Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #84098 üzenetére
Hárman. Vettem Goldot, de csak három hónaposat, kipróbálni. Eddig túlzottan nem használtam ki, PC-n multizom (és játszom) főleg. A box az single és local co-op. Szerintem csak akciók miatt újítom meg, ha megfogom.
[ Szerkesztve ]
-
kidy
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék Tőletek némi segítséget.
Ma reggel gyakorlatban is csatlakoztam a x1-s táborhoz(megjött a gép), ez az első konzolom az xbox classic óta, ezt pc követte és jelenleg is menni fog mellette.Kb. az utóbbi hónapban nagyvonalakban olvasgatom ezt a fórumot (melóba menet, hazafelé jövet van csak időm), de rengeteg a content általatok, sok minden világossá vált számomra. (thx tudtotokon kívül is )
Szeretnélek megkérni Titeket, hogy aki csak tud, írjon Bármiféle oldalt, személyt, weblapot ahonnan érdemes vásárolni, érdemes figyelemmel kísérni az akciók miatt, stb. (igen, lusta vagyok mindent visszaolvasni ) Gondolok itt pl. a majornelson, cdkeys és társaira. Nem baj ha szétlesz spammelve a levéltáram, majd mazsolázok. Amennyit csak tudtok.
Sajnos amikor és ahonnan rendeltem a gépcsomagot, csak fifával volt +1 kontrollerrel. Ez viszont nagyon fontos volt mert bnőm is szeret játszani és kellett hogy tudjunk együtt.
Viszont nem fifázunk..... és itt jönne az újabb kérdés, hogy hogyan tudnám "elcserélni?". Pár órája megérdeklődtem egy konzolos boltban, de elmondásuk szerint 8ért megy a digitális, és ők ezért 4-ért vennék be.... itt aprón meg 12 az alja, szóval inkább rájuk hagytam.Remélem nem utaltam semmire ami szabályzatba ütköző lett volna.
Köszönöm szépen előre is az építő jellegű hozzászólásokat !
Üdv
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez most egy komoly kérdés?
Én pl. mostanában kizárólag single player játékokkal játszom. Három hónapja járt le a goldom, eddig nem éreztem ingerenciát arra, hogy megújítsam. Miért fizetnék érte, ha ugyanazt a pénzt játékra is fordíthatom?
Nekem jelenleg nem hiányzik a tízéves fejhangon visító, meg headsetbe folyamatosan zajongó hülyegyerekekkel [igen, ez egy általánosítás] telerakott multi.(#84097) eL Geri: Akkor már ketten vagyunk.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eL Geri
őstag
Háááááttt, én vagyok az az egyetlen hülegyerek, aki NEM szokott multizni
HOME társ miatt van most GOLD, így a mostani bétákkal játszottam kicsit, de megerősítettek, hogy nekem nem kell a multi... így arra gondoltam nem kell a GOLD se. Pont év végén le fog járni, és rögtön nem fogok újat venni... csak ha valami miatt viszket a tenyerem... de még nem látom lesz-e ilyen
Természetesen bele tud férni, de ha NEM használom, akkor minden pénz csak kidobott pénz lenne
(De én tényleg az az ember vagyok, aki csak 1-2 hetente ül le összesen egy fél órát a BOX elé, olyankor meg örülök, ha haladok a kampányaimmal )
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz szandra1988 #84091 üzenetére
Hát igen! Ezzel jól oda tudnak kötni a szolgáltatáshoz
-
gianni85
veterán
válasz szandra1988 #84088 üzenetére
360-on nem így van, de one-on igen
-
okibots
aktív tag
válasz szandra1988 #84088 üzenetére
Sajnos (nem sajnos) már így van
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
eL Geri
őstag
válasz Stauffenberg #84081 üzenetére
Hát én csak egyszer vettem tőlük, COD Ghosts-ot, kb. 3-4 hónapja.
Akkor rögtön (perceken belül) megjött minden. -
Jani_007
csendes tag
válasz Stauffenberg #84081 üzenetére
Én már többször vásároltam tőlük, soha nem volt gond velük még előrendelésnél sem, szerintem kicsit várjál még.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Ugyebár a ONE-os GOLD játékok csak addig játszhatók, amíg van élő előfizetésed. (Én esetemben a HOME társnak.)
Azon gondolkodtam, hogy na most azt hol látom én, hogy melyik játékom (/ vagy épp a HOME társ játéka) van meg teljes jogú vásárlásként, és melyik GOLDként?
-
Stauffenberg
nagyúr
Aki már vásárolt cdkeysről: Délelőtt 11 körül vettem egy AC Unity-t, azt írták a visszaigazolásban, hogy 30 percen belül feldolgozzák a rendelésem és küldik a kódot. Már lassan este 5 óra van.
Húzzam vissza a pénzt PayPal-el?
Már eleve baromságnak tartom a verification rendszerüket, meg ha úgy ítélik bekérhetik a személyi igazolványom másolatát. Gondolom most azon vannak ki, hogy a céges internetünk közvetlen vonalon jön Párizsból, de a rendelést Magyarországról adtam le (gondolom VPN-es trükközésnek hitték a dolgot). Ha bekérik a személyimet, inkább beintek nekik, mindennek van határa. Legfeljebb nem lesz 700 forintos AC Unity-m.
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Valaki egy olcsobb digital key-t legyen szives adjon mar a WRC 6-hoz! Nem hiszem el, hogy nem talalok sehol! Ms store arat sokallom, elozo reszek utan nem szavazok neki sok bizalmat, de szivesen kiprobalnam!
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #84069 üzenetére
ne irigyj, februárig utána sehova nem megyek (max másfél hét januárban USA )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
sajnos teljesen nem leszek...utána esténként kicsit....majd 1 hét külföld, 1 hét itthon, aztán 5 nap külföld, másfél nap itthon és két hét külföld végül....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
okibots
aktív tag
válasz gianni85 #84051 üzenetére
Azt már nem volt pofám írni, hogy igazából nekem is az tetszik a legjobban Szeretem a fekete színt.
Keldor papa Igazad van, abba nem is gondoltam bele, de esztétikailag még mindig tetszik ( amíg tele nem lesz kosszal, de hetente takarítva nem fajulnak el a dolgok )
Zjunior Ja igen, én sem találtam, mert még nem jelent meg De majd lesz nemsokára dögivel, ne aggódj Ha előrendelni akarod, akkor annyit látsz ami a hivatalos oldalon fent 360° kép.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
wolf88
aktív tag
Hali!
Szeretnék előfizetni az EA accesre.Beléptem a www.xbox.comra, magyar store, bankkártya adatok megadva, de azt írja ki folyamatosan, hogy hiba lépett fel a rendszerünkben. Próbálkozzon később.
Tudnátok segíteni?Köszi -
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #84043 üzenetére
Megneztem most normalt es betat, Win10-en es iOSen is, megkertem ket masik kollegat is( battlefieldeseket), minden okes...raadasul a regio is kulonbozo...
-
Atomgeszi
nagyúr
Látva így az IW betat, egyértelmű számomra, hogy TF2 vétel lesz. Bár sajna az IW-t is muszáj lesz megvenni, mert csak úgy adják a Modern warfare remaster. Bár már abban a remasterben sem reménykedem(mármint grafiakailag), ha az Iw így néz ki.
Más: hova lehet írni a vlcnek a hibákkal kapcsolatosan? 16 gigás pendriveon van pár 1-2 órás mixem, beleporgetve a zenébe viszont utána síri csend honol a hangsavon.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Bishi
tag
Titanfall 2 vásárláson vacilálok, gondoltam kiutazok Indiába vagy Szingapúrba.Szerintetek érdemes a Deluxe változatot venni? Mi a hozadéka a Standardhoz képest? Elolvastam mit írnak rá, nagy vonalakban értettem is talán, de azt nem tudom, hogy átmeneti az előnye a simához képest, és a Starndard-dal is összehozható előbb-utóbb a plusz?
Illetve kérdezném, hogy sokan tervezik megvenni vagy megvették már innen a fórumról? A válaszokat köszönöm! -
okibots
aktív tag
válasz Zjunior #84044 üzenetére
Hát azt csak élőben tudod meg
Youtubeon tudsz nézni róla unboxing-ot, annál többet az itt leírt szavak sem tudnak mondani. (Esetleg ha valakinek van, pár fénykép róla, hogy hogy is mutat, de az sem mérvadó szerintem)
Videók alapján tetszik, de nekem a fehér és a GoW-os is bejön.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
A deep blue xbox one s battlefield edition milyen élőbe?
Van jo aron most ujonnan elgondolkoztam rajta...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
-
birorichard
őstag
válasz bulikavagyok #84035 üzenetére
Ugyanaz itt is...
-
pzstm
titán
próbáld ki apublikus béta appot.....elmondhatnám én is a tapasztalataimat, de hát BF1-em sincs, meg úgysem hisz senki nekem
-
nagyúr
válasz XFishboneHUN #84036 üzenetére
Köszi, már megtörtént! De nem ez a legbosszantóbb hibája az Xbox appnak, és nem értem, h miért nem javítják?!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
XFishboneHUN
senior tag
Töltsd le a Battlefield appot telóra, ott megmutat mindent a BF-el kapcsolatosan.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
nagyúr
Kezd "kicsit" elegem lenni a win10-es Xbox appból. Írtam már korábban, h hónapokig nem láttam mást a tevékenységi csatornán csak az ismerőseim barátlistás változásait. Kb egy hónapja ez rendbe jött magától, erre ma reggelre megint eltűnt az "események" nagy része. Meg akartam nézni az acsiknál, h mennyit játszottam a BF1-el, de az a játék nem található a listán -mintha soha nem is játszottam volna vele. Gears 4, FH3 ott van -tehát nem csak a régebbi játékaimat látom-, de BF1 nincs. Lehet, h csak engem sújt vmiféle furcsa átok, de az utóbbi időben egyre több bosszúságot okoz nekem a MS kiváló rendszere.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zjunior #84031 üzenetére
Köszi, de szerintem ők nem szállítanak Magyarországra, legalábbis a terms & conditions szerint.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
brumi1024
veterán
Battleborn próbálta valaki? Local co-op miatt elgondolkoznék rajta.
-
Zjunior
veterán
Kod pre5 es akkor 28£
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
-
Zjunior
veterán
-
L_YKing
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #84026 üzenetére
Ugye ha win10re streamelek es xboxon probalok partyban beszelni akkor nem tudok, hogy tudom megcsinalni azt, hogy kistreamelem win10re de boxon beszelek a partyban?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz szilchi #83989 üzenetére
Zavvi-ról most 35 fontért rendelhető ingyen postával, az kb. 12 ezer párszáz forint a gyenge fontnak köszönhetően.
-
MODERÁTOR
telefonszám váltás 30 nap, de ez már sztem ott is le volt írva, mint a képeden is látszik. addig pedig nyilván nem fog beengedni
ja és ugy tudod eltüntetni, hogy törlöd a kérést és beirod az eredeti számra kapott kódot, vagy megvárod a 30 nap leteltét
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
rdt89
addikt
válasz mukibuci #84022 üzenetére
Megváltoztattam a telefonszámomat a beállításokban, ott nem írt ki semmit. Mert a régi számom már nem aktuális és arra akarta küldeni a biztonsági kódot, így átállítottam a jelenlegire. Kb. onnantól kezdve műveli ezt, hogy bekavart neki a régi telefonszámom. De ezt se mindig csinálja, csak néha-néha, főleg mikor utazni akarok.
-
törölt tag
-
rdt89
addikt
válasz Hunt3r22 #84016 üzenetére
Ezen én is meg vagyok rökönyödve és már kotrom az útlevelem és a zöldkártyám az utazáshoz, csak 1-2 dolog közbejött, így egyenlőre nem tudok menni.
Más:
Egy jó ideje mikor be akarok jelentkezni, vagy vásárolni akarok, ezt a képet kapom:Mivel tudom eltüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #84009 üzenetére
Nem érdemes onnan venni, 576-ban lemezen is megkapod 6990-ért. Használtan már 3990 körül is megcsíphető ha éppen van raktáron.
-
lacy86
addikt
válasz Integrator #84012 üzenetére
Oriic ha jol tudom preview tag, igy tobb update jon neki
Te nem tudom az vagy-e 😁 -
alemma
csendes tag
Ajánlottátok régen live miatt musztii kollégát. Ránéztem és tényleg jó áron adja a live-t. Viszont a hirdetései között feltűnt, hogy nagyon jó áron ad pár játékot, SG store alatt. Ez hogy lehet, ha jól értem digitális, új játékokról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Zolibacsi88 #84009 üzenetére
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zolibacsi88
aktív tag
Major Nelson oldalra kikerültek az akciók, rá kellene próbálni erre a Battlebornra. Jófèle?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na lehet hogy agybajt fogok kapni. Nemrég keltem, látom Xbox frissít, de 91%-on van az update már közel 45 perce.
Live-Die-Respawn
-
Jovanny2
őstag
Én viszont rövid mérlegelés és a home partnerrel való egyeztetés után lemondtam az IW Digital Delux pre-orderemet. A béta alapján jutottam erre. Ez az első COD, ami nem lesz meg. A support megértő volt, visszatöltik elvileg a SG$ számlámra az összeget. Kérdezte honnan vagyok, írtam, hogy M.o-ról, de a Microsoft SG$ balance-omról vettem. Nem ütközött meg rajta egyáltalán. Kicsit kipótoljuk és veszünk belőle két rendes játékot. Titanfall 2 és BO1 eddig a két esélyes.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Atomgeszi
nagyúr
Olyankor mi van, ha volt a Ready to install részben volt vagy 40 játékom, most meg konkrétan van egy mirorrs edge catalyst, meg 5 app. Hova a francba tűnhettek?? Valaki más tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat