Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sirszevenap #56096 üzenetére
Október 31-én vettem meg, aznap már le is töltődött a gépre.
Live-Die-Respawn
-
gduck
addikt
válasz sirszevenap #56096 üzenetére
Igen, már tölthető!
-
a.sebi
őstag
válasz zsolti72837 #56092 üzenetére
Áhhhh ez nekem fájt !
-
sirszevenap
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #56014 üzenetére
Ejnye bejnye de bal lábbal kelt valaki! Példaértékű válasz!
Bankkártyával? Hát persze!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lacuska74
tag
No végeztem a Halo 5-el.
Valami óriási csalódás volt, nem tudom olyan "műanyag" volt az egész.
Végig olyan gagyi neon színek, a pályák is egyhangúak stb.
Bár lehet Én öregszem, hisz valamikor még az első résszel is játszottam
No, mindegy reméljük a Tom Raider jobb lesz... -
RAMb0
tag
válasz gazsiazasz #56088 üzenetére
Köszi a linket A fogyasztás annyira nem volt releváns, mivel egy NAS is üzemel itthon, a villany számla inkább kisebb lett, hogy nem az asztali gép megy folyton
Az eddigiek alapján maradni fog.fityere: Köszi a megerősítést
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
-
gduck
addikt
Na StarWars már itt van a boxon, már csak a csütörtököt kell kivárni
-
RAMb0
tag
válasz fityere #56085 üzenetére
Köszi, csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi. Mert az ok, hogy nekem eddig szépen muzsikál, sőt, mióta átettem másik régióba a hangparancsok pláne bejönnek és az "Xbox On!" még jobban megkönnyíti az indítást. A TV bekapcsolós fícsörröl nem is beszélve.
Szóval nem tudtam, hogy kinek mi a tapasztalata (inkább negatív eseményekre voltam kíváncsi, hogy ha van, érdemes-e még így nyüstölni)
-
gulb
senior tag
Sracok egy picit regen vasaroltam mar HU ip rol Ms storba most furcsa mod azt tapasztaltam, hogy eddigi jol megszokott hitelkartyammal ( magyar kartya ) nem tudtam USA storbol semmit venni hiaba az accom USA..
Nah most ha a UK kartyam hozza adom akor azzal csak UK store ba tudok vasarolni? Es ha boxot kikoltoztetem magammal akkor a magyar storbol vett gameket csak regio valtogatassal tudom majd ujra leszedni igaz? -
fityere
senior tag
-
nagyúr
-
RAMb0
tag
Urak, költői kérdés: Feltételezem a fogyasztáson kívül semmi hátrány nincs az Instant On módban? Mióta megvan (lassan egy éve) ebben a módban használom. A táp meg csak alkalmasint zúg, ha a TV megy mellette, nem is hallani
-
addikt
Egyebkent en is hasznaltam ugy hogy box erosito tv. De vegul is kivettem mert hiaba raktam passtrough ra a hdmi jelet azert adott valamennyi input lagot hozza. Inkabb kozvetlenul tv re kotve hasznalom. Meg optikaval erositore kotve.
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #56026 üzenetére
Mióta pc-s csak "böfögni" jár ide.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #56078 üzenetére
És még ott van a TrueHD is.
@oric: Köszi, akkor majd meglátjuk!
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
mettek
addikt
válasz bulikavagyok #56061 üzenetére
A toslinken tökéletesen átmegy a DD és a DTS, erre lett kitalálva. Amihez már kevés az optikai sávszélesség az a DTS HD, ez csak HDMI-n megy át de ilyennel ugyse dolgozik az xbox. Filmeknél is csak a legjobbak kapják meg ezt a keverést, az is csak eredeti nyelven.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #56072 üzenetére
Nagyon remélem.. Mert oké, ha DVR-rel veszem fel, akkor feltolom youtube-ra, de játék közben nem erre gondolok..
Más, MM playIT Debrecen akció:
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
TR-s scrshoot-okat, videókat nem látom xboxdvr-en.. pedig ismerősöknek akartam belőle mutatni videót..
Mondjuk arról nem beszélve, hogy Halo 5-ben is van egy rakat scrshoot, videó, és nem látom őket sehol, max talán upload app-ban..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
StLui
veterán
válasz chris36011 #56068 üzenetére
Xbox-erősítő-tévé sorba Hdmi-vel
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
chris36011
újonc
Akkor végülis melyik a legjobb megoldás?
Már elvesztettem a fonalat -
Blaise
veterán
eBay-en vásárolt USA géphez adott Tomb Raider bundle aktiválható a kóddal itthonról?
-
StLui
veterán
válasz hackeeeee #56062 üzenetére
Igen, HD hangról beszélek, nem pedig régi dts, dd hangról, természetesen ez csak filmeknél érdekes, ott van egyre több ilyen hanggal ellátva. Ezt csak azért kevertem ide, mert meglepő lenne, ha a gyengébb, kevesebb adatot tartalmazó (dts, dd) hangnak rosszabb lenne hdmi-n átjutni az erősítőhöz.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, ez max talán akkor igaz, ha a tömörítetlen hangot küldesz ki vagyis nem DD, és nem DTS. De ez játszik optikán is, nem csak HDMI-n.
@bulikavagyok: ha átrakod 5.1-re, nem DTS-re akkor elvileg jobb lehet, mert akkor tömörítetlen a hang. De véleményem szerint ugyan az a sáv megy ki HDMI-n is. (linear PCM - erről beszéltünk korábban krx21 kollégával)
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Jovanny2
őstag
válasz bulikavagyok #56055 üzenetére
Detto. Hangnak ott az optika. Az a dedikált megoldás rá.
Nem tudom mi az a HD hang, de az optikán szépen kijön a DD meg a DTS, annál több meg nem kell szerintem...
Na látom egyre gondoltunk.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
StLui
veterán
válasz chris36011 #56054 üzenetére
Én ilyenről még nem hallottam de lehet.
-
chris36011
újonc
Akkor az a megoldás lesz valószínűleg
Mindenkinek köszönöm a segítséget
Akkor mégsem
Most olvasva kolega hszét
Majd kiokoskodom[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nem jobb, sőt az új HD hangok csak a hdmi-n jönnek ki
-
cyberkind
félisten
A lunar white kontrollerek már jack-kesek, nincs belőlük a régi, előző szériás?
-
nagyúr
válasz chris36011 #56054 üzenetére
De van rajta optikai kimenet! Szerintem az jobb minőségű, mint a hdmi -bár én nem értek hozzá.. Nekem mindenesetre arról megy a hang.
Élni és élni hagyni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz chris36011 #56051 üzenetére
Plusz, ha van az erősítődön hdmi bement, akkor elméletileg az leveszi a hangot róla, és a képet pedig tovább küldi a TV-nek.
Véleményem szubjektív...
-
StLui
veterán
válasz chris36011 #56051 üzenetére
mert legtöbb dolognak nincs 2 db hdmi kimenete, ezért van így kitalálva
PC-ken is a több monitornak van a több kimenet nem a hang miatt[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
válasz chris36011 #56047 üzenetére
Xbox erösitöre , erösitö tv re !!!
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #56045 üzenetére
köszi. és a többieknek is.
Egyébként a kontroller hátsó extra gombjai nem feltétlenül érhető el kényelmesen, ha nagyok az ember kezei. Nekem szerencsére elég kicsi a tenyerem, és pont úgy érem el őket kényelmesen, hogy telibe markolom az egész kontrollert.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #56042 üzenetére
olyan 2-3 hete próbálok controllert szerezni, de szar helyen rendeltem elő, így lecsúsztam az első szállítmányról. Mikor mondták, hogy talán decemberben lesz, akkor elkezdtem gépet nézni, de az se járt sikerrel. Most egy jó ideig biztos nem fogok semmit változtatni a felálláson de tényleg
(#56043) chris36011
még update-el. matt a gép (yess!), hdmi kábel tűnik másmilyennek, mint ami a korábbi gépekhez jár, és a mono headset zöld karikája itt szürke. A 8GB SSD-től nem várok semmit.
kontroller: analóg karok baromi precízek, triggerek félúton lock-olhatóak, az nekem nagyon jól jön fps játkoknál. A hátsó 4 extra gombról is csak jót tudok mondani, nagyon finoman járnak. itt az egyetlen negatívum, a sima ABXY gomboknak is cserélhették volna ilyenre a mikrokapcsolóit. Viszont én pont azokat a gombokat váltom ki a hátsókkal, így nem gáz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #56037 üzenetére
elvileg csak kontrollert akartam, de sehol sincs, ez meg volt konzolvilágéknál Egyik haverom meg megveszi jó áron a sima gépemet. Így igaz nem a legjobb anyagilag, de legalább az eladással nem kell szenvednem.
Nagyon baba a kontroller. Fél óra után már elértem, hogy nem nyomom meg véletenül a hátső ravaszokat -
godzsy2
senior tag
A magyar MS support milyen időpontban fogadja a hívásokat? 10-16h-ig?
-
AmbiG9
csendes tag
válasz bulikavagyok #56037 üzenetére
Köszi szépen
-
nagyúr
-
AmbiG9
csendes tag
Sziasztok ☺Egy kis tanácsra lenne szükségem. Venni szeretnék egy új Xbox One Lunar White (fehér/arany) Wireless Controllert.A 3,5 mm-es sztereó headset-csatlakozón kívül miben különbözik a gyári controllert öl?Rezgő motor a ravaszban???
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tunkiih #56030 üzenetére
Lehet, sőt biztos is, hogy ezek között is van revízió béli különbség. Menet közben Nekem is eléggé hegyeznem kell a fülem, hogy halljam, hogy megy a gép.
Annyira azért nem zavaró. Mert mondjuk ha teljes csönd van, akkor sem hallom, csak ha ott állok a gép mellett. A NAS-ban lévő vinyó hangosabb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Mankó
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #56018 üzenetére
Gondoltam, hogy home-al sikerült, de mindenhol 16 és fölötti árakat látok. Majd nézelődünk akkor mi is.
-
nagyúr
válasz beaglepuppy #56023 üzenetére
Király a poszter! Jó játékot!
cyberkind: Inkább örülj vele!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
cyberkind
félisten
Oszd meg a Facebook-on is, különben nem létezik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ó jaj. akkor innentől no halo 5, no life, egy ideig..
Have fun!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #56017 üzenetére
Én 70 SG$-ért vettem, az úgy 14k körülre jött ki.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Ezen nagyon jót nevettem!
Zjunior: Most nincs, de remélem később lesz még..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Zjunior
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Valamelyik külföldi store ára / 2 a homeolás miatt.
Eddig a kettes csatornát nézted?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha One-ra rendelném elő az Overwatch-ot, vajon akkor is megadná a PC-s diablo 3-hoz a szárnyakat? (csak azért kérdezem, mert elvileg jár..elvileg..)
Véleményem szubjektív...
-
Mankó
veterán
válasz bulikavagyok #56000 üzenetére
Az új TR volt 6-ba? Hogy sikerült?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz sirszevenap #56013 üzenetére
Igen, a rendeltetésszerű használata az, hogy a megfelelő végét az X1-ba, a másik végét pedig egy megfelelő paramétereket biztosító elektromos dugaljba nyomod, és használod.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sirszevenap
addikt
Amúgy már ha így tápról van szó, akkor a kérdésem az lenne, hogy annak van valami rendeltetésszerű használata? Nekem valahol az asztal mögött van, mióta megvan a box nem is láttam!
Bankkártyával? Hát persze!
-
nagyúr
válasz hackeeeee #56010 üzenetére
Jobb is így! Így legalább pár hétig nyugi van! Ha lehetne kapni megint elkezdenék ezen agyalni, és annak sejtem, h mi lenne a vége. Egyébként a napokban elkezdtem nézegetni a FM6-os kontrollereket. Lehet, h inkább egy olyat kéne vennem, mert FPS-ben elég sz@r vagyok, az Elite meg leginkább ahhoz való.
Élni és élni hagyni
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nagyúr
-
lmno
őstag
Aki panaszkodik a One "zajára", az nem játszott még komolyabb pc-n? Vagy nem hallotta a régebbi X360-at.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nagyúr
-
Blaise
veterán
válasz bulikavagyok #56000 üzenetére
Én látom valahol raktáron, akkor az kamu lehet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #56003 üzenetére
Cseles.
De amúgy igen, ez az, amiért átszoktam instant ON-ra.. Kicsit zavaró ez a cicergés, zúgás, de szerencsére csak akkor hallom, ha odamegyek a gép/táp közelébe.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #56002 üzenetére
Azért az tényleg elég idegesítő, h energy-saving módban nem tölt le semmi frissítést a háttérben, még akkor sem, ha offline játékkal játszom. Számtalanszor előfordult már, h el akartam indítani egy régen játszott címet, és rögtön az update fogadott. Mostanában ezt elkerülendő hetente egyszer insant on-ba teszem a gépet egy napra, hadd frissítse magát..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #55992 üzenetére
Én csak azért használom instant ON-ban, hogy letöltögessen mindent ami kell, ha jön valami frissítés, stb.
Pl. most azért is, ha megjön a dashboard update, akkor ne kelljen rá várni, hanem Ő szépen elintézni a háttérben.
Ha energy saving-ben van, akkor Nálam is csendben van.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest