-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz Buster17 #64095 üzenetére
pontosan, és hatalmas szerencséd, hogy épp egy nagyon megbíható embernél van egy eladó is (HALO5 nincs benne egyedül)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #64094 üzenetére
Igen, csak One-ra lesz sajnos. Már észrevettem.
(#64095) Buster17
Az összes számozott rész.
Halo Combat Evolved Anniversary
Halo 2: Anniversary
Halo 3: ODST
Halo 3
Halo 4Az ODST, a Halo 3, és Halo 4 fullHD-ra van felhúzva 60FPS sebességgel. A Halo 2 az teljes felújítás, a Halo 1-nél pedig az Xbox 360-ra kiadott felújítást kapod meg szintén fullHD-ban 60 FPS sebességgel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Buster17
addikt
Szeretnék halo játékokkal játszani.
Jól tudom hogy a Master Chief kiadásban benne van az összes Halo rész?
Vagy hogy van ez pontosan?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vg
addikt
válasz Bogyi007 #64091 üzenetére
Így már világos. Azért én örülök, hogy TE magabiztosan tudod mi a pálya "bár a kérdésed TE se válaszoltad meg... azt hittem leírod miként működik, miért ez és miért az, úgy, pont úgy, ahogy kérdezted. Ha annyi, hogy "jóban vannak", akkor az nekem is jó.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Homefront: The Revolution trailer
A trailerrel megerősítették a múltkori szivárgást, valóban május 17-én jön a játék. Bétára lehet jelentkezni a hivatalos oldalon, már ha épp hajlandó az működni.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Azért mert az EA amerikai cég létére a Sonyval is jóban van.
Mindenesetre én jobban örülök, hogy az EA Access van nekünk és nem a premier Dlc-k és speckó gépcsomagok joga....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sting2
addikt
Az SW "komolytalan", ez nyilvánvaló volt a Demó alapján nekem.
A H5 Multi viszont olyan evolúción esett át, hogy bármilyen multi próbálkozás ami jelenleg a piacon van, nálam radar alatt marad.
Aki ráérez az ízére az a foglyává válik.Rage47
Pontosan, nincs is igazán szükség semmilyen kommunikációra, hiszen adja magát minden.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Döglött Róka
veterán
válasz nrbi001 #64074 üzenetére
Nem is ez a legnagyobb baj, hanem inkabb az, hogy rettento primitiv az egesz. Mozgaskultura nulla. Nem tudsz felugralni egy meredekebb dombon, kerulni alig lehet, melee attack semmit nem er. Az emberek meg akik jatszak haddnemondjam hol vannak tudasban es reflexekben.
A hangulat viszont ott van, a kinezet, a hangok nagyon tutik csak mint multi jatek n+1 f2p jatek szintjen van.
Egyebkent jobb ellenfelekkel Halo 5-ben is papirbol vagy, ket meleevel halott vagy BR-el negy fejloves ami cca 2 masodperc perfect eseten. Aztan ott van a jol idozitett charge, ground pound. Ugyanolyan gyorsan lehet pusztulni ha mar platinum rangu ellenfelek jonnek szembe
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
COD AW-al szokott játszani valaki?
Jó lenne néhányan este felé összejönni és aprítani kicsit...
Üdv,
Balázs -
Bogyi007
veterán
Persze, de akkor miért is csak Sony gépeken volt Star wars gépcsomag például? Miért ott van az elsődleges Dlc jog a Bf játékoknál?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
L_YKing
addikt
Van egy 500GB-os boxom amin vannak jatekok plussz a 2TB-os HDD-n... Ha el akarom adni a gepem de a profilom nem akkor ami a belso HDD-n van jatek az jatszhato lesz annak a szamara akinek eladtam vagy hulyesegen gondolkozok?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Rage47
veterán
A Battlefront teljesen más, meghalsz két lövéstől - mindenki így van ezzel.
A Halo nem hasonlít egyik FPS-hez sem ilyen szempontból, mert van pajzsod, van időd mozogni, taktikáni, akár ha ügyes vagy el is tűnhetsz az ellenfél elől. Haloval inkább az irányítást lehet gyakorolni, én legaelábbis az ingyenes Halo 3-at végigjátszva szoktam meg 360-on a kontrollert mert van célzás-rásegítés[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Something_ #64056 üzenetére
Nekem nincs sok időm játszani, de valahogy nem élvezem azt h kelek fekszek, vagy annyira erősekkel rak össze h esélyem nincs. ez a 20v20 pedig annyira hülyeség, már elnézést a kifejezésért h az vmi fogalom. Lelövök egy embert lő rám másik 4 és még reggelig panaszkodhatnék.Halkan megjegyezve 2-3 hónap és bekerül a vaultba.. :/
[ Szerkesztve ]
-
-
sting2
addikt
Halo 5 - Free for All
Hogy ez mennyire kiegyensúlyozott egy játékmód lett.
Szinte mindig azonos tudású vagy csak éppen (a fejlődés érdekében) annyival jobb játékos van össze sorsolva, hogy az még bőven belefér.
Imádom.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hmm.. Na majd meglátjuk.
@spae: Nem nézelődtél más régióban? Külön kezeli az oldalakat, ez miatt néha van olyan, hogy 1 helyen régót váltasz, attól egy másik oldalon másik nyelv van, majd bezárod, és megnyitod a főoldalt, akkor az a beállított régión marad, és azt külön át kell állítani. Mit ír alul?
Véleményem szubjektív...
-
L_YKing
addikt
válasz pelenka35 #64063 üzenetére
Regota varok ra... De nem akar jonni. Szerintem nagyon nagy sikere lenne a jateknak (ha jol megcsinalnak).
Bonuszkent ha kapnank melle egy fsza multit akkor pedig ev jateka is lehetne. De aligha hiszem, hogy ujra lenne ilyen Cod resz.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
spae
aktív tag
Üdv.
Az miért van, hogy tegnap óta az xbox.com állandóan átvált angol nyelvre-régióra?
...azt lehagytam, hogy pc-n, nem az Xbox-on!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
Magyar fejlesztésű játék, PlayIT-en beszélgettem egy kicsit a fejlesztőkkel, jó lesz ez nagyon szerintem.
Kupolaváros (Dome City) pre-alfa játékmenet videó
Megjelenés valamikor 2017 elején PC-re, Xbox One-ra, és PS4-re.
Live-Die-Respawn
-
FOXhun
tag
válasz hackeeeee #64057 üzenetére
Persze, mindenkinek más az ízlése, a COD meg évről évre egyre jobban megosztja a játékosok véleményét. Én BO2-vel kezdtem a multizást még 360-on, ott kialakult egy fix kb. 15 fős "baráti" társaság, akik közül sokan váltottak és váltanak hamarosan XO-ra és BO3-ra. Az igazat megvallva multin kívül kb. két éve mást nem is játszottam. Nálam elsődleges volt, hogy kivel és másodlagos, hogy mivel (ez BO3 lett).
-
pelenka35
őstag
Csak nekem hiányzik egy jó I-II. Világháborús fps játék a one-ra?
Gamertag:Rob3rt75
-
Robcsa
tag
Sajnos nem lehet 4-en jatszani
Robcsa
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FOXhun #64055 üzenetére
Hát nem tudom... Én már párszor nekifogtam a BO3-nak, de valahogy nem... Nem tudom miért.. De hamarabb ülök le Halo 5-özni, Battlefront-ozni, vagy akár Forzázni, mint BO3-azni..
Persze ez nem azt jelenti, hogy rossz.. Sőt, most, hogy beszéltünk róla, lehet, hogy majd megint megpróbálkozom vele, hátha.
Ha már itt tartunk... GoW Ultimate edition-nel lehet bármiféle módon 4-en Coop-ban játszani?
Véleményem szubjektív...
-
senior tag
válasz bulikavagyok #64039 üzenetére
Azt hiszem kár volt várni a bo3 megvásárlásával 1 napot, nem lett akciós
Egyébként a bo3 nagyon bejön, igaz hawer profiljával játszok de sokkal ütősebb ( számomra ) mint az sw, fejlődni is jobban lehet meg vhogy jobb a játék élmény is pedig SW fan vagyok.
-
JackFeryll
őstag
válasz bulikavagyok #64051 üzenetére
Mintha kötelező lenne. Legközelebb majd nem is lehet semmilyen játékból alap verziót se venni mert az nem jó érték. Battlefrontból is delux lenne a minimum
-
El Gringo
senior tag
válasz bulikavagyok #64051 üzenetére
most mondanák azt, hogy azért nem kell nekünk, hogy több pénzt húzzunk le a vásárlókról? Repülne pár ember rögtön
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
nagyúr
De adták volna, csak a Sony nem akarta.
"We don't think asking our fans to pay an additional $5 a month for this EA-specific program represents good value to the PlayStation gamer," -itt az indok..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
adrian94
őstag
Win 10 Xbox App-be ha belépek akkor miért csak azt jelzi, hogy ki kit vett fel barátnak ? Sem a screenshot-okat, sem a videókat nem látom amiket barátok vettek fel.. Valahogy meglehet oldani, hogy lássak mindent ?
-
Gaben360
senior tag
Az apróban hírdetnek 2 db stereo fülest one mellé,microsoft 7990,turtle beach 12990.
Semmi közöm az eladóhoz,csak gondoltam szólok,mert az ár egész jó.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
h4mi1
tag
Valaki megtudná nekem magyarázni miért éri meg az EA acces ? Mármint az EA nek.
-
nagyúr
Forza Motorsport 5 VIP MembershipGold (Save 50%)
Forza Motorsport 5 Nürburgring Booster PackGold (Save 70%)
Forza Motorsport 6 Car PassGold (Save 35%)
Forza Horizon 2 Alpinestars Car PackGold (Save 70%)
Forza Horizon 2 Porsche ExpansionGold (Save 50%)
Forza Horizon 2 VIPGold (Save 50%)
Blue EstateGold 01/12/2016 (Save 70%)
Another World - 20Th Anniversary EditionGold (Save 50%)
The Jackbox Party BundleGold (Save 25%)-nem is vártam ettől jobb akciókat, így év elején.
Élni és élni hagyni
-
misiizsai
tag
válasz Döglött Róka #64021 üzenetére
Az lesz Plusz utána kikapcsoltam és vissza is már nem is volt olyan ciripelés se..
Az lenne még a kérdésem a Controllereket miért érdemes frissíteni? Ma frissítettem mindkettőt az egyiken nagyon régi firmware volt amit PC-n használok.Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Dani82 #64033 üzenetére
"es azt irjak a storeban hogy meg az is lehet hogy nem jelenik majd meg a teljes es azrt itt ott erzodik hogy ez meg egy eleg beta jelleg"
Nem béta, hanem Preview kiadás, vagy Early Access. Majd nyáron jelenik meg. És ez biztos, mert már több mint 1millióan szedték le a játékot.
Akkor vedd meg ha nem zavar, hogy fejlesztés alatt van a játék, és folyamatosan kerülnek bele a cuccok. Természetesen ahogy a többi Preview játékot, a megjelenéskor ingyen megkapod a végső kiadást is, nem kell pluszban fizetni érte.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
Def26
félisten
Tőlem is megkapják a támogatást ea access -en keresztül. Gondolom, hogy szarul nem járnak, ha megegyeztek ea -vel.
Amúgy meg épp azt beszéltük páran, hogy MS -ben az a jó ami valahol a rossz is. Qrva olcsón szórják ki a pár hónapos AAA címeket és marha sokan már meg se vesszük őket csak az első komolyabb leértékeléskor (ami ugye ezen a konzolon nem várat sokat magára, kb. 2-3 hónap)
Mi a fasztól ilyen lassú megint a gamepod/ph. Nem igaz, hogy itt van ennyi reklám és nem telik egy normális szerverre vagy tudom is én mire.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Dani82
senior tag
Ezt az ARK: Survival Envolved jatekot megvette mar valaki? Leszedtem a 60 perces trialt. Nem tunik rossznak, de egy ora alatt sok minden nem derul ki, raadasul 7000 Ft most es azt irjak a storeban hogy meg az is lehet hogy nem jelenik majd meg a teljes es azrt itt ott erzodik hogy ez meg egy eleg beta jelleg
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bogyi007 #64028 üzenetére
Ori and the Blind Forest is max 10 óra átlagban achievementekkel együtt. Miért lenne az Unravel hosszabb. Max 5-7 óra lesz szerintem.
Ettől függetlenül persze rájöttem, hogy nem baj, hogy megvettem a játékot, mert szívből úgy gondolom hogy megérdemlik azt a támogatást amit így is kapnak tőlem ezzel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Vágom hogy senki sem ellensége a tárcájának, de részemről, mégha 10 óra alatt ki is lehet majd tolni a játékot (kizárt szerintem) akkor is lesz bennem annyi hogy megvegyem. Olvastam a fejlesztőcsapatról, hogy nagyon kicsik ők igazából, én támogatom őket azzal, hogy kifizetem a játékot is nem csak a próbát.
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Kizártnak tartom, hogy 10 óra alatt vége legyen az Unravel...
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #64019 üzenetére
Unravel mikor jon ki? Nagyon varom... Ezt a 10 orat biztos kihasznalom.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Madoc
veterán
Pedig épp gonndolkodtam hogy megveszem. De így nem.
Más: Argentinában a Division 11400 huf!!! Most vettem meg! Vpn+mastercard
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szép, főleg ha az Unravel kevesebb mint 10 óra alatt végigjátszható. Feleslegesen vettem meg.
Live-Die-Respawn
-
pelenka35
őstag
Bf4 alatt más se tudd videót menteni??
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
nagyúr
Ezeket az új játékokat játszhatják ingyen az EA Access előfizetők -10 óra Unravel -nem rossz.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
misiizsai
tag
válasz Döglött Róka #64010 üzenetére
Mást nem tapasztaltam.Na meg ezt lehet nem is könyvelnék el hibának.
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki, hogy csak akartam megkérdezni, de már nem sikerült..
Szóval, volt ma valami a live-al? Egész nap senkit sem mutatott online-nak a barátaim közül..
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Skatorius #64014 üzenetére
Nem, nincs season pass, minden DLC ingyenes.
Req pakkokat lehet nyitni, amiket a játékban kapsz meg, és kaphatsz belőle skineket, meg Warzone módba fegyvereket. Ezek természetesen alapból megszerezhetőek amúgy a játékban is.
Ha külön nem akarsz ezzel foglalkozni, én szívesen elfogadnám, mert őrült módjára nyitogatom a csomagokat, meg fizetek értük.
(of course nem kuncsorgás ez, mert nagyon sok olyan játékos van aki nem foglalkozik ilyenekkel, csak játszik)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
appleGjuice
tag
válasz bLaCkDoGoNe #64013 üzenetére
Nekem eddigi patchekkel sem volt gond, már new game+ felénél járok és nem tudom megunni.
-
Skatorius
tag
Sziasztok!
A halo 5 limited edition-nél ez egy (kisebb) season pass lenne?
Warzone REQ Bundle: 14 Premium Requisition csomag,,A világ madzag nélkül csak káosz"
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz appleGjuice #64012 üzenetére
Remélem ezúttal tényleg javításról van szó, mert nekem az 1.08 óta érkezett patch-ek csak rontottak a játékon.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
appleGjuice
tag
Witcher 3 1.12 patch Már jön is lefelé, másfél giga, temérdek javítással. Ez a játék még több pénzt is megért volna, mint amit megjelenéskor kértek, már alig várom a második kiegészítőt.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz misiizsai #64008 üzenetére
Van mas baja a gepnek? Ha nincs akkor hasznald addig amig mehlg nem hal. Ugyanannyi ido most is a gariztatas meg ha bedoglik. Sot most lehet tovabb tartana mert kivizsgalas meg minden.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
misiizsai
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy ti tapasztaltatok már müködés közben ilyen halk ciripelő hangot? Vagy ez nem normális jelenség? :/ Csak akkor hallom ha közelről hallgatózok.
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
Bogyi007
veterán
válasz zkas90 #64002 üzenetére
Azokat én írtani szoktam...
Ide be akartam linkelni valami frankó bogárírtós képet vagy videót - de a google ezt dobta ki....
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló!
Nekem ma frissített a box, lehet tudni mit tartalmaz az új frissítés? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest