Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz sirszevenap #57399 üzenetére
De Neked van EA Access-ed, nem? Ott a 10 óra trial! Egyébként ne hagyd, h elvegyük a kedvedet, valakinek bejön a játék...
ssgt1981: Kb 12 ezer HUF
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
sirszevenap
addikt
válasz bulikavagyok #57392 üzenetére
Nemá'! Pedig úgy megörültem hogy home-olva kijön 4900 ft-be. De elvettétek a kedvem.
Bankkártyával? Hát persze!
-
ssgt1981
senior tag
Megtudná valaki nézni, hogy szingapúri store-ban mennyire jön ki a Forza 6?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz bulikavagyok #57394 üzenetére
Én akkor még a golyókban csüngtem
Szerk: Hehe, ez még jobb
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ChrisDzsi95 #57393 üzenetére
Akkor van köztünk egy kis korkülönbség.. Nekem az első NFS volt az első NFS-em 1994-ben!
#57395 ChrisDzsi95 : Régen ezt úgy mondták, h akkor még fateroddal jártál egy gatyában![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz bulikavagyok #57392 üzenetére
Mikor kiskoromban karácsonykor megkaptam az első gépet, rajta az Underground 2-vel Most már közel sem hoz lázba egyik sem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ChrisDzsi95 #57391 üzenetére
Én is kb 10 percig bírtam! Engem már Vault-ban sem érdekel.
Pedig NFS fan vagyok (voltam)..Élni és élni hagyni
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz sirszevenap #57390 üzenetére
Én 10 percet játszottam a triallal. Jó lesz az később a Vault-ba
-
sirszevenap
addikt
NFS-t szerezte am be most valaki az "olcsóság" keretei között?
-
nagyúr
-
Roland93
aktív tag
válasz bulikavagyok #57250 üzenetére
Szerintetek itthon is ekkora akciók lesznek?
-
L_YKing
addikt
Aki esetleg kapott meg kodot ( gears of war 1,2,3)mint Oric es nem kell neki attol szivesen megvennem.
Bar remelem lesz digitalisan is akcios a geow ultimate edition.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
eagleberg
tag
válasz SütiGTi #57378 üzenetére
Akkor leírom három személyre a megoldást.
A három ember közül valaki elsőbbséget fog élvezni mert ő mindig fog tudni játszani a játékokkal.
A mási két ember egyszerre nem fog tudni játszani.
Vagy az egyik / vagy a másik személy tud játszani, de egyszerre egy időben nem.Mindhármótoknál fel kell venni az új felhasználót, ahogy már fent írtam.
A "Sign in!" feliratnál add meg a felhasználónevet majd jelszavat.Aki mindig akar tudni játszani (elsőbbség) ott be kell álllítani még ezt, így:
Lépj be az új gamertaggel -> Settings -> Personalization -> My home Xbox -> Make This my home Xbox
Miután ezt beállította, neki már többet nem kell belépni az új GamerTaggel, ő mindig fog tudni játszani a játékokkal.A másik két ember úgy tud játszani, hogy:
Ha az új GamerTag nincs online, tehát offline van, akkor nyugodtan játszhat, biztos lehet benne hogy senki nem használja a játékokat. Lépjen be az új GamerTag-jével és lépjen be az Ő SAJÁT GamerTag-jével is. A SAJÁTJÁVAL LÉPJEN BE UTOLJÁRA. Így a játék mentések biztosan az Ő SAJÁT GamerTag-jére fognak mentődni.
Ha a két ember egyszerre próbál játszani, akkor aki eddig online volt őt ki fogja dobni. Egyszerre csak egy helyen lehet online a GamerTag. Vagyis ha nem "szabad" az új GamerTag akkor meggondolatlanul ne lépjen be, mert a másikat játék közben ki fogja dobni, ráadásul esetleg mentés nélkül. Ennek senki nem fog örülni.Ha nem érthető vagy más kell, szólj...
(Csak azért vagyok ennyire benne, mert legutóbb négyen vettünk és használunk közösen játékot.)
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz sirszevenap #57367 üzenetére
Ez tuti?
Mert akkor Cdkeys-ről szerzek egyet.
Valamint ezek az árak és a későbbiek is november 30.-ig élni fognak?!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Skacok, mivel a Gears Ultimatehez megkapom az első 360-as részt is, és az ultimate kb ugyanaz felújítva, én azt elajándékoznám valakinek amint megkapom a kódokat küldeném is
-
OddMan
őstag
Szeretném az XBOX ONE hdd-jét nagyobbra cserélni, de nem a külső usb hdd megoldással. Találtam egy leírást, ami nekem nem tűnik bonyolultnak, szóval simán kivitelezhető. A BOX szétszedését ez a leírás nem tartalmazza, de könnyedén találhatunk videót a szétszerelésről is.
Igazából az érdekelne, hogy valaki próbálta már ezt a megoldást? Működőképes a dolog hosszútávon is, tehát dashboard frissítéskor sem lesz gond?Python scriptek az új hdd partícionáláshoz.
Részletes videó a műveletről.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Something_
őstag
válasz sünimókus #57363 üzenetére
Ohh, pedig tetszetős a koncepció :-(
Titanfall nagy kedvenc, megvettem a battlefrontot is, szép-szép, a feeling meg van, de a lövöldözős része nem igazán fekszik nekem. Nem tudom, hogy miért vagyok ilyen béna.
Az űrcsatás rész az jó, habár az sem ad sok extrát, csak a feeling. -
-
adamos87
tag
A Brazil store-ból való vásárlás is ugyanúgy megy mint mondjuk az amcsiból? Beregisztrálom a bankkártyám egy kamu brazil címmel és ennyi?
A GTA V itt a legolcsóbb. Legalábbis olcsóbbat nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
eagleberg
tag
válasz SütiGTi #57369 üzenetére
Próbálom érteni, tehát:
Te homoltál valakivel.
A te home partnered eladta a boxot és "lelépett" nem akar belépni soha.
De neked meg van a volt partnered belépési neve és jelszava.Te továbbra is szeretnéd használni a régi home partnered megvett játékait.
De oda akarod adni a régi home partnered elérését/játékait másnak/másoknak.
Azért hogy ketten vagy akár hárman is használjátok.
Ha ez a helyzet akkor meg lehet oldani, de bizonyos korlátokkal.Ha ezt szeretnéd erősítsd már meg, és akkor leírom (mert nem rövid) hogy mit kell pontosan megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kezdek eljutni arra a pontra, hogy felb@szarintom magam az edigital-on, és megveszem az 576-ban vagy a gameshop-ban a lemezes verziót 6k-ért a Minecraft-ból, One-ra...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
SütiGTi
senior tag
válasz sünimókus #57363 üzenetére
Úgy be tudom, hogy csak az egyikünk tudja használni....
(#57366) eagleberg: Vagyunk 2-en egy home-ba és az egyikünk eladta a boxát...
Vannak ketten akiknek már él egy home rendszer, de szeretnénk ha hozzájuk be tudnánk rakni a felszabadult felhasználót a játékokkal...
Azt sejtem, hogy úgy meg tudjuk csinálni, hogy berakjuk egyikük gépére a felszabadult fiókot (mivel aki eladta biztos nem fog belépni vele) ezért ott ha aktív a fiók akkor lehet játszani a játékaival. A kérdés hogy meg lehet e oldani, hogy mind a kettőjük tudja használni? Az nem feltétel, hogy én is lássam az ő játékaikat...Remélem így érthető
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz sirszevenap #57367 üzenetére
Visszavonva[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
sirszevenap
addikt
-
eagleberg
tag
válasz SütiGTi #57361 üzenetére
SütiGTi: Nem pontosan értem mit szeretnél.
Ha van egy accod akkor egyszerűen hozz létre egy új felhasznált az "Add new' menüponttal.
Itt a "Sign in!" feliratnál add meg a felhasználónevet majd jelszavat:
Ezután ehhez a felhasználóhoz tartozó játékokat le tudod szedni és játszani.
Ha nem ez kell írd meg pontosabban mit szeretnél.[ Szerkesztve ]
-
H4rt1g4n
tag
válasz Something_ #57360 üzenetére
Én eddig csak pozitív teszteket olvastam róla, szerintem megveszem még ma.
XONE gamertag: TheZolee88
-
ferensz
senior tag
Na euróra átszámolva 29,5-ért behúztam orosz storeból az FH2 Ultimate Editiont.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
sünimókus
csendes tag
válasz Something_ #57360 üzenetére
Nagyon rossz jatek.hagyd a fenebe es vegyel mast inkabb.
SütiGTi: sehogy.
CtiveR: nekem sikerult controllert venni.
[ Szerkesztve ]
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Én egy Forza + Gears Twin Packet zsákoltam be
-
SütiGTi
senior tag
Ha van egy account ami nincs használva de vannak rajta játékok akkor azt, hogy tudom betenni egy már homolt xboxra?
-
Something_
őstag
Evolve-val játszik még valaki? Érdemes a deluxe-ra benevezni 6.000 Ft-ért? Ha jól számoltam, akkor az kb annyi lesz 60% kedvezménnyel.
-
sirszevenap
addikt
Amúgy összeadódik az EA access és ez az akció?
-
CtiveR
tag
Az normális, hogy nem tudok bejelentkezni edigitalra? "Váratlan hiba lépett fel" pedig egy kontrollert vennék..
Aláírás.
-
tomee007007
őstag
Forza Horizon 2 UE bezsákolva
Még a GTA V-ön gondolkozom, az viszont megvan 360-ra...megéri szerintetek beszerezni, nyújt annyival többet a One verzió? -
sünimókus
csendes tag
válasz sirszevenap #57350 üzenetére
Nem.
-
sirszevenap
addikt
Na, hát Hál Istennek vártam a Stereo Headsetre valahol de semmi... Vagy láttátok valahol jó áron és csak én vagyok vak?
Aha, tehát gold nélkül nem látom az ajánlatokat. Home partneremnek vagy goldja 16 végéig, így én nem újítottam meg. Viszont nekem van EA Accessem ill 9 SGD a fiókomba még. Elég jó áron meglett volna az nfs, de most ha előfizetek gold-ra, már nem is olyan jó!
[ Szerkesztve ]
-
icecube23
tag
Forza horizon 9k..szerintetek megéri?
X360-on rongyossá játszottam a horizon 1et ami nagyon bejött -
Hunt3r22
őstag
Holnap változnak a leértékelt játékok?
Xr
-
L_YKing
addikt
-
sünimókus
csendes tag
válasz LedyGyuszi #57336 üzenetére
-
sünimókus
csendes tag
válasz LedyGyuszi #57331 üzenetére
Az ultimate edition? Nem hinnem.
ZJunior: mortal es gta hol 9500? Nem annyit ír hanem 12k-t.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Helló srácok!
Kérdéseim lennének, szingapuris vásárlásnál ( gift carD) számíthatok leárazásra vagy megvehetem azonnal??
Néztem az edigitalon az eneloopokat, szerintetek megéri? most sima energizerek vannak ( 1680MAH-so 6db)
-
LedyGyuszi
addikt
-
JamesHun
addikt
Edigital 3 havi gold
ez annyira nem rossz ár azért nem?SeriesX: JamesSHun
-
Zjunior
veterán
Ki mit vesz?
Gta 5 9500 a Shadow of Mordor megvolt lemezesen túl is adtam rajta....
Batman és a witcher talán érdekel a Mortál is 9500[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz H4rt1g4n #57318 üzenetére
Major Nelson oldalán már ki vannak írva hogy Black Friday alkalmából milyen akciókra számíthatunk.
Az akciók élnek már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
H4rt1g4n
tag
Szerintetek mikorra várható, hogy az Xbox store honlapján is élesednek a Black Friday árak? Nekem még semmi akciót nem adott fel...
https://www.youtube.com/watch?v=nouhpfSGcxE
Eszerint mától mennie kéne, golddal...
[ Szerkesztve ]
XONE gamertag: TheZolee88
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz medvekutya #57299 üzenetére
Most próbálok egy 360-as minecraft-ot vásárolni unokaöcsémnek Edigital-ból.. Hát, nem nagyon akar sikerülni..
Véleményem szubjektív...
-
sünimókus
csendes tag
Kivancsi vagyok, hogy a 27millios tv most igy akciosan 15ert mikor fogy el.mikor irjak ki hogy sajnaljuk de elfogyott. Mindenesetre egy controller,3havi gold es egy ipad mini2 behuzva még reggel 7.30kor.
-
Bogyi007
veterán
válasz medvekutya #57310 üzenetére
Màr a három méter kábel ami hozzájár megér szinte annyit...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
spae
aktív tag
válasz medvekutya #57310 üzenetére
Megjött a privi is
De, de úgysem tudom megvenni....és addig rákérdeztem, amíg kattogtatok
[ Szerkesztve ]
-
spae
aktív tag
Tudom,, hogy már kérdezték,, de nem jött válasz eddig, a Hama play & charge kitről van konkrét tapasztalata valakinek?
-
Prime110
aktív tag
A viharsarokban élők kicsit jobb járnak, hogy átnéznek a határ túloldalára:
Átszámítva cc. 70.000 forint, bár már elfogyott... -
Bogyi007
veterán
válasz joocek #57303 üzenetére
Az oldal bejön - a kosárba dobás nem....
Pedig az ezresért a Hama P&C kitt a három méteres kábellel jöhetne is, meg az Usb elosztó is...
Zjunior: Itt van, innen elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
nagymadve
csendes tag
válasz medvekutya #57294 üzenetére
Szóról szóra ugyanez a történet nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest