Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StLui
veterán
válasz IntelKiller7 #227784 üzenetére
de most szerencsére 20 perc alatt lejött legalább, de tényleg bosszantó tud lenni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
pár hete játszani akartunk fiammal gears 5-öt, hiába van bekapcsolva hagyva a gép, mégis frissíteni akart mindenáron, jó rendben, hónapokig nem játszottam, várunk pár órát. Végül másnap lett csak játék. Most megint neki ugrottunk......volna, megint 11,9GB frissítés. Hócipőm tele, hogy még ez a játék sem frissíti le magát a háttérben
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz laerdridam #227748 üzenetére
pedig nagyon igaza van, talán neked kéne visszaveni, nem gondolod? ezt az utolsó hsz-ed olvasva pláne
-
StLui
veterán
Fiam ajándékba szeretne adni barátjának CoD Warzone creditet, de nem lehet ajándékként megvenni xbox oladlán, tudnátok mondani más lehetőséget? (1100-ast szeretnénk, redeem code, gift card vagy ilyesmi formájában)
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz red6t6 #225187 üzenetére
Azt már sok helyen kellett, el sem ugrottam odáig. Közben levettem a legyengébb fokozatra, (eddig a második leggyengébben volt) és egyből sikerült. Nem jövök rá miért sikerül egyszer átugranom, és utána meg nem azon a nehézségen
-
StLui
veterán
Esetleg ha tudtok segíteni Jedi Fallen Order elakadásban
-
StLui
veterán
válasz KardosAttila #224178 üzenetére
Már jóvá ís írták a weboldal szerint, igaz kártyámra még nem érkezett vissza, de meg is vettük gyerek profiljára. Nem is gondoltamhogy visszakapjuk, mert sokat játszott már a gyerek vele, felhasználta a előrendelős cuccokat, stb. Köszi!
-
StLui
veterán
Ha letöltöm ezt a COD MW-t akkor tudok játszani a PS-es barátommal? karanténban van, életében nem konzolozott, most kezdett a fia gépén, mert majd ezzel tudunk egymással játszani
-
StLui
veterán
válasz StLui #216374 üzenetére
Hát ez szívás, Destiny 2: Beyond Light buktuk a season passt, mert az én nevemre vettük, tulajdonképpen kuka kifizetett pénz érte, pedig nem kevés volt, életem legnagyobb kiadása egy játékért is akár, nemhogy egy kiegért
-
StLui
veterán
válasz kalozhun100 #220808 üzenetére
sokallod vagy kevesled, nekem 1 hónappal többnek tűnik mint kéne
-
StLui
veterán
válasz elder troll #220443 üzenetére
Tudom többen is játsszák így, de én fel nem fogom mi a jó a FM széria véggjátszásában.
-
StLui
veterán
válasz bandi0000 #220234 üzenetére
Nekem volt, jó egy éve használtam fel, de akor csak rövid időre, majd a gyerekére csináltunk 1 éves GPU-t szintén így, és most megint megkaptam a 300-ast, de mindegy lett volna ha 3000 akkor is mert bőven megéri azzal is goldot váltani GPU-ra
-
StLui
veterán
válasz StLui #219801 üzenetére
topicban is népszerű kollégának hála, sikerült végül kimaxolni a lehetőséget, 2 év 9 hónap gold, GPU xbox és pc-re is 2x300Ft-ért, így 2023 09. 17-ig. Vaciláltam induláskor, hogy 1 év vagy 3 legyen, de mázlim volt a jó 1 évvel, mert most viszont mehetett a 3 év, fiam meg örülhet
-
StLui
veterán
3 nap múlva lejár a GPU, látom HA-n van gold 12+1hónapos, lenne értelme , lehet egyáltalán 2 évet aktíválni és utána GPU-ra váltani? (annyit láttam, hogy lassan megszűnik a gold külön, csak ez miatt érdeklődöm)
-
StLui
veterán
válasz parandroid #218965 üzenetére
Attól függ mennyit forgalmazott már egy adott országba (eu-n belülibe) az adott cég, van egy határérték (országonként eltérő, felénk talán 10000 eur) ha azt átlépi onnantól annak az országnak az áfáját kell alkalmazza a magánszemélyek felé. van aki inkább azt választja, hogy nem ad el, mert nem akar külföldi célország áfájával szórakozni.
-
StLui
veterán
Mennyire lehet mérvadó egy ilyen felmérés?
-
StLui
veterán
Köszi mindenkinek! Megvesszük, és majd meglátja megérte e neki!
Ezt megvehetem az én, úgymond fő profilomra, minden meglesz neki is?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz zsocy #216328 üzenetére
Na meg is van részéről az ellenérv, GP-ban csak az alap verzió lesz, neki meg kell a sok (számomra) biszbasz Anya meg örül, hogy a gyerek most először úgy akar valamit, hogy kérte hagy dolgozzon érte, és ennek nem mondhatunk nemet, de akkor is kész vagyok egy ilyen pénzkidobástól De a dolgozós témának meg én is örülök.
-
-
StLui
veterán
válasz zsocy #216328 üzenetére
elő vagyunk fizetve, szeptemberben jár le a bő egy évünk, most kínlódok pont, hogy merjek-e addig várni míg lejár, vagy csináljam meg a másik profilra most (övén van jelenleg, enyémre megcsinálhatnám)
Bringát toljuk, topicot olvasom, csak nem írok oda inkább, ott valamiért túl könnyen vitába bonyolódok[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Wesder #216323 üzenetére
Ja ráadásul ezt is gyanítottam, csak nem akartam elhinni.
l.skywalker sajnos a fiam is ilyen villogós fajta oda van mindeféle skinekért a R6 Siege-ben is amit valami dobozokból szerezhet
Micsurin hát ezt nem tudom megítálni, ő nagyon szereti, gyakorlatilag hetek óta nonstop tolja
Köszi az infokat!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Tudnátok segíteni, fiam szeretné megvenni a Destiny 2: Beyond Light Delux Edition-t most előrendelésben. Életben nem fizettem ennyit komplett játékért sem, és sajnálom, hogy az álltala megdolgozott pénzt, én úgy gondolom csak a türelmetlensége miatt, így elszórja, de nagyon bele van bolondulva a játékba. Egyik kérdésem, hogy megjelenésig várható, hogy valamilyen akcióba bekerül? (gondolom nem) Másik, hogy tényleg csak ennyi az előnye ha most rögtön megvesszük: "Előrendelési bónusz Azonnal hozzáférhet az új Exotic Rimed Ghost Shellhez, egy új legendás emblémához és az új Exotic Tag Exotic emotéhez" (translate fordítás) Ezekneket gondolm használhatja akkor már most, gondolom ezért van bezsongva, hogy azonnal vegyük meg? Ezek a játékban hasznos dolgok, vagy csak dísznek jók?
-
StLui
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #214688 üzenetére
Ugye ezt most viccenk szántad?
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #214638 üzenetére
na most én fordítottam meg
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #214381 üzenetére
áh, köszi! csak kitörölni róbáltam
-
StLui
veterán
Ezt, Shadowkeep, jól gondolom ha megveszem, home társ is használhatja? (tudom hogy vannak amiket nem, de ez talán nem olyan)
-
StLui
veterán
válasz st3v3np3t3r #212983 üzenetére
Hát én erre nem merném rábízni a ssd-met, de nem is értek hozzá, amit linkeltem abban van valami UASP, TRIM, aut.kikapcsolás. Ezek elvileg fontosakt a QVO ssd-hez. Kikapcsolással meg kínlódnak itt sokan (ja és az enyém fém házas, de ez kinek mi kell)
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Roland861010 #212975 üzenetére
Én hogy őszinte legyek azt sem tudom melyik játék van rajta, melyik a belsőn, nem szoktam figyelni
-
StLui
veterán
válasz StLui #212973 üzenetére
Nekem ezek (EE25) közül ajánlottak
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz st3v3np3t3r #212970 üzenetére
Mondjuk én megkérdeztem itt a megfelelő topic-ban mit ajánlanak ssd-hez, volt egy kifejezett tulajdonság ami miatt xbox-hoz éppen azt ajánlották, de hogy 1000 Ft-ért mit szereztél be arra kíváncsi lennék?
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz sith7 #210638 üzenetére
szerintem pontosan: One játékokat le kell tölteni, legalábbis elindítani, onnantól bármikor játszhatsz vel, újra letöltheted, feltéve ha akkor éppn van goldod, tehát, ha pár hónapig nincs goldod, nem tudsz vele játszani, de ha előfizetsz goldra újra, akkor újra tudsz vele már jástzani, ha kell újra le tudod tölteni. Tehát örökre a tied, de csak akor tudsz vele játszani ha éppen akkor van goldod
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz persil #207929 üzenetére
" epkezlab angoltudas nelkul ne kezdjen bele az ember komolyabb rpg-be."
"angoltudas szukseges bizonyos jatekokhoz."
elég határozottan ellenezted, hogy ő játsszonvele, mert hogy nem tud angolul, de ha félreértettem, akkor fogalmam nincs miről szólt ez a pár hsz.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz AMD Power #207927 üzenetére
Én könnyen megértelek, én sem tudok angolul, 30 éve így játszom, próbálkoztam, de csak a játék kevés volt ösztönzőnek, meg az évi 1-2 nyaralás-teleés külföldön. Most épp a Metro Exodus-t játszom úgy, hogy gyakran odaül mellém a fiam, és magyarázza mi-miért.
-
StLui
veterán
válasz dobike #207869 üzenetére
Azért mert valószínűleg a gamepass-os játékok voltak, gold ahoz kell, hogy online tudjál játszani, illetve hogy a havi két ingyenes one-os játék amit adtak goldoz az játszható legyen, már ha "megvette" a tulaj a gold profilhoz
-
StLui
veterán
Amióta létezik xbox, azóta "xboxozom", nem vagyok egy fanatikus játékos, játszogatok, épp ezért azt hittem már mindíg csak valami konzolom lesz, egyszer a PS4 majdnem elcsábított amikor teszteltem az Arénában vele a VR autózást, de kiderült csak egy gépi ellenfél lehet. De most megláttam az új Half Life VR-t, és kész lettem, lehet nem lesz év végén új konzolunk, nagyon jó lenne ha lépne a MS ez irányban.
-
StLui
veterán
válasz Sakab #207635 üzenetére
ezt nehogy megvedd ennyiért, eleve olcsóbb akció nélkül is MS store-ban, vagy EA access előfizzetéssel játszhatsz ezzel és csomó mással, ennyiért egy éves előfizut kapsz
[link][ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Roland861010 #207617 üzenetére
"van aktív ultimatem, van értelme aktíválni a goldot történik vele valami ?"
Ez volt a kérdésed, erre kaptál választ a pontos átváltási táblázattal, de ha szerinted nem ezt kérdezted, akkor mit szerettél volna?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Roland861010 #207615 üzenetére
igen de kevesebbre mint ahány hónapot beváltasz 3 hónap gold kb 50 nap GPU lesz , kb 50x lett linkelve a váltási arány
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Tulajdonképpen sokunknak az, mert goldot vettünk 12-13 eFt/év, és akár 3 évet is át lehetett váltani GPU-ra 300 FT-ért, tehát nincs 10 Ft/hó.
persze tudjuk, hogy csak kötekedni akartál [ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz senki66 #206011 üzenetére
Akkor meg se vedd ez nem lesz média lejátszó, egyébként neten rendelve, személyes átvéve, ha van ilyen lehetőség, akkor ugyanúgy él a minimum 14 nap elállási lehetőség (MM-ban több)
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz LittleBoss67 #204141 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni a wifit a telefonon a párosítás idejére, nekem egy óránál ez segített xiaomi telefonnál
BT adatok törlése, hogy felejtse el az eszközt ha már berakta a listába
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #203514 üzenetére
már megcsináltam többször, sőt 3x újra kezdtem a karriert (amit el sem tudtam kezdeni) tehát töröltem, és újra létrehoztam a versenyzőt, választottam most gokartos versenyt először, így is ugyanezek jönnek csak Mindegy, most próbálgatom a random versenyeket
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #203473 üzenetére
Hát xbox +Y-ra csak simán lekapcsolási lehetőséget dobott mintha nem is nyomtam volna az Y-t, de valahogy a röviód xbox-ra bejött az oldalsó menü balról, ott nyomtam egy y-t, de nem találtam olyan lehetőséget mint amit írtál, ondrive-ra próbálom így menteni (közben sikerült)
Szóval innen sehová nem tudok menni:Közben nézem amit tegnap kért Porsche pack, meg ez a Spirit of Le Mans, megvannak, mert a "fullos" csomagot vettem
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #203465 üzenetére
Az az én bénaságom, nem tudom, hogy kell képernyőképet csinálni, pláne, hogy küldöm át a gépre, telefonra, telefon meg nem tud vakuval, vaku nélkül sem éles képet csinálni
Paca helyén a SHow szó van, alatta azt akarja, hogy vegyem meg a Porsche Legends Packot. Legalsót nem tudtam lefordíttatni google-val mert nem tudok ráfókuszálni olyan kicsi betűk (egy 65-ös tévén)[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #202420 üzenetére
Nem, garivesztés, macera is, nem egyszerű, és sokkal többet ér kívülre rákötni.
-
StLui
veterán
pedig olyan mintha jelentgetnének valamiért, nem is irogatsz senkinek?
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #201963 üzenetére
de az S nem lite verzió, hanem évekig ugyanaz volt csak (fat nem volt gyengébb)
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #201877 üzenetére
Fiam megkapta a Scuf-t, imádja, de hogy ebben mennyi a placebo azt meg nem mondom
-
StLui
veterán
válasz Szilágyi84 #201752 üzenetére
bekapcsoltál egy opciót amivel kezelhetnéd az "in"-be dugott tv box-ot, tehát így várja, hogy oda ráköss valamit a bemenetre
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #201434 üzenetére
Nem, hanem érzékeny minőségre, vagy rossz a boxod, de kétlem, hogy ilyen hibája lenne, hogy akadozik a kép. Egyszerűen te csak sok fps-sel szereted, az meg nem lesz.
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #201431 üzenetére
Annak nincs is, az uyganaz, csak elvileg jobb minőség lehet esetleg, mintha a tévé konvertálná át a képet a saját, natív felbontására. Azt egyébként olyanra van értelme állítani, amilyen a tévéd felbontása. De lehet nem a te eszközöd lesz az xbox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest