Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
válasz Zolibacsi88 #168942 üzenetére
Érdemes cserélni 2 evés one s-em erre?
-
őstag
válasz Zolibacsi88 #156058 üzenetére
De még mindig így a legegyszerűbb: Lemerült? Ott van a két tartalék akksi, cseréld ki, a lemerülteket meg tedd a töltőbe. Bár sokszor így is nekem kell töltőre raknom, de legközelebbre így is feltölt, és a fenti ismétlődik.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #85652 üzenetére
Milyen új funkció van? Miről maradtam le?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #84009 üzenetére
Nem érdemes onnan venni, 576-ban lemezen is megkapod 6990-ért. Használtan már 3990 körül is megcsíphető ha éppen van raktáron.
-
Bogyi007
veterán
válasz Zolibacsi88 #84009 üzenetére
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mister_X
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #83016 üzenetére
Csatlakoznék, most én is pazarlom az órákat
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
válasz Zolibacsi88 #82463 üzenetére
hálás lennék.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Zolibacsi88 #80495 üzenetére
Ubifos oldalán írja, hogy van rajta NDA.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Thusor
őstag
válasz Zolibacsi88 #80495 üzenetére
Nincs kikötés. Már több youtubos streamelte. Annyit csináltak, hogy ugye kitették hogy ubusoft meg a saját nevüket alulra a streamelés közben....
Én már látatlanba előrendeltem, baromira hangulatosak voltak a gameplayek. Most hogy kipróbáltam még jobban tetszik. Remélem nem fogják elcseszni mint ahogy a Division-t.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Bullitz
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #80196 üzenetére
Öröm az ürömben.. hogy nem csak nálam produkálja.
Kár, pedig nagyon jó ez a új játékmód meg a sok kis baromság amit beleraktak, egész jó designt lehet már csinálni a kis kocsiknak Na majd reméljük javítCSák.HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Zolibacsi88 #77479 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
Hunt3r22
őstag
-
zsolesz010
senior tag
válasz Zolibacsi88 #67732 üzenetére
Ugyanúgy működik, semmilyen hátrányod nem lesz virtuális kártyával.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Vasy09
őstag
-
tunkiih
őstag
válasz Zolibacsi88 #54618 üzenetére
Állj át hozzánk a sötét oldalra!!!
bulikavagyok, zkas90: Nem akartam belemenni, nem ért volna meg egy warnt.. tudtam volna cifrázni.. Hasonló érzést váltott ki belőllem...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #54618 üzenetére
Szerintem fizess elő egy hónap EA Access-ra, így egy héttel a megjelenés előtt kapsz 10 órányi SW trial-t, és ha teszik megveszed. Ha nem akkor ott a Halo.
Élni és élni hagyni
-
tunkiih
őstag
válasz Zolibacsi88 #50918 üzenetére
6F7YR-GPFJY-2QXDM-VV7J4-DQX3Z
MQ77P-79FXY-G94PW-HPVWQ-37GYZ
7FHTW-7XHYM-7R34X-2MR2M-FY49Z
H9CDY-VQ6P3-D4K4H-MGRDQ-CMG7Z -
joocek
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #49960 üzenetére
Én most tesztelem a ONE-T. De 360 nem kellet hozzá folyamatos live! Az ONE nem tudom de szerintem ott sem kel.
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zolibacsi88 #49319 üzenetére
Csak attól, a store-ban még meg kell adnod egy Singapore-i címet akkor is, ha PP-vel fizetsz.
Véleményem szubjektív...
-
godzsy2
senior tag
válasz Zolibacsi88 #49314 üzenetére
Köszi szépen. Remélem jó lesz... ha neked is magyar lakcím van beállítva hozzá és nem amerikai a paypalod, akkor ez megnyugtató hír.
-
sch_a
addikt
válasz Zolibacsi88 #49255 üzenetére
Pedig az lenne a jó megoldás. Ezenkívűl nem tudok mást mondani: [link]
-
sch_a
addikt
válasz Zolibacsi88 #49251 üzenetére
Vegyél hosszabb kábelt.
-
sirály69
őstag
-
Dinasti
senior tag
válasz Zolibacsi88 #48195 üzenetére
Jaj Nem azért írtam ilyen részletesen csak magamból indultam ki. Nekem is jobban esik ha a feltett kérdésemre nem ugy válaszolnak mintha már anyám hasában is tudtam volna.
-
Dinasti
senior tag
válasz Zolibacsi88 #48190 üzenetére
Pl a jobb felső sarokban a nevednél rákattintasz a microsoft accountra és ott bal alsóba kiirja hogy menyi az egyenleged.
Tegnap én is kipróbáltam a vásárlást ott teljesen rendben volt minden. Diablo 3 at vettem meg a home társammal. Azt az 5000 ft ot megérte De nagyon...1 kérdés: Ott is keddenként jönnek az uj akciók?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Zolibacsi88 #48190 üzenetére
Igen.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
vg
addikt
válasz Zolibacsi88 #47639 üzenetére
Mennyibe került?
-
Bogyi007
veterán
válasz Zolibacsi88 #47131 üzenetére
Korábbi képes hozzászólásomnál belinkeltet a Live Státuszt is - Cod Bo3 leterhelte a rendszert...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sicilian
addikt
válasz Zolibacsi88 #46872 üzenetére
Játékaim.hu-n is van Gears letöltőkód 8ezerért..
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
vg
addikt
válasz Zolibacsi88 #46900 üzenetére
Senki nem szívatott be, de már ne haragudj, azért az eléggé furcsa (és nem vagyok üldözési mániás), hogy a 30 napoddal ilyen .sg domain-es áloldalakat reklámozol. Ugyanis olyan, hogy gameshop.com nincs.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz semmi gond belőle.Mármint MS részéről. A feltöltőt mennyiért vetted?
A PayPal adataidat viszont változtasd meg
Live-Die-Respawn
-
vg
addikt
.sg? Muhahaha, simán lelopták a paypal adataid.
-
Bogyi007
veterán
Az szép!
De ez ilyenkor teljesen szabályos dolog? Nem lehet ebből probléma?
-
törölt tag
válasz Zolibacsi88 #46765 üzenetére
Fogalmam sincs. Nem rendeltem elő, még azt sem tudom mire vegyem Megvárom az első teszteket/elemzéseket.
-
spae
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #46044 üzenetére
Ok, köszi. Nekem mondjuk feltöltő kellene, de gondolom aki megbízható, annál mindegy mit veszek !
-
godzsy2
senior tag
válasz Zolibacsi88 #45934 üzenetére
Régiós gift cardot ritkán lehet a saját pénznemében szerezni. Én is akartam rubel feltöltőt szerezni, de dollárba volt az ára, a bankom így dollár árfolyamot számolt volna, így nem volt értelme rubel feltöltőt venni. Ha már mindenképp szingapúri liveon akarsz vásárolni, akkor a konzol régióját állítsd át arra és ott add hozzá a bankkártyádat, olyankor a bank a megfelelő valutában fog számolni.
De ha valaki tud olyan webshopot, ahol pl. egy X rubel-es gift card X rubelbe kerül, nem Y dollárba, és paypallal is lehet fizetni, akkor nyugodtan tegye közzé a linket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Zolibacsi88 #45834 üzenetére
Nincs róla infó, de a Metal Gear is csak egy két napja lett feltéve.
Live-Die-Respawn
-
Scholes9
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #44948 üzenetére
Egyetértek. Nehéz lesz nehéz kibírni h ne vegyek egy gépet. Doom 4, Fallout 4, Dishonored 2, Halo 5, Forza 6, Gears of War, NFS. Durva nevek. Már ezek miatt bőven Megéri sztem a konzol. Ha jól látom (bár nincs gépem) ezek a címek már jól kezdik vagy kihasználják az Xbox erejét. De lehet h nem jól látom
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
RevolutioN2
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gigicuci
senior tag
válasz Zolibacsi88 #44598 üzenetére
Semmilyen hangvezérlés nem működik, esetleg majd megpróbálom újrakalibrálni. Viszont a turn on menüpont akkor is hiányzik...
Félreértesz nekem instant on módban van a konzolom, de most kikapcsoltam, hogy a háttérben töltsön éjszaka lefelé. Viszont nem világít a gép előlapi ledje,sem pedig a kinecté pedig kellene. Legalábbis ezt olvastam. Ezek szerint rosszul?
Köszi
-
Dinasti
senior tag
válasz Zolibacsi88 #44581 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Zolibacsi88 #44574 üzenetére
Üdv itt. Ingyen pia balra, gamer csajok jobbra.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Egy ilyen valagnyaló első hsz után kinek lenne szíve bántani?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tDr1v3r
veterán
Üdv köztünk.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest