Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez igen! Ez olyan igazi Logout-os téma.
-
ncc1701
veterán
Aztaqrva, nem semmi ékszerész munka.
-
-
Grat a fasza workbenchedhez!
Kb a legtöbb eladással rendelkező ali-s szettet rendeltem (a kék hengeres alakú 4K kamerával).
Meg is lepődtem milyen jó áron volt.
Egyetlen hiányosság van, ami viszont nagyon kellene, mégpedig a kép 90 fokos rotálása.
Sajnos csak tükrözni tud, forgatni nem.
Így az oldalsó asztalfelfogatással kicsit szenvedős volt a pozícionálás, mert a gömbcsuklós fej a kameránál pont nem tud 90fokot fordulni, csak kb 80-at. Ahelyett kéne valami minőségibb csukló, ami akár 90 fok felett is el tud fordulni és stabil.
Ha lenne rotáció funkció, akkor pont ki lehetett volna hagyni a gömbcsuklót.Viszont az Auto White Balance és Exposure funkciók baromi jól működnek.
A fókusztávolság volt nekem is az egyik fő kérdéses pont és nagyon elégedett vagyok vele, kb 30cm távolságból is rá tud élesíteni, bőven van hely alatta dolgozni.
A felső megvilágításnak vannak hátrányai a réz és az ón tükröződése miatt, azon még kell majd modolni, valószínűleg valami oldalsó led szalagos bevilágítás is fog kelleni, hogy több irányból érkezzen a fény.
-
1mm-nél kisebb hegyű pákaheggyel és normális állomással.
Nekem egy 80W Weller a fő pákám, de már lehet kapni töredék áron kínaiból is olyat, amivel meg lehet csinálni szépen.
És igen, türelem.
Azt nem mertem leírni mennyi időt elcsesztem ezzel.
A YT videokban látni, hogy telefonokban stb javítanak hasonlókat 5-10 perc alatt.
Na ez nekem csiszolgatással, forrasztással, szigeteléssel beletelt vagy 3 órámba...
Nyilván legközelebb már gyorsabban menne valamivel. -
Az nem mindegy, respect
Nekem ezek a mikroszkóp méretű cuccok sose' jönnek össze
-
marcee
addikt
Engem a mikorszkópkamera és lencse típusa érdekelne, meg az állványa. Én is vettem tavaly egy Hayear kamerát, aminek a képminőségével maximálisan elégedett vagyok, de lencse kb. 5-7 cm tárgytávolságra fókuszálható csupán, ami elég kényelmetlenné teszi a használatát.
-
PepeDon
tag
Határtalan türelemmel.....
Egyébként roppant érdekes volt az írás. Jó lett volna 1-2 lép a közbeni állapotról, bár gondolom forrasztás közben nem az járt a fejedben, hogy kellene fényképet csinálni a forrasztás menetéről.
-
Viktor S
csendes tag
Szép munka! Mivel lehet ilyen finom szálakat forrasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Valaki agyatlanul próbálkozott egy DIY hűtés megoldással: túl hosszú csavarokkal próbálta lefogatni és túlhúzta.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest