Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz eladogeppc #221713 üzenetére
4 fajta csomag van jelenleg:
- GP Ultimate (Gamepass konzol, Gamepass PC, xCloud, Live Gold egybe) ez ha új tag vagy első 3 hónap 300Ft, utána 4190Ft havonta.
- Gamepass for PC (Ahogyan a nevében is van, csak PC-re) havi 3.000 Ft
- Gamepass for Xbox (Csak konzol) havi 3.000 Ft
- Xbox Live Gold havi 2.500 Ft[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #221711 üzenetére
Nem .
Ez egyszer 1$ utàna màr 45$ 3 havonta.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MasterMark
titán
-
r.levente75
addikt
válasz eladogeppc #204030 üzenetére
Es ha azt a két játékot megveszed és veszel egy goldot, ha kell? Csak egy tipp...
Nekem pont ezért nincs GP-m sem GPU-m...[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz eladogeppc #204026 üzenetére
Ha MS hivatalos partnertől vásárolsz bármilyen kiegészítőt a boxhoz, majdnem 100%, hogy ha problémád lesz vele, orvosolni fogják.
Pl volt egy chatpadom a kontihoz, hivaltalos viszonteladótól, meghibásodott a jackdugó, gari lejárta előtt. Hívtam az MS-t számlát bekérték, mivel már megszűnt a termék gyártása cserélni nem tudták, a teljes vételárat levásárolhattam a storeban bármire.
Ezt az általad említett oldalon nem biztos, hogy így fogják kezelni...[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #204022 üzenetére
Nem mintha a mobilok nyitása nem lenne abszolút szürke zóna
-
NoOne1976
őstag
Ohh, ha annyitól korrekt volna minden cég, hogy be van jegyezve, nem volna gondunk.
A probléma az, hogyha a cdkeys hibás kódot küld, vagy valamiért mégsem úgy van, ahogy írták, a jóindulatukon múlik, hogy mit tesznek. Pl. Ha az emailedre se válaszolnak, mit tudsz csinálni?
Azért a KV-nál más a helyzet. Főleg, hogy ők hivatalos viszonteladók.
Persze, alapvetően jó a cdkeys, meg ha nincs itthon is akció, akkor sokan vásárolnak onnan. Viszont ha valami ugyanannyiért van ott, mint a KV-nál, akkor az utóbbi biztonságosabb.Én is jártam úgy régebben a cdkeysnél, hogy a gp kód csak új profilon ment. Pedig nem így hirdették. Küldtek újat, az se ment. Mivel nem volt nagy összeg, hagytam a fenébe. Máskor meg jók voltak a kódok (gold, játékok).
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Csak azt nem érted meg hogy a KV MS hivatalos partner, a CDKeys meg nem.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #204011 üzenetére
Nem mindenkinek opció a cdkeys, jobb ha minden akció bekerül ide, gyanítom nem kap egyikünk se fejpénzt, szóval elfér. A KV és a cdkeys 2 nagyon különböző profilú oldal. Az előbbi minden olcsósága ellenére mégiscsak egy netes kódbolt, az utóbbi hivatalos Xbox viszonteladó.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NoOne1976
őstag
válasz eladogeppc #204011 üzenetére
Ha megnézed, az általad linkelt is akciós ár. Ha pedig a kóddal gond van vagy bem kapod meg, könnyebb tenni bármit itthon a KV-nál, mint a cdkeys esetében.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz eladogeppc #204006 üzenetére
Linkeltem már:
[link]Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #204006 üzenetére
Nem tudom milyen külföldi forráshoz viszonyítod, de a 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés hivatalos kereskedői ára 12.890.- HUF. Tehát jelen esetben 1-et fizetsz kettőt kapsz akció van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz eladogeppc #203751 üzenetére
Akkor már inkább ezt érdemes még mindig venni [link]
3 hó GP - 8 GBP ~ 3200 Ft - fél év így 6400 Ft (16 GBP), 1 év pedig 12800 Ft (32 GBP)
Ha van már GPU akkor pedig 3:2 a váltási aránya... tehát 2 hó GPU lesz 3200 Ft körül, fél év 9600 Ft, 1 év pedig 19200 Ft.
Vagy meg kell várni amikor akciózzák 7 fontra... olyankor még olcsóbb.
Akkor csak 2800 Ft 3/2 hó... stb stb.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #203776 üzenetére
Szürke bolt. Nem ismertek a kódok forrásai, nem feltétlenül kapsz olyat, amit később nem vonnak vissza (igen, megtehetik) és a G2A engedi, hogy olyanok is áruljanak, akik lopott kártyákkal vásároltak digitális játékokat, hogy aztán eladják a G2A-n olcsóbban és így mossák tisztára a pénzt.
-
addikt
válasz eladogeppc #203758 üzenetére
De jó, fele annyi, mint itthon akciósan.
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #203751 üzenetére
Ez Ulti, nem sima GP.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kIsDe`
tag
válasz eladogeppc #203646 üzenetére
Írtam, hogy nekem is hozzáadódott a meglévő GPU-hoz úgyhogy igen 36 hónapot lehet gyűjteni amitől mondjuk messze vagyok
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #203646 üzenetére
Mivel GPU-t veszel így igen.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #203281 üzenetére
Csak arra tudok gondolni h alapvetően gond van az Xbox Live-al. Próbálj meg más alkalmazást hogy az megy-e
-
OlegG
tag
válasz eladogeppc #203050 üzenetére
Sziasztok!
nekem olyat csinal a one x em hogy kb minden masodik harmadik alkalommal mikor kapcsolnam be pittyen egyet vilagit a gombja majd par masodperc es kikapcsol tehat nem bootol be utana masodszorra szinte mindig bekapcsol bebootol rendesen.tapeggyseg resettel mar probalkoztam,van vki otlete mi lehet a baja ?vmi komoly vagy nem annyira?esetleg megoldas ? lvileg garis microsofthoz ..(hozzatennem egy itteni kollegatol vettem ugynezki szepen atvagott vele) bocs veletlen valaszra nyomtam..[ Szerkesztve ]
beszamitas-csere erdekelhet!barmivel kapcsolatban amir hirdetek
-
Jeffi
aktív tag
válasz eladogeppc #203176 üzenetére
Telefonról csináld, microsoft store és onnan telepíttesd az xboxra.
X1X
-
chipesz
őstag
Le kell töltened a Storeból az Xbox Insider Hub appot, és azon belül bekapcsolni, hogy előzetes rendszerfrissítéseket is kapj: Insider content > System rész > Xbox One Update preview > Manage, és itt kiválasztod a ringet (tippre neked csak az Omega lesz ott) 🙂
Gebriel: https://xbox-store-checker.com/en/ erre gondolsz?
Samsung Galaxy S24
-
csuvicsuva
addikt
Telepítsd az Xbox Insider Hubot, és regisztrálj be. Gammából indulsz, én három hónap alatt már felkerültem bétába.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
válasz eladogeppc #202574 üzenetére
akkora sebességgel mire lejön egy 100GB-os játék, addigra a One kimegy a divatból Sőt, vitrinbe fogják mutogatni
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
F_Peter
őstag
válasz eladogeppc #202514 üzenetére
Azt is èrdemes tudni, hogy vannak játékok amiknèl igazán nem számít hogy ssd-n vagy hdd-n van.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #202512 üzenetére
Én egy 128-asat találtam itthon. Mivel amúgy is csak maximum 2 játék van a gépemen amikkel én játszok, azokat raktam rá. A többi játék, amivel a gyerekek szórakoznak az megy a belső HDD-re
De tény, hogy a legnagyobb játékom a Destiny 2 volt rajta 75GB körül.
-
Czimby
addikt
válasz eladogeppc #202420 üzenetére
Ha belsőre cseréled a rendszer betöltése is gyorsabb lesz,
viszont a játékok kb ugyanolyan sebességgel töltenek be belső és külső ssd-ről is.
Én nem bántanám amíg garis.
Youtube-on van csomó videó mennyit javul a töltési időhdd-hez képest,
ill mennyi a különbség a belső külső ssd közt(1-2s)Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #202420 üzenetére
Nem, garivesztés, macera is, nem egyszerű, és sokkal többet ér kívülre rákötni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Madoc
veterán
válasz eladogeppc #202115 üzenetére
Igen.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Solten
őstag
-
nagyúr
válasz eladogeppc #201963 üzenetére
PC sajnos árazásban mérföldekkel lelépte a konzolt (főleg amit érdemes is venni előrelépésként).
Én pont hogy egyre kevésbé látom benne a rációt (egyre inkább úri luxus hóbort). Főleg mióta van X. GP ide vagy oda... az csak nice to have.
És szvsz az új konzolok még egyérteműbbé fogják ezt tenni.Lassan olyan, mint kocsiban Audi S8 meg annál jobb/drágább ár értékűeket venni.
Nem éri meg egyre inkább a többségnek.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #201956 üzenetére
X tudja a Freesyncet is
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #201963 üzenetére
de az S nem lite verzió, hanem évekig ugyanaz volt csak (fat nem volt gyengébb)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Madoc
veterán
Pedig elég szembetűnő külömbségek vannak főleg ha egyszerre nézed s-en meg mellette x-en.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
Egyre gyakrabban vannak újabb játékok amikhez már nem elég az S, tökmindegy mire kötöd... mert a TV felbontásra csak skáláz a konzol amúgyis...
Vagy megszoktad már... de ha nézel DF elemzéseket, akkor láthatod hogy a One/S eléggé megkapta már az utóbbi évben a magáét.
Persze ha elfogadod, megszokod, vagy nem annyira fontos, akkor lehet azért még játszani vele... azt nem állítom, hogy nem.És azért eléggé látható különbségek vannak (sebességben is, meg képminőségben is)...
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz eladogeppc #201658 üzenetére
A szaggatas fura, inkabb kepihibak, meg szellemkep, meg egyebek szoktak elojonni, meg magas(abb) input lag, azert is javallott bekapcsolni a game mode-ot a tv-n, ha van, es/vagy a kepjavitokat kikapcsolni.
Nalam peldaul "folytak" a jatekok, amig nem kapcsoltam ki minden hulyeseget, mintha egy oljafestmenyt neznek, ami mozog. :D Baromi zavaro volt, kifolyt a szemem kb 5 perc utan, majd kikapcsoltam a tv-n a kepjavitokat es minden fasza. Mondjuk nagyon sotet terekben most is fura egy monitorhoz kepest, de ez mar a tv-m ocskasaganak koszonheto.
Egy probat meger neked is.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #201658 üzenetére
Nincs a TV-ben dedikált játék mód?
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #201434 üzenetére
Nem, hanem érzékeny minőségre, vagy rossz a boxod, de kétlem, hogy ilyen hibája lenne, hogy akadozik a kép. Egyszerűen te csak sok fps-sel szereted, az meg nem lesz.
-
FNZ
őstag
válasz eladogeppc #201426 üzenetére
nekem a forza 4 szokott néha akadni kb, 0,5 másodpercekre, meg is lepődtem, mert azt mondták, hogy ezek a gépek tutik.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz eladogeppc #201434 üzenetére
Tv-n nincs lehetőséged game mode-ot választani? Korábban is ez a tvd volt, amikor nem akadozott az S?
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #201431 üzenetére
Annak nincs is, az uyganaz, csak elvileg jobb minőség lehet esetleg, mintha a tévé konvertálná át a képet a saját, natív felbontására. Azt egyébként olyanra van értelme állítani, amilyen a tévéd felbontása. De lehet nem a te eszközöd lesz az xbox.
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #201426 üzenetére
Te hol állítgatsz felbontást? (én még nem találkoztam vele, hogy játékban lehetne, csak a kimenetet lehet esetleg, de az csak egy plusz "konvertálás" lesz így szerintem)
-
addikt
válasz eladogeppc #201196 üzenetére
nálunk a kislányom elbitorolta a tévét a konnektororrú malac és társai miatt. akkor kezdtem el streamelni pc-re az xboxot. először még élveztem is, mert nagyon praktikusnak találtam de valahogy sosem volt az igazi a legjobb minőségen sem. akkor kihúztam a kábelt a boxig, mert addig wifin streameltem. 20 Mbit volt a max amit a stream mutatott. nekem még fat boxom van, de már azon is gigabites csatoló van. a kábellel is maradt a max 20 Mbit-es stream.
aztán mikor szabad lett 1x a tv, leültem azon játszani. és leesett az állam, mert olyan volt a minőségkülönbség. ezután operáltam ki a hifiállványból az xbox-ot és azóta velem van az íróasztalomom az egyik monitorom alatt és soha többet nem fogok streamelni. volt wolfeinsein komplett játék amit emiatt megint végigtoltam a képminőség miatt.
én vadásznék használtam egy fullhd monitort és nem bajlódnék a streameléssel. meg a laptop/pc desktopnak sem tesz rosszat a több monitoros setup, arra is rá lehet dugni egyidejűleg:)
-
Dreimus
senior tag
válasz eladogeppc #201196 üzenetére
Nem artana ismerni a router tipusat mert hiaba a gigabites kabel ha az egyik masik eszkoz nem tudja Igen, manapsag is meg eloszeretettel hasznalnak 10/100as portokat akar router akar laptoprol legyen szo
Illetve 1:1 kepet nem is lehet kapni, valamennyit mindig romlik es a router terheltsegetol is fugghet az eredmeny.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz eladogeppc #201060 üzenetére
A kábel stabilabb kapcsolatot ad, arra van szükség ilyenkor mindenképp.
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #201060 üzenetére
Jobb ha kàbelen van, az a biztos.
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #201058 üzenetére
Lanon legyen a Box meg PC is, azzal nem szokott gond lenni.
-
Moby
addikt
válasz eladogeppc #200591 üzenetére
Én 1 hetesen adtam el ugyanezt 30-ért. Meg egy ötös vettem ki kb a játékokból.
/mondjuk én 15-ért hoztam ki telekomtól, nekem ennyiért is nagyon megérte Nem azért a párezer haszonért adtam el, csak jött rögtön a százezres X.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Ha annyiért adod el, amennyiért vetted, már akkor is te vagy a jó fej. Ennyiért mostanában tuti nem lesz megint új gép, ez meg talán ha egy hónapos. És ez még akkor is igaz, ha a játékok kódjai már nem felhasználhatók. Akinek nem kell ennyiért, az vegyen boltban újat 60k-ért.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
raziel01
veterán
Minek adnád el? Nyilván ha 100-ért venni akarsz X-et akkor oké.
De 35 alatt én nem adnám el az tuti. -
Dreimus
senior tag
válasz eladogeppc #200332 üzenetére
One S továbbra sem tud 4k-t, jó lenne megérteni, 4k-ban csak videókat lehet lejátszatni vele (UHD BD, Netflix, YT, stb) illetve One és One S-en nincsen grafikai opciók, One S esetén csak HDR kapcsoló a max, amit eddig láttam és olvastam.
Játékok esetében 1080p a max, amit a belsős játékok tudnak leginkább a többi mind alatta van, érdemes DF videókat megnézni, pl Tomb Raider esetében 1600*900-as felbontáson működik.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz eladogeppc #200332 üzenetére
Gears 5 X-en is akad néha... (de ugy néha hogy 1-2 jelenetben csak)
Next PC Upgrade: 2022
-
lackosing
csendes tag
válasz eladogeppc #199076 üzenetére
Valószínű, hogy megy pár dolog, este rá is nézek ha hazaértem. A tv típusa LG 43LK5900PLA
-
lackosing
csendes tag
válasz eladogeppc #199060 üzenetére
Jól látszik, hogy a haj körül mintha egy ilyen aura lenne aminek marhára nem kéne ott lennie. Valamint a textúrája a hajnak is olyna mintha 180p lenne. Illetve az arc is szétesik és elhomályosodik. Az egész magyon rossz minőségű. Ezért jön a kérdés, hogy akkor váltás xre megoldja a problémát?
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #197945 üzenetére
Még van 11 nap, 11 lehetőség
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #197935 üzenetére
A zárójelben a felajánlók. Ha nyertél, kaptál PM-et.
-
MasterMark
titán
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #197661 üzenetére
Teljesen jó.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #197652 üzenetére
Xbox GT: https://www.xbox.com/hu-HU/ - jobb felső sarokban bejelentkezés majd utána:
https://account.xbox.com/hu-hu/Profile?xr=mebarnav&rtc=1Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golyo69
senior tag
válasz eladogeppc #197652 üzenetére
Így :
https://prohardver.hu/tag/eladogeppc.htmlXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #197649 üzenetére
Megnyitod a linket, beírod az egyik rublikàba az Xbox nevedet, a màsikba meg a PH oldalad linkjét.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #194802 üzenetére
[link] kétféle jack szabvány van
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #194802 üzenetére
Igen bármilyen jó hozzá, de nem mindegyiknél működik a "mikrofon" ha kéne.
BT-t nem támogat az Xbox One
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #194702 üzenetére
Most pontosan nem emlékszem, de meg lehet adni, hogy amikor bekapcsolja a TV-t akkor mi legyen a kezdőlap: Home vagy One Guide.
Nézegesd a beállításokat, ha nem találod szólj - ha nekem szembe jön addig akkor írok.
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #194471 üzenetére
Ha előfizettél akkor már nem. Előtte lehetett volna.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #194471 üzenetére
Ha már megvetted akkor nem. Ha lejár talán igen, a lényege:
Vegyél a lehető leghosszabb időre elnyújtva Xbox Live Gold előfizetést. Utána kell(ett volna) megvenni az Xbox Game Pass Ultimate előfizetést és akkor a meglévő Gold-ot is átváltja Game Pass Ultimate-re, ami Gold + Game Pass konzol + Game Pass PC egyben
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eladogeppc #194463 üzenetére
Mármint az alján lévő csatlakozóra gondolsz? ( ) Gyári chat headset és a különböző fejhallgatókhoz járó (Vagy külön is megvehető) headset adapter dugható rá. (Hangerő állítás és némítás gombok vannak rajta)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
AMD Power
titán
-
mike1334
veterán
válasz eladogeppc #194160 üzenetére
Konzolvilágnál ha kiváltod a mastercardot, akkor azt hiszem annyi most is...keress rá, pár napja téma volt.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hadam98
senior tag
válasz eladogeppc #194129 üzenetére
Kuponokkal még olcsóbb annál is, igen teljes mértékben meg éri annyiért.
-
AMD Power
titán
Ennyiert ingyen van.
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194141 üzenetére
Trükkösnek trükkös. 1 hónapja így vásárol mindenki a best buy topicban. Kb 100-an vettek már onnan így xbox-ot. Én is így vettem a héten. Azóta is azzal játszok.
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194136 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz eladogeppc #194133 üzenetére
Best Buy topik, összefoglaló alja.
-
raziel01
veterán
Alzánál 42 ezerre le lehet kuponozni. Érdemes. Annyi, hogy lemezes játékot nem tudsz belerakni.
-
szimszonos
őstag
válasz eladogeppc #169665 üzenetére
Azért az előfizetés megújítását ne felejtsd el kikapcsolni,mert sokba fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz eladogeppc #169667 üzenetére
Akkor add meg valakinek az emailcímed a jelszóval. (ha van fizetőeszköz regisztrálva akkor azt töröld)
Milyen játékok vannak a accountodon?Más.
Ez az Ori mekkora játék, eddig elkerülte a figyelmemet, azt hittem zs kategóriás szemét, de nagyon nem sőt!!!!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #169667 üzenetére
A kollégád aki használná (írtál róla) beléptek a profiloddal a gépére, beállítjátok azt a gépet home-nak a te profilodon, és máris mindent tud használni anélkül, hogy te ott a továbbiakban be lennél lépve, előfizetéseket is, pontosabban EA-nál le tudja tölteni az EA-ba bekerült játékokat
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz eladogeppc #169665 üzenetére
Hivatalosan nem eladható az account. De lehet még majd lesz x boxod. Játékok is vannak az accounton? (ismerősnek, havernak "átadható" )
-
chipesz
őstag
-
hhenry
őstag
válasz eladogeppc #169492 üzenetére
Bejelentkezik a fiókoddal és make my home xbox
-
hhenry
őstag
válasz eladogeppc #169488 üzenetére
Itt egy link hogy hogy kell:[link]
-
hhenry
őstag
válasz eladogeppc #169485 üzenetére
Removeolod az accountokat.
Utána pedig visszaállítás -
Maxxy10
addikt
válasz eladogeppc #159213 üzenetére
En a cdkeys-en vettem harom honap goldot eleg barati aron kb 3000ft
-
Thusor
őstag
válasz eladogeppc #148977 üzenetére
Nem lesz jó. Csakis MasterCard kártyával él az akció. Eddig csak mastercardot fogadtak el ha jól tudom, ezt is mondták ma nekem a telefonban a konzolvilágnál.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
pauliboy23
senior tag
Budapesten minden kv-ban annyi, vidéken nem mindenhol.
Mastercard.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
fear2
tag
válasz eladogeppc #148974 üzenetére
Igen, 1 éves, 8990Ft.
Név, irányítószám,..... minden másra KELL a MasterCard! -
fear2
tag
válasz eladogeppc #148972 üzenetére
Szia!
Camponában vettem tegnap, ott is él az akció!
(Bár szerintem az összes KV-ban) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz eladogeppc #148970 üzenetére
Gondolom pont azért, hogy ne az legyen, hogy "ha ennyiért hirdetitek, akkor neten miért nem ennyi.."
Plusz pl. nem tudom, hogy más városban egyáltalán van-e ilyen akció.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz eladogeppc #148966 üzenetére
Sehol sincs reklámozva, csak az adott "multikban".
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz eladogeppc #148789 üzenetére
Boxon -> a memberships résznél ha rámész a game passra, akkor emlékeim szerint bal fent kiírja
Böngészőben -> MS fiók -> Szolgáltatások és előfizetések -> link -
Edgar2621
őstag
válasz eladogeppc #148445 üzenetére
Elvileg Konzolvilág Westend, csak személyesen, csak kártyával.
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
Rage47
veterán
válasz eladogeppc #148025 üzenetére
én a Halo 3-mal tanultam kontrollerezni, az volt az első free gold játékom anno. aztán a többi rész.
-
csabamigo
aktív tag
Nekem a 8 éves fiam nyomja a TF2-t gond nélkül,az oktató pályán is gyorsabban ment végig mint én...
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
törölt tag
Ha a titanfall 2 nem megy, akkor addig ne vegyél meg másik fps játékot, amíg meg nem szokod. Talán a Halo 5 kezelése egyszerűbb.
FH2-ben pedig faltól-falig? What? Hát basszus, ott a réten kell menni. Szűk utcákon baromi ritka.
-
NyMRooD
őstag
FH2 irányítása szerintem baromi jó, nem szimulátor, de az átlag arcade felett áll mérföldekkel, az egyik legélvezetesebb autós játék amivel valaha játszottam, ha lehet állítani az érzékenységen akkor valószínűleg a játék beállítások menüjében lehet.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hefike
tag
Igen,nemrég játszottam végig,király game a titanfall2,nekem irányítással nem volt gond,fh-ról nem tudok nyilatkozni....
-
Def26
félisten
Tanulság: Sem az fps sem az autós játék nem megy neked.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz eladogeppc #147918 üzenetére
Csak azért az évi 18 ezer Forintért nem a játékokért fizetsz, hanem a live szolgáltatásért. Az már más kérdés, hogy e mellé minden héten kapsz lehetőséget, hogy olcsóbban vegyél meg bizonyos játékokat illetve, havonta 4 játékot.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest