Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Ahogy haladok előre a Ghost of Cusimában, egyre jobban szeretem.
Van még ilyen "kardozós" játék, mint ez? Sekirot kivéve, az ahogy nézem soulslike, és a nehezebb fajtából.Idén jön az a Ronin, arra nagyon kíváncsi vagyok.
Malaka!
-
őstag
válasz S e t h #156592 üzenetére
Huu de nagyon kedvet kaptam hozzá ilyen részletes leírást Nagyon szépen köszönöm. Így már 100% kipróbálom. Volt aki már ajánlotta nekem, innen is tudom hogy van ez a játék. Egyedül abba nem vagyok még biztos, hogy min vegyem
meg ? Ps5 vagy inkább pc.Jut eszembe ez már a többieknek is szólna
Az Alan Wake 2 az összefügg az első résszel? Mert akkor az első résztől kellene megpróbálnom. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
S e t h
nagyúr
válasz lajosx #156580 üzenetére
Szerencsés voltam, mert ősszel sikerült egymás után többször is olyan játékokkal játszanom, amelyek teljesen bugmentesek voltak és a Remnant 2 viszont időnként elérte, hogy káromkodjak.
Az még kisebb gond, hogy a loot rendszeresen ragadt tereptárgyakba, viszont az bosszantóbb volt, hogy az újra és újra generált pályákon elmaradtak a quest itemek. Egy ilyen generálás után 1-2 óra volt megtalálni a specifikus helyszínt, ahová ha sikerült bejutnod, akkor karakterünk harsány felkiáltással nyugtázta, hogy milyen szerencsés napja van, mert ez nagyon frankó cucc, csak éppen az volt a bibi, hogy a tárgy nem volt ott.
És ha az a tárgy 5x nincs ott egymás után és tele van a net ezzel a buggal, akkor az ember hajlamos lecsípni 1-2 pontot az értékelésből.De ez volt a max ami miatt rinyálhatok, mivel a játék alapvetően jó, sőt, eléggé szórakoztató. Én ritkán játszom fps-sel, de ez a játék ami a legkomolyabb division utánérzést kiváltotta belőlem a heves lőfegyveres harcokkal, vetődésekkel, fedezékhasználattal és ebből a szempontból az első rész még jobban is tetszik, mint a második.
Egyrészt a második rész könnyebb, több nehézségi fokozat van és némileg nélkülözi azt a posztapokaliptikus légkört, ami az első rész sajátossága.
Az elsőben többször halok, próbálok mindent felfedezni, nyersanyagot gyűjteni, fejleszteni a felszerelést és a környezet időnként már-már a Last of us-t idézte fel számomra.A coop meg vmi frenetikus élmény, amikor ketten, hárman toljátok, kiegészítve egymást ügyelve arra, hogy egymást is sebzitek.
Érdekes is volt számomra amikor egyik pillanatról a másikra becsatlakoztak hozzám ketten a második részben és mivel nekem egy területi sebzés alapú fegyverem volt felfejlesztve, így először nem értettem miért ilyen bénák a társaim, hogy ilyen hamar elfogy a hp-juk, aztán rájöttem, hogy nekik nem csak az ellenféllel kell megküzdeniük, hanem az én fegyveremmel is, amit coopban ezután le is cseréltem.A második rész elég könnyű, de lehet skálázni a nehézséget, plusz indíthatunk kutyás class-t is, ami egyrészt magára húzza az ellenfeleket és te szabadon mészárolhatod őket, másrészt a kutyának van olyan skillje és ez boss fightoknál nem egy utolsó szempont, hogy amennyiben maradt életerő "potid" , akkor a kutya "visszahoz" téged, ergo folytathatod a harcot.
Az első rész ehhez képest a full depresszív magára hagyatottság a lepusztult környezetben, ami veszettül hangulatos és felértékelődik, hogy legyen mindig nálad ellenanyag fertőzés, radioaktivitás ellen, mert brutális tud lenni, amikor egy hevesebb harc közben a karaktered elkezd köhögni, te meg lőnél, mert már alig van az ellenfelednek életőpontja, de a köhögésnek hála te húzod a rövidebbet, na majd a következő körben.
Summázva, nekem nagyon bejött, különösen az első rész aminek még nagyon az elején vagyok, szóval tudnék mit kezdeni némi coop támogatással.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bad Pritt
félisten
válasz 30z.Samu #156584 üzenetére
Nem nevezték meg a Hi-Fi Rusht amúgy, csak annyit írtak, hogy egy elismert Xbox exkluzív lesz mulitplatform, ami a maga évében potenciális goty is lehetett volna. Azért gondolt mindenki egyből a Hi-Fi Rushra, mert az az egyetlen Xbox játék, ami akár csak a közelében volt a diskurzusnak tavaly.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Persie12
aktív tag
válasz Kendek #156586 üzenetére
Köszi!
Tudtam hogy rossz topik, csak mivel ez a topik pörög, ezért itt próbáltam segítséget kérni. A bug-os oldalt nem ismertem. Valami hasonlóban reménykedtem amikor ide írtam, hátha elirányít valaki a megfelelő oldalra. látom más is küzd ezzel a problémával...iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Persie12
aktív tag
Srácok, nektek normálisan működik az oldal? Én ha telefonról meg akarom nyitni az " itt szóltam hozzá" részt, feldobál mindenféle "hirdetést". Tegnap este még semmi gond nem volt. A jelenségről itt egy videó: [link]
A vicceskedő, túl sok volt a P*rnHub meg hasonló hozzászólásokat kerüljük kérlek titeket, mert nem szoktam ilyen oldalakat nézegetni, ezért is vagyok tanácstalan a helyzettel kapcsolatban.iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
30z.Samu
félisten
Állítólag a MS zöld utat adott annak, hogy a Hi-Fi Rush megjelenjen más platformon is. Személy szerint én imádtam tavaly azt a játékot.
Sic Parvis Magna
-
Omateee
tag
válasz gimis #156581 üzenetére
PS4-es játék ugyanúgy fut PS5-ön is upgrade nélkül. Az upgrade Ragnarok esetén 10€, ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e. Bár én a helyedben inkább megvenném a PS5 verziót lemezen, majd tovább adnám egy kis bukóval.
A játék minden egyes indításánál ellenőrzi a lemezt, így elég hosszú ideig kell kölcsönbe lennie, hogy végig tudd játszani. -
őstag
válasz S e t h #156576 üzenetére
Pontosan ezek voltak nekem is az utolsó játékok, csak nekem előszőr lies of pi, és utána a lord of the fallen. Merő véletlen de pont ma gondoltam arra hogy neki kezdek a remnantnak, egy ismerős ajánlotta. Így hogy pont azzal játszol mit gondolsz a játékról? Gondolom tetszett a kettő , ha elkezdted az elsőt is. Én az elsővel gondoltam kezdeni. Köszönöm a válaszod
-
LÁZ
addikt
válasz gimis #156577 üzenetére
futtatáshoz mindenképp kell a lemez később is, illetve jobban jársz, ha frissíted ps5re, de azt már nem vágom, hogy ez ingyenes e a gownál.
de úgy is ki fogja írni a masina 😉
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
gimis
tag
Üdv. Remélem jó a kérdésem a topicba. Ha lemezes PS4 gow ragnarokot teszek a ps5be, akkor azt futtathatom ingyen vagy kötelező a frissítés? Ha frissitem akkor is mindig szükség lesz a lemezekre?
-
S e t h
nagyúr
válasz Petreszku #156575 üzenetére
Én sem vagyok platinás, viszont ha egy játék atmoszférája magával ragad, akkor ránézek milyen trófeák vannak és amolyan kellemest a hasznossal alapon folytatom.
A Lords of the fallenben két dolog miatt nem álltam neki. Öntudatlanul is a radiant endingre álltam rá, mert véletlenül elkezdtem megtisztítani a beaconokat, pedig hagyhattam volna a legvégére.A másik meg az, hogy semmi checklistem nem volt és kb. a világ összes fegyverét megszereztem, de ennek ellenére sem aktiválódott az ezzel összefüggő trófea és elképzelésem sem volt mit kéne megszerezni és hol. Egyébként engem is nagyon elkapott a játék, viszont utána kapásból elkezdtem a Lies of p-t, az meg hangulatban erősebb.
Most meg Remnant 2 után az első rész, ami jobban bejön, mint a második rész, csak itt már kevesebben vannak coopozni, viszont elég erős apokaliptikus légköre van, emiatt jobban vonz, mint a második rész meglehetősen steril pályái.
-
Petreszku
senior tag
válasz S e t h #156523 üzenetére
A Lords of the Fallen-nek megcsináltam a háromféle végét. Én mindig új játékot kezdek, új karakterrel és más fegyverekkel. Plusz megcsináltam pár NPC küldetést is és számomra elég is volt. A harcrendszere és a világa nekem tetszik a játéknak így biztos fogok még játszani vele később.
Nekem egyetlen egy platinám van soulslike játékok terén az meg nem más mint a Dolmen. Nem annyira ismert, de véleményem szerint teljesen jó kis játék.
Soha nem érdekelt a platina megszerzése, inkább kisebb kihívásokat csinálok magamnak. -
rumkola
nagyúr
Zuby a 42+db. fejlesztés alatt lévő exkluzívokról (?):
Twitter: [link]
• Team Asobi:
-Last Game Released: Astro's Playroom, 2020
-Current Project: 3D Action Game
-Prediction On Next Game: Astro Bot Sequel
-Time Since Last Release Till Now: 3+ Years
-1 Project In Development• Bend Studio:
-Last Game Released: Days Gone, 2019
-Current Project: AAA New IP, Includes Multiplayer
-Time Since Last Release Till Now: 4+ Years
-1 Project In Development• Sucker Punch Productions:
-Last Game Released: Ghost Of Tsushima, 2020
-Current Project: Narrative Open World Game
-2nd Project: Multiplayer Game
-Prediction On Next Game: Ghost Of Tsushima
-1 Project In Development• Sony Santa Monica Studio:
-Last Game Released: God Of War Ragnarök, 2022
-Current Project: New AAA IP
-2nd Project: Unannounced Title
-Prediction On Next Game: New Sci-Fi AAA IP
-Time Since Last Release Till Now: 2+ Years
-2 Projects In Development• Insomniac Games:
-Last Game Released: Marvel’s Spider-Man 2, 2023
-Current Project: Marvel’s Wolverine
-2nd Project: Multiplayer
-Prediction On Next Game: Spider-Man 3
-Time Since Last Release Till Now: 2+ Months
-2 Projects In Development• Housemarque:
-Last Game Released: Returnal, 2021
-Current Project: New IP
-1 Project In Development• Media Molecule:
-Last Game Released: Dreams, 2020
-Current Project: Multiplayer Live Service
-Prediction On Next Game: New IP
-1 Project In Development• London Studio:
-Last Game Released: Blood & Truth, 2019
-Current Project: Live Service Multiplayer Fantasy Co-Op Combat Game
-Prediction On Next Game: Fantasy Game
-Time Since Last Release Till Now: 4+ Years
-1 Project In Development• Bluepoint Games:
-Last Game Released: Demon’s Souls, 2020
-Current Project: Original AAA IP
-Prediction On Next Game: New AAA IP
-1 Project In Development• Firesprite Games:
-Last Game Released: Horizon Call Of The Mountain, 2023
-Current Project: AAA Narrative Adventure
-2nd Project: Multiplayer New AAA IP Action Shooter
-3rd Project: AAA IP Multiplayer Action
-Prediction On Next Game: Twisted Metal Game
-Time Since Last Release Till Now: 1 Year
-3 Projects In Development• Guerrilla Games:
-Last Game Released: Horizon Forbidden West, 2022
-Current Project: Horizon Unannounced Multiplayer Title
-2nd Project: Horizon Singleplayer Title
-3rd Project: External Project
-Prediction On Next Game: Horizon Multiplayer
-Working With Studio Gobo, Rumoured To Be Working With NCSoft
-3 Projects In Development• Sony XDev:
-Current Project: Rise Of The Ronin (Team Ninja)
-2nd Project: Helldivers II (Arrowhead)
-3rd Project: Stellar Blade (Shift Up)
-4th Project: Death Stranding 2 (Kojima Productions)
-5th Project: AAA Unannounced Title (Jetpack Interactive)
-5 Projects In Development• China Hero Project:
-Current Project: Lost Soul Aside (Ultizero Games)
-2nd Project: Convallaria (Loong Force)
-3rd Project: Will-Less (Cyaniris Games)
-4th Project: Awaken Astral Blade (Dark Pigeon Games)
-5th Project: The Winds Rising (Ti Games)
-6th Project: The God Slayer (Pathea Games)
-7th Project: Daba Land Of Water Scar (Dark Star Games)
-8th Project: Exiledge (EnigMatrix Games)
-9th Project: Evotinction (Spikewave Games)
-9 Projects In Development• Valkyrie Entertainment:
-Last Game Released: God Of War Ragnarök, 2022
-Current Project: Strategy Title
-Prediction On Next Game: Guns Up 2!
-2 Projects In Development• Firewalk Studios:
-Current Project: Concord
-1 Project In Development
• Haven Interactive Studios:
-Current Project:Fairgame$
-1 Project In Development• Naughty Dog:
-Last Game Released: The Last Of Us Part II Remastered
-Current Project: Unannounced Title Standalone
-2nd Project: AAA Narrative And Storytelling Game
-Prediction On Next Game: New AAA IP & The Last Of Us Part III
-2 Projects In Development• San Diego Studio:
-Last Game Released: MLB The Show 23, 2023
-Current Project: MLB The Show 24
-2nd Project: AAA 3rd Person Action Game
-Time Since Last Release Till Now: 1 Year
-Prediction On Next Game: Uncharted Sequel
-2 Projects In Development• Polyphony Digital:
-Last Game Released: Gran Turismo 7, 2022
-Current Project: Next Gran Turismo Entry
-Prediction On Next Game: Gran Turismo 8
-1 Project In Development• Jason Blundells Team:
-Current Project: Undisclosed• India Hero Project:
-Announcement soonTotal Projects In Development 42+
*All Games Are Published By Sony Interactive Entertainment
[ Szerkesztve ]
-
Rendszerszinten át lehet a gombkiosztást állítani nem?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #156570 üzenetére
Hát akkor jó, ha mégis megpróbálod elképzelni az R1-R2 használatát, mert ott úgy van.
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #156567 üzenetére
Nem tegnap írtad, hogy elkezdted az Elden Ringet?
-
pourri
aktív tag
Forspokenről mi a véleményetek? Megérhet 10k-t?
-
F-ECT$
titán
válasz chris0000 #156563 üzenetére
Kerestem a levelek között, és bár minden PS (játék) vásárlásról találtam levelet, valahogy a PS+ vásárlások és hosszabbítások nincsenek benne. Viszont indirekt jelekből kikövetkeztettem, hogy 2019. január 18-án vehettem meg az első akciós évemet. Hogy utána mikor hosszabbítgattam, azt nem tudtam kideríteni (de emlékeim szerint ezek is januárban történtek), szóval én valamikor a következő 2 hétre tenném az akciós időszakot, ha idén is lesz.
Dive ever, work never.
-
chris0000
őstag
válasz F-ECT$ #156549 üzenetére
hi. legalább lenne vmi időpont, h mikortól.. időpontot se tudunk, se %-kokat a szintekre/csomagokra.. nyilván persze ha ma venném, holnaptól már indulna az akció, vagy amikor megveszem teljes áron-másnaptól.. üdv.
max azt lehet, h vesz az ember egy 1 havit csomagtól függően, ott ugyse lesz nagy akció szerintem, aztán addig csak kiderül..[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Új ház, új net, mondom kipróbálom a remote playt.. És abből a szarból van 10 darab.. komolyan, kinek van erre ideje?
-
echterion
nagyúr
-
30z.Samu
félisten
válasz spleenszuru #156555 üzenetére
Az esetek 99%-ában marad az alapértelmezett gombkiosztás.
Sic Parvis Magna
-
spleenszuru
őstag
Van-e nálatok preferált gombkiosztás, vagy hagytok minden játékban mindent alapon?
Nem sok játékot próbáltam még, és az nyilván leesett hogy játéka is válogatja, mert nem mindenhol ugyanannyi a funkció, na de mégis, van-e valami bevált, jól kezelhető kiosztásotok, ami amennyire lehet, standard minden játékban?
Pl. parry/dodge, alap/heavy támadások, stb. opciókra gondolok.Pl. a Cusima és It Takes Two kiosztása nekem elég szimpi, és kezdő barát. A Miles Morales már kissé furcsa, nehezebben állok rá. Bayonetta, Elden Ring szintén nehezebbek.
Érdekelne pár pro tip, ami már bevált itt embereknek, és mindig, mindenhol fix számukra.
Én PC-n is elég fura fazon vagyok, mert bal kézzel egerezek (de jobb kezes vagyok), és általában a nyilakohoz pakolok minden további gombot, kivéve ha nem elég, és muszáj WASD-vel tolnom.
Malaka!
-
30z.Samu
félisten
válasz #42308056 #156553 üzenetére
Jó hát amúgy tényleg van ilyen hogy beletett az ember X időt, az alapján bejön és játék közepe felé jön a fekete leves. Nálam a Ragnarök volt ilyen, csak fordítva, az elején tetszett, de azon az állásponton voltam hogy hozza a 2018-as szintjét és ennyi. Amivel amúgy nem is lett volna semmi gond, mert a 2018-asat is nagyon szeretem. Aztán a story közepétől szippantott be igazán minden téren és tett rá egy lapáttal az elődre.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #156552 üzenetére
Hát beletettem néhány órát mióta dicsértem... Az alap gameplay tetszik, de elég zavaróak ezek a bugok. Az is elég frusztráló hogy ekkora a térkép és akkor nem tudok egy lovat hívni. Kocsit lehet de azzal sokra nem megyek a mellékutakon. Sokkal jobban lehet közlekedni lóval.
-
törölt tag
válasz #42308056 #156528 üzenetére
Visszaszívom, elég nagy szemét ez a játék. Csomót bugol, nem enged gyorsutazni pedig már régóta nincs harc, ha elütök valakit beleragad az autó közepébe és lassítja a mozgást. Nem értem azt sem miért kell TPS nézetre váltani ha bemegyek egy táborba, semmi értelme, és ha fel akarok valamit szedni az is olyan nyögvenyelős. Küldetésfelvételnél ez a kék háttér előtt beszélő karakter is elég gagyin néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Yodafon #156525 üzenetére
Érdekes kérdés. Soulslike játékban jobban vigyázok, mert jön a büntetés, de mivel direkt szivatós és nehéz, így valószínűleg többször, mint egy sima játékban. Mondjuk gow-ban a valkűrökön és a királyokon is sokszor haltam, de a sztori alatt alig.
Dive ever, work never.
-
lo_jo
senior tag
válasz Ghostman78 #156537 üzenetére
Ha a mikrofon is kell, akkor ne BT fülest használj. A BT szabvány miatt a mikrofonnal együtt csak handset/handsfree módban megy, ami azt jelenti, hogy a hang monora vált. Ez PC-n is így megy, mert a BT szabvány platformfüggetlen, de egy teams hívásban édes mindegy, hogy sztereo vagy mono a hang, játéknál borzasztó lesz.
-
senior tag
-
LÁZ
addikt
válasz Ghostman78 #156531 üzenetére
ahogy többen írták, a bt fejhallgató csak [plusz usb stickkel] fog menni direktben, vagy bármilyen más 2.4ghz wireless headsettel (mert azokhoz jár az usb stick) .
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Zeki
nagyúr
Hmmm... kaptam fizut, erre semmilyen kedvezmény nincs a PS+ tagságra. Pedig december elején lejárt.
Na kivárom a sorom. Legfeljebb nem lesz. XBoxra már van előfizu a gyerekeknek. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
ldave
félisten
-
senior tag
-
senior tag
-
Sefter
veterán
válasz Ghostman78 #156531 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a ps-ből a tv- be megy a hang, a tv meg tudja küldeni a bt fülesre…
Psn ID: sefter_hun
-
ldave
félisten
-
senior tag
2 napja vettem meg a gépet. Van 3 db (2db Jbl, Pana) bth fejhallgatom.
Egyiket sem veszi észre a gép
Ez okés így , és csak a sony pulse 3d -vel megy ?
-
törölt tag
Jó ez a Far Cry 6 de nem túlzás egy ekkora térkép? Fele bőven elég lenne.
-
Yodafon
senior tag
Aki soulslike jatekkal jatszik az tapasztalata szerint ugyanannyiszor vagy kevesebbszer hal meg a jatek soran mint egy barmilyen nem soulslike jatekban?
I'm gangsta!
-
S e t h
nagyúr
válasz Petreszku #156522 üzenetére
Én egyszerre vettem meg a két játékot, mert nem tudtam dönteni, webes vélemények a Pinokkió mellett tették le a voksukat.
A Lords of the fallennel kezdtem és az ősz egyik meglepetése volt, tisztességes dark souls folytatás jó ötletekkel, viszont a széria egyik sajátossága itt is megjelent, a küldetési rendszer követhetetlen. Azt semmi tudod ki hol merre mikor. Gondoltam a platinára, de kb. a játék első órájában el is toltam, mert nem olvastam utána mit szabad és mit nem, ha platinázni szeretnénk, lehetőleg minél kevesebb rövidebb idő alatt.
Jött a Lies of P, ami viszont az utóbbi évek egyik legkomolyabb csalódását okozta. Azért, mert a játék teljesen elvarázsolt és az első végigjátszás után annyira hiányzott a vele töltött idő, hogy pár nap után újra elkezdtem és a New Game+ néhány órája után jöttem rá, hogy nem lesz elég két végigjátszás, mivel az első során nem vettem fel egy fegyvert, ami miatt 3 végigjátszás kéne a platinához, így elengedtem.
Ezzel együtt is az év leghangulatosabb játéka és nagyon várom a dlc-t hozzá.
-
3L1T3
addikt
válasz spleenszuru #156519 üzenetére
Teged se ertelek. Ott a PC-d es szivatod magad PS-en az ER-el 😂😂😂 PC-n jobb a frame pacing
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
válasz spleenszuru #156519 üzenetére
Teljesen mindegy milyen classt választottál az elejèn, az csak a kezdő skillpontokat, meg a szettet adja meg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz spleenszuru #156514 üzenetére
"Hány rage quitod volt eddig?"
Egy sem !!!!@!!!!!! De komolyan. Nulla volt.
Astrologer kaszttal megyek, szóval ezzel a legkönnyebb (ami nem azt jelenti, hogy tényleg az), de így volt mini boss, ahol 40x haltam. De nem akasztott ki, mert ez ilyen. Utána 1 gyógyító potit használtam el, mikor kinyirtam, mert kitanultam a mozgását.
Kövi karim közelharcos lesz vagy a mage karimat átviszem második végigjátszásba, ahol majd only közelharcos builddel megyek.Wesder
Tudom. Makacs voltam. Most meg látod mi van.Moby
Jah, remélem platina lesz.[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz spleenszuru #156514 üzenetére
Igen, nekik (nekem ) is. Bár én még nem vittem végig, de amennyire fel tudom magam húzni egy játékon, meglepően kellemes időt töltöttem el vele, a nehézségei ellenére is.
-
Wesder
félisten
válasz chris0000 #156511 üzenetére
Előfizetès nèlkül nem fogsz tudni hozzáfèrni azokhoz a játékokhoz, amit Plusból húztál be, illetve a felhőmentèseid is csak 6 hónapig lesznek meg.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
chris0000
őstag
itt rá kell előtte menni a keep collecting ps plus gamesre, mielőtt megerősíteném az előfizetés törlését? ha nem mennék rá elvesznének az eddigi könyvtár játékaim? thx.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Elderath #156504 üzenetére
Abban voltam, hogy a Tekken 8-at is most már biztos elviszik amolyan komolyabb irányba, mint pl. a Mortal Kombat 1-et, annak nagyon jól áll ez a realisztikusabb vonal, és kihozták a darkosabb témából is. Tekkenél is bíztam abban, hogy kevésbé lesz arcade a játékmenet, és kevésbé lesz animeésan színes. Kissé műanyag hatású, és giccses.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest