Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #68096 üzenetére
akkor 36-48órás munkanapokat szeretnék kérni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
szerintem is.....mert akkor csúnya lenne, ez a Division-Quantum Break-MAfia 3 kombó
a bajom inkább az, hogy Amazonon kívül GameStop is akkorra írta ki
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tiv83us
veterán
válasz parandroid #68090 üzenetére
Latod-e, a world famous combo
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
pzstm
titán
amazonnál elírtak valamit vagy két hónap múlva Mafia3?
-
Medocsabi
addikt
Nézem az akciókat,360on a kedvencem volt metro sorozat.Szívesen végigtolnám,de csak ha van akkora grafikai upgrade,hogy megérje.Aki jáétszott vele mindkét platformon,annak mi a véleménye?Mennyivel néz ki jobban ONE-on?Youtube vidik valahogy nem győztek meg,kiváncsi lennék a szubjektív véleményeitekre!
-
tiv83us
veterán
válasz parandroid #68086 üzenetére
Mar igy is eleg getto vazze, nem meg duct tape Bar tudod az aranyszabaly Amerikaban, ha valami elromlik, akkor ket dologra van szukseged: duct tape es WD-40!!
Oric: Raadasul Amazonos GoW Ultimate Edition, ilyen extra, olyan early beta acces, ket het free live, de headset meg a kanyarba se...
Ja es megrendeltem a Doomot Amazon Prime aron, 47 dolcsi, same day free shipping
[ Szerkesztve ]
-
-
tiv83us
veterán
Most laton a valaszod. Legalabb a tiedbe pakoltak headsetet, az en GoW Edition-onbe egy nagy lof@szt nem raktak, szetkurt az ideg, mikor csak csomagoltam-csomagoltam es sehol semmi. Ugyhogy vennem kellett kulon az eBayrol egyet 15 dolcsiert... vagok, hogy sporolnak, de azert ne vicceljunk mar...
(Sajnos a 200 dollaros 7.1 Turtle Beachemnek az output jackje felmindta a szolgalatot, ugyhogy trukkoznom kell. Nyakamon az occso headset a mikivel, fejemen meg a TBAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
Trenew
tag
Gamertag: Trenew24HUN
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz bulikavagyok #68081 üzenetére
Dreampage-től van az infó a gamer365-ről...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Állitólag ők a felelősök a helyzetért...
DDOS támadás van megint...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
tiv83us
veterán
válasz Teko001 #68073 üzenetére
Az szep. Ilyesmit en a M$-tol abszolut nem varok...
Feliratkoztam, hogy ertesitsenek sms-ben, ha visszaall a rend, termeszetesen meg semmi. Negyedjere sikerult beroffentenem az Amazon TV-t vegre, a szokasos hibakodok utan. Ez is valami...
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Teko001 #68075 üzenetére
Nekem a múlt hetieket hozta még be - de most szerintem kisebb bajuk is nagyobb annál hogy az akciókat mutogassák, no meg Elvileg a Store-al is bajok vannak...
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
Heti akció ra is várni kell??
Gamertag:Rob3rt75
-
-
Krisz0630
senior tag
Valaki megvette a Far Cry Primal-t?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
H4rt1g4n
tag
Tegnap néhány órát Rocket Leagueztem, de nagyon nem az én napom volt. Le is ment a W/L arányom 40%-ra
Ami érdekes, hogy egy cseppet sem keseredtem el közben, ugyanúgy élveztem minden meccset, voltak szép góljaim (persze frusztráló pillanatok is...).
Imádom ezt a játékot!!
XONE gamertag: TheZolee88
-
adrian94
őstag
Legalább a PS-esek az ilyen kimaradásoknál vissza kapják ingyen azt ami kimaradt...(nem azért írom, hogy istenesítsem a PS-t, mert nagyon nem érdekel). Mi mikor fogjuk vissza kapni ? Ja, hogy soha... Pedig sok kicsi sokra megy alapon simán össze jön egy év alatt 1-2 nap... Oké, tudom nem sok így kimondva de akkor is fizetünk érte...
-
pzstm
titán
ez a tegnap estétől most reggelig elég durva...kapják is az észt a fiúk rendesen....dolgoznak rajta ezerrel...részleteket nem tudok....
-
tiv83us
veterán
Tulajdonkeppen szinte egyik jatekommal sem tudok jatszani, mert egy DLC-t sem tud betolteni... Egyedul a Rocket League megy, meg mostmar a Netflix es az Amazon TV. Szopi.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz Rage47 #68057 üzenetére
Mikor az Upload appot akarom letolteni, hogy editingelni tudjak. Meg amikor Netflixezek, Huluzok, meg ugy altalaban barmit le akarok tolteni a store-bol, nem tud hozzaferni DLC content-hez jatekokon belul....stb
ps: Latom mar irtak korabban, hogy nalatok Mo-n is gubanc van vele. Fasza.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Hogyan lehet 30 masodpercnel tobbet felvenni?
Mar szetgugliztam az agyam es beszel itt Upload Studiorol, meg a tokom tudja, hogy akar 30 percet is lehet, meg editing, meg minden, csak toltsem le az Upload Studiot es nagyon jo lesz.
Ja, csak a Store nem talalja. Illetve az ikon ott van, de azt irja hogy nincs ilyen. Kinect nelkul ezt felejtsem is el?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
addikt
-
Tegla80
addikt
-
őstag
pont jönni akartam tanácsot kérni, hogy mit tudtam így elcse**ni egy zsír új xbox-nál hogy semmi sem működik rajta, de látom már mi a gond
cryptot minden termékemért elfogadom
-
redXIII
senior tag
És tényleg, ez a csöves media player se megy, hiába rakom magam offlineba. Ahoz minek kell live ???
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
redXIII
senior tag
válasz Bazsi1987 #68039 üzenetére
Az 50hz ne legyen bepipálva, az csak akkor kell ha olyan régi tévéd van aminek a panelja nem tudja a 60as frissitést, igy lekorlátozza 50re. Pc rgb-t preferálom, igaz hogy utánna büvészkedni kell hogy a beálításokkal hogy minden játéknál júgymond jó legyen mert alapból sötétebb lessz a kép. De ha megvan mondjuk a bf4 , az első story mission pályán váltogasd a normál meg a pc között, elég nagy különbség van a pl a texturák tükröződésén.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz ITjunior #68040 üzenetére
Partyban vagyunk 5-én, ebből 2 embernek semmi hiba, a maradéknak meg nem indul semmi :/
Ja és az eddigi open NAT typeom Strick lett 89% Packet Loss-al
Na már Core Services hiba is bejott.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bogyi007
veterán
válasz Mr.Rain #68038 üzenetére
Még egy nyomorult videót sem lehet most megnézni a Box-al mert a Media player sem akar működni....
-
Bazsi1987
őstag
Nálatok a videó output hogy van beállitva? Nálam így van 1080p ,auto-detect, color depth 24 bits per pixel, color space standard és allow 50hz pipa ez így jó?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Valószínűleg a live szarakodhat mert én meg ki akartam rakni a Gears of war 2 és 3 csempéjét és erre a Twitch és BR player csempéi kerültek ki....
Még jó hogy ma váltunk külön hometárssal egyrészt pont a live szarakodásai miatt is, így legalább a saját játékainkkal offline tudunk játszani mivel mindketten saját gépünk tulajdonasi lettünk újra.
-
gduck
addikt
Nektek működik a LIVE? Egyetlen digitális játékot se tudok elindítani
Szerk: Na most már megjelent a boxon és a hivatalos oldalon is hogy gubanc van...
[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
válasz legiaap #68029 üzenetére
Értem hogy mire gondolsz De mivel valószinüleg egy eszközt tud eltárolni, onnantól hogy pc- re dugtad az él. Utánna vezeték nélkül is arra akar csatlakozni.
Gabesz84: elvileg a megjelenés napján jön a kód úgytudom, de ha nem így van kijavítanak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
aki elorendelte a quantum breaket kapott mar alan wake kodot?
Egyaltalan, hol jelenik meg az "xbox system message"?
-
redXIII
senior tag
válasz NomadND1 #68018 üzenetére
Az igen, szép munka, gratula.
Legiaap: Gondolom amiatt van ez, hogy egyszerre csak egy eszközzel lehet összepárositava, (lényegtelen hogy kábel vagy wireless) Ha megy mondjuk a pc meg a one is egyszerre, hogyan tudnál váltogatni közöttük. PC-re 360 joy a legjobb megoldás.
-
adalbert1
veterán
Én úgy érzem, hogy az 1 TB is nagyon gyorsan kevés lehet - pár EA access játék letöltve, illetve jó pár akciós cím megvásárolva, pár Xbox360-as cím, pár lemezes játék, és már el is fogyott. De csak azért sem akarok egy külső HDD-t venni, inkább törlöm, amit már végigjátszottam és úgyse veszem elő egy darabig.
-
FullGas
aktív tag
Vagy még ezzel szemezek [link]
-
FullGas
aktív tag
Lehet az lesz veszek egy alap 1TB gépet. Aztán veszek mellé olyan játékot amivel szívesen játszanék.ű
Ezt találtam: [link]
Vélemény esetleg a boltról? -
Def26
félisten
válasz r.levente75 #68021 üzenetére
oric feljebb leírta Neked.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz r.levente75 #68016 üzenetére
Én meg naiv fejjel azt hittem, hogy az xbox one szarul sikerült kontrollerével poénkodsz amit a ps3 szintén elbaszott kontrolleréhez hasonlítasz.
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Létrehoztam a játék platform független rajongói oldalát.
Azóta az oldalon egy kisebb csapat dolgozik, hogy egyre több és több
információ kerüljön fel a játékról és magyarországi közösségről.PM-ben nyugodtan keressetek meg ötletekkel, tartalmi kérésekkel, mert az oldal a közösségnek épül, de bármilyen (negatív, pozitív) visszajelzést megköszönök!
Az oldalt ide kattintva éritek el
Változások:
- Wiki hozzáadva (40%)
- Magyarosítás 100%
- Apró módosítások az oldal kinézetében
- Frakciók oldal újratervezve
- Ügynökök oldal átnevezve Ügynökségekre
- Apró változás a DarkZone oldalonTervezett változások:
- Wiki 100%-ra növelése (fegyverek, felszerelések)
- Galéria tesztüzem
- Hírek oldal létrehozása
- Kapcsolat oldal létrehozása
- Frakcióknál a platformok és taglétszám feltüntetése -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #68016 üzenetére
PlayStation 1 kontroller, 7 évvel az első Xbox megjelenése előtt:
De ez itt erősen off.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz r.levente75 #68011 üzenetére
lol (troll)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ausztrál store-ban már előrendelhető a DOOM
Előrendelők megkapják a DOOM 1. és 2. részét:
Bundle Description: For a limited time, pre-order DOOM and receive DOOM I and DOOM II. The codes will be delivered to your Xbox message center in 7-10 days
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
legiaap
félisten
Az miert van, hogy ha kistreamelem laptopra az xbox-ot, radugom a controllert a laptopra es mikor vissza akarok terni tv-re akkor elveszti a kapcaolatot a controller minden alkalommal?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Döglött Róka
veterán
válasz r.levente75 #68011 üzenetére
nem
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Dinasti
senior tag
Érdekes dolog történt ma.. Nézem a letöltési listám előbb hogy leszedett e minden a gép erre látom töltődik a Forza 6. És az a poén benne hogy nem én vettem meg vagy a home társam hanem 1 haver akinek a profilja lent van a gépemen,de ugye nem ő a home társ. Hogyan lehetséges ez?
-
BigStraw
senior tag
Én nekem ez várományos [link]
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság