-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Semmi
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Mister_X
nagyúr
Végre vége a vizsgaidőszaknak, viszonylag jó jegyekkel, örömömben azt se tudom, hogy mit kellene játszani, itt szugerálom már tíz perce a home screent
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
vg
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #34083 üzenetére
Fallout 3-ból arra emlékszem, hogy addig jó volt amíg az elején Liam Neeson okoskodott, hiszen neki megvan a különleges képessége erre a feladatra. Utána már iszonyat unalmas volt.
-
gianni85
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #34083 üzenetére
Lehet nekem az is közrejátszik, hogy el vagyok úszva a játékokkal. Most feltettem apróra, de ha nem megy el, akkor esélyes, hogy valamikor a későbbiekben végigtolom. Sajnos nincs már annyi időm játszani, mint régen 360-on. Aztán az akciók során meg indokolatlanul sok játékot veszek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gianni85 #34048 üzenetére
Érdekes módon X360-on én is abbahagytam az elején, de most XONE-on ismét adtam neki egy esélyt és a Redux valahogy beszippantott és végigtoltam, ráadásul kimondottan tetszett is. Nem tudom miért van ez.
A Fallout-okat viszont a mai napig előveszem egy kis játékra, soha nem tudom őket megunni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Jovanny2
őstag
válasz wannnabeees #34072 üzenetére
Koszi, de egy day one jatekert sok a 7k. A digitalis meg hatareset lenne 6k-ert, a home miatt, de tobbet nem er. Hasznalt lemezesert adnek 4k-t. Max. varok egy sale-ig.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nagyúr
válasz Krisz0630 #34079 üzenetére
Legjobban akkor jársz, ha az Ebay-en veszel Unity+Black Flag kódot. Hétről-hétre egyre olcsóbb, én még 10e körül vettem megjelenéskor, most már 6 e körül adják. De mivel még mindig árulják a boxot AC bundle csomagban felár nélkül, így van és lesz is bőven kód az Ebay-en.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Krisz0630
senior tag
válasz bulikavagyok #34078 üzenetére
Köszi a választ, tényleg nem drága ennyiért, de akkor inkább "spórolok" a Unity-re.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
válasz Krisz0630 #34073 üzenetére
Nyilván sokkal szebb lett One-on, de mivel eltelt több mint egy év a megjelenés óta, így már nem fogod olyan szépnek látni. Ettől függetlenül mindenképp megér 5 dollárt, mivel így néha elindíthatod, ha nosztalgiázni támad kedved. Újra végigjátszani szerintem nem fogod..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Krisz0630
senior tag
válasz wannnabeees #34074 üzenetére
Igen ezeket a videókat én is megnéztem. Akkor ezek szerint grafikán kívül minden ugyanaz.
-
Krisz0630
senior tag
Van itt olyan aki játszott az AC Black Flaggel X360-on és One-on is? Én 360-on kijátszottam. Mennyivel másabb One-on? Most 4,5 dolcsi cdkeys-en, annyit már csak megér...
-
nagyúr
-
vg
addikt
válasz bulikavagyok #34069 üzenetére
Tessék?
-
nagyúr
-
vg
addikt
válasz bulikavagyok #34065 üzenetére
Pár napja vettem egy Audispray cuccot patikában 2e forintért, amivel majd jól kitisztítom a fülem, de vásárlás után olvastam el az útmutatót, és abból kiderült, hogy tulajdonképen sea-water az egész. Na.
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
-
steeel35
tag
kezdődik
-
vg
addikt
válasz Zjunior #34059 üzenetére
EA Access hírek. Szar a géped!
-
Mister_X
nagyúr
válasz gianni85 #34048 üzenetére
Szívesen mondanám, hogy a könyv jobb, de... a játék jó. Nyilván más első személyből végigizgulni. Direkt majdnem a legnehezebbik fokozaton kezdtem, hogy autentikusabb legyen - nos, a kettő között a fő különbség, hogy a könyv jobban átadja elbeszélésekkel, történetekkel, a maga nyomasztó üresjárataival, a szereplő érzéseinek és gondolataival a posztapokaliptikus világot, míg ezekből a játékba nem tudott sok kerülni, mert nem visual novel / kalandjáték, csak a töltőképernyőn és pár szó erejéig ismerjük meg ezeket. A könyv nélkül talán meg se lehet érteni maximálisan a játékot: miként alakult ki a Red Line és a Reich, milyen az élet az állomásokon, teljesen más (lelombozó, rossz értelemben) a természetfeletti, a felszíni világ, a mutánsok és maga a történet elindítói,a Dark Ones se olyan, mint ahogy azt eredetileg elképzeli az ember. A játék ellenben megmutatja, hogy milyen maga a pokol, ahová a moszkvaiak beásták magukat az apokalipszis után, hogy mennyire lecsúszott az ember a tápláléklánc csúcsáról, és hogy mennyire is ostobák, hogy ideológiai és politikai okokból ölik továbbra is egymást.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
vg
addikt
Egy hónapig ingyenes az EA Access tagoknak a BF4 Second Assault DLC.
-
CyDoN
senior tag
Hello Mesterek.
Meg tudja nekem valaki írni, hogy tudok e online BF4-ezni haverral ha neki X360-a míg nekem One-m van ?
Köszi!
(_._)
-
gianni85
veterán
válasz Mister_X #34020 üzenetére
sajnálom, mert érdekelne a játék sztorija, de ez számomra az a tipikus "szeretni akarom, de nem megy" játék. Még 360-on kellett volna anno végigjátszanom. Fallout/New Vegas-t is szerettem, de most tuti nem tudnám már elővenni
(#34047) A 8. utas
66 napja regisztrált újonc, 3 különböző hirdetése 3 különböző város megadásával, képek nélkül... én nem is írtam volna neki.[ Szerkesztve ]
-
A 8. utas
tag
válasz medvekutya #34040 üzenetére
de faszé hírdet csomó mindent ha privikre nem válaszol, de egyébként fent van és néha ide is ír...nem akarja eladni?vagy nincs is neki semmi?érthetetlen...
Xbox One Gamertag: Corsa1982
-
tunkiih
őstag
válasz woodbear #34041 üzenetére
fentebb írtam, hogy saját magamon tapasztaltam ezt.. aki előtte beloginolt annak ment fixen minden, nyomtam énis az nba 2k15-öt online, majd mondom váltok destiny-re, ott már megint kellett volna livera kapcsolodnia login-nál, így elveszett a történet.. tanácsoltak hogy inditsam ujra a gépet.. elveszett a live is..
(#34040) medvekutya:
-
-
pzstm
titán
válasz cyberkind #34033 üzenetére
23:40-kor mentem aludni Destiny után
Es reggel is toltam most egy strikeot...tehát ejfel utan lehetett par ora galiba...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
válasz tunkiih #34034 üzenetére
Gondoltam megyek pár kört TF-ben, nem enged. Oké, laptop felhajt, Age of Empires II HD indít, hibakód 41: a Steam szerverei túl terheltek a játék futtatásához.
Hm...
-
adrian94
őstag
válasz tunkiih #34032 üzenetére
Azzal, hogy a digitális játékok árának nagy részét buktuk / bujuk tisztában vagyok ... de a gépet sem tudnám már eladni max 100.000 ft-ért jó esetben ... és akkor már kapásból 30.000 ft bukás + live + játékok ... meg azért adjam el mert nem képesek meg csinálni normálisan egy szolgáltatást ? na ne... és ráadásul nem az, hogy havonta 1-2 alkalommal rossz csak ... valami hibája mindig van a live-nak szinte minden héten ... sem Én sem más nem ezért fizet szerintem ...
(#34033) cyberkind
Szerintem úgy van, hogy ha az előtt már online vagy mielőtt besz*rna a live akkor addig jó is amíg ki nem kapcsolod.. de ha már akkor akarsz játszani mikor rossz akkor értelem szerűen nem tudod használni azt amire ráköltöttél egy vagyont
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz cyberkind #34033 üzenetére
imádom ezeket a kommenteket...
" Xbox One - Xbox 360
Érintett szolgáltatások:
Bejelentkezés az Xbox LIVE szolgáltatásba"Ha előtte bejelentkeztél mielőtt elkezdett sz*rakodni az megint más, mert ugy nekem is működött, de a Destiny-t már nem lehetett kijátszani a Login-nál, miután a hiba közben akartam átváltani
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
-
adrian94
őstag
Mikor akarják már végre meg csinálni ezt az egész Live szolgáltatást ??? Megint sz*r az egész
Elég unalmas már, hogy minden héten minimum 2x rossz valamelyik funkciója ... Persze akinek csak digitális játékai vannak az ilyenkor meg sz*pik mivel nem tudja a nagy Xbox One lejátszani a játékot... ez a nagy Nextgen csoda ??? szánalmas ....
-
hitchins
őstag
válasz Because #34021 üzenetére
Megkerdezhetem miert? Szerintem ezeknek a konzoloknak az online jatek adja a sava borsat....
Neha valoban nagyszeru belemerulni egyedul egy jatekba de azert baratokkal okorkodni eleg jo moka. A gepi ellenfelek pedig sosem fognak ugy viselkedni mintha ember iranyitana...[ Szerkesztve ]
-
-
Lefty
addikt
válasz wannnabeees #34011 üzenetére
De jön Dead Island 2 is, bár másik csapat csinálja.
-
hitchins
őstag
Csatlakozom az elottem nyilatkozokhoz. Aki kicsit is szereti a lovoldozos jatekokat nem szabad kihagynia a titanfallt. Nagyon jo feeling. Mostanaban az fps-ek nagy reszeben inkabb anyazok itt viszont meg akkor is inkabb vigyorogtam amikor meghaltam
Hat meg amikor eloszor sikerult raugrani egy ellenseges titan-ra -
Lefty
addikt
Ez a Dying Light mit tud többet a Dead Island-nél, így videót nézve tök ugyanaz.
-
dcness
csendes tag
válasz A 8. utas #33999 üzenetére
Nekem van olyan töltődokkolóm, kaptam a géphez amit vettem. Nem rossz, bár szerintem gyengébb, mint a gyári play and charge kit aksi. Lassabban tölt, de nem is bírja addig Ettől függetlenül nekem bejön, mert így nem kellett beruháznom 2 darab play and charge kitre. Maga a szerkezet jó mínőségű.
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
Mister_X
nagyúr
Azért túljutottam, mindkét achit bezsebelve - már kijöttem megint a felszínre és a metrónácik felszíni állomásán vagyok; Ranger nehézségen nem olyan könnyű ez.
-
hadogabi1
senior tag
válasz A 8. utas #34004 üzenetére
Akkor tudsz olyan gamet mondani xbox one-ra ahol van dual play?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
CyDoN
senior tag
Tervezek BF4-et vásárolni. Megéri a premium edition megvenni ?
(_._)
-
hadogabi1
senior tag
Forza Motorsport 5-ben van dual play lehetőség? Mit kell rajta beállítani? A tv-n rányomom a dual play be. Egymás alatt opciót. Normál szemüveggel néztem egyenlőre hogy letakartam az egyik lencsét teljesen de átlátszik a másik képe nagyon. Normál dual play szemüveggel ez ok lenne? Vagy valamit kell mást is állítani?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest