Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz lazioforever #240801 üzenetére
Innét kezdve ez a hülyeség ára, amit fizetnek. Le lehet mondani mindenről, ami eddig azon a profilon történt (mentések, meg a Forza Horizon), és létrehozni egy újat. Csak nehogy felírják ezúttal az adatokat, mert akkor 3 év múlva nem lesz min idegeskedni megint.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz lazioforever #240799 üzenetére
Első körben kérjetek egy password resetet, ha volt esze az illetőenk, adott meg egy telefonszámot, vagy másodlagos e-mail címet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #240772 üzenetére
Igen, de akkor leszakad a boxról, legközelebb meg ahhoz kell csatlakoztatni. Tényleg jó lenne egy olyan funkció, ahol beállíthatod, hogy ha a boxot kapcsolod be a saját fizikai gombjával, akkor ne kapcsoljon be más eszközt (pl mert a media remote-ot használom csak), illetve ha a kontrollert, vagy a fülest bekapcsolom, akkor ne kapcsolja be a konzolt (pl mert épp pc-vel használnám őket). Felhasználóbarát gondolkodás tekintetében MS sosem volt a topon. Elég megnézni ezt a szanaszét hegesztett ui-t a konzolon, ami mindig csak szarabb lesz, ha hozzányúlnak. Gyakorlatilag egy tizenéves hobbiprogramozó kezelhetőbb felületet tud összerakni a főzött androidos romjához.
Daw93: Sony TV ez is, de régi is, meg elég alapmodell, ráadásul nekem szempont volt, hogy ne droidos legyen, szóval a saját kis handicapped rendszerük van rajta (7005-ös). Kizárt, hogy ez bármit javítana a kepen, de ha megpróbálná, azt is letiltanám (ahogy a game, meg film, meg egyéb módokat is tiltom rajta). Ezzel szemben mondjuk a Dell Gaming monitornak tényleg top képe van, csak szerencsére nem vagyok rá érzékeny. Látom a különbséget a 30 vs 60+ fps között, csak nem hat meg. De ez ízlés kérdése, mindig csak flame lesz belőle, ne menjünk bele.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Daw93 #240770 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ugyanezt csinálja a gyári xbox wireless headset is.
Illetve annyit tehetsz, hogy azt a kontrollert leszeded a boxról, és csak a PC-re kötödusb-n. Wireless módban úgysem megy egyszerre a kettővel, ha jól tudom. Én is így használok egy kontrollert PC-vel Forzához (mondjuk elég ritkán, inkább boxon játszom, hiába csak 4k 30 fps, PC-n meg 2k 80 fps körül + freesync).
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #240751 üzenetére
Mégis miről beszélgetnétek az xbox one topikban, ha nem lennének ezek a gyönygszemek. 24 órája remekül elvagytok a témával, addig sem unatkoztok.
p
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #240726 üzenetére
Csak az ő szobájában van egy 48” fhd+ series s, valamint egy egeszen használható gamer pc 27-es 2k monitorral. A vendégszobában ott a ps5+55” 4k, nálam a nappaliban meg a series x 65”-en, és még egy korrekt gamer pc 32” 2k monitorral. Szóval ez nem az infrastruktúrán múlt, hanem valami egyéb kibékíthetetlen ellentéten. De a barátnőivel akár ipaden is elvannak a genshin impacttal (csak nagyon hangosak olyankor), szóval azon nem múlik. Valszeg egyszerűen csak nyugodtan akart játszani. Vagy a srác nem gaminget tervezett be aznap délutánra/estére. Hozzáteszem, előző nap óta itt volt, szóval…
p
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #240721 üzenetére
Asszem az volt a gond, hogy ha a srác itt van, nem fér az xboxhoz, vagy valami ilyesmi. De mit értek én ehhez, kb ezer éve voltam tinédzser.
p
[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #240711 üzenetére
Lányom kb ennyi idősen kattant rá a Far Cry-okra. Azóta az összeset végigtolta. Talán az első részhez nem ment vissza, bár mintha azt is próbálgatta volna. Tegnap kirúgta délután a pasiját, mert a FC6 free playes a hétvégén, és az még nincs meg, mondom ne hülyéskedj, ha tudom, hogy ez még mindig sláger, megvettem volna rég. Úgyhogy be is húztam a goty-t. Olyan játékra nem sajnálok 40 eurót, amit tudom, hogy végigjátszik. Mondjuk a 100 eurós teljes ár kicsit meredek lett volna.
lazioforever: Ezért mondtam a game passot. Van benne párszáz játék, egészen frissek is, bármit kipróbálhat. Halo + Gears is többek között. Amúgy én azokat is odaadnám neki próbára. Persze felügyelettel, meg kontrollal, de ez gondolom adott,ha már úgyis konzolon játszik.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz lazioforever #240708 üzenetére
Ki kéne deríteni, hogy van-e valami élő előfizetése, ha nincs, akkor venni egy éves Gold kódot, aztán ráaktiválni egy havi Game Pass Ultimate-et, és 13 hónapig játszhat a Game Passban szereplő összes játékkal.
Ha ez nagyon macera, akkor egyszerűen venni egy 3, vagy 6 havi GPU kódot, az hozzáadódik a meglévő előfizetéshez is, ha van neki.
Vagy egyszerűen csak xbox store feltöltés, aztán vehet magának valamit belőle.
homerhamm: Ha platform, akkor Unravel, vagy Ori, eseleg Spyro, Crash Bandicoot, vagy Rayman. Esetleg valami menő gokartos cucc. Vagy Fifa, ha érdekli a foci.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz yanesz #240584 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad a fő home-oló mit jelent. A lényeg az, hogy akinek a dolgaihoz hozzá akarsz férni, annak az a konzol legyen a home konzolja, vagy legyen az adott konzolon abban az időszakban bejelentkezve.
p
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #240554 üzenetére
PS-be én nagyon későn szálltam be, valamikor 2018-19 környéken, szóval csak a GT Sport, meg a GT7 van meg, de nagyon nem rántott be. Mondjuk annak idején, a 360-as érában még a Forza sem, a Horizon volt az első végigjátszásom, az FH2-t is elkezdtem, aztán valahogy abbamaradt, utána kattantam rá az összesre, és pótoltam be, amit lehetett. Illetve a nagyon grindelős dolgokkal kb sose fogok végezni, szóval kcsit örülök is, hogy késik az új Motorsport.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #240552 üzenetére
Ja, ilyesmi polcom nekem is van:
Az új részekkel még nem szórakoztam, eleve mind digitálisan is megvan (kivéve a 360-as motorsportokat), majd ha fillérekért lesz, megveszem azokat is.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #240550 üzenetére
Az FH2 x360-as verziót felejtsd el, az egy elcseszett port, ráadásul csak x360-on megy, nem backwards compatible. Ha nem csak x360-ad van, akkor mindenképpen a One verziót kell venni. A másik nem is megy, ocsmányabb is, meg játékmenetben/térképen is néhol butított.
p
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #240541 üzenetére
Kezdettől fogva erről volt szó, hogy végre next gen only.
Igazán ütős akkor lett volna a dolog, ha a Series gépekkel együtt sikerül megjelentetni. Bár abból lett volna csak a sírás, ha nem kapható gépen lehetett volna csak játszani.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz sumi4623 #240499 üzenetére
Nem, de fölösleges is. Ha nagyon poros a lakás, akkor fújd át néha kézipumpával (kompresszort én nem erőltetném).
gboszi: Van néhány játék, aminek külön series verziója van, de ezekből a one verzió is működik series-en is. Legfeljebb nem lesz olyan szép. De ez szerencsére ritka. Minden más automatikusan frissül (bár néha a frissítés is akkora, mint maga a játék). Amúgy viszonylag okos a rendszer, mert a series x-re. aló 4ktextúrákat le sem szedi, tehát ha utána series x-re váltasz, még egyszer frissítene.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Zoolee1976 #240451 üzenetére
p
-
parandroid
félisten
válasz tlala #240448 üzenetére
10k-ért különösebben sokra ne számíts. Már minőségben. Elvileg bármilyen egy jack dugós headset jó amúgy, de ha komolyabban gondolja, akkor xbox stereo headset. Kicsit többe kerül ugyan, mint a keret, de kb itt kezdődik az a szint, amivel érdemes foglalkozni. Csodára ettől se számíts, de azért egy blitzwolffal nem egy liga.
BT fülest meg nem is értem, olyat az xbox nem tud. Ha meg nagyon jó akarsz hozzá lenni, meg lesz valami szülinapja, vagy ilyesmi, akkor nézd meg az xbox wireless headsetet. Az megy xbox-szal vezeték nélkül, tud bt-t is, és egészen elfogadhatóan is szól. Ára annyi, amennyi (régen 36 körül volt, lehet, hogy már drágább), de a többi hasonló tudású cucc még drágább.
p
-
parandroid
félisten
válasz draco31 #240405 üzenetére
Egy csomó minden gyorsabb lenne, de egy 1TB SSD majdnem annyiba kerül, amennyit a One S ér. Én erre ennyit biztosan nem költenék, akkor inkább csere Series S-re, abban alapból SSD van, meg az egész platform gyorsabb, szebb, modernebb.
p
-
parandroid
félisten
válasz AnonymusX #240378 üzenetére
"A box csak egy fióknak lehet home konzolja egy adott pillanatban, ha másik fiókhoz adod, mint home, akkor az előző fiók tartalmait rögtön elérhetetlenné válnak más fiókoknak, azok csak az eredeti fiókba lépve lesznek ismét elérhetők."Ez teljesen fals állítás, egy xbox akárhány profilnak lehet a home konzolja.
p
-
parandroid
félisten
válasz bucihost #240371 üzenetére
Hozzáadódik. Azaz 2 hónap game pass ultimate lesz belőle. Ha olcsón akarsz kijönni hosszabb távon, akkor vegyél egy 12 hónapos live gold kódot, váltsd be, és arra aktiváld a 300 Ft-os gpu-t.
Akármekyik opciót választod, a megújuló számlázást ne felejtsétek el rögtön kikapcsolni, mert lejáratkor csak akkor lesz az eszedben, amikor levonja a kb 4300 Ft havi díjat.
p
-
parandroid
félisten
válasz Gyuri27 #240276 üzenetére
Ez egy konzol, itt nincs olyan, hogy bizonyos alkatrészekre nincs garancia. Akkor sincs ilyen, ha a boltos azt mondja. Ha nem javítja, vagy cseréli, a megfelelő határozottsággal történő asztalcsapkodás után sem, akkor fel kell jelenteni, ahol csak lehet, de legalábbis minden elérhető felületen közzétenni az esetet. Aztán a jövőben messze elkerülni, bár ezt már a kimeneteltől függetlenül. De remélem, legalább drága volt.
p
-
parandroid
félisten
válasz Zsadi #240262 üzenetére
Esetleg ha meg tudod nézni valahol, hogy van-e firmware frissítés a routerre, az is megér egy próbát, bár kétlem, hogy megoldja. A szolgáltatói routerek amúgy tudnak elképesztően fosok lenni (értsd: általában azok), anyámnál is nemrég cserélték, mert folyton meghalt a net napokra, pedig akkor kapta, amikor bekötötték a gigabitet, szóval max 3-4 (5?) éve.
Nálunk nincs ilyen gond, itt fritz boxot adott a szolgáltató, a dolog szépséghibája, hogy 50 megabit adsl a max elérhető sávszél.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz icemad #240232 üzenetére
Anyám most hívott, hogy 2-3 napja nem megy a skype, a onedrive, a win10 időjárás appja, meg az edge címlapja tök üres. Kipróbáltam, msn.com sincs nála, webhely nem elérhető. Nálam, Németországból működik. Outlook megy neki, office365 szintén. Szóval az a gyanúm, hogy ms-nél gondok vannak… Vagy az ungarische telekomnál. Ez mondjuk még így kétesélyes.
p
-
parandroid
félisten
válasz bbsofficial #240217 üzenetére
A Core Controller kivételével mind egyforma műanyag, csak a színben különböznek. A Core meg gyakorlatilag egy Elite S2, tartozékok nélkül.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #240018 üzenetére
Megjelenés óta ennyi a Series X. A különbség annyi, hogy most már lehet kapni. Kb fél éve jelent meg az üzletek polcain, korábban csak csókosoknak, meg nagyon előjjegyzetteknek. Szóval akció nemigen lesz rá. De nyugi, PS5 még mindig nincs.
p
-
parandroid
félisten
válasz LTJuice #240004 üzenetére
Én már nem vennék One X-et.
A HDD egyre szűkebb keresztmetszet lesz, Series gepeken alapból jobban néz már ki minden, és a közeljövőben egyre nagyobb lesz csak a különbség. Arról nem beszélve, hogy a nagyobb nevek talán végre el is hagyják a One platformot, és a Seriesre koncentrálnak a fejlesztéssel. Értem a problémát a lemezes játékok kapcsán, de én inkább ezeket engedném el. Digitálisan sokszor meg olcsóbbak is akcióban, a régebbiek is. Game Passról ne is beszéljünk. Plusz ugye nálad indul a 2 év gari. Ha csak egy régi kontroller megadja magát, az 20-25e Ft-os kiadás. Márpedig meg fogja, inkább előbb, mint utóbb.Mivel kb ugyanannyiba kerül lassan egy Xbox One X, mint egy Series S, én abszolút nem gondolkoznék már az X-en. A lemezek lejátszásán, meg a 4k-n kívül gyakorlatilag csak hátránya van. Tárhely ugyan szintén dupla benne, de nem SSD, hanem HDD, és amúgy is tudsz USB-n bővíteni.
Várj rá egy jó akciót, sanszos, hogy még karácsony előtt beesik újan 100e Ft alá.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz Mcrazy #239945 üzenetére
Nem, tényleg 179 EUR szokott lenni, csak néha leakciózták. A Core (semi-elite, na) meg valami 120 EUR körül van, ami még mindig a duplája a normál kontrollernek. Nekem amúgy az alap is elég lenne, de 60 eurót sokallom érte. Azok voltak a régi szép idők, amikor a 34 eurós Minecraft speckó malacos kontrollerhez 3 hónap GPU is járt ajándékba... MOndjuk az a mai napig tökéletesen működik is, lányom használja, a gumi'harangokat' (hogy hívják a karok tetejét? ) kéne lassan cserélni rajta, mert kicsit kopottak. Bezzeg a feketék mind meghaltak. Érdekes, amúgy a fehéreknek meg kutya baja, a One S, és a Series S fehér kontrollere is tökéletes, pedig kaptak azok is rendesen, előbbi meg van vagy 4-5 éves. Ez ilyen rasszista dolog lehet, indítani kéne egy 'black controllers matter' mozgalmat az MS-nél.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz peet137 #239919 üzenetére
Ja, az ha van is, nem fogod túllépni. Nekem 4TB-os van rákötve, már a fat XBO óta. Meg a One X-hez volt mellette egy 512-es SSD is azoknak a játékoknak, amik meghálálták ( Forzák pl).
p
-
parandroid
félisten
Nem nagyon lesz olcsóbban, én is 25 eur körül láttam őket mindenhol. Keresleti piac, mivel már csak szürkén beszerezhető, nem lesz erre akció. Ennél már csak drágább lesz, ahogy fogynak a kódok.
Lemezest lehet találni talán olcsóbban.
p
-
parandroid
félisten
FM7-hez még vannak kódok kulcsos oldalakon. FM8 csak jövőre jön, addigra kezdj el gyűjteni szerintem egy Series gépre. Vagy PC, arra is megjelnik, bár az szerintem még drágább móka lenne, ha a pénz is számít.
p
-
parandroid
félisten
válasz Serpiko #239835 üzenetére
Vannak benne bosszantó hibák, grafikai bugok, de a eztori így is kiváló. Nemsokára (lol, talán jövő év elején) jön a series patch, azt lehet, hogy érdemes már kivárni, ha már eddig bírtad. A sztori ugyanaz lesz, csak talán szebb is.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz kalozhun100 #239704 üzenetére
Őszintén? Olyan mindegy. Minden Tv-n lehet játszani, olyan nincs, hogy szaggat a kép, vagy csíkos, vagy hibás. Csak rajtad múlik, hogy te mennyire vagy “igenyes”. Ezt meg mi nem tudjuk. Méretről nem is beszélve. Nekem valami belépő szintű 4k Sonym van, de mivel nagy a szoba, 65”. Ha besüt a nap, szívás, de ennyi a bajom vele, pedig egy szakértő 2 perc alatt szétszedne érte, hogy ezzel nem is lehet játszani. Meg gondolom filmnézésre se jó.
Amúgy meg van TV-s ajánlós topik, ott nem beszélnek neked ilyen hülyeségeket, hanem megmondják, mire költsd a pénzed.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz krisz12071 #239439 üzenetére
Nem minden, de szép hosszú a lista: backwards compatibility a kulcsszó.
Itt a hivatalos lista is, de ez nem túl felhasználóbarát.p
-
parandroid
félisten
válasz TJLavin #239434 üzenetére
Haldokolnak az akkuk, vagy nem tölt rendesen a töltő. Akkuk általában alacsonyabb feszültséget tudnak, mint egy alkáli elem (1,5 helyett olyan 1,2V), ha elkezd öregedni, az erre érzékenyebb eszközök ezt hamarabb nehezményezik.
p
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #239418 üzenetére
Ha megvetted digitálisan (vagy behúztad gwg-ben, mielőtt kivezették), akkor a sajátjátékaid között ott van, bármikor letölthető. FH1, FH3 ugyanez. Sőt, most már az FM7 is. Vagy marad a lemez.
p
-
parandroid
félisten
válasz Beretvás #239340 üzenetére
Nálam rendszresen előjövő probléma, hogy az A gomb hal meg először. Illetve a Series kontrollereknél a ravaszok ragadnak be, miután benyomtad, és felengedted őket. Nem teljesen, csak éppen így nem tudod gyorsan felengedmi, mert egy pillanattal később engedi csak el magát.
p
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #239327 üzenetére
Igazából az reális. Az a második kontroller kb nulla érték, minden nap ajándék, amit bír (persze kérdés, mennyit volt használva).
Porto: Volt 88k, persze, csak az még az infláció előtt volt, 369-as árfolyamra belőtt beszerzési árakkal). Most jó sokáig nem lesz 100k alatt, majd legfeljebb ha jön az utódmodell. 60-65k-ért eladni egy jó állapotú Series S-t konkrétan balfaszság. Persze aláírom, higy mindig lehet találni megkopasztható madarat, a mostani piaci folyamatokat meg sokakat megzavarnak. De a nagy büdös igazság az, hogy tavaly ilyenkorhoz képest ugyanaz az összeg forintban minimum 20%-kal kevesebbet ér, szóval az árak nem igazán összehasonlíthatók a tavalyiakkal.
AxBattler: Lásd fent. Teljesen kizárt, hogy belátható időn belül visszajönnek azok az árak. Csak az árfolyam zuhant 20%-ot azóta, be sem tudják márennyiért szrezni, nemhogy ennyiért adják. Sony most emelt 10%-ot a PS5 msrp-n, hogy az eur/usd árfolyamot, illetve az inflációt korrigálja. MS azzal csökkentett msrp-t, hogy ezt nem teszi meg, de ezzel is az árrés csökkent, ami konzolon amúgy sem acélos.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #239315 üzenetére
Az vagy nagyon félre van árazva, vagy teljesen tropa.
Az enyém day1 vétel, de 200 euró alatt biztosan nem adnám el (igazából annyiért sem), az meg alapból 80k+ Ft manapság.Felénk akciósan is olyan 270 euró környékére ment csak le eddig, karácsonykor talán lesz majd 250-es akció, de forintban az is 100k. A 300 eurós msrp árról meg ne is beszéljünk ilyen árfolyam mellett.
p
-
parandroid
félisten
válasz Beretvás #239301 üzenetére
Igen.
Kontrollerben oda-vissza kompatibilis a két generáció (One és Series). Csak az akku, és az akkufedél más egy kicsit, illetve a Series kontrollerek kaptak egy dedikált Share gombot.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Speedy007 #239222 üzenetére
Megjósolhatatlan. De ha tényleg előrelépést várunk el a játékok megjelenésétől, ahhoz ezek a hardverek kevesek lesznek. Óhatatlanul jönni fognak azok a játékok, amik csak az új generáción mennek majd. Igazság szerint már rég csak ilyennek szabadna készülniük.
Ha 1-2 évre veszed, és akkor úgyis csere, akkor a One széria is jó lesz. Így is van bőven, mivel játszani. Ha 4-5 év az időkeret, akkor inkább egy Series S. Az kerül most 100k körüli összegbe, ha 5 évre leszámolod, akkor évi 20k, és azért már szebb rajta sok minden, mint One-on, és ez csak még ilyenebb lesz. Ha meg az évi 20k-t 2 évre veszed, az 40e, személy szerint annyiért én nem vennék egy gari nélküli One S-t. One X-nek meg sok értelme nincs, őszintén szólva, főleg ha nincs 4k TV, ugyanannyiba kerül használtan, mint egy új Series S, akkor már inkább azt, már csak a 2 év gari miatt is.
p
[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
válasz #46824192 #238983 üzenetére
Évente-kétévente én is kiszórom őket, általában azoket, amik már nincsenek is meg, vagy tényleg már 5-10 evesek. Na meg értéktől is függ. Nyilván egy kávédaráló, vagy egy bitmixer számlája gari után kuka, egy tv, laptop, vagy konzol számláját nem dobom ki, amíg megvan. Általában aminél még felmerülhet, hogy eladom/továbbadom, ahhoz megtartom. Olyan nagyon sok azért nincsen.
p
-
parandroid
félisten
válasz balintka #238981 üzenetére
Miért, útban van, és kell a hely, vagy egy eseteges nav vizsgálat miatt szabadulnál tőle?
Amíg megvan a cucc, tartsd meg a számlát, ha eladod, vele adod, vagy ha a vevőnek nem kell, akkor kidobod. Az az a4 lap csak elfér valami lefűzőben a többi műszaki cikk számlájával együtt.p
-
parandroid
félisten
válasz Skyhunter #238926 üzenetére
Ha konzolos ajándékot akarsz, vegyél neki inkább egy Xbox One S-t. Kb két játék árából megvan, és utána lesz mivel játszani, ha akár csak egy-egy hónapokra fizet is elő game passra.
p
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #238788 üzenetére
És mivel az aaa játékok induló ára is 70 euró, fel lehet készülni a 30 ezres standard kiadásokra, meg a 40 ezres deluxe/uktimate-ekre. Már ha egyszer végre megjelenik valami.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #238784 üzenetére
70 x 400 = 28.000
Amikor éppen lehet kapni, mert pillanatnyilag valamennyi elérhető színben out of stock szinte mindenhol. Elite van, 150 euróért. 150 x 400, az mennyi is?
Szerk.: Jah, és ezek 19% áfás árak.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Palapo #238752 üzenetére
Várd meg, amíg akciós lesz a store-ban, akkor ott lesz olcsóbb. Most épp teljes áron van, ennyiért tényleg nagyon drága.
Amúgy ha előfizetsz egy évre game passra, akkor 15k körül kijössz, egy évig lehet Forzázni, meg egy rakás másik játékkal is játszani, amíg le nem jár az előfizetés. Annyi idő alatt meg úgyis megunja a gyerek. Ja, és megkapja mellé a Forza Horizon 4-et is, mert az is benne van game passban.
p
-
parandroid
félisten
válasz Zsoltika85 #238726 üzenetére
Kb a rendszer alig fér el rajta, letöltesz egy játékot, és tele lesz. Amúgy is elvileg 250GB a rendszrminimum, ha jól tudom. Az mondjuk egy érdekes gondolatmenet, hogy minden külső, USB-s meghajtóra települ, a rendszer meg ezen van, de sok értelme nincs, mert nem a rendszer lassú, hanem a játékok közbeni töltések, szóval sokat nem lépnél előre, max annyit, hogy a géped kikapcsolt állapotból pár mp-cel előbb van készen.
p
-
parandroid
félisten
válasz kaposznyak #238676 üzenetére
Nope, így 3 határon túlról nemigen.
p
-
parandroid
félisten
válasz kaposznyak #238672 üzenetére
Bekapcsológomb bekapcsolt állapotban 10+ mp-ig nyomvatart, a íg le nem áll a gép, illetve másik TV-n kipróbálni. Ha így sincs kép, akkor halott a hdmi port (vagy az alaplap).
p
-
parandroid
félisten
válasz Hawk74 #238564 üzenetére
Mert energiatakarékos módba volt állítva ‘mindig bekapcsolva’ helyett. A menüben tudsz választani, az ‘always on’ módot kell akkor, ha szeretnéd, hogy a háttérben frissítsen. Ilyenkor nem kikapcsolja a gépet, csak elaltatja, az indítás is jóval gyorsabb így, cserébe ugye mindig van egy minimális fogyasztása.
Amúgy ha bekapcsolva hagyod, bizonyos időután úgyis ki fog kapcsolni (ez is állítható, hogy mikor tegye). De a hdmi nem emiatt ment tönkre. Nekem ott a tv, meg az áramhálózat is gyanús lenne már nagyon, ha harmadszor is ez történik. Vagy a hdmi kábel, főleg, ha nem a gyárit használtad.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Karcub #238439 üzenetére
Összesen talán 3 játék van a piacon, ami csak series konzolokra jött ki. Azok értelemszerűen nem mennek One S-en (meg sima One-on, sőt, One X-en sem). A dobozon mindig rajta van, hogy melyik konzolokon megy, vagy ha digitális, akkor a játék alaplapján).
Szerk.: Ja, várj, van pár szarházi kiadó, mint asszem az ea, akik külön adtak ki one, és series verziót ugyanabból a játékból (talán f1, meg fifa), ott figyelni kell, melyik verziót veszed meg. De ez nem technikai kérdés, ezek egyszerűen csak kapzsi köcsögök, ilyenekkel nem kell játszani, hogy érezzék a törődést. (Köszi a pontosítást, Porto, közben nekem is leesett, hogy erre irányulhat a kérdés.)
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz philoxenia #238433 üzenetére
Ha ebből a perből sem tanuljuk meg, hogy ‘never put your dick in crazy’, akkor nekünk már nincs remény…
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #238384 üzenetére
Pont ezt mondom, hogy kb ugyanannyi ott forintban, mint itt euróban.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #238381 üzenetére
Tekintve, hogy a Series S már mindenhol szinte állandó akcióban van 270-285 euró körül, az. a 200 euró difi is inkább 215-230. Az meg a 375-ös árfolyammal kb meg is lesz 100k huf. A dolog szépséghibája, hogy Series X nincs 500 euróért sehol. Másfélszer annyiért ebayen, talán.
p
-
parandroid
félisten
válasz r.levente75 #238355 üzenetére
Saját profilt neki, de azonnal. Erre van kitalálva az egész rendszer, nem szabad közösködni, csak a szívás lesz vele, és előbb-utóbb úgyis kell neki saját, akkor meg nem lesznek meg a mentései, pontjai.
p
-
parandroid
félisten
válasz csuvicsuva #238167 üzenetére
Ohshit, true dat.
p
-
parandroid
félisten
válasz peet137 #238144 üzenetére
Nekem az X One óta egy 4TB-os WD Passport van a gépre dugva. Tele van mindenféle szar játékkal, amivel sose játszok. De amilyen vacak lassú netem van, ne kelljen őket akkor letölteni, ha mégis eszembe jut.
p
-
parandroid
félisten
válasz JamesHun #238122 üzenetére
Már dolgoznak a második évadon, szóval no para ezügyben. A minőség az más kérdés. Tisztes iparosmunka, de elájulva nem vagyok így egy rész alapján. Színészileg meg kimondottan átlag alatti, kb mindenki alulteljesített. A harcjelenetek viszont tényleg faszák, az jöhet dögivel.
Ja, a játékot nem nagyon ismerem, talán az összes részben együtt nincs 10 órám, pedig még anno pc-n játszottam az első résszel is, amikor friss volt, meg konzolon is elő-előkerült. Minden alkalommal megállapítottam, hogy nem rossz ez, de aztán mindig volt más, ami jobban érdekelt.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz philoxenia #237924 üzenetére
Annyiban rosszabb, hogy ha jönnek végre a nextgen series only játékok, akkor azok el sem fognak rajta indulni. Addig is csak a series patch áldásos hatásaiból marad ki annál az egyelőre nem túl sok játéknál, ahol. an ilyen. Cserébe tud valódi 4k-t, nem csak felskáláz.
p
-
parandroid
félisten
válasz Clubforum2 #237850 üzenetére
Nincs ilyen.
p
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #237776 üzenetére
Kiegészítés: a két lehetőség egymást kizárja, együtt a kettő nem megy. Szóval nem fogsz pc-s cuccokat másolgatni a meghajtóra, meg közben xboxhoz is használni.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #237761 üzenetére
Azon már túlléptünk, most a One Backwards Compatibilityről van szó.
p
-
parandroid
félisten
válasz AnonymusX #237757 üzenetére
Amúgy el tudom képzelni, hogy létezett ilyesmi, de én érdekes módon sosem futottam bele, németeknél élve, csak német lemezekkel sem. Amióta meg backwards compatibility van, azóta nem téma, mert One konzolokra az x360 lemez is csak a jogosultságellenőrzés miatt kell, nem arról telepít, hanem a bc változatot tölti le, szóval One (és Series) konzolok esetén ez már irreleváns.
p
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #237748 üzenetére
2012-ben x360-at vettem. Meg több tucat lemezt hozzá német ebayről, meg 2-t fizet, 3 vihet akcióban német Saturn/MM-ben, de még ilyen tesco-szerű áruházakban is, ha nagyon akciós volt valami. Amikor eladtam pár év múlva, valami 100 körüli lemezem volt már hozzá. Pár éve megint vettem egy x360-at amúgy, szintén ebayen, meg beszereztem hozzá fillérekért ebayről egy rakás játékot megint (jellemzően pont autós cuccokat, szóval forzák, meg nfs-ek), továbbra sem németül van egyik sem, pedig mind német dobozos.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest