-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Xbox One:
The Lego Movie Video Game: $29.99 => $ 9.90
Diablo III: Reaper Of Souls - Ultimate Edition: $59.99 => $30.00
Lego Marvel Super Heroes: $19.99 => $5.00
Lego Batman 3: Beyond Gotham: $59.99 => $29.99
Lego The Hobbit: $29.99 => $12.00
Lego Batman 3: Beyond Gotham Deluxe Edition: $74.99 = > $44.99
-
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de mivel One-ra is jön a Battlefront, talán érdekel pár embert.
Íme a Star Wars kanonizált világa.
A Battlefront része lett a világnak, de az összes többi játékot kukázták... Gratula...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na úgy tűnik nem csalt a szemem. Borderlands kollekciónál bizony van néha FPS drop.
szerk:
Más:
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz
B3ny00 #38079 üzenetére
Engem is eléggé, meg iszonyat mennyiségű küldetés/tartalom van benne. Ez a túlélő zombi horro-mirrors edge kombó elég telitalálat szerintem, plusz az időjárás nagyon rá tud tenni az elményre. Plusz én a főhős stílusát is bírom, bele tudom magam élni.
(#38080) pzstm
éjszaka esőben, viharban botorkálni, elkerülve azokat a mutáns szarokat... na az beszaratós.[ Szerkesztve ]
-
Srácok,
Ha már home-oltam egy sráccal , más emberrel is megtehetem ezt? Nem fognak eltűnni a játékok a gépről,amit először homeoltam össze? : )
-
oriic
HÁZIGAZDA
No akkor nézzük a Borderlands: Handsome Collection-t.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
N.otorious #38065 üzenetére
Billentyűt támogat, de csak üzenetküldésre, és böngészéshez.
-
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok #38064 üzenetére
Há' de ott a smile
nem komolyan gondoltam -
N.otorious
senior tag
Egér - billentyűt kezel a box, vagy valami átalakító kell hozzá?
-
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok #38062 üzenetére
Bony.
en voltam biza
Shopping?
nekik van a legjobb utanpotlasuk
-
-
L_YKing
addikt
[link] Imádom a BF4-et
-
gianni85
veterán
válasz
nrbi001 #38049 üzenetére
hm, ránéztem én is, mert 1-2 hónap múlva ismerős el tudná hozni, de ami érdekel, azt használtan itthon is megveszem ~5k-ért, és akkor nem német borítós a játék.
Egy Mordor,Ryse,Watchdogs jó kombó lenne. Wolfi-val az a baj, hogy a német verzió még cenzúrázott is
[ Szerkesztve ]
-
Nekem is működik, bemész a játék és appok menübe megnyomod a kör alakú, 3 csíkkal festett gombot hosszan- pin to home és ki kellene tegye.. Nekem elsőre kitette mindet amit akratam
Esetleg restart , vagy áram zsinor ki be dugása pár perc szünettel megoldja a problémád ( remélem ) -
-
medvekutya
aktív tag
válasz
appleGjuice #38040 üzenetére
üdvözlet néked 😊
-
fityere
senior tag
Na megszabadultam a box-tol es köszönöm az alabbi "komoly jatekosoknak" hogy voltak hajlandoak velem jatszani
fec555, steel35,cyberkind,bulikavagyok,barca0519951 es azoknak is akikkel egyszer egyszer jatszottam . Szep volt, jo volt ennyi
Lehet összel visszaterek[ Szerkesztve ]
-
appleGjuice
tag
Helló mindenki. Húsvéti akció keretében beszereztem egy fehér sunset bundles boxot. Bár csak hétvégén lesz lehetőségem kipróbálni, legalább addig is csodálhatom. ^_^ Ha majd beszerzek játékokat, akkor multis partikban benne lennék, majd a hétvége folyamán felveszlek titeket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 5 megjelenési dátum:
Vajon melyik lesz az igazi.
Hell yeah de várom már.
-
woodbear
addikt
Új halo5 trailer...szegény Másztörcsíf
https://amp.twimg.com/v/c06cd9fe-7982-4251-98eb-bbf83c6c1854 -
Krisz0630
senior tag
Dying Light coopra majd én is vevő lennék.
Főleg, hogy van hozzá egy Achievement, hogy 5 küldetést csinálj meg ugyanazzal a három személlyel.
-
Gabbo
aktív tag
-
Lefty
addikt
Ez a Dying Light elég nehéz, nagyon ésszel kell csinálni... egyébként nagyon jó, ez a dinamikus időjárás nagyon para tud lenni. Azt hiszem egy pár hetet el fogok vele tölteni. A craftinghoz meg annyira jó, hogy nem kell pad, ez nagyon nagy piros pont.
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy One konzolt. Rendben működik minden, van régről profilom, vásároltam is és a konzol regisztráció is sikerült.
Viszont ha ki szeretnék tűzni valamit, nem engedi. A következő hibaüzenetet kapom:Could not pin this.
Sorry about that. Try again later. (0x876c0002)Utánaolvastam. Azt írják, hogy ellenőrizni kell a hálózati kapcsolatot, valamint, hogy az xbox live elérhető e. Mindkettő tökéletesen működik, viszont kitűzni továbbra sem enged.
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm!
-
godzsy2
senior tag
Belenéztem a CoD Championship-be és a srácok ott vezetékes kontrollerrel tolják a játékot. Ez csak azért van, mert nem akarják, hogy lemerüljön a meccs közbe vagy esetleg gyorsabban reagál vezetékesen mint vezeték nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mozgásban a Killing Floor 3 zárt bétája
- Trollok komolyan
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Középpontban a T-1000-es Terminator
- Apple Music
- További aktív témák...