-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
Xenoblade Chronicles X jaj ez WII U (vennem kell egyet
)
The Division, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain de ez utobbi lesz az idei ev jatek (szerintem)
-
woodbear
addikt
válasz
Donibrasco #36990 üzenetére
Tényleg mad max....remélem szuperjó lesz. Sok jó dolgot bele lehet pakolni ha akarnak.
-
Krisz0630
senior tag
Witcher 3, Batman Arkham Knight, MGS5 (?), Forza 6, Tomb Raider.
Azért erre az évre sem lehet panasz.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Donibrasco #36994 üzenetére
mindenhol azt latom, hogy aprilis 14...csak a boxon nem :-) remelem lassan elotoltheto lesz ;-)
-
SütiGTi
senior tag
Tomb Raider megjelenesrol van valami hir? Mortal-ra miert irja a box meg mindig, hogy coming soon? Az aprilis 14 nem fix?
-
cyberkind
félisten
válasz
Donibrasco #36990 üzenetére
Tényleg jön a Mad Max is, bár ha valami gagyi szar lesz akkor még porfogónak se.
-
Donibrasco
tag
Mortal,Mad Max,Tomb Raider😄
-
woodbear
addikt
Forza6, Tomb Raider. Idén kb ennyi. Aztán ki tudja miket szerzek be még, vagy mi okoz meglepit
-
tunkiih
őstag
Forza 6 - SW Battlefront így hirtelen..
meg kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a Project Cars-ból, de max késöbb szerzem be hugy áron meglesni..
[ Szerkesztve ]
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az az oldal ahol mutatja melyik országban mennyibe kerül a játék ?
Várom válaszotokat.
Köszönöm előre is.
-
storm3
senior tag
Érdemes olyan XO-t venni, ahol nincs MS garancia(be van regelve a serial) csak konzolboltos? Nincs ebből taknyolás? Nekem a GSM boltokkal csak negatív tapasztalatom van.
-
vg
addikt
válasz
appleGjuice #36979 üzenetére
Tényleg? Nem lesz új COD? Meg BF? Meg AC se? Lehet lemaradtam azokról a E3-akról.
-
vg
addikt
válasz
appleGjuice #36977 üzenetére
Basszus, akkor jövőre nem lesz semmi új játék?
-
appleGjuice
tag
Én azt a tendenciát látom, hogy E3-on bemutatott játékokra legalább 1, de van hogy 3 évet is várni kell, idénre már nem számítok semmilyen érdekes bejelentésre. Mindenestre hamarosan én is xone tulaj leszek és már alig várom hogy a witcher 3-at és az Arkham Knightot játszhassanam. ^_^
-
gianni85
veterán
Én őszig elvagyok az elspájzolt játékaimmal
-
RichieTri
senior tag
Ha megjön az Elite vagy a WoT...
Elégedett leszek -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #36967 üzenetére
Halo 5, Tomb Raider, Halo 5.
. Ennyi elég nekem már. Jó lett volna még egy Quantum Break, meg The Division, de hát így jártunk...
(#36971) adam014
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Tomb Raider, Ori, Forza6 akkor már
-
n000rbi
senior tag
válasz
Gyenge év az idei, mi tagadás
-
válasz
Egyetértek, ez így tényleg vicces.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zzola
titán
válasz
a lovas #36961 üzenetére
Évekig PS-em volt, sokkal több ismerős van, mint boxon. A kontrollert nem tudtam megszokni 3 hónap alatt sem illetve inkább multiplatform játékokkal játszom, azoknál meg gyengébbnek találtam a box teljesítményét...
+ nem ez volt a kiváltó ok, de a menü és a konzol store sem jött be...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sziasztok!
Búcsúzni jöttem, tegnap elvitték a konzolt! Sokakkal nem tudtam játszani, de a topic egy élmény volt!
üdv! Zoli
-
tunkiih
őstag
Tény és való hogy, DualShock 4 nagy előrelépés az addigi kis p*csákhoz képest, de a 360 és a One gamepad egyértelműen az ász nálam..
Nekem teljesen fekszik (sőt!) a mostani is, nem sírom vissza a 360 gamepadot. (kopkop).
-
Mathiask
senior tag
válasz
cyberkind #36953 üzenetére
Pedig szerintem pont nagy kéznél nehéz elérni az LB/RB-t.(szerintem kissebb kézre van tervezve a one kontrollere) Az LB/RB síkja a és az LT/RT csúcsa kb egy vonalban volt 360-nál, One-nál az LT/RT vége előrébb lóg, így LB/RB nyomáshoz kényelmetlenül vissza kell húzni az ujjakat. És a bal analóg joy tengelye kb egybeesik az ujjnak alul kiképzett völggyel(a legvékonyabb rész ahol az ujj átmegy a kontroller alá.) Míg 360-nál a joy előrébb van, így a hüvelykujjnak kényelmesebb. One-nál nekem tök nehéz 9 óra irányba húzni a joy-t, mivel hátrébb van a kényelmesnél, így mindig 11 óra felé tolom, ha nme figyelek oda. Arról már nem is beszélve, hogy a keresztbe rakott elemek miatt vastagabb egy kicsit a középső rész és nem lehet olyan kényelmesen elhelyezni mint 360nnál az elemek mellé.
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz
cyberkind #36953 üzenetére
Ez a ps4 joy mérföldekkel szarabb a one joynál amit igaz nem huzamosabb ideig próbáltam...de amit biztosra tudok hogy a 360 joya a földbe döngöli..az aksi kb 1 napot bír ha játszok vele ugyan az a használat mellett a 360 4napot bír ki.. ugye elmaradott szar elemekkel működik amik 2x 2500mah varta nem fos 800mah...most is azon vesződök hogy nézegetem ezeket a CRONUS megoldásokat hátha megoldható lenne a joy csere ps4 en, csak hát a tb xp500 as fülesemmel nem menne a chat..
-
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #36952 üzenetére
Nekem meg ez a legjobb, valahol csak úgy osztom a headshot-ot.
De lehet hozzátartozik az hogy nagy a kezem, nagyok az ujjaim, viszont hiába nagyok, a 4"-os teló untig elég.
A Ps4 kontrollernél még a 360-as is jobb, számomra.(#36951) bajzal
Hardveres előny mennyire érdekel, és az exkluzív címekből mi jön be?[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Nem tudok dönteni, hogy Xbox One vagy PS4. Mondanátok érveket, hogy miért inkább a One-t vegyem mint a PS4-et? Köszi
És milyen kormányokat támogat?
-
godzsy2
senior tag
Hja, a mostani egy nagy rakás fos az FPS játékokra. Az öcsém napi szinten szidja az XO kontrollerét, hogy hogy tudták így elk*rni a 360-hoz képest. KontrolFreek nélkül konkrétan semmit nem ér az analóg része. Ha igazak a pletykák és bejelentik ezt az "új" kontrollert az E3-n, akkor tuti drágább lesz a sima kontrollernél. Hát akkor az MS bssza meg az anyját... feltéve, ha nem fogja ingyen kicserélni az XO alap kontrollerét erre az újra.
-
mettek
addikt
Azt tudja valaki hogy van e mód kijátszani a régiózárat xbox one-on, hogy már 17-én elinduljon a hardline? Köszi
-
vonSux
őstag
válasz
woodbear #36936 üzenetére
Kinek mi. Nekem pl az alapgép csillogó műanyag felülete nem, hogy elegáns, inkább bazári. Eddig ez az gép tetszett a legjobban (minusz matricák és minusz játék
)
A lehetséges új kontroller meg kifejezetten az fps játékosoknak kedvezne (lehet, hogy lesz benne egy kisméretű billentyűzet meg egér
a win 10 miatt érkező pc-s arénákra gondolva
), persze mindez csak bőven pletyka egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Final Fantasy Type-0-t tervezi valaki megvenni?
-
cyberkind
félisten
-
-
appleGjuice
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha pl. UK storeból veszek valamit és a régiót utána Magyarországra valtom, elérhető marad, amit vettem?
-
cyberkind
félisten
Erről a BF hulladék Hárdlájn gépről jut eszembe, hol lehet venni matricát a gépre?
-
Def26
félisten
Jön a bf hardline témás xbox one. [link] Tudom sokaknak szarfos, de hátha van még jóérzésű játékos aki nem csak a színes habos babos szaroknak örül.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
pletyka. ki tudja....
-
Lefty
addikt
Na vegigvittem a Shadow of Mordort, nekem nagyon bejott.
Viszont a vegere mar egyaltalan nem volt kihivas semmi, folyamatosan csinaltam a mellekkuldeteseket, igy mire mar komolyabb utkozetek voltak mar egyszeruen erinthetetlenne valtam, persze igy is nagyon elvezetes volt. Osszegyujtottem minden cucmot, megcsinaltam mindent, most johet a DLC[ Szerkesztve ]
-
Donibrasco
tag
válasz
Donibrasco #36905 üzenetére
Hol vagy Norbo???
-
Rage47
veterán
válasz
ForRedGlory #36901 üzenetére
ah de én úgy terveztem hogy végigjatszom a singlet és örökre elfelejtetem mert nem kell egy ilyen bf4 kieg.
-
norbi2010
őstag
Valaki nem akar 9 körül GTA-ban Heist-t játszani? Egyet sem játszottam még, szóval az elejétől kezdenénk.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
ForRedGlory #36901 üzenetére
+ Amennyiért liveon meg lehetett venni ~ 10800 ft, szerintem annyit simán megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker