-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
Senkinek nem ajánlom hogy elfogadja a meghívást orosz csapattól. Igen könnyen banolhatják a játékból. Akkor is ha tiszta, de a többiek csíterek.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
Vagy a másik lehetőség a Hardware ban.
Anonymus szombaton az egyik Falconon random rus mindent maga csinált, okés hogy reclaimerben voltam és nem fogyott a lőszer, de nem is nagyon lőttem semmit és feltünően hamar meglett a 15 hullám.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
De ez az, hogy nem fizet érte.
Ezek a tetves gyökerek megveszik pl G2A-n a kulcsot, és azonnal megy is a refund rá a PP-n, hogy nem jó a kulcs...
A jó múltkorjában egy magyar gyerekkel játszottunk együtt, mondja, hogy van ingyen Division, mondom, mi van? ja hát ők is ezt csinálják, 16 vagy 17 éves volt, azt mondja, hogy kevés a zsebpénze és így oldják meg.
Az ilyenektől mit vársz? Majd biztosan nem fog csalni a játékban sem.
Elköszöntem tőle.De kiválóan mutatja a gyereknek a igazi köcsögségét, hogy beírtam neki egy kedveset a videójához, fél perc múlva jött, hogy kedveli a hszemet , igazi buzi.
(#41086) Snip3r_HUN
Nem tudom mit vártok, még hogy a DZ-ben csalók?
Dragon Nest-et toltam az előbb, a gyerek valami LMG-vel, mintha egy lézerfegyverrel lőtt volna
Nem bírtam fraget szerezni[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Kár szót is fecsérelni rájuk, mert mind hulladék és amit többször kitárgyaltunk a játék is lehetővé teszi+ ösztönzi őket és egy account 1-3 dollár ami nem jelent sokat az ilyeneknek.
Ameddig viszont te magad megtalálod a játékban a szórakozást és kikapcsolódást biztos fogsz vele játszani.
Körkérdés:
Na akkor jövő hét kedden jön 1.7?
-
VTom
veterán
Gondolom aki a való életben lúzer, azt az kapcsolja ki, hogy itt mindekit halomra lőhet.
Tegnap délután DZ-ztem egydül, egy négy fős manhunt banda volt az egyik tetőn. Kb. 8-10 játékos lőtte őket velem együtt, az egyikük megunta, lejött a kötélen, lelőtt mindenkit, és visszament.
Utána Players is csatlakozott, aztán kb. 10 perc után meg is untuk és kiléptünk.Múlt hét óta valahogy nagyon megszaporodtak a csalók.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
HKorn
veterán
Meg ebben mennyi élvezet marad, hogy gyakorlatilag nyomod a gombot azt kész, aimbot meg RPM hack meg teszi a dolgát mindenki fekszik előtted.
Ezeket a kiscsókákat tuti sérelem érhette a játék elején, biztos pár rugó helybenhagyta őket és most kegyetlenül bosszút állnak sérülékeny lelki békéjük rendbetételére.
Run&Ride
-
VTom
veterán
válasz Snip3r_HUN #41084 üzenetére
Én azt nem értem, hogy neki miért jó a, hogy újra és újra fizet a játékért meg a csalásért, valahányszor kib@sszák?
-
RazoR
veterán
válasz Snip3r_HUN #41084 üzenetére
Ennyi erővel lelőhetnék a szervereket is, amennyire beleszarnak Ubi-nál a saját játékosközösségükbe....
-
Snip3r_HUN
addikt
Ez a DJMatt mekkora egy gyökér, nem elég hogy csal reklámozza is magát...
A videó alatt a kommentek közt:
-If you get banned can t you just buy a new key and then make new account on uplay and you are good to go again?
-No problem I was banned more than a score of times
-So u can make another account under another email and still play right?
-yes
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SütiGTi
senior tag
válasz Rossonero89 #41079 üzenetére
Azta k**va!!!
Az UBI ennyire leszarja a csitereket??? -
cyberkind
félisten
válasz Rossonero89 #41079 üzenetére
Írtam is neki egy szolidabbat.
-
Rossonero89
tag
válasz Rossonero89 #41078 üzenetére
És a kis geci még reklámozza is, hogy csaló tetü.
https://www.youtube.com/watch?v=gq3J4RFeb2M
-
Rossonero89
tag
válasz Snip3r_HUN #41077 üzenetére
Utolsó szemét geci! És a végén még ő megy oda hozzád tapsolni! Gratulálok neki! Az ilyet arccal basznám bele a betonba!
-
Snip3r_HUN
addikt
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
nagyúr
Ha eddig nem tudtátok volna...
A DeadEye Noob hivatalos magyar fordítása : DeadEye G*ci.
Ezt kaptam folyamatosan már egy félórája.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Snip3r_HUN
addikt
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #41071 üzenetére
Az BattlEye Te falu!
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #41071 üzenetére
Persze bízzunk benne, hogy lesz benne és akkor mindenki fenntartás nélkül veheti majd meg.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #41068 üzenetére
Szerintem aki több száz/ezer órát tette bele az megveszi BattleEye nélkül is
Run&Ride
-
Dave567
addikt
A hibái ellenére az utóbbi idők egyik legjobb játéka.
Ezzel egyet kell, hogy értsek.
Nagyon jó megvalósítás, de foglalkozni is kéne vele, mondjuk csaló mentesíteni, a köcsög mobokból vissza venni, mert azzal is elszállt a ló, mikor ki írtok egy bandát, egy maradt, lelő, na mondom kinyíróm már azt az egyet, és megint ott termett vagy 6, na mondom fasza.
De több küldi is lehetett volna benne, nem igyekeztek eléggé a srácok, ezért nem érdemelnek több pénzt.(#41067) HKorn: Ne vegyél rá mérget.
Codból az MW széria volt amit megvettem utoljára, bár a Sledge nagyon elkúrta a 3-at, számomra ők is felejtősek már.
Bár a WW2 érdekelne, de amit leműveltek a 3-al, nem adok nekik még egy esélyt.Ott van a jó öreg Bugfield, számomra az rosszabb mint a COD vagy a Division, annyi buggal mint égen a csillag, és a sok majom meg ezt ajnározza.. Szar a hittreg, a tankok ide oda pörögnek, a méteres gödörből nem tudsz ki jönni, egy 10cm-es botba elakadok.
3-4-et meg vettem, el is adtam, 3-mat beszereztem inkább ingyenesen.Ezek a cégek eltűntek számomra a süllyesztőben.
-
HKorn
veterán
Teljesen biztos vagyok benne, hogy minden fanyalgás ellenére az itt fórumozóknál a Division2 day one buy lesz. (including me természetesen)
Run&Ride
-
VTom
veterán
válasz Dave567 #41065 üzenetére
Nekem minden forintját megérte a játék. Season pass is. Egyedül az Underground nem tetszett.
Sok benne a csaló, igen, de egy jó darabig még nem tervezem abbahagyni. Van, hogy elegem lesz,aztán pár nap után jönnek az elvonási tünetek
A hibái ellenére az utóbbi idők egyik legjobb játéka.
-
Dave567
addikt
válasz xyvalaki #41061 üzenetére
Elolvastam.
Semmibe nem kerül felülvizsgálni a dolgokat, mivel hasznuk van ebből, leszarják, mert el van adva a játék, majd úgy is jön a DIV 2, megveszik azt is.
De le is szarom, a DLC-k ért se adtam pénzt már, mert nem érdemlik meg, a DIV 2-ért se fogok, persze ha jön.
-
RazoR
veterán
válasz Snip3r_HUN #41059 üzenetére
Szép volt, grat!
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #41059 üzenetére
Nagyon szép volt!
-
cyberkind
félisten
válasz #35434496 #41054 üzenetére
De mégis játszol ezzel a hulladékkal mindennap, én azóta már töröltem is a picsába és tolom a klasszikusokat ezerrel.
Folytatása meg nem hiszem, hogy lesz, meg ha elkúrták a világ legjobb városát már az első részben akkor mit akarnának a 2-ben, teljesen halott ügy ez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jocikablack #41055 üzenetére
Persze hasít az no recoil controllal. Mert nélküle úgy szór mint egy sörétes puska távolra.
Aimbot menü 2. sor.
(#41056) VTom Instant kill milyen lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Jocikablack
tag
Valaki elmesélhetné, hogy az lvoa az valami csodafegyver?Ugy hasít mint egy lézerkard..
-
törölt tag
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok, hosszabb távon mi lesz a Division-el? van valami további info? DLC2 esetleg? további terület bővítés esetleg?
-
Dave567
addikt
Engem az nyugtatnak meg ha látnám videón ahogy tőből levágják a kezét az illetőnek, tuti rögtön beszarna mindenki.
Amúgy a fejlesztőknek a kezei is benne van 1000000%.(#41007) xyvalaki: Az tök mindegy ha elszaladnak, itt a komolyabb csítről van szó, akibe 2 tárat belelősz, és nem hal meg, az csíter ennyi.
A legtöbb így rohangál, meg se mozdul az életereje, nincs olyan heal. -
törölt tag
Így haltunk a csalóktól ma is. [link]
Persze utána tagadta, hogy csal. -
törölt tag
-
Snip3r_HUN
addikt
Volt most délután megint minden, DZ5 tetőre teleportos csaló, és akkor azt mondja a srác hogy csak lagg volt...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jocikablack #41038 üzenetére
Pontosan ahogyan Snip3r is írja. Vx távcső és Omega hangtompító mind feljövés sebzésre ad. Innentől kezdve meg no comment...
-
VTom
veterán
Én MP7-tel, pulse-zal 60% krit eséllyel megyek, 109% krit sebzés, kompetens, Predator szettben.
1v1-ben mondhatni olvadnak el a játékosok.
Nagyon észrevehető, ha csal valaki. Fél tárat sem lövök ki és keresem a huszast, akkor is, ha heal ultizok.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Snip3r_HUN
addikt
Ez mind szép de a VX távcső fejlövés sebzés bónuszt ad,és még mindig nem árt elfelejteni hogy a játékos az nem mob,nem fog egy helyben állni hogy a fejét lődd... Épp ezért nincs értelme brutal talentet sem pörgetni a fegyverre,pve-nél oké de kb. ennyi. Stabilitás és pontosság is csak a célzott lövésekre vonatkozik,csípőből nem leszel pontos kivéve ha használsz “okosságot”.
[ Szerkesztve ]
-
Jocikablack
tag
válasz #35434496 #41037 üzenetére
Pvp közelharcban van jelentősége a fegyver pontosságnak, esetleg mely értékek vagy talentek a hasznosak. Általában alfát, ragadozót, arany exo szettet használok 7-8000 körüli tűzfegyverrel. Mp5-ör, és aug-ot használok. Krit esély 40% körüli, a krit sebzés 100% körüli. Ls-ben olyan mint a bolhafing 😂😂😂
-
törölt tag
válasz xyvalaki #41035 üzenetére
Tegnap amit felvettem videót abban már az Orosz (honfitársai) is csalózták. Pillanatok alatt lőtt le mindenkit szóval ezt nem igazán tudta megmagyarázni. Nem véletlenül a sokadik accountaj.
Végül is egyszerűbb aimbot-al játszani mint rendesen megépíteni egy jó buildet.
Nekem nem mondja senki, hogy vx + Omega hangtompítóval csípőből de akár célozva pvp-ben kitöröl pillanatok alatt egy játékost mert ilyen nincs.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #41031 üzenetére
Mostanában szert tettem 2 orosz piros pont irányzékra és 2 Acogra is amit a képen látsz és jobbak mint a VX , valamint függőleges markolatot és torkolatféket használok ami nagyon jó a LM M4-re. Igaz, hogy a kézvédő egy kicsit jobb újratöltési időt ad, de a függőleges markolat dob a hatótávon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #41031 üzenetére
Csak pvp-t játszanak. Állítólag 3. vagy 4. accountja már. Szerintem beletrafáltam és ő egy csaló.
Vx+omega kombinációval pvp halott vagy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném ha ezt megnéznétek és mindenki leírná a véleményét. [link]
MIZOL_HUN is a csapat tagja volt de Ő nincs rajta a videón viszont köszönt nekem az iQ huszár. -
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #41024 üzenetére
És az első akit lelőttem, hogy korcsolyázott el mellettem?
-
törölt tag
Ezt figyi mi megy most dz-ben.
R.I.P Division! [link] -
RazoR
veterán
válasz Snip3r_HUN #41019 üzenetére
Hát részemről meg bekaphatják!
-
RazoR
veterán
blablabla....szánalmasak!
Thank you for contacting Ubisoft Customer Support. My name is Andrew and I will be handling your support ticket.
Thank you for bringing this cheat report to our attention. Using the proof you have provided, we will conduct an investigation and act accordingly. Please feel free to contact us again should you have any further information regarding this player, or any other suspected cheaters in The Division.
Please be advised, for security reasons, we are unable to communicate the outcome of any such investigations with anyone other than the account holder. I would like to once again thank you for your time.
If there is anything else I can do for you, please let me know.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #41016 üzenetére
Az az. Láttam hogy ott vagy, csak meglepődtem és le is blokkoltam.
[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #41014 üzenetére
Kb. két napja. Cleanfighter_HU
Tudtam hogy azt nem lehet bevédeni, de ezek csak oda rohantak be.https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #41008 üzenetére
Szerintem azért az ubi keze is benne van. Legalább is a csítek eladásából részesednek. Túlzottan kerülik a témát. Ha rákérdez valaki nyilvánosan. Annak a hozzászólását törlik. Konkrét válaszokat simán megkerülik.
Amúgy éppen manhuntban voltunk egész addig amíg meg nem jelentél. Most akkor noob vagy vagy csíter?
Csak viccelek[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
válasz Snip3r_HUN #40999 üzenetére
Azt irja a Vendor Stuff ban. En is neztem de hat azt valaki szerkeszti !!!!!!!!!!
Nezzetek rapottyoske
-
RazoR
veterán
válasz xyvalaki #41007 üzenetére
Van benne valami, de én azoknak nézném meg a fejét akik csalást használnak és mégis alul maradnak egy jó, tisztán játszó csapat ellen! Tegnap pár ilyenre is volt példa!
Ez ilyenkor egy kis elégtétel, mert itt jön ki, hogy csalás nélül sehol nem lennének ezek a tetvek! -
xyvalaki
aktív tag
válasz Dave567 #41004 üzenetére
Sokan, négyen hátba lőnek valakit, aztán egy ölést kifutnak. Aztán úgy érzik hogy mekkora ászok. Amikor meg valaki DE vagy taktikus vyg akármi levadássza őket, megy a report. Mert hogy mi az hogy őket le lehet lőni? Biztos csíter! És az esetek 80%-a ilyen report. Elég sok munka lehet ezt átvizsgálni és egy idő után leszarják. Ezzel persze nem akarom védeni az UBISOFT-ot. Hiszen nem is kéne reprtolni ha megelőznék. Így, ha lelősz valakit aki qrva jónak képzeli magát, vagy noob vagy vagy csíter.
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #41002 üzenetére
Tegnap este akkora bulit csaptunk DZ-ben,szét röhögtük az agyunkat,qva jó volt.
Buktam vagy 3-4 szintet,de kit érdekel,jól éreztük magunkat.
Ezt a játékot már csak így lehet elviselni DZ-ben.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #40990 üzenetére
Jááájj more,há' én is ott vágyok.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar