Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz LanyUs #51481 üzenetére

    Szekszárd , Szálka, Mórágy, Bátaapáti,

    Ófalu, Mecseknádasd , Óbánya alatt fel a Zengőre meredeken, keresztül Réka váron és Püspökszentlászló Zobákpuszta között jöttem le, majd Árpádtető ( Mecsekextrém park ) irányában tovább, végül TV torony Vidámpark ( ilyen olyan hotel ) között jöttem be Pécsre-Tettyére.
    Egyébként minden korrekt volt összességében, reggeltől estig az átlag pulzusom sem ment el, 150 volt. nem mintha érdekelne. max is csak 183 volt. az ízület meg a húsom előbb fárad mint a keringés, légzőszerv, vagy idegrendszerem ( némi közérzet baj volt amit írtam, meg mentális faszkodás )... van súly/felesleg hús, de elökörködöm minden előnyével meg(inkább) hátrányával.
    Pár napja a Mátrában jobban elvertem a ketyegőt( ezt is mutattam ), akkor rögtön 180-190ütéssel szaladtam fel Mátraházára ,Mfüredről. Mondjuk itt sorozatban mentem, nem pihentem sokat, ezen a héten hétfőn voltam Bükkben is másik tempósabb 32-n. Ahol bírom hússal/ízülettel a gyorsabb terepes tempót (barátibb a szintemelkedés, távolságra nem kell kalkulálni, kevesebb megszakítás van stb ) ott az átlag elvan 170 alattfelett órákon keresztül. mikor hogy.

    HA minden úgy alakul, M115 -ig még mászokszaladozok bohóckodok pár 100km -t és pár ezer szintet, vagy nem , de az biztos ( vagy elgurul a gyógyszer azt betüzelek mindent ) .

    Hátamon? Igen, az megvan, tartom a 175-7 / 88-90kg körüli súlyt, mikr milyen lábbal kelek.de azért fogyogatok persze szépen, izomzatra vigyázok mert az nekem nagy kincs és nagy munka volt, sok sok lemondás meg pénz, máshova meg kell.

    Jah, beszéltük a 37km es futásodat. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák