-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Pár kis változtatással sokkal színesebbé és kevésbé idegesítővé lehetne tenni ezt a játékot. Változtassanak az ilyen felesleges dolgokon, mint a Ninja, meg fel lett már itt sorolva, amit az emberek instant törölnek. Jó lenne, ha mondjuk lehetne Intel-t venni (nagy bónusz, hogy most a civilek legalább adnak), vagy valahogy szórni a pénzt. Engem zavar pl., hogy lassú a craft. Legalább lehetne beállítani, hogy most 5-öt akarok craft-olni. Kicsi a stash, vagy akkor legyen minden karakternek külön, de mégis meg lehessen osztani dolgokat a karakterek között. Jó lenne ha a karakterek hangot is adnának ki, komolyan itt ez a Celebration emotion és nincs hozzá semmi hang, katasztrófa. Apró finomhangolások, ne mondja nekem senki, hogy ezeket nehéz hozzáadni a játékhoz.
Egyébként szerintem sokkal jobb lett a játék az 1.6-al. Sokkal változatosabb. Már nehéz eldönteni, hogy milyen karaktert építsen az ember.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!