-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeffi
aktív tag
Hy. Szeptemberig van még garancia az xbox one x-emen, újonnan vettem annó. Érezhetően hangosabb és melegebb most már, és van hogy idegesítően belassul. A kérdésem az lenne hogy érdemes-e így a garancia vége fele még gyors javításra küldeni, kipucolják rendesen, újra pasztázzák? Vagy csak csinálnak egy resetet? Mert akkor inkább kipucolom itthon. Nem javítattam még velük semmit, azért bocs ha hülyeséget kérdezek. :D
X1X
-
Jeffi
aktív tag
Hi. Még mindig nem lehet DLNA keresztül srt feliratos filmet streamelni xboxra? Most próbálgatom de semmilyen alkalmazással nem akar összejönni :(
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz akooos #224890 üzenetére
Köszi, gondoltam hogy nem kéne ennek ennyire bonyolultnak lennie.. A kontroller garanciás, "Cserekontroller kérése" gombra kattintva engem ide dob be. Itt beszélgetek egy robottal és kezdődik előről minden. Mintha bugos lenne..
Már kezdem azt érezni hogy tök hülye vagyok, de esküszöm nemtudom mit kéne
X1X
-
Jeffi
aktív tag
Kis segítségre lenne szükségem x one kontroller garanciáztatásával kapcsolatban. Az oldalukon akárhova írom a kontroller számát, hiba leírás stb.. mindig az automata asszisztensnél kötök ki, aki kis beszélgetés után nem tud segíteni, belinkeli ugyan azt az oldalt ahonnan indultam és kezdődik előről minden. Kontroller száma, hiba leírás, asszisztens, ennyi. Az a baj hogy nem tudom magát a procedúrát sem, hova kell küldeni, hogyan, és ezzel az asszisztenssel nem jutottam előbbre.. Help?
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz Madoc #204319 üzenetére
Pont ez az érdekes az egészben, hogy nála is le van némítva a TV.
r.levente75: Én is már csak arra tudok gondolni hogy a fülesből hallatszik át, de ahhoz meg túl hangosan jön vissza a hang. Pl. ha normálisan beszélek semmi, de ha hangosabban mondok valamit már jön vissza tőle a hang. Fordítva ugyan ez, ha hangosan beszél visszhangzik tőlem az ő hangja. Tényleg konkrétan olyan mintha közbe menne a TV is jó hangosan, de ez ki van zárva.
Igazából már megszoktuk, de talán majd egyszer rájövök a miértjére.
[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz persil #204302 üzenetére
Az miért van hogy hyperx cloud fülessel partyba ha lőnek rám, vagy valami hangosabb történik mindent hallanak a többiek. Illetve én is ami náluk történik. Ezért van hogy be is visszhangzik oda vissza az egész. Csomó mindent álogattam már de sehogy sem javul. TV-n nyilván nem megy a hang csak a fülesen.
X1X
-
Jeffi
aktív tag
Nem lehet valahogy a spotify hangját 5% alá tenni? Ez a minimum, de játék közbe nekem ez is túl hangos.
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz Wesder #204198 üzenetére
Köszönöm a választ. A Plex media szerver appja sajnos nem megy ezen az android verzión, így bukott a történet. Pedig szimpatikus alkalmazás, és redditen azt írják működne is. A VLC-t nem tudtam összehozni, és leírást sem találtam hogy hogyan kellene működésre bírni telefonról. Az xbox wireless display működik, csak annál meg mennie kell a telefon képernyőjének is, mert az tükrözöm és nem a filmet küldöm át. Holnap még próbálkozom, ha nem sikerül máshogy marad az utóbbi verzió.
[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
Egy érdekes kérdés lesz ez, nemhiszem hogy sokan streamelnek telefonról filmet xboxra. Én okos TV és számítógép/laptop hiányában így nézek filmet. Ezt az alkalmazást használom már egy ideje, illetve néha a xiaomi saját videó lejátszóját. Sajnos egyik sem tud olyan feliratot átjátszani ami a .mkv fájlba van "beleírva". Telefonon lejátszva megy a felirat, illetve ha az xbox tárhelyén van akkor ott is, de átstreamelve nem. Erre kellene nekem valami megoldás.
[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
-
Jeffi
aktív tag
válasz eladogeppc #203176 üzenetére
Telefonról csináld, microsoft store és onnan telepíttesd az xboxra.
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz Beniii06 #203160 üzenetére
Vitatkozhatnánk, de felesleges. Akkor is tény hogy az fpp mód sose pörgött annyira xboxon mint a tpp. És mapot sem lehetett soha választani, azt leszámítva mikor bejött a shankok, azt tudtad választani direktbe ~1 hónapig. Biztos hogy csökkent a játékosszám, de még mindig bőven jobb mint pl. a Battlefield firestorm, ahol csúcsidőbe is legalább 5 percet vársz egy meccsre, és akkor sem talál összesen 60 embert.
X1X
-
Jeffi
aktív tag
-
Jeffi
aktív tag
Azt nem tudjátok hol lehet variálni ezt a TV ki/be kapcsolást? Nekem mióta az X van automatikusan kapcsolja be is és ki is. Viszont a kikapcsolást én nem szeretném, sokszor TVzni akarok játék után és zavar hogy a boxal együtt kikapcsol a TV is. Csak nem találom ezt a beállítást.
X1X
-
Jeffi
aktív tag
-
Jeffi
aktív tag
-
Jeffi
aktív tag
-
Jeffi
aktív tag
válasz Stauffenberg #198227 üzenetére
One X-en fejeztem be a játékot, de sima oneon sem volt input lagos a játék. Ha valahogy sikerül megoldanod azért jelezd, mert kíváncsi vagyok a dolog miértjére.
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz parandroid #198194 üzenetére
"Persze aki a műszaki cikkei elé nem vesz egy jó minőségű (értsd: drága) túlfeszvédős elosztót, az is az öngyilkosság egy kifinomult formája."
A túlfeszvédett elosztó esetleg a hálózat ingadozásai ellen véd, de ha a házba belecsap a villám pont semmit nem ér. Egy normális túlfeszültség levezető 50 ezertől kezdődik, és még az sem 100%-os. Így még a ma épült zsir új házak tulajdonosainak 90% sem kér mondván neki eddig sem csapott villám a házába. Persze csaptelepből vesz 4db 50 ezreset, mert azt látják mások is, de ez már más téma.
X1X
-
-
Jeffi
aktív tag
És ha van 6 hónap ultimate gamepassom és arra veszek 1 év goldot akkor is összeadódik?
X1X
-
Jeffi
aktív tag
Bárki is ajánlotta pár hete ezeket az ikeás ladda akkukat hálás vagyok neki, kicsit bizalmatlan voltam velük kapcsolatban de tényleg nagyon jók!
[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
Az emagon is komoly akciók vannak a black friday alkalmából
[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz parandroid #191560 üzenetére
Meggyőztetek, azthiszem megvárom a black fridayt. Addig meg nyúzom még a sima onet :D
[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz hódmaci #191547 üzenetére
Megmondom őszintén még nem jártam így, de most utána olvastam. [link] Ezekszerint már megújult, és ki is kell fizetned hogy le tudd mondani. Sry, ezt nemtudtam én sem.
Én itt szoktam kódokat venni, arra figyelj hogy olvasd el a leírását annak amit megakarsz venni. Figyelni kell hogy global, vagy eu-s legyen, és ne olyan amit csak "szűzként", első alkalommal tudsz aktiválni. Egyébként jófej a support, nekem már kétszer is vissza utalták a saját bénázásom miatt elszúrt vásárlást.[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
válasz sztomi1981 #191532 üzenetére
Én telóról szoktam áttükrözni a filmeket, alap videólejátszóban nyitja meg. Eddig mindennel megbirkózott.
X1X
-
Jeffi
aktív tag
Sziasztok. Sima Onet cserélném le X-re, hol érdemes újonnan venni?
X1X
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő)
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest