Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ma van egy éve ,hogy megvettem az One S. 1 év alatt 33db játékot nyomtam végig. Imádtam minden percét. Jövőre ilyenkor remélem még 33 játékon túl leszek!!
-
válasz Poplacsek #161894 üzenetére
Telefonon úgy működik, hogy pénzért veszel coint. Gondolom xboxon is hasonló... Telón csak rá kell kattintani a vásárlásra, és akkor dobja fel a fizetési lehetőségeket.
Megmondom őszintén, hogy telefonon láttam ezt a rendszert, de xboxon még nem. Mondjuk 2 havonta egyszer játszok vele...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
-
Poplacsek
senior tag
Tudna valaki segíteni, hogy a Minecraft-hoz hogyan tudnám megvenni a gyerekenek az 1340 coin-os City Mash-Up packot? Még nem volt minecoin-om. Valahogy úgy képzelem el, hogy a két gyerek acc-jára veszek minecoint, amit a minecrafban az áruházban le tudnak vásárolni. De hol lehet venni minecoint?
-
ferkoczy
tag
amikor megvetted a goldot, nagy eséllyel bekapcsolta az automatikus megújítást, aminek az árát erről a kártyáról akarja levonni.
kapcsold ki, aztán utána remélhetőleg engedi a kártyát eltávolítani. -
hav
tag
válasz ferkoczy #161713 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Megadtam a kártyám adatait a konzolon, megvettem az 1 havi Goldot és utána a játékot. Sikeres volt, töltődik szépen lefele. Viszont nem szeretném benne hagyni a kártya adatait a fiókban, szeretném kitörölni. A lehetőséget megtaláltam rá viszont arra hivatkozva nem engedi hogy használatban van a kártya egy vagy több előfizetéshez csatolva.
Hogyan tudom ezt megoldani?
-
F_Peter
őstag
válasz Cobra652 #161880 üzenetére
Nekem inkább olyan gondjaim vannak, hogy a zenére ami jó, az nyitott hangzású, és így jó színpadképet ad; viszont játékban a zárt jobb, és szeretem ha jobban hangsúlyozza /poziciónálja a hátulra is a hangokat (sztereóról beszélek persze).
De persze ízléseken nem vitatkozunk. -
tonnni1
tag
FIFA 19 ből van magyar menüs magyar kommentárral?
-
Draken
őstag
hova tűnt a 6havi 7500? eddig láttam, most itt nézve, bejelentkezés után csak 1-3-12havi érhető el
elnéztem, ez nem gp[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz icemad #161871 üzenetére
Szerintem egész jó címeket adtak eddig (bár pl. az ehavi tényleg nem vág hanyatt, viszont elleszek vele pár órát [link], nyilván a multiplayer miatt éri meg rámenni erre a dologra, és a kedvezmények sem rosszak.
Tonnni1: Innen lehet 200-ért venni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szimszonos #161865 üzenetére
Hatalmas +1 a CloudX-nek, 1 éve használom, nagyon jó, hang is remek, kényelmes. Cloud 2 helyett inkább ezt ajánlom, Xboxhoz adták ki, a vezetékén van mic mute/hangerőszabályzó ami hasznos.
-
-
Ádám16
addikt
Újabb
furakérdés:
Ha megveszem a 200Ft-os Goldot, aktiválom, be tudom aktiválni mellé a CDKeys-es 3 hónapos kódomat, és az hozzáadódik? Meddig lehet felhasználni az ott vásárolt kódot? Erről nem találtam infót.Tök jó játékok vannak Goldon keresztül, egy darabig szerintem elleszek az ottani címekkel is.
-
Ádám16
addikt
válasz Baltazár123 #161868 üzenetére
Én viszonylag könnyen vettem 3 hónapot. Frissítgesd az oldalt.
-
Baltazár123
senior tag
Most tudtam pénzt tenni a webkártyámra erre behalt a cdkeys Akciós volt/van a 3 hónapos gold, 900 ft/hó. Ennél jobbat nem láttam mostanában. Kéne vennem 1 évet összesen, de esélytelen bejutni.
-
nagyúr
-
Sefneni
őstag
válasz kory1987 #161859 üzenetére
Razer fülessel sajnos nincs jó tapasztalatom.
Géphez használok egy usb-s Razer Kraken Chroma 7.1-et, viszont a fülpárna résznél elengedett a bőr, amit nem is tudok visszanyomni szétszedés nélkül. A működésben nem befolyásolja, csak nem túl esztétikus. (Hozzáteszem, hogy nem napi több órát volt a fejemen.)
Ezek után nem tudom mennyire megbízható hosszútávon a Razer fülese.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Ádám16
addikt
A Gold-ra így 200ft-ért mindenképp előfizetek, ez lesz az első lépés, az tuti
Az akciós oldalak követési tippjéért is köszönet!Rendeltem reggel egy COD Black Ops 3-at kemény 790+990Ft-ért. Jól látom, hogy nem játszató XO-on? Folyamatosan készül az MS a régi címek új konzolon való kompatibilissá tételével, vagy ezek a fix címek, és nem érdemes várni rá?
Ennyiért elég BB-nak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsian várom, hogy pár hét múlva mennyire lesz tele az apró bontatlan 150-160k-s bundle One X-ekkel, és PS4 Pro-kkal.
bulikavagyok: Ez alól ugye néha-néha kivétel a Deals With Gold, mint az utóbbi időben párszor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz Ádám16 #161852 üzenetére
Üdv itt,
Ide azonnal felkerülnek a legújabb akciók, innen könnyen az adott játék hivatalos (US) oldalára tudsz navigálni, ahonnan már csak egy lépés a magyar Store - az oldal bal alján tudsz régiót váltani. Illetve itt publikálják "hivatalosan" az akciókat (általában pár óra késéssel).
Minden kedd hajnal 2-kor van váltás egyébként, plusz évente 3-4 alkalommal vannak nagyobb kampányok napi akciókkal.
Boxon minden régióban ugyanazok az akció futnak, tehát szerencsére nem kell 5-6 ország oldalát követned.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz werszomjas #161815 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez nálunk nem műxik, bár a fene tudja.
Véleményem szubjektív...
-
Baltazár123
senior tag
válasz Ádám16 #161852 üzenetére
Fizess elő gamepassra, aztán meglehet, hogy nem is akarsz nagyon játékot venni külön Komolyan mondva, ott van minden. Ha sportot szereted, akkor meg EA access lehet a kiindulási pont.
Pár hónapra előfizetsz és rengeteg játékhoz hozzáférsz azonnal. Közben meg lesz időd kigondolnod, hogy mi tetszik és figyelni az akciókat.
Egyébként folyamatosan mennek az akciók, párhuzamosan is több.[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Uraim!
Új belépő vagyok az XO világába. Hol érdemes játékakciókat figyelni? Esetleg a mai BF ideje alatt nincs valamilyen kihagyhatatlan ajánlat? Főleg a régebbi, 2-3 éves címekkel kezdenék (COD, Tomb Raider, …) a kedvezőbb áruk miatt.
Köszönöm!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valami kikötés, hogy milyen fejhallgatót lehet csatlakoztatni a kontrollerhez? Mikrofonos kellene mindenképpen, hogy a gyerek játék közben tudjon beszélni a társaival. Max. 10-15k körül gondoltam. Tudnátok ajánlani valamit? Nem feltétlenül szeretném kihasználni a keretet. 9éves gyereknek kellene tehát nem feltétlenül a kiváló minőség hangzás a fontos.
-
Serpiko
addikt
Xbox one x tombréderes bezsàkolva feleségnek ajándékba. Köszi mindenkinek az infót. Zenefannak örök hála a listáért!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
RobexX10
aktív tag
Nem tudom volt e már ma de Angol Amazonon Logitech G920 129£
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg naponta-kétnaponta érkezik erre vonatkozó kérdés, de azért szeretném a segítségeteket kérni.
Füles vásárlás előtt állok olyan 20-25k Ft-ig maximum és felmerült pár név ami közül választanék:Turtle Beach XO Seven Pro
Kingston HyperX Cloud II
Logitech G433
Astro Gaming A10Az elsőt refurbished-ként tudnám megvenni (de családon belül, tehát nem nagy rizikós), a másik három viszont üzletből lenne.
Hangzásra, minőségre a fentiek közül ti melyiket ajánlanátok? A Turtle Beach-ről nem találtam túl sok véleményt sajnos.Előre is köszönöm a segítségeteket
Üdv,
BrigiNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Bep
őstag
válasz bulikavagyok #161779 üzenetére
Akkor elég gyenge GWG hónap lenne, ezt már semmilyen másik AAA++++ game nem tudná feljebb húzni
-
senior tag
válasz slyder81 #161841 üzenetére
Azt én sem tudom,nem is figyeltem.hogy nincs feltüntetve,de berendeltem ennyiért , majd kiderül :-)
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
slyder81
tag
válasz Hansomester #161787 üzenetére
Igaz hogy árérték arányban nem a legkifizetőbb, de itt Szerbiában a napokban láttamvadi új 360 az üzletben. Nem figyeltem pontossan mi van benne, de nemegész 150 eu.
-
slyder81
tag
válasz Black Phone #161782 üzenetére
Ez digitális, vagy lemezes? Lehet én vagyok vak, vagy tényleg nem irja
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz berbatov2 #161836 üzenetére
Az alap két év garanciához nem kell semmi, csak serial number. Gari az már él azonnal hogy megvetted (Sőt technikailag már előtte is, ezért van az, hogy beregisztráláskor kicsivel több mint két évet kap az ember, mert belekalkulálják azt hogy a raktárakban állnak a gépek)
Ha valaki véletlenül olyan Xbox-ot vesz, aminek a reg után kevesebb mint 2 év garija van, akkor kell csak a számla, hogy azt MS-nek elküldve kibővítsék neki a garit 2 évre.
Live-Die-Respawn
-
pixta78
senior tag
válasz XboxGamePass #161801 üzenetére
Én az átverésre reagáltam.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
NB2
aktív tag
576-ban elfogyott a Tomb Raideres X
-
godzsy2
senior tag
válasz kory1987 #161808 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne értelme a 144Hz-nek, max akkor, ha FreeSynces a monitor. Azt nem tudom, hogy van-e olyan sok játék Xbox One-ra, amin az X többet produkálna 60 fps-nél... csak akkor látom értelmét a 144Hz-nek. De 144 fps-es játék tuti nincs, ezért kell a FreeSync, ha ingadozna 60 fps felett, akkor ne legyen zavaró.
Ha meg a játékok egyébként is lockolva vannak 60 fps-re, akkor egyáltalán nincs értelme a 144Hz-es monitornak.
-
axlfsi
veterán
válasz Neoteric #161824 üzenetére
Hali! Ez alaphangon 123ezer, plusz az egyeb koltsegek (futar, benzin, esetleg afakulonbozet). Siman nem jo ajanlat, mert itthon egy hetig volt (meg van is) 125-ert a KV-nal ez (ilyen) bundle (AAA cimekkel; Fallout76, TR, FM7+FH4). Itt is csak a BFV, ami emlitesre melto...
... de aki eppen a bolt elott megy el DE-ben, akkor megveheti ennyiert˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Neoteric
addikt
Hali
Nem vagyok boxos, de itt hátha valakinek csábító lehet amennyiben közel van sógorékhoz:
OneX Goldrush 1TB Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 bundle €380. [link][ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Madoc
veterán
válasz Crytek #161822 üzenetére
2 év hivatalos microsoft garancia van minden gépre. A hozzáadott kontrollerre csak 1 év. Microsoftnál kell gariztatni és nem kell a bolttal foglalkozni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Crytek
nagyúr
Hm nézegetem ezeket ezeket a konzolokat.... Nem egységesnek kellene lenni a MS garanciának? Vagy van valami extra amit én nem tudok...
Sok helyen 2 év van ahol meg 1.... ez hogy lehetséges?Vagy regelni kell a boxot ms oldalán és akkor elérhető a két év vagy hogy van ez?
Xbox one X 125k-s dupla forzás pack nagyon cseszi a csőrömet
Más:
1.
Fable 2 Xbox 360 lemezes magyar nyelvű... Berakom az xbox one-ba ő úgy le fogja tölteni a játékot...
Kérdés: Ebben az esetben Xbox One-ra letöltött Fable 2 magyar lesz?2.
Xbox One Sore: Ha onnan leszedem a Fable 2-öt akkor abban lesz magyar nyelv?
Nem az úgy halottam ,meg a lehet érdekel. Hanem akinek megvan és TUDJA!
Next PC Upgrade: 2022
-
axlfsi
veterán
válasz pixta78 #161798 üzenetére
Nekem is törölték. A fogyvéd pedig felejtős, még akkor is az lenne, ha a partnercég magyarországi, ugyanis webáruházból rendelve, a kötelezettségeket könnyű kijátszani... evvan. Én a vesztesek nyugalmával rendeltem meg, így is lett
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
NB2
aktív tag
Ha amazon eddig nem tolt semmit az x-re, már ne várjak rá...
Ezen https://576kb.hu/xbox-one-x-1-tb-shadow-of-the-tomb-raider-gepcsomag, meg az euronics-os 2 autósra.
Előbbi mellett szól a +10e-s kupon, utóbbi mellett a 2 autós játék -
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Media box-ot szeretném kiváltani xbox one S-el.
Megoldható az, hogy az xbox-hoz csatlakozok LAN kábelen (kábel másik végén a router), a routerbe be van dugva egy pendrive, rajta filmek és zenék. El tudom érni majd a tartalmát az xboxon keresztül?
Xbox One Digital TV Tuner-t használ valaki?
Ha veszek egy ilyet, elérem majd a mindigTV ingyenes adásokat?[ Szerkesztve ]
üdv
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Argentínában lehet utazni mostanság ? Csak mert akkor vennék egy repjegyet bevásárolni
Előre is köszönömoriic - igen közbe rá találtam maradunk otthon akkor
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
kOkErKa
újonc
Hi!
[link]
Ennél olcsóbb 12 havi worldwide GOLDot tud valaki?
Iszonyat drága idén... -
kory1987
tag
Sziasztok, Xbox one X-re milyen monitort ajánlanátok nekem?
full hd 144 hz vagy uhd 60hz? 100 körül költenék rá..
köszönettel!
kory
-
senior tag
-
negyven2
veterán
Nézd meg, hogy mire válaszolt
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
JenciHUN
aktív tag
Alátámasztom...enyém is innen van
-
tonnni1
tag
Megvettem az xboxot nem is igazán értek hozzá de valamiért nem tudok csatlakozni, gondolom mindenképpen csatlakozni kell hogy a játékot amit adtak hozzá tudjam használni betudjam írni a kódot. Azt írja can at get a ip adress és valami internet hiba. Wifin kapja a netet
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest