-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 8. utas
tag
válasz medvekutya #34040 üzenetére
de faszé hírdet csomó mindent ha privikre nem válaszol, de egyébként fent van és néha ide is ír...nem akarja eladni?vagy nincs is neki semmi?érthetetlen...
Xbox One Gamertag: Corsa1982
-
A 8. utas
tag
ezekről a Hama Xbox One kiegészítőkről mi a véleményetek? 4000ft egy töltőállomás 2 controller részére...megbízható?jó?nem gagyi?de van más is ami Hama gyártmány és Xbox One-hoz van.
-
A 8. utas
tag
ahh ez a Titanfall kurva jó...nem bírom letenni
-
A 8. utas
tag
válasz bulikavagyok #33468 üzenetére
dying light én mikor ezt láttam már tudtam hogy kötelező vétel lesz.várós.
-
A 8. utas
tag
nekem eddig hibátlan a One.de lekopogom.
-
A 8. utas
tag
-
A 8. utas
tag
válasz wannnabeees #32603 üzenetére
isten ments hogy ez a trágya helyet foglaljon a gépemen...
norbi2010: igen.
[ Szerkesztve ]
-
A 8. utas
tag
válasz wannnabeees #32583 üzenetére
néztem most youtube-on gameplay videot belőle,hogy ha tetszik akkor jöhet,de mégis,mi a szar ez? ez vmi vicc?
-
A 8. utas
tag
ez a Storm Island mit ad 4000ért?
-
-
A 8. utas
tag
ha kicsit megkésve is de ma végre beszereztem a ryse-ot és a forza horizon 2-t...lássuk őket,remélem nem fogok csalódni.egyébként 15k-ért vettem a 2-t,szerintem jó boltot csináltam
-
A 8. utas
tag
válasz medvekutya #31712 üzenetére
nem baj én azért bízok benne javaslat volt.észrevétel.gondolom azt szabad tenni igaz?köszi.a jövőmet meg bízd rám.eddig minden ok
-
A 8. utas
tag
válasz vicces #31702 üzenetére
micsoda párkapcsolat...jó lehet rátok nézni te xboxozol nézel mereven előre és nyomod,asszony meg netet nyomja és azt nézi mi filmet nézünk együtt,beszélgetünk együtt,főzőcskézünk együtt vagy elmegyünk kutyátsétáltatni együtt.... amikor elalszik akkor néha játszok illetve néha PvsZ párban de szerencsére nem vagyunk xbox függők.egyébként nem nagyon kérdőjelezném meg Csernust mert a végén még leugat de van benne igazság rendesen abban amit mond.szerintem.
-
A 8. utas
tag
válasz vicces #31628 üzenetére
én azért vmilyen szinten megértem a nőket,bnőket,feleségeket,de szerencsére nem játszok napi szinten ugyhogy itthon ebből nincs gond.így aztán van amikor együtt csináljuk mert közben borozunk dumálunk hülyülünk.de aki masszívan napi több órában nyomja család gyerek stb mellett...ott azért van baj,ezzel egyetértek.
-
A 8. utas
tag
válasz ForRedGlory #31521 üzenetére
itthon sehol.rendelhetsz külföldről.
-
A 8. utas
tag
tényleg kellene vmi skin rá
-
A 8. utas
tag
válasz wannnabeees #31317 üzenetére
PC nincs itthon,egér bill van.és fps játékot azzal akarok játszani,minden mást kontrollerrel.ezért kell egy nekem.bár ahogy nézem nem olcsó de leszarom.
-
A 8. utas
tag
XIM4-en kívül van még vmi jó egér-bill átalakító xbox one-ra?
-
A 8. utas
tag
válasz wannnabeees #30631 üzenetére
hm...10k a platinumshopban a ryse...elgondolkodtató...ill 15k egy kontroller.asszony már nagyon rágja a fülem hogy diablozna és plants vs zombizna velem előbb kipróbálhatta és alig akarta lerakni.itt basztam el,most vehetek kontrollert
-
A 8. utas
tag
válasz bLaCkDoGoNe #30422 üzenetére
ízlések és pofonok.téged szórakoztat,mást nem, mert szar.ennyi.
-
A 8. utas
tag
Alien Isolation 6k vagy Dragon Age 7,7k? vagy mind2t vegyem?
-
A 8. utas
tag
válasz Krisz0630 #29725 üzenetére
fifa15 forza5 és destiny a géppel jött,benne volt az árban. bf4 nfs:rivals,ufc, pvsz:garden warfare ea accessen keresztul jott le, tomb raider 8k, metro redux bundle 5k, diablo3 ultimate e.edition 13k. eddig itt jarok es 1honapos a gep.most jön az igazi költés
-
A 8. utas
tag
Körkérdés: ki mennyit költött játékra eddig? egyszerűen úgy eltudnék szállni hogy az vmi hihetetlen...ryse,mordor, forza h2,cod,gta5,titanfall,evil within, lords of fallen kb 110-120k kb és akkor még mennyiről nem is beszéltünk...
-
A 8. utas
tag
ezzel az Outlast-al játszott vki?milyen?gagyi?jó kis fosatós horrornak tűnik de ne számítsak valami nagy dologra mi?
-
A 8. utas
tag
válasz bulikavagyok #29554 üzenetére
és az EA féle NBA 2015el mivan? az mennyire jó?videok alapján jobb a grafikája sokkal de 2k15 meg talán játékélményben tűnik jobbnak.
-
A 8. utas
tag
tovább küzdök azzal a problémával hogy a 3havi live goldot nem tudom beváltani. végre magyar pasival beszéltem amikor a supportot hívtam,és nem tudja miért van,nem tudja mi a hiba,nincs ötlete.nézegetett mindent,írtunk javitottunk aktiváltunk beállitottunk.és nincs rá egyelőre megoldás...szerintetek...ez kész..úgyhogy az xbox live egyelőre csak álom marad számomra...
-
A 8. utas
tag
Most 20k helyett 10k a Wolfenstein: The New Order.megér annyit?nem ismerem ezt a részt,a többi megvolt.
-
A 8. utas
tag
válasz ferensz #29174 üzenetére
xo régiot váltottam csak.erre mondta a pasi hogy hiba volt,mert 3havonta lehet csak.mint ahogy ez a home-lás is korlátozott.
tDr1v3r: azt mondta most nemis engedné nekem visszaváltani magyarra,még ha próbálnám is.én a location-t váltottam magyarról usa-ra,nem a live account regiot.
[ Szerkesztve ]
-
A 8. utas
tag
épp a support-al beszelgetek.azt mondja regiot valtani 3havonta lehet... fasza es most ezrt nem tudom a 3havis live kodomat felhasznalni csak 3honap mulva.
tegnap váltottam magyarról usa-ra...márciusig nem tudok visszamigrálni magyarra,és nem tudok kódot felhasználni. 1 megoldás van még: uj profilt hozok létre,azon váltom be a kódot,aztán a home konzolt állitom be a one-on, hogy bármilyen profillal tudjam használni a konzolon a live-ot.
csak azért írtam le,hátha vkit érint vagy érinteni fog a dolog.[ Szerkesztve ]
-
A 8. utas
tag
-
A 8. utas
tag
Azt lehet tudni, vagy van info arról hogy lesz e vmilyen F1 XOne-ra?ill. ehhez kapcsolódóan olyan wireless U alaku kormány mint x360hoz volt?
tegnap megvettem AC: Black Flaget 3500ért (letöltőkód)...első AC amivel játszom de eddig tetszik.szerintem ennyit simán megért.
[ Szerkesztve ]
-
A 8. utas
tag
ha átváltom a régiót magyarról usa-ra,nem fog elveszni semmi?van pár letöltött játék és nem akarnám hogy gond legyen vele
-
A 8. utas
tag
-
A 8. utas
tag
tudja vki hogy a fiókomnál miért írja (support.xbox.com oldalon) az Xbox Live állapotra, hogy: Vásárlás és tartalomhasználat Korlátozott
Ez mi? minden más zölden kipipálva...
Ez lehet az oka annak hogy a 3hónapos prepaid kódomat nem tudom beváltani? konzolhoz kaptam de hiába írom be, azt írja hogy vmi nem múködik probáljam ujra.de hiába próbálom. Beszéltem ma az xbox supportal vmi csajszival, megnéztem az accountomat meg minden szart és azt mondta hogy a kód aktív, más lehet a baj,próbáljam meg azt, hogy megváltoztatom a telefonszámot és az email címet és akkor frissül az egész és akkór jó lesz.ok.megtettem,semmi változás,továbbra sem tudom beváltani a kódot.
Egy kérdés: előtte volt xbox360.arról le kellett volna törölnöm ezt a profilt?bezavarhatja az?
-
A 8. utas
tag
azért nem semmi hogy a "confirm"-ra kattintás után kb 2mp és már írja is hogy ok van 1éves ea accessem na ezt már szeretem,no pöcsölés.rivals jön is aztán garden warfare és bf4.asszonytól meg kaptam dablo3 ultimate ee-t.elleszek most egy ideig úgy érzem
-
A 8. utas
tag
válasz wannnabeees #28022 üzenetére
ok köszönöm a segítséget.na akkor hajrá.telepítés.
-
A 8. utas
tag
válasz wannnabeees #28019 üzenetére
ja áhá szóval nem örökre van meg ingyen,hanem amíg az előfizetésem tart.nade ha én folyamatosan előfizetek egy évre?mert pl nfs rivals és bf4 már érdekel.akkor mindenképpen megéri egy ilyen access 1évre.nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Ps4 Pro + 1db joy + 4db játék + ps logo lámpa
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest