam velük. CCCP_Joker és CCCP_MaD volt a két név ha jól emlékszem. Le lehetett őket szedni. Viszont volt valami NouvelleWilli vagy mi a rák, aki full rpm hackkel darált le mindenkit. Mondjuk a gránátot ő sem bírta.
A kört buktuk, de jól esett odaba***i nekik.... -
Lifer092
senior tag
arnikusz:
Ez így van ahogy mondod!
Másik: 3-4 percet néztem belőle, bőven elég volt...Az 1.6.1 -ben én leges legjobban a Loadouts funkciót várom, bár ez már korábban is belekerülhetett volna. Nagyon praktikus kis fícsőr' szvsz. Szerintem nagyon jó ötlet. Pláne hogy én is elég sűrűn építek szetteket, és hát zavaró hogy állandóan újra kell pakolgatni az egészet ha épp szettet cserélek. - Most két egész jó szettem van jelenleg, ami PvP. Egy AB, és egy D3. Kicsit idegenkedtem a D3 -tól, olyan fura, bár még mindig szoknom kell ezt a pajzsos dolgot, elég lassú vagyok még vele néha, de egész jól lehet vele játékost is irtani ha úgy adódik. - A héten lehet összerakok egy Predátort, még ahhoz vannak majdnem fullos szett elemeim, pont lesz is hely a loadoutsban három szettnek.
Jó lenne még egy exotic szettet is összedobni, de nálam ez az egzotikus cucc dolog elég vicces. Összeszedtem 6 ládát, nem bírtam ki hogy ne nyissam fel őket patch előtt. - 6 ládából, 3 Barret (hozzáteszem mind a 3 egy ****), 1 Rhino, 1 Thompson, 1 Megállító. - 6 ládából talán az utolsó kettőnek van értelme. Bár a Thompsonból is ez már a negyedik lenne. A második alt felhúzása időközben abbamaradt, nem volt rá időm sajnos, örültem ha a fő karakteremmel tudok játszani...
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz #35434496 #38546 üzenetére
Tegnap LS-ben az ellenfél csapatában volt kettő CCCP-s meg egy Dark-os, már előre fogtam a fejemet, de végül nyertünk CCCP Jokert még le is lőttem egyszer.
Biztos épp nem volt bekapcsolva nekik semmi.
Összeraktam egy deadeye-t most azzal szaladgálok egyre jobban tetszik, ahogy kezdem megszokni.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #38544 üzenetére
Grat!
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #38544 üzenetére
Szombaton a 2. alt LS 40 lett. Meg összeraktam egy Bansheet DZ-re csak és össze is futottam Legenda csalóval+ a nyomi zenéjével mikor már alig volt életereje (lőttük vagy 5-en) teleport majd hátulról rpm +wall hack.
-
HKorn
veterán
-
Elims
veterán
Szerintem vmi gubanc lehet. :-(
Nem lehet ekkora különbség xbox és ps között.
Amikor elindítok egyedül egy survival-t mindig elszaladok kalibrálgatni/cuccot eladni,de nem sok időm van..max.1perc és be is rak.
Ha többen megyünk 3-4-en akkor kell várni 2-3percet.Néha lehet,hogy 4 is van. :-)Pve-ben vagy pvp-ben indítod?Pvp-t még nem próbáltam. (Nem is fogom.Kinek hiányzik még a folyamatos szipkázás mellé még+kemény harc.)
Pve-ben biztos,hogy úgy van ahogy írtam."Azt se értem miért csak csapatban lehet bemenni..."
Ezt úgy érted,hogy neked kell csapatban lenned vagy össze kell várni azt a 18-20(?) embert?
Neked nem kell csapatban lenned,simán mehetsz egyedül is.Legalábbis ps-en biztos. -
HKorn
veterán
Én most kezdtem a Survival-t, de az normális hogy 15-20 perc kell mire beenged? Xbox
Most épp kb 20 perce matchmakingel de semmi, el se tudtam kezdeni a játékot.
Azt se értem miért csak csapatban lehet bemenni, mikor bent egyedül mész.
Run&Ride
-
addikt
-
arnikusz
veterán
3. alt frontline LS-re cél a 60 crit, most 53.5%- on áll és AUG először ha nem válik be MP5 és esetleg BurstMP5 de az majd 23. után kiderül mire jó. A pajzs 2.122 millió sebzéstűrő, raktam a szettre egzotikus sebzéstűrést, tűz ellenállást. Ha esik jobb cserélgetem majd. Cél így a 3. 40 LS szint este 7. szintről indulok.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Ahelyett, hogy tele van spammolva mindig a topik írjátok le inkább neki.
Akkor van a felszerelés értéke 256 a max azon belül van a páncéloknak is értéke. Örültök?
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
persil
nagyúr
válasz persil #38502 üzenetére
Sem angolul, sem magyarul, meg egyaltalan sehogy nincs koze a "pancel ertek" es a "gear score" kifejezeseknek egymashoz.
De, ha angolul jatszol, akkor gondolom beszeled is a nyelvet es igy te is tisztaban vagy azzal, amit irtam.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest