Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #238369 üzenetére
Szívesen, örülök, hogy segíthettem. Még szerencse, hogy a játék azóta fenn van. Ennyi kihagyás után elég furcsa volt a harcrendszer (a prológot ugye végig kellett játszani), úgyhogy azt hiszem Atlantis még várat egy kicsit magára. Viszont letöltött 24GB frissítést, mintha két új küldetés(sorozat) is lenne benne.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #238355 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor van 5 auto save és 5 quick save slotod. Ha indítasz egy új játékot, akkor felülírja először az auto save-eket, majd a quick save-eket. Ha viszont csinálsz a menüből egy rendes mentést (manual save), akkor elvileg nem veszik el. Még nem mertem kipróbálni, 237 órát és hiányzó Atlantis DLC-t nem szeretnék kukázni.
-
parandroid
félisten
Saját profilt neki, de azonnal. Erre van kitalálva az egész rendszer, nem szabad közösködni, csak a szívás lesz vele, és előbb-utóbb úgyis kell neki saját, akkor meg nem lesznek meg a mentései, pontjai.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csuvicsuva
addikt
Szerintem ugyanúgy működik, ha jól emlékszem New Game-nél kell választanod egy save slotot. Mindjárt megnézem pécén. Ha Originsben működött, itt is kéne neki.
AnonymusX: nem, egy fiókon vannak.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
Nincs a fiadnak saját Xbox fiókja a gépen? Külön fiókkal külön mentések vannak.
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #238032 üzenetére
Na, már hétfő van, már csak órák kérdése.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #238032 üzenetére
Vasàrnap van, este 10:30 lassan. Remélem még jókor szòltam...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
válasz r.levente75 #237974 üzenetére
Márc.3.-án rendeltem, elvileg honap átvehető lesz (192k 3 hó GPU-tel, alza XSX) kíváncsi leszek... gondolom az xsx topikban le van írva, hogyan költözzek át... pedig szívemhez nőtt a XOX is.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz r.levente75 #237974 üzenetére
Alza 192 gamepass-szal, elvileg márciusi szállítással.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #235004 üzenetére
Ennyit kap mindig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz r.levente75 #234151 üzenetére
A legtöbb TV távirányítón is van ennek külön gomb. Próbáld meg azt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
válasz r.levente75 #234149 üzenetére
A tévén kell. Nekem is volt ilyen a Watch Dogs Legionnel, meg a WD2-nél is.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
mikesa
tag
válasz r.levente75 #229764 üzenetére
Két X fordult meg nálam. Az egyik 3 éves, a másik kettő. Mindkettőben ki volt száradva a gyári paszta. A kétévesnél még a venti csapágyait is újra kellett olajozni. Thermal grizzly kryonaut-al paszzáztam újra, mindkettő fasza halk lett.
-
addikt
válasz r.levente75 #229436 üzenetére
Nem hiszem, hogy az MS a ludas. Ott a képen a kontroller aktiválási dátuma. Az meg a számlából kiderül, hogy a gép mikor lett vásárolva.Ja most látom azt mondták neki, hogy a konzolhoz tartozik.
Az már más kérdés, hogy amikor több mint 2 évet kapsz a konzolhoz, akkor vajon a kontroller garancia is annyival több lesz -e.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
csƵ
addikt
válasz r.levente75 #229191 üzenetére
Hol? Mi lett rá a megoldás?
-
válasz r.levente75 #228792 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #229008 üzenetére
GG
-
HKorn
veterán
-
M@no
tag
válasz r.levente75 #228669 üzenetére
Szerintem hasznos, mert ha a kontrollerrel van a bibi, akkor ha valaki most vesz ilyet, az is szívhat vele a One-nál.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #228669 üzenetére
Nincs gond, vicceltem. Elfér minden hasznos infó, nagy a puttony.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #228667 üzenetére
Volt már, a megfelelő Topikban
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz r.levente75 #228317 üzenetére
Sógorom pl arra panaszkodik az x-nél, hogy pár hónapja az egész gép lassabb lett, mintha valamelyik frissítéssel "rontották le", hogy többen vegyék a nextgen konzolokat. Visszatérve a Borderlandsra, az a vicc, hogyha leveszem a konzol kimenetét 1080p-re, akkor is ilyen! Nemrég volt(kb 3-4hete) alapta állítva a gép, igaz, hogy a hdd-je 90%-ig tele van, de nem hinném, hogy befolyásolná!
-
atom18
senior tag
válasz r.levente75 #228285 üzenetére
A gyárinál van egy ilyen:
Reset and remove everything. Ezzel visszaállítod a konzolt a gyári beállításokra. Töröl minden felhasználói adatot, beleértve a fiókokat, mentett játékokat, beállításokat, az otthoni Xbox konzol hozzárendeléseit, valamint minden játékot és alkalmazást is.
Gondolom erre kell mennem itt csak az lenne még a kérdésem, hogy a One X-en azért megmaradnak a játék mentéseim van kell csinálni egy biztonsági másolatot?
Nem örülnék neki ha minden játékot kezdhetnék elölről.[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #227566 üzenetére
Már vagy 3 pc-s topikban meg lett tárgyalva, hogy kamu. Különben is, ma Skyline volt, már borult a lista.
"Got any other secret weapons?"
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ez amugy is PC-re szol.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz r.levente75 #227568 üzenetére
Én bocs eltévedtem a topicot között. Szerkesztettem az előzőt.
Go Gunners!
-
addikt
Szerk.:A Bestbuy (játékok) topicban volt téma, hogy ez kamu lista. Van ez az akció de nem ezekkel a game-ekkel.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #227560 üzenetére
Két oldalú ragasztó, aztán mindjárt nem csúszik le az ember ujja.
-
kalozhun100
őstag
válasz r.levente75 #227560 üzenetére
Én is ilyet rendeltem, csak eleg gyakran lejön:( ps4 kontira is jó.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
BigBear
senior tag
válasz r.levente75 #227217 üzenetére
Szerintem sokan kivártak. Brutális hype volt az új generációk körül, de szép lassan világossá vált, hogy szinte nulla a valódi nextgen játék kínálat, ezért keresik a régebbi konzolokat is. Ez pedig szépen felverte az árakat.
Én is ősszel vettem egy One X-et, még normális áron, majdnem 1,5 év garral. Turbadoba. -
Scholes9
nagyúr
-
törölt tag
válasz r.levente75 #222415 üzenetére
Jófogáson egy sráctol. De irtam is neki még nem irt vissza.
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #222349 üzenetére
Én viszont hiába küldök party meghívót a meghívottak nem kapják meg.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
MunezXBK
nagyúr
válasz r.levente75 #222378 üzenetére
Lassan visszatérek én is.
-
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #222368 üzenetére
Magától nem szokása kikapcsolódni, illetve nálam Alpha Skip Ahead-ban nem tapasztaltam ilyeneket.
Amúgy itt lehet ki/be kapcsolni a notification rendszertSettings-->Preferences-->Notifications-->Xbox notifications
Ezen belül meg kategóriára van lebontva, hogy mi jelenik meg és mi nem.
Illetve még ott van a
Settings-->Account-->Privacy & online safety-->Xbox Live privacy-->View details & customize-->Communication & multiplayer és ott az az opció, hogy "Others can communicate with voice, text, or invite
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #222349 üzenetére
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kory24
őstag
válasz r.levente75 #221983 üzenetére
Engem se zavarna az ha "csak" melegebb.
Csak félek, ha ilyen meleg folyamatosan akkor nem csak 10wattot fogyaszt.
Bár ezt ténylegesen csak egy fogyasztásmérővel tudnám ellenőrizni.Egyébként ez egy 4 hónapos készülék.
Most sok itthon fúrás, faragás, kűmüves meló átépítés miatt. Sok por kerül mindenre
Elképzelhető belülre is került?
Tisztíttatás gondolom garancia vesztéssel jár?
-
törölt tag
válasz r.levente75 #221455 üzenetére
Komoly, ezek után sajnálom amiért nem teszek bele több időt dolgokba.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #221404 üzenetére
GG
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #221402 üzenetére
Igen-igen persze, Mr. 12 védésem volt.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #221366 üzenetére
Igen, de egy gól 100 pont, így legtöbb esetben az kapja, aki a legtöbb gólt lövi. Persze ha két góllal nyertek 2-0-ra, de Béla védett 8x akkor mindjàrt màs a leànyzó fekvése.
-
Zeki
nagyúr
válasz r.levente75 #221310 üzenetére
Mi az az MVP?
A fiam nagyon szereti a Rocket league játékot. -
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #221314 üzenetére
Még mindig szar a net. Szolgàltató le se szarja, kérhetem én akàrhogy, akàrhànyszor. Nem vàlt NAT-ot. Ezzel a Strict NAT-tal meg annyira jó, hogy kb 15 percenként 400 lesz a ping + pakcet loss meg màs finomsàg így egyszerre RL meccs alatt kb 30s-ig.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #221310 üzenetére
Én jàtszom ahogy tudok, aztàn lesz ahogy lesz. Repülni úgy sem tudok, tehàt még azt sem mondhatjàk hogy smurfölök.
-
elder troll
őstag
válasz r.levente75 #221258 üzenetére
S alapzaja jobban zavart üresjáratban, X-nél főleg 4K 60 fps játékoknál van ez az impulzus szerű fordulatszámugrálás, amit többen is írtak. Nekem RDR2-nél és Doom 2016-nál tűnt fel, biztosan ilyen az új Doom alatt is, csak az agyvérzés közeli állapotban nem tűnik fel
-
i@lex
őstag
válasz r.levente75 #221263 üzenetére
Mert te általános jelenségként állítod be.
Nyilván az enyém sem az, de ha kulturáltan megfelelő helyet biztosítasz neki, az esetek nagy százalékában hangtalan. -
i@lex
őstag
válasz r.levente75 #221256 üzenetére
Ne informálj félre senkit kérlek marhaságokkal.
Az enyém day one project scorpio edition, napi 8-10 órát megy, hangtalan, meleg nyári napokon is, karrierje során egyszer pörgött fel a venti, az is 26 óra játék után a rdr2-ben 10 másodpercig.
-
S@c@
őstag
válasz r.levente75 #221256 üzenetére
Jatekfuggo es programozo, lehet beirtak a kodba h maxon menjen mindig a venti. Lasd wolfeisten 2. Szoval halk a gep, plane egy ps4 prohoz kepest. Azonban nem vizhuteses....
-
Roland861010
addikt
válasz r.levente75 #211133 üzenetére
Ez mi?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #209203 üzenetére
Nem jogos összehasonlítási alap, mert a Rocket egy sztori nélküli multi játék. Én is 1200 óra felett vagyok Destiny 2-ben pedig nem indítottam el az elmúlt fél évben talán csak 2x.
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #207398 üzenetére
Már így is panaszkodnak a megnövekedett terhelésre a szolgáltatóknál....
#207410) Zeki
Vagy inkább a virtuális avatar-ok fognak beülni a virtuális padba. Egy 5-ösért kap XP-t, meg virtuális pénzt és lehet csicsázni az avatar-t A karó pedig virtuális sebzést jelent és XP vesztést...[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Kinectes xboxon meg látná is a tanár a gyereket. Mindenki beülne a virtuális padjába.
Na ez lesz a jövő. -
Engedd el...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #207394 üzenetére
Nekem a home is eltűnt. Restart megoldotta.
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #206599 üzenetére
Rosszat fogok almodni tole? Vagy ejszaka bepisilek majd?
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #206599 üzenetére
Ugyan. Nem a Hollow Knight-ot akarja kipróbàlni, csak az Ori-t.
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #206194 üzenetére
Kérj refundot, tudsz belőle venni még egy Xboxot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #205670 üzenetére
Ha befogod
A Party beállításokban. Talán overlay vagy valami ilyen
-
Golyo69
senior tag
válasz r.levente75 #205541 üzenetére
Elvileg a napokban kellene lennie akciós áraknak. De nem 100 %.
Vki itt mondta a fórumban pár napja
Elvileg minden nagyobb konzol boltban[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
krisz74
tag
válasz r.levente75 #205377 üzenetére
Tehát amíg van tartozásom, addig úgy veszi, hogy van ultimate előfizetésem ( bár nem él, mert nincs kiegyenlítve )és konvertál a gold vásárlásnál? Így érted?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #205292 üzenetére
Én épp ezért nem játszok amikor otthon/ébren vannak. Ne lássák hogy én tolom...
-
tom120514
őstag
válasz r.levente75 #205071 üzenetére
Klassz, 10 kör után már élvezetes. Kisebb kategóriában kezdj.
Never go full retard.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz r.levente75 #205071 üzenetére
Szvsz lehetetlen.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz r.levente75 #204917 üzenetére
Nézegetem pár hónapja, teljes áron volt black friday után.
-
Medocsabi
addikt
válasz r.levente75 #204716 üzenetére
Annyi biztos. Megjelenés óta 193 órám van benne és olyan 50% körüli az acsik teljesítése...
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #204716 üzenetére
Nem ledz nehez ebbe 2-300 orat beletololni.
-
Serpiko
addikt
válasz r.levente75 #204639 üzenetére
Van előzetes lol! Dobj már linket lécci...
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #204368 üzenetére
Jo ez tulzas. Kb 50 oranal tartok vele. Ami nalam nagy szo.
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #204360 üzenetére
Lassan johetne valami ertelmes jatek a GP-be. Kezdem unni a Witcher 3-t.
-
Gebriel
veterán
De, egy hónapja kb .
-
fear2
tag
Óoooo, köszi. Rákerestem, 2019.dec.31-el kirakták. ☹️ Bár nem értem,hogy akkor miért maradt meg a Store-ba a play gomb. 🙄
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #204332 üzenetére
Én nem játszok a játékkal de tisztában vagyok vele hogy karbantartás van [link]
-
h1mpi
félisten
válasz r.levente75 #204332 üzenetére
most halt le csak 2 órája, Nekem addig ment
Fully electric lifestyle!
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #204248 üzenetére
Jàtsz Crash Team Racing-et.
-
eladogeppc
veterán
válasz r.levente75 #204029 üzenetére
Igaz, persze ez korrekt. De nincs most 30ezrem egy évre és azt azért sokallom is. A 6 hónap 13-ért is necces picit. Főleg amilyen játékok vannak most a GP-ben. Nagyjából 2 játékot gyűrök, a többi vagy régi, vagy érdektelen.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Droughert
tag
válasz r.levente75 #204018 üzenetére
Akinek nincs aktív gpu-ja, annak jó vétel, annak akinek van, viszont lutri, mert lehet, hogy olyan kódot kapsz, amit aktív gpu-val nem tudsz beváltani, de ha mákod van, akkor ebből az olcsó kódból egymás után többet is aktiválhatsz.
-
válasz r.levente75 #203750 üzenetére
Roncsderbinek?
-
schnauzer
újonc
válasz r.levente75 #203721 üzenetére
Köszönöm, megnézzük!
-
Steelheart2
őstag
válasz r.levente75 #203606 üzenetére
Akkor passz.Átlesem még azt a térképet. :)
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
válasz r.levente75 #203601 üzenetére
Akkor gondolom a Krokodil istenhez van köze,mert azt még nem gyöztem le egyszer sem. Másra már nem tudok gondolni.
-
Steelheart2
őstag
válasz r.levente75 #203597 üzenetére
Már vagy 10 xer áttnéztem mind a 3 térképet,de nem találom sehol. :) Kérdójel tuti nem maradt el. :)
-
persil
nagyúr
válasz r.levente75 #203499 üzenetére
Nope.
Btw tele a net a dologgal, nem egyedi eset. Mondjuk bele nem halok, csak gondoltam szolok, ha valakinek az appear offline-on mulna a boldogsaga, akkor ne lepodjon meg nagyon.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #203454 üzenetére
Az csak a nehézségi szint. Maga a játék 55-ös szintig enged fejlődni, de hogy legyen ott is kihívás, vannak erősebb ellenfelek is.
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #203256 üzenetére
Szerintem nem elegge vagyok kifejlodve az adott feladatokhoz es folyamatosan meghalok. Igy most visszamentem fehet gyumolcsoskertbe fejlodni.
-
válasz r.levente75 #203139 üzenetére
Nálam fix IP-t kap az xbox, így nem volt probléma. Pedig nekem csak ilyen gagyi szolgáltatós routerem van, meg az alsó szinten egy gigabites switch. Nálam is minden kábelen.
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #203085 üzenetére
Szerintem igen.
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #203039 üzenetére
Nem lesz veel problémád. Viszont mint írták is... idő vámpír!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz r.levente75 #203075 üzenetére
Ezt a nyelvet nem beszelem.
A tobbieknek koszonom. Mondjuk fel sem tunt, hogy van Fortnite single.
-
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #203056 üzenetére
Gyakrabban frissít a géped, elöbb kapsz meg új dolgokat, mint mondjuk az új szuper Dashboardot. (nem, a magyar menüt még így sem )
-
persil
nagyúr
válasz r.levente75 #203045 üzenetére
Hat, ha szereted az rpg-t ugy altalaban es megfog az a kor/vilag, akkor a witcher sem par ora lesz, az biztos. Mufajaban kiemelkedo, boven a legjobbak kozt van az utobbi ~10 ev rpg cimei kozott.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz r.levente75 #203039 üzenetére
Az iranyitas a witcher-ben pont, hogy faek egyszerusegu, es az a sok funkcio is kimerul nehany sign es consumable hasznalataban.
Egy fel orat adj neki es csukott szemmel menni fog ne aggodj. :)
A szabadidod miatt jobban aggodnek a helyedben, ha belekezdesz. :D
Magyar feliratra az egyetlen opcio, amit en hasznalok, az a kikapcsolasa. :D Nem tudom, de sztem a merete nem allithato.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #202783 üzenetére
Nem egyet. Még veszek hármat, összeragasztom és azzal megyek majd az utcán repülve
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #202585 üzenetére
Nem akartak az Apple-nek fizetni, vagy szartak rà a fejlesztők, vagy abban làttàk a bukàs egyik okàt. Lehet vàlasztani, esetleg mind3.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz r.levente75 #202071 üzenetére
ez a modell mint Scorpio kapta meg korábban a tartót.
és az új Edition Gears 5 tartalmazza a tartó részt.
Külön eredetit nem lehet sehol sem venni!
ranlomadi
Az S és az X két külön tartó,nem kompatibilisek egymással.
A gyereknek egy használtan eredetit tudtam az ALL IN S konzolhoz venni 2500Ft-ért
l.skywalker
[link]
igen ezt megtaláltam a múlt hónapban ,de az árát tekintve 10000Ft körül van 1 db rendelésre.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz r.levente75 #202077 üzenetére
Linkelnéd?
(#202081) r.levente75
Ja jó; ebay-en minden is van![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #202077 üzenetére
Félig meddig igaz. A PowerA gyárt "official licensed" terméket:
https://www.amazon.co.uk/dp/B075KXL7N5?ascsubtag=UUwpUdUnU51990YYwYg&linkCode=gs2&tag=androcentr-21
-
félisten
válasz r.levente75 #202071 üzenetére
One X-hez nincs eredeti, csak a Project Scorpio Edition-höz csomagoltak.
De ez a Dobe nem rossz minőség szvsz... ahogy nézem, egy fémlap az alapja, nem úgy, mint ennek az állványnak.(#202073) l.skywalker
És tényleg! Mondjuk nem értem, hogy miért nem árulják külön?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Schizoka
aktív tag
válasz r.levente75 #201984 üzenetére
Értelek,de nem játszok online!
Vagyis a haverom a péntek 13-ál játszott valamennyit de ezt akkor se értem.... -
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #201984 üzenetére
Naná... Mindig nyomom ràd a reportot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.