Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz #35434496 #38550 üzenetére
Leszek, de lehet, hogy csak később, 10 körül. Küldök meghívót, ha esetleg korábban jönnék.
(#38553) Padre Ő lesz az, CCCP_MaD Az RPM hack-es csávóval is összefutottam tegnap, kb. 6mp alatt darált le hármunkat, röhögött mindenki a mikrofonban Egyébként csak én kerülök mindig full noob csapatba? Sz@rnak a foglalásra, mindenki a PvP-re megy, ha összeesek nem szednek fel, tegnap is ott szaladgált körülöttem egy csapattársam, de ne segített volna, én meg csk vártam. Rohadt idegesítő tud lenni.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest