Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz dcness #162219 üzenetére
Nekem minden már kb 2400mAH-s IKEA Laddas akkuval megy a lakásban. Távirányítók, kontrollerek, stb.
Ezzel a töltővel használom - külföldről szereztem be. Van ebből 4-es is. Igaz ez a töltő azért kellett, mert más típusú aksiaim is vannak.
Nagyon jól bírják. Vész esetén is játék közben is tudom cserélni, ha úgy hozná a sors. 5 mp a csere.
És sokkal olcsóbban jössz ki évek óta. És nincs macera elem vásárlással, kidobással sem. -
Grawens
senior tag
válasz dcness #162223 üzenetére
Ha sok akkud van, akkor ezt a töltőt ajánlom.
Tavasszal vásároltam 1-et 3pár 2450-es AA ladda akkuval együtt a már 2017 novembere óta meglévő 2pár 2450-es AA ladda mellé. Folyamatosan a töltőben vannak az akkuk amíg cserélni nem kell a kontrollerekben. Hibátlan! -
Baltazár123
senior tag
válasz dcness #162183 üzenetére
Én egy ilyen töltő szettet használok. Nagyon kényelmes. Ha nem játszok, akkor belerakom és jó napot.
2 probléma volt vele, az egyik, hogy 300mAh verziót küldték, de vita után kárpótoltak. Így is, hogy 1 évesek még mindig bírják kb 3 óra játékot, amennyi nekem elég, mert egyhuzamban én nagyon ritkán tolom tovább, de az 1200mAh lett volna a tökéletes. A másik gond, hogy a spéci controller, egy minecraft "disznó" verzió mindig kicsúszik belőle, de kis ügyeskedéssel bele lehet tűzni azt is. A normál kontrollekhez tökéletes. Picit más alakúak a speciális kontrollerek és kicsúsznak.
Mondjuk ebből a töltő szettből lehet kismillió verziót kapni. Ha valakinek van 2 kontrollere, akkor az egyiket beletűzi és addig játszik a másikkal, aztán csere.
1 kontrollerrel is megoldható, mert magát az elem részt is lehet tölteni külön, ráhelyezhető a töltő tüskékre magában is, nem kell kontrollerbe rakni.
A kényelem a fő erényük ezeknek. -
Krisz0630
senior tag
válasz dcness #38662 üzenetére
Én is pont a Car Passon gondolkodom. Főleg, hogy most hozzácsapták a Fast and Furious kocsikat is alapjátékhoz. Eléggé elgondolkodtató féláron.
Mordor Season Pass-t megvettem még valamikor karácsony előtt akciósan. Ha az alapjáték nagyon tetszett, akkor tudom ajánlani hozzá. Az első DLC olyan 5-6 órát ad az alapjátékhoz, a másodikat most kezdtem el, az nem tudom milyen hosszú. Szerintem a kettőre lehet számolni egy 10 órát simán. Plusz adnak még pár hasznos rúnát, öltözéket és rövid küldetést a Season Pass-hoz.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
JamesHun
addikt
válasz dcness #29844 üzenetére
a gold van amikor fél óra mire rendesen beaktiválódik
boxon is próbáltad beadni a kódot, vagy csak weben próbáltad?
AC Unity új "patch" letöltése bezakkantotta reggelre a xboxomat
97% nál ált a letöltés
5 perccel később is 97 en ált
beadtam még 1 11 mb os letöltést neki és lestoppoltattam a unity patch töltést, de a 11 mb os kocsipackot sem töltötte le, pedig annak pár mp nek kellett volna csak lennie
gépet kikapcsoltam, erre bekapcsoláskor nem volt kép csak teljes áramtalanítás után
utána persze 10 mp alatt végzett a letöltésekkelérdekes kis hiba volt
bal felső sarokba a patch letöltéseket nem kellene jeleznie? Vagy honnan tudom, hogy leszedett-e valamihez egy javítást?
SeriesX: JamesSHun
-
dcness
csendes tag
válasz dcness #29851 üzenetére
Bocs srácok, a hülye kérdésekért, de nekem ez most nagyon új, 360-on nem kellett játszanom a régiókkal, egyszerűbb volt az életem.
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
Alexios
veterán
válasz dcness #29353 üzenetére
Ea access-en kívül bármit. Azt sajnos csak visa/mastercard-al és azt is csak a box-on, bár mikor bevezették volt róla szó hogy boltban megvehetővé teszik, de ez azóta elfelejtődött. Annyi a kikötés, hogy ha feltöltőkártyát veszel, azt csak abban a store-ban tudod használni amelyikben beváltottad. Tehát pl. usa store-ban megmarad 20$ azt utána nem tudod elhasználni a magyar store-ban csak az usában.
-
Alexios
veterán
válasz dcness #29350 üzenetére
Nem lehet amex kártyával one-ra vásárolni, tökmindegy a profil(igazából nincsenek is profil régiók, a konzolod területi beállítása a lényeg). Csak Visa vagy Mastercard-ot fog elfogadni sajnos.
Kerülőútnak vehetsz amazon-on giftcard-ot, az szerintem elfogadja az amex kártyát, és azzal már fogsz tudni vásárolni one-on.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest