Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Lehet csak ém beszélem be magamnak mert már paranoiás vagyok ettől a covid mizériától, de oltás óta megint nehezebben megy a futás, oltás előtt még lehoztam 60 perces 10k-t fasza flow érzéssel, viszont oltás óta 6:00 tempó még 5km-en is sokkal jobban elfáraszt, egyértelműen nem bírnám 10k-keresztül. Végig nehézfutás érzésem van, mintha megint nem lenne elég kraft. Oltás óta futottam már 4x mindegyik ilyen volt, nehézkes érzés pedig voltak közte laza 6:30-asok is.
Run&Ride
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #51492 üzenetére
Bringánál én úgy készülök egy KOM-ra (PB sprintre, bármilyen hosszú is a táv) hogy előtte kicsivel felküldöm a HR-t az egekbe majd lassítva vissza engedem aztán indulhat az éles sprint. Gondolom futásnál sincs ez máskép
peterkeT ez az infót neked is jól jöhet bringán ha újat mondtam Ezt nem szokták amúgy tudni a KOMozók.....én is csak egy volt Pro-tól hallottam.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
myckey
veterán
válasz LanyUs #51481 üzenetére
Szekszárd , Szálka, Mórágy, Bátaapáti,
Ófalu, Mecseknádasd , Óbánya alatt fel a Zengőre meredeken, keresztül Réka váron és Püspökszentlászló Zobákpuszta között jöttem le, majd Árpádtető ( Mecsekextrém park ) irányában tovább, végül TV torony Vidámpark ( ilyen olyan hotel ) között jöttem be Pécsre-Tettyére.
Egyébként minden korrekt volt összességében, reggeltől estig az átlag pulzusom sem ment el, 150 volt.nem mintha érdekelne.max is csak 183 volt. az ízület meg a húsom előbb fárad mint a keringés, légzőszerv, vagy idegrendszerem ( némi közérzet baj volt amit írtam, meg mentális faszkodás )... van súly/felesleg hús, de elökörködöm minden előnyével meg(inkább) hátrányával.
Pár napja a Mátrában jobban elvertem a ketyegőt( ezt is mutattam ), akkor rögtön 180-190ütéssel szaladtam fel Mátraházára ,Mfüredről. Mondjuk itt sorozatban mentem, nem pihentem sokat, ezen a héten hétfőn voltam Bükkben is másik tempósabb 32-n. Ahol bírom hússal/ízülettel a gyorsabb terepes tempót (barátibb a szintemelkedés, távolságra nem kell kalkulálni, kevesebb megszakítás van stb ) ott az átlag elvan 170 alattfelett órákon keresztül. mikor hogy.HA minden úgy alakul, M115 -ig még mászokszaladozok bohóckodok pár 100km -t és pár ezer szintet, vagy nem , de az biztos ( vagy elgurul a gyógyszer azt betüzelek mindent ) .
Hátamon? Igen, az megvan, tartom a 175-7 / 88-90kg körüli súlyt, mikr milyen lábbal kelek.de azért fogyogatok persze szépen, izomzatra vigyázok mert az nekem nagy kincs és nagy munka volt, sok sok lemondás meg pénz, máshova meg kell.
Jah, beszéltük a 37km es futásodat.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #51491 üzenetére
O,meg durvabb...nem kevesbe kenyelmetlen,hanem tovabb tudod a fajdalomban tartani magad amikor PB kiserlet megy,akkor mar a melegites vege is hasonloan agressziv tempo/pulzus,kulonben az elso nehany km-n elveszited pont azt a par mp-t,ami kell a PB-hez.
Szoval nem csak az elejetol a vegeig vagy nyelgazon,hanem mar a bemelegites vege is erinti azt erre ugyelni kell,amikor mar igen az elen tancol az ember a teljesitokepessegenek,es evek ota csiszolja a PB-t.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #51485 üzenetére
Kezdem átérezni és megérteni! Tehát a beedzett 03:30-as tempó soha nem lesz olyan light érzés, mint egy közepes totyogás, maximum kevésbé lesz kényelmetlen. Úgy érezted nem bírod, de mégis kitartottad -> ez már fejjáték is -> amikor megvan ez a hozzáállás egy átlag futónál, akkor sikerülhet a PB.
-
tomcica
Topikgazda
válasz sipi700 #51487 üzenetére
Ugye ez flyknit (a vaporfly az Vaporweave ) meg a felso resz egyszerusitve van a felnott Tempo%-hoz kepest...inkabb hajaz a ZoomFly Flyknit-re,semmi komplikalt sarok kialakitas,vagy fuzo resz.Nekem az ugy okes is ZF FK jol muzsikal(t).Amugy is a talp a fontosabb az viszont identikus a felnottel.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
parandroid
félisten
válasz Chuck Norris #51486 üzenetére
Igen, láttam én is. Sok értelme nincs, én tavaly bicajjal jártam dolgozni, nyilván minden útba eső szegmenset begyűjtöttem. Aztán 90 nap múlva elmúlik, mert gördülő az időtartam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz parandroid #50149 üzenetére
Most már viszont aktív, épp most kaptam a tárgyban levelet, hogy valaki Local Legend valahol ahol eddig én voltam, mondjuk nem volt nehéz dolga mert talán csak egyszer voltam ott idén
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #51482 üzenetére
van egy durva elmenyem az utolso UTT-rol Agony es Kovacs Viktor kollegammal romboltunk,3 tagu valto...ott 35fok arnyek nelkuli toltes,aszfalt,delutanra a pulzus 190 volt 3:40-es iramnal 30percen keresztul...ugy ereztem azonnal elpatkolok,es meg jobban is jarok
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
Ahogy a szolas mondja,addig jar a korso a kutra,amig teljesen el nem kocsogosodik,vagy valami ilyen szoval mindig japan szuz (tini) lany verrel viccelek,nos felenk ezt a Nike Tempo% GS (tini lany) modellt araztak le 95 eurora...ferfi meret felenk 200 euro.Azonnal KOSARBA kerult,legnagyobb meret 40-es,szinben csak ez van.Majd osszesarazom vagy valami...eskuszom mar csak tutu kell es komplett tini homar a bacsi
-
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #51466 üzenetére
Ez egy tudatos kivégzés volt! Óvatos kezdés 04:10-en, majd folyamatosan gyorsuló véreztetés. Amikor Mindenki elhullott, akkor fokozat kapcsolás és ego helyre igazítás. Szép tanítás! Sokat beszélünk itt a max. pulzusról, de semmit nem ér a max. pulzus, ha nem tudjuk kitartani. Te ki tudod!
-
LanyUs
senior tag
válasz myckey #51469 üzenetére
B.szki Ez nagyon kemény! Ha páros erdős túra, akkor Veled kell menni, mert a hátadon kiviszel bárkit ha menteni kell. Látom futottál a tavak mellett, majd a kép Mecseknádasdról. Köszönjük az élményt!
Ott futottál el a Pisztrángos tavak mellett ( addig mentem én otthonról majd vissza 37 km ). Számomra ez a 82 km ráadásul 2500 szinttel csillagközi kategória -
myckey
veterán
Tom, Norris, Norby_42, Peterhappy
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
zolikaDB
veterán
válasz Chuck Norris #51475 üzenetére
Nagyon zavar a dolog, nekem megoldás kell, nem rossz méret...
Akkor is, ha én hibáztam[ Szerkesztve ]
-
Zozo0525
őstag
válasz Chuck Norris #51475 üzenetére
Én senkit
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Zozo0525 #51468 üzenetére
Egy-két embert leszámítva azt sem tudom, hogy ki kicsoda ott.
@myckey ez szép, gratula.
@zolikaDB Olyan nincs, hogy majd megszokod meg idomul a lábadhoz, bejáródik, ha kicsit is kényelmetlen pár perc után nem szabad kimenni vele, vissza kell küldeni egyből, mert később nagyon kényelmetlen lesz. Persze még utána is előfordulhat az, hogy mégse jó az a cipő, jártam már úgy, konkrétan egy asics gel pulse-val, hogy a sokadik futás után vettem észre, hogy elkezdett fájni tőle a térdem. Próbábából visszavettem a régi cipőmet és elmúlt a fájás.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Chuck Norris #51462 üzenetére
Nem voltam kint benne.
Felhivtam a Spurit, kuldenek nagyobbat Pestrol, olyanra cserelik, amilyenre akarom.
Ugyhogy jon egy ISO2, USA13-ban, meg egy Nike Structure 23, USA13-ban. Air Max-om van, az is USA13.
Remelem, szuletik eredmeny.Egy kis erdekesseg, igy estere.
A 11 eves Phoenix 3-asom. Igy vettem a boltban, csak sose neztem meg a cimket. -
zenwalk
senior tag
Gondolom esélYtelen, de azért hátha. Esetleg tudtok olyan boltot ahol lehetne szép kártyára órát venni?
-
myckey
veterán
Norby_42
Jártam felétek.
Március vége tájékán letudtam ismét a BükkInstTr 15 ös távot, amit szokás szerint 23- ra egészítettem ki, javítottam becsülettel a téli kínlódáshoz képest.
Ezt követően intéztem Április közepe felé a 25 ös távot is, amit meg 33km 1100m szintre egészítettem ( szokás szerint ), aztán itt is javítottam a hóláncos téli formához képest, tisztességesen. Összességében 6x voltam már erre, jön majd az 50km es pálya hetediknek.
Chuck Norris
Mátra is volt. Múltkor ( jó pár hete, mikor utoljára írtam ide ) letudtuk haverral a Mátrabérc trail első felét, amit nemrég ( 10 napja ) megfejeltünk a "másik felével," ( táv és szintben ) bár nekem több lett. kb. 36km 1600-1700m szint. Még hó is volt Galyavárnál, meg hideg is és néhol hatalmas dagonya. Haver indult most szombaton a MASZ hosszútávú hegyifutó bajnokságában , ami meg a Mátrabérc trail volt, csak zártkörűen, egyesületes embereknek. (akik menni akartak VB-re, illetve bajnokságoskodnak... ) Így bepróbálta/tuk két részletben a távot kicsit rápakolva, ami a csövön kifér alapon. ( én kicsit módosítva, mert sűrű volt a programom )
LanyusArra is jártam.
Szekszárdról - Pécsig, kb. 82km 2500m emelkedés, keresztül a Mecseken. Reggel 7 körül kezdtem, épp lement a nap, mire befutottam a Tettye térre, a végén a köves lejtmenetben már csak a telefont vettem elő, a fejlámpát nem. Mozgásidővel fél 7 körül beértem volna, de időztem itt ott, mert ez csak "poén" testmozgás volt, nem volt sehol senki és semmi így ment az idő erre arra. Képekre ( kellett, nem minden nap megyek a Mecseken keresztül ) frissítésre, pakolászásra ( vendéglővel megszívtam, mert odébb volt kékkút ) minimális rosszullét mert szarul frissítettem, tájékozódás és itt ott eltévedés/elszaladás , meg jó 2 -3 óra alvás az egész előtt stb..de csak úgy "bohóckodásnak", szervezetlenül, jó volt számomra. 60km nél volt gond, mert nem ettem semmit csak ittam, meg ilyen és olyan csoki és szelet meg gél stb ment és a pirulák. Itt lett elege kicsit a szervezetemnek ( az egyik forrásnál kénytelen voltam lecuccolni és megenni a szendvicsemet, szarni a percekbe ) ez jót tett, megszívta a gyomromat, helyre rakta az anyagcserét és kicsit jobban éreztem magam a táv végére. "Szerencsém" is volt, hogy találtam 3 forrást meg 4 kutat egész nap.Egyszer a patakból is ittam, ott már muszáj volt mert ahogy csordogált mellettem, rendesen bajban voltam a látványától. Összességében menet közben le ment 10L folyadék vagy kicsit több/kevesebb. 8 szem elektrolites tab( kálium nátrium klorid magnézium stb. ) pár szem amino tabletta meg vitamin, 5 Gél, 4 energia szelet, 3 sportszelet, 1 szendvics és a kevert folyadékból 2l ( CH amino ) . 70km körül volt holtpont, fejben, aztán elmúlt. ( nehezebb volt a táv második fele, fentebb értem be és volt magammal némi nézeteltérésem, amit megbeszéltem önmagammal. ) Nem vertem agyon magam, másnap rehab séta, ma pedig regeneráló11km zenésfutás és erőnléti volt.
-
Zozo0525
őstag
Nézem a stravan a Prohardver csoportot, nem sokaqn vagyunk bent
-
tomcica
Topikgazda
válasz venember83 #51456 üzenetére
Nem volt rajtam ov,csuklon elmer,kb ott melegedtem be
-
V.Stryker
nagyúr
Tegnap voltam végre dokinál. Annyira nem volt alapos, de azt mondta, hogy nem kéne futnom, mert magas harantboltozatom. Vagy legalabbis keveset lenne jó max. Mert a magasság miatt már alapból feszül.
Van valakinek tapasztalata, hogy ilyen adottsággal mégis hogy lehetne futni?
-
-
badabum
tag
Üdv! Kezdő vagyok. Gyakran látom futóknál hogy egy hosszú nadrágra felvesznek egy rövidnadrágot is, pedig a hőmérséklet nem indokolná. Miért van ez?
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Egy kis beszámolót írnék ide, mert megesz a méreg.
Pronáló lábamra kerestem egy stabil cipőt sétára, mindennapokra.
Nagy nehezen összeszedtem a modelleket, amik jók lehetnek, utána leszűrtem, miből van méret, aztán kijött, hogy a debrecni Spuriban fel is próbálhatom őket.
Maradt a Saucony Guide 14 és a Guide ISO 2 (amit a pesti raktárból kértem le), USA 12.5/EU 47 méretben. Papíron az ISO 2 feje szélesebb is.
Jó régen egy Phoneix 3-asom volt, amit imádtam, aszfalton kocogtam benne, meg utána egyéb sporthoz is ezt vettem fel. Ez megvan ma is, kicsit repedt, foszlott, de jó. USA 12.5/EU 47 van beleírva, és ha jól google-öztem, 14 a dropja. Ma is kényelmes, igaz a feje megtágult, mert nagyon össze kell húzni a fűzőt.
Végül az ISO 2 mellett döntöttem, a boltban pár méteren elég jó volt, "tartotta a lábam".
Hazajöttem, és ma itthon voltam, így ebben sétálgattam a lakásban, végeztem a napi dolgaimat.
És érzem, ahogy a nagylábujjam nekitolódik a cipő orrának, és úgy általában egy "szűk érzete" van a cipő viselésének.
Ami "ugyanakkora", mint a régi cipőm, csak ennek a dropja 8.
Csúszik benne előre a lábam...
Megkönnyebbülés levenni...Úgyhogy most kész vagyok, nem tudom, mi legyen...
-
tomcica
Topikgazda
[link]
A delutani emelkedozes kozotti atmozgatoban osszefutottam a fiatal focistakkal a palyan,es megprobaltak szemtelenkedni.Hiba volt
A harmadik km-ig birta a banda,a leggyorsabb labu meg jott egy km-t,utana elkeszult.Na akkor valtottam ritmust,csak hogy mindenki tudja legkozelebb,hogy hol a helyeThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
LanyUs
senior tag
válasz xy.zsolt #51447 üzenetére
Csak az éjszakáim és a tempóm csajos Illetve még az sem, mert a tomcica gépek pörgősebbek jóval, mint én. Azért helyben itt a környéken a lányok nem tudnak elkapni. Azt is nézni kell, hogy ez egy országos fórum. A fiúk is általában legyintenek, aztán ami nekem fáj már nekik is fáj ( most tekintsünk el a 03:30-04:00 ) pörgőktől, mert itt a környéken nem sok van.
-
inf3rno
nagyúr
-
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #51445 üzenetére
Tudod hogy megy ez! Elsőre nem vállaltam, majd az asszony havonta előhozta, majd hetente hozta fel, majd már az agyamra ment vele és beadtam a derekam Ez nem igaz... mindig kitalálnak valamit, aztán mi megcsináljuk
-
LanyUs
senior tag
válasz Zozo0525 #51443 üzenetére
A lényeg a bringa témakörben elmaradt! Túlterheltem mostanában a térdem házimunkával+futással. Éreztem, hogy a tekerés milyen jótékony hatással van a térdemre. Annyira szépen, olajozottan, simán járt, hogy ma reggel éreztem is, hogy nem érzem Tehát valóban elég jó keresztedzése a futásnak.
Mondjuk az őrült száguldás az erdőben azért más feeling, mint az utánfutóval a városban, de élethelyzet /és szakasz mindig változik... -
xy.zsolt
őstag
Ma éhgyomorra én is PB futottam 10k-n. Kellett már a futás mint anno falura a villany mert múlt héten csak 5K jött össze. Valami megint meghúzódott előtte a "kenyai stílusú" futáson így nem erőltettem a témát. Inkább több rövidet bringáztam össze max tempóban.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
ígyvanferi
addikt
"Blogbejegyzés" következik: mivel a tegnapi nap jól eltelt mindenféle programmal, így a tervezett 26 km-es hosszú, benne darabolt tempókkal helyett valami rövidebbet kellett kitalálnom, úgyhogy arra gondoltam, lerövidítem 17-18 km-re és belerakok egy 10K felmérőszerűt FM tempóban. Vitt a lábam egész simán, nagyon nem is figyeltem a tempót, csak néha rápillantottam az órára, ennek a vége az lett, hogy strava szerint másodpercre pontosan az őszi 10K PB-met hoztam össze. Valahol pech, hogy az elejét elóvatoskodtam, mert ott lépek kettő nagyobbat és van egy új PB, de inkább örülök, hogy ilyen jól ment. Így remélhetőleg a 15-ére, az UB helyett tervezett felmérő is jól fog menni. 30-án pedig egy félmaraton verseny lesz, amit egyelőre nem halasztottak el (mármint újra nem, mert eredetileg tavaly ilyenkor lett volna), az lesz a tavaszzáró, utána alapozok majd egyet, meg többet terepezek.
-
LanyUs
senior tag
válasz Zozo0525 #51434 üzenetére
Nem! Ez Virtuális tekerés volt. Ott teljesíted, ahol szeretnéd. Szekszárd mellett, a Kelet-Mecsek lábának közelében lakunk... Ezért van sok domb, viszont kevés bringa út...
Idén beneveztem eddigi az összes BSI eseményre. Szépek az érmek és kizökkent a monoton egyedüli futásból...
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz xy.zsolt #51432 üzenetére
Fél off! Skip, akit nem érdekel!
Futás mellett is van ám élet!
Tegnap pl. Virtuális Deseda 15 km volt délben. Jól szórakoztunk! Dombon felfelé égetnek
Ja és elkészült a játszópark. Ez is zúzta lefelé a futott a km-ert Én terveztem, csiszoltam, kezeltem... kb. 2 hét
Ma gyorsan megcsináltam az utolsó pillanatban a Virtuális Telekom félmaratont. 4 óra alvás, se normális bemelegítés, se értelmes levezetés, mindegy rutinból lehoztam 1:51 alatt 400 szinttel, de ez így reggel munka előtt kapkodósan nem feeling annyira... Na majd szombaton a 17 km ...
-
Peterhappy
őstag
válasz Chuck Norris #51430 üzenetére
Óriási! És mennyire igaza van!
Nagyon sokat tett a sportért, mind az emberekért, hogy megszerettesse velük a sportot (és a természetetet), mind a futás, mind (idősebbek körében) a gyaloglás terén.
Nem ismertem a felvételt, köszönöm szépen!
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Peterhappy #51429 üzenetére
[link] 2:42:10
-
Peterhappy
őstag
Elhunyt Monspart Sarolta, a Nemzet Sportolója
/nso.hu/A magyar futósport (tájfutás, hosszútávfutás) egyik legkiemelkedőbb alakja volt. Emellett csodás EMBER.
-
tomcica
Topikgazda
-
tomcica
Topikgazda
Minden info erdekel evekig kovettem Ed Withlock edzeseit es futasait a letsrun.com-on,sajnos mar nincs kozottunk,de sokat tanultam tole is erdekes modszerrel edzett 2ora laza csoszogas a temetoben minden nap,hetvegen pedig szinte minden heten 5km park run (ez USA-ban ilyen nem-hivatalos edzoverseny,eros tempo) nyelgazon.Amikor mar elbirta a teste akkor felemelte napi 3ora csoszogasra.Se resztav,se tempo,semmi.Km gyujtes + heti 1db verseny.
-
Zozo0525
őstag
megvan a félmaratonos felmérésem Garmin szerint 2:04:50 a strava szerint 2:03:58 2-3 perccel ment volna jobb kicsit sokat dumáltunk közben egy futótással a terv 2 óra alá lemenni hogy beférjek a lasú lányok csoportba
-
reset
senior tag
Kicsit soknak tűnik az a 3 km/12 min. átlagszint az amatőr 70+ korosztálynak - de hát ha ez a "miheztartás" akkor csitulok
-
reset
senior tag
A múlt héten végig unokázás volt; habzsi-dőzsivel, extra kalóriákkal...Azért két kocogás befért a programok közé. Most egyedül, de elég gyakoriak a családi futások: unoka, őszülő szülő és nagyszülő. Egyelőre gyűjtöm a kilométereket, fogyasztom a kilogrammokat: 12-18-24 perces folyamatos futásoknál tartok. Ha lemegyek 80 kg. alá, vánszorgok egy Coopert...mennyit illik nyomni 12 perc alatt egy 70+ -os amatőrnek az átlagos szint eléréséhez?
-
-
margithid
veterán
Nézem sportsshoes.com-ot, elég jó árak vannak.
Angliából van már vám és áfa ha rendelek innen?
Sportfactoryn lenne jó venni, az mégiscsak itthoni. -
margithid
veterán
válasz ígyvanferi #51401 üzenetére
Köszi.
Emagon szokott lenni mostanában akció? -
sipi700
tag
válasz tomcica #51403 üzenetére
Igen valami olyasmi lesz a műsor. Ezt az évet már elengedem, cél a visszaépülés Olyan rég “totyogtam” már 6 percesben. Mindig sajnáltam azokat, akiknek 6 percen kívüli tempón kell kínlódni alacsony intenzitáson. Most visszanyal a fagyi Anno magas pulzuson kezdtem futni, amikor tudatos volt és kellett alacsony intenzitáson is futni, akkor már 5:30 körül volt a tempóm, és azt sem igazán szerettem. Sérülés után volt egy darabig 6 percen kívülin kínlódós, örültem, hogy vége annak az időszaknak.
-
tomcica
Topikgazda
válasz tomcica #51403 üzenetére
Felem ma 60perc joleso tempo volt a program,15.8 km-t adott ki (3:45-3:50 kozotti km-k),a pulzus atlag 168 lett.A tegnapi utan nem volt fickos a labam,de ezzel a pulzussal elegedett vagyok
-
tomcica
Topikgazda
-
sipi700
tag
Vizsgálat alapján nincs baj a szívemmel, újra sportolhatok. Már csak hónapok kérdése és kiderül, hogy a pulzus is rendeződik e
-
ígyvanferi
addikt
válasz margithid #51400 üzenetére
Az nem futócipő. A Floatride Energy-t vegyed helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest