Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #43451 üzenetére
Fegyver/item/módosító vásárlás:
Ezeket többnyire nem éri meg megvenni, vagy esik lootként, vagy kraftolni kell (ha már fullon van, akkor már érdemes valamire elkölteni).
Ezért mindenképpen vedd meg az összes 256-os tervrajzot és lvl30/34-es módosítókat (a kisebbeket egyelőre felesleges, csak akkor, ha van felesleges Ph credited), ahogy woker is írta.Amiket megéri mégis megvenni, azokat azért szoktuk itt a fórumon is jelezni, az itemek között van egy Taktikus tok, ami használható (megítélésem szerint, illetve amiből már van CF, azokat meg se szoktam nézni ami vehető, fegyvereket úgyszintén, kivéve ha van jó LVOA-C, vagy valami sniper)
Ezeket lehet érdemes megvenni, a módosítókból többet is:Vectort szerintem nem sokan használnak, Könnyű M4 amit nagyon sokan. A Vector az még nagyon az elején volt a csúcs, manapság nem jellemző szerintem. Esetleg MP7/MP5.
Az ugye megvan, hogy 1 értéket tudsz (CF itemeken kettőt) rollolni rajta. Azért kérdezem, mert ezt kérdezted:
Aztán pl. van mellény, a az Örszem döntése, az éppen most 1957 szintü, ami kicsit több, mitn az én DeadEYE mellényem, ami 1902, de ez utóbbi tűzerőben jobb, szóval igazából nem érzem, hogy erre kéne költenem.
A szeteket nem nagyon kellene keverni, mert akkor bukod a szet bónuszt, ha elkezdel visszafelé lapozni, akkor egy csomó screen van megosztva, hogy ki milyen szeteket rakott mostanság össze, nem feltétlenül követendő példaként, hanem elvi szinten érdemes értelmezni ezeket a screeneket.
Esetleg ha bedobnál egy screent a jelenleg használt cuccaidról, az sokat elárulna.;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest