Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesa
tag
-
mikesa
tag
válasz DonDragonka #230827 üzenetére
Hát nem spóroltak a gyárban a szar pasztával 😂
-
mikesa
tag
válasz r.levente75 #229764 üzenetére
Két X fordult meg nálam. Az egyik 3 éves, a másik kettő. Mindkettőben ki volt száradva a gyári paszta. A kétévesnél még a venti csapágyait is újra kellett olajozni. Thermal grizzly kryonaut-al paszzáztam újra, mindkettő fasza halk lett.
-
mikesa
tag
válasz philoxenia #229324 üzenetére
Én egy Samsung EVO 860 1tb ssd-t egy Axagon ADSA-1S6-al aggattam a gépre. Nem bántam meg 😊
-
mikesa
tag
válasz FollowTheORI #228304 üzenetére
TV szekrényen a TV mellett. Nem poros a szoba. De 2 év alatt szépen összegyüjti a szálló port. (bár az nem volt vészes) Napi 5 órát biztos ment. De írtam... A paszta a mag körül keményre száradt, a hűtő és a CPU között meg majdnem száraz volt. Ég és föld a különbség.
-
mikesa
tag
Nincs 2 éves a One X-em. (Jan 4-én jár le a gari😂) Játék közben már nagyon pörgött a venti, néha ki is dobott a játékból (Cyberpunk) Úgy döntöttem kitakarítom és újrapasztázom (Thermal Grizzly Kyronaut). A gyári paszta már keményre száradt... Jelentem, új boxom lett a meló után. Ismét csendes. 😊
-
mikesa
tag
One s-em van. Ha nem lépek ki a játékból és úgy kapcsolom ki nekem is szaggat néha. Megoldás: dashbordon a játék ikonján opciók gomb, quit. Játék restart és utána rendben lesz.
Hiába te találsz be először, ha az kissebbet sebez, mint az ellenfél találatai... Te fogsz meghalni előbb. Néha bekapok hármat is, mielőtt egy headshottal likvidálom...
-
mikesa
tag
válasz Kristof_94 #171942 üzenetére
-
mikesa
tag
válasz EmThor #142304 üzenetére
Nem csak helyi hálózaton megy 😁 Farcry 4-et a melóhelyen toltam végig. Távolról bekapcsolni a boxot, a XOOM nevű progival lehet. Fél éve így tolom. És nem kell hozzá VPN. Ugy nagy lesz a lag. Kk kell rakni a boxot dmz-be. Mivel nincs rá törés, más maximum csak nezegetheti hogy kint van. Hozzáférni úgy sem tud.
[ Szerkesztve ]
-
mikesa
tag
válasz EmThor #134529 üzenetére
Szia! Én a "A port továbbítós, otthoni nyilvános ip címhez kapcsolódós megoldást" használnom. A távoli bekapcsolást, a XOOM appal. MS store-ból letölthető, ingyen kipróbálható.
Ha távolról mobilnetet (általában 18ping, 50-60 mbps dl speed) osztom wifivel, vagy wifi hálóra csatlakozom, 2-3 mp-ként lagol vagy artifact-os lesz még medium beállítással is. Ha telót csatlakoztatom usb megosztással, akár high vagy very highra is tudom állítani gyönyörűen fut.
Ócco kínai tablettel használom, Chuwi Hi10. Nem egy erőgép. Ha otthoni wifin használom ugyan úgy nincs lag és artifact. Tehát nem tablet wifi hiba.
(otthoni feltöltésem 20mbps)
-
mikesa
tag
Azt meg tudom valahogy oldani, hogy one s-re kötök egy particionált külső HDD-t? Mert másra is használnám.
-
mikesa
tag
válasz szupermacs #133108 üzenetére
Nem feltétlen. Ettol függetlenül nem véletlen van ott is szellőnyílás. Ecigi gőzével szépen latszik, hogy hol és mennyit szív 😂
-
mikesa
tag
válasz TESCO-Zsömle #132611 üzenetére
A második generációs kontrollerek BT-osak. Ha van a pc-n bt, összepárosítod és mehet a menet 😊
-
mikesa
tag
válasz sugarforce #131941 üzenetére
Az. Csak így barátibb. Lehet már volt de csak két hete van meg a konzol, igy nekem újdonság. 😂
-
mikesa
tag
Jelentem találtam megoldást xbox távoli bekapcsolására. Igy ha távolról (pl laptopról) akarsz játszani, nem kell bekapcsolva hagyni a boxot. Teszteltem, működik, esetleg mehet összefoglalóba.
-
mikesa
tag
Akkor én is beszállok a 40+ klubba 😂
Én is válogatós lettem: Dying Light, The Division, Farcry4, WWII, DeusExAkkora a felhozatal, hogy tűt kell keresni a szénakazalban😂
-
mikesa
tag
válasz l.skywalker #131648 üzenetére
Szia! GT listába engem is be tudnál rakni?
KöszönömM1K35A
-
mikesa
tag
3+3 hónap gold 15 angol font. A kódokat márc. 20-ig fel kell használni!
-
mikesa
tag
Találtam 9k-ért 12 honapos live-ot. Viszont azt itjak, hogy csak brazil régióval használható. Meg tudom oldani, hogy használhassam?
-
mikesa
tag
SW Battlefront II itt mégolcsóbb:
[battlefront]Kuponkód - 7%
allkeyshop[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest