-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Semmi
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Végre vége a vizsgaidőszaknak, viszonylag jó jegyekkel, örömömben azt se tudom, hogy mit kellene játszani, itt szugerálom már tíz perce a home screent
-
vg
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #34083 üzenetére
Fallout 3-ból arra emlékszem, hogy addig jó volt amíg az elején Liam Neeson okoskodott, hiszen neki megvan a különleges képessége erre a feladatra. Utána már iszonyat unalmas volt.
-
gianni85
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #34083 üzenetére
Lehet nekem az is közrejátszik, hogy el vagyok úszva a játékokkal. Most feltettem apróra, de ha nem megy el, akkor esélyes, hogy valamikor a későbbiekben végigtolom. Sajnos nincs már annyi időm játszani, mint régen 360-on. Aztán az akciók során meg indokolatlanul sok játékot veszek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
gianni85 #34048 üzenetére
Érdekes módon X360-on én is abbahagytam az elején, de most XONE-on ismét adtam neki egy esélyt és a Redux valahogy beszippantott és végigtoltam, ráadásul kimondottan tetszett is. Nem tudom miért van ez.
A Fallout-okat viszont a mai napig előveszem egy kis játékra, soha nem tudom őket megunni.
-
Jovanny2
őstag
válasz
wannnabeees #34072 üzenetére
Koszi, de egy day one jatekert sok a 7k. A digitalis meg hatareset lenne 6k-ert, a home miatt, de tobbet nem er. Hasznalt lemezesert adnek 4k-t. Max. varok egy sale-ig.
-
válasz
Krisz0630 #34079 üzenetére
Legjobban akkor jársz, ha az Ebay-en veszel Unity+Black Flag kódot. Hétről-hétre egyre olcsóbb, én még 10e körül vettem megjelenéskor, most már 6 e körül adják. De mivel még mindig árulják a boxot AC bundle csomagban felár nélkül, így van és lesz is bőven kód az Ebay-en.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz
bulikavagyok #34078 üzenetére
Köszi a választ, tényleg nem drága ennyiért, de akkor inkább "spórolok" a Unity-re.
-
válasz
Krisz0630 #34073 üzenetére
Nyilván sokkal szebb lett One-on, de mivel eltelt több mint egy év a megjelenés óta, így már nem fogod olyan szépnek látni. Ettől függetlenül mindenképp megér 5 dollárt, mivel így néha elindíthatod, ha nosztalgiázni támad kedved. Újra végigjátszani szerintem nem fogod..
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz
wannnabeees #34074 üzenetére
Igen ezeket a videókat én is megnéztem. Akkor ezek szerint grafikán kívül minden ugyanaz.
-
Krisz0630
senior tag
Van itt olyan aki játszott az AC Black Flaggel X360-on és One-on is? Én 360-on kijátszottam. Mennyivel másabb One-on? Most 4,5 dolcsi cdkeys-en, annyit már csak megér...
-
-
vg
addikt
válasz
bulikavagyok #34069 üzenetére
Tessék?
-
-
vg
addikt
válasz
bulikavagyok #34065 üzenetére
Pár napja vettem egy Audispray cuccot patikában 2e forintért, amivel majd jól kitisztítom a fülem, de vásárlás után olvastam el az útmutatót, és abból kiderült, hogy tulajdonképen sea-water az egész. Na.
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok #34065 üzenetére
Gyere Zombie...
-
-
steeel35
tag
kezdődik
-
vg
addikt
válasz
Zjunior #34059 üzenetére
EA Access hírek. Szar a géped!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gianni85 #34048 üzenetére
Szívesen mondanám, hogy a könyv jobb, de... a játék jó. Nyilván más első személyből végigizgulni. Direkt majdnem a legnehezebbik fokozaton kezdtem, hogy autentikusabb legyen - nos, a kettő között a fő különbség, hogy a könyv jobban átadja elbeszélésekkel, történetekkel, a maga nyomasztó üresjárataival, a szereplő érzéseinek és gondolataival a posztapokaliptikus világot, míg ezekből a játékba nem tudott sok kerülni, mert nem visual novel / kalandjáték, csak a töltőképernyőn és pár szó erejéig ismerjük meg ezeket. A könyv nélkül talán meg se lehet érteni maximálisan a játékot: miként alakult ki a Red Line és a Reich, milyen az élet az állomásokon, teljesen más (lelombozó, rossz értelemben) a természetfeletti, a felszíni világ, a mutánsok és maga a történet elindítói,a Dark Ones se olyan, mint ahogy azt eredetileg elképzeli az ember. A játék ellenben megmutatja, hogy milyen maga a pokol, ahová a moszkvaiak beásták magukat az apokalipszis után, hogy mennyire lecsúszott az ember a tápláléklánc csúcsáról, és hogy mennyire is ostobák, hogy ideológiai és politikai okokból ölik továbbra is egymást.
-
vg
addikt
Egy hónapig ingyenes az EA Access tagoknak a BF4 Second Assault DLC.
-
CyDoN
senior tag
Hello Mesterek.
Meg tudja nekem valaki írni, hogy tudok e online BF4-ezni haverral ha neki X360-a míg nekem One-m van ?
Köszi!
-
gianni85
veterán
válasz
Mister_X #34020 üzenetére
sajnálom, mert érdekelne a játék sztorija, de ez számomra az a tipikus "szeretni akarom, de nem megy" játék. Még 360-on kellett volna anno végigjátszanom. Fallout/New Vegas-t is szerettem, de most tuti nem tudnám már elővenni
(#34047) A 8. utas
66 napja regisztrált újonc, 3 különböző hirdetése 3 különböző város megadásával, képek nélkül... én nem is írtam volna neki.[ Szerkesztve ]
-
A 8. utas
tag
válasz
medvekutya #34040 üzenetére
de faszé hírdet csomó mindent ha privikre nem válaszol, de egyébként fent van és néha ide is ír...nem akarja eladni?vagy nincs is neki semmi?érthetetlen...
-
tunkiih
őstag
válasz
woodbear #34041 üzenetére
fentebb írtam, hogy saját magamon tapasztaltam ezt.. aki előtte beloginolt annak ment fixen minden, nyomtam énis az nba 2k15-öt online, majd mondom váltok destiny-re, ott már megint kellett volna livera kapcsolodnia login-nál, így elveszett a történet.. tanácsoltak hogy inditsam ujra a gépet.. elveszett a live is..
(#34040) medvekutya:
-
-
adrian94
őstag
válasz
tunkiih #34032 üzenetére
Azzal, hogy a digitális játékok árának nagy részét buktuk / bujuk tisztában vagyok ... de a gépet sem tudnám már eladni max 100.000 ft-ért jó esetben ... és akkor már kapásból 30.000 ft bukás + live + játékok ... meg azért adjam el mert nem képesek meg csinálni normálisan egy szolgáltatást ? na ne... és ráadásul nem az, hogy havonta 1-2 alkalommal rossz csak ... valami hibája mindig van a live-nak szinte minden héten ... sem Én sem más nem ezért fizet szerintem ...
(#34033) cyberkind
Szerintem úgy van, hogy ha az előtt már online vagy mielőtt besz*rna a live akkor addig jó is amíg ki nem kapcsolod.. de ha már akkor akarsz játszani mikor rossz akkor értelem szerűen nem tudod használni azt amire ráköltöttél egy vagyont
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz
cyberkind #34033 üzenetére
imádom ezeket a kommenteket...
" Xbox One - Xbox 360
Érintett szolgáltatások:
Bejelentkezés az Xbox LIVE szolgáltatásba"Ha előtte bejelentkeztél mielőtt elkezdett sz*rakodni az megint más, mert ugy nekem is működött, de a Destiny-t már nem lehetett kijátszani a Login-nál, miután a hiba közben akartam átváltani
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
-
adrian94
őstag
Mikor akarják már végre meg csinálni ezt az egész Live szolgáltatást ??? Megint sz*r az egész
Elég unalmas már, hogy minden héten minimum 2x rossz valamelyik funkciója ... Persze akinek csak digitális játékai vannak az ilyenkor meg sz*pik mivel nem tudja a nagy Xbox One lejátszani a játékot... ez a nagy Nextgen csoda ??? szánalmas ....
-
hitchins
őstag
válasz
Because #34021 üzenetére
Megkerdezhetem miert? Szerintem ezeknek a konzoloknak az online jatek adja a sava borsat....
Neha valoban nagyszeru belemerulni egyedul egy jatekba de azert baratokkal okorkodni eleg jo moka. A gepi ellenfelek pedig sosem fognak ugy viselkedni mintha ember iranyitana...[ Szerkesztve ]
-
-
Lefty
addikt
válasz
wannnabeees #34011 üzenetére
De jön Dead Island 2 is, bár másik csapat csinálja.
-
hitchins
őstag
Csatlakozom az elottem nyilatkozokhoz. Aki kicsit is szereti a lovoldozos jatekokat nem szabad kihagynia a titanfallt. Nagyon jo feeling. Mostanaban az fps-ek nagy reszeben inkabb anyazok itt viszont meg akkor is inkabb vigyorogtam amikor meghaltam
Hat meg amikor eloszor sikerult raugrani egy ellenseges titan-ra -
Lefty
addikt
Ez a Dying Light mit tud többet a Dead Island-nél, így videót nézve tök ugyanaz.
-
dcness
csendes tag
válasz
A 8. utas #33999 üzenetére
Nekem van olyan töltődokkolóm, kaptam a géphez amit vettem. Nem rossz, bár szerintem gyengébb, mint a gyári play and charge kit aksi. Lassabban tölt, de nem is bírja addig
Ettől függetlenül nekem bejön, mert így nem kellett beruháznom 2 darab play and charge kitre. Maga a szerkezet jó mínőségű.
-
CyDoN
senior tag
Tervezek BF4-et vásárolni. Megéri a premium edition megvenni ?
-
hadogabi1
senior tag
Forza Motorsport 5-ben van dual play lehetőség? Mit kell rajta beállítani? A tv-n rányomom a dual play be. Egymás alatt opciót. Normál szemüveggel néztem egyenlőre hogy letakartam az egyik lencsét teljesen de átlátszik a másik képe nagyon. Normál dual play szemüveggel ez ok lenne? Vagy valamit kell mást is állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mesterséges intelligencia topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- FOTÓS beárazás
- Motoros topic
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xbox One S 1TB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- HASZNÁLT XBOX Series - Limitált kiadású Starfield kontroller eladó
- PicoFly(NSP+XCI) Nintendo Switch Lite 32Gb! 1 Hónap Garanciával! 256GB memóriakártyával!
- PS5 DualSense kontroller felújítás Hall Effect és TMR analóg karokkal!