Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz
eL Geri #101076 üzenetére
Techland volt mindkettőnél a fejlesztő, igen, de a Dead Island-nél anyagi okok miatt eladták a jogokat, csak nem számoltak azzal, hogy a kiadó innentől majd alaposan beleszól a fejlesztésbe is. Ebből lett az a Dead Island, amit a Techland a Warnerhez igazolva szuperül feltuningolt Dying Light-tá \o/
-
zsolesz010
senior tag
válasz
eL Geri #101070 üzenetére
Ez igaz, de a Dead Island nem a Techland-é, eladták az ötletet, hogy aztán a kiadó nem is kis beleszólásával megszülessen a széria. A Warner meg jó bizniszt csinált a Techland-Deep Silver tapasztalatokból.
(#101071) Atomgeszi "Mindenesetre az összkép alapján, nekem egyértelmű melyik tetszik és melyiknek jön be jobban a hangulata.
" Vitathatatlan. Dead Island 2-re azért erősen kíváncsi leszek (ha nem csak kamuzik a Deep), lényegesen könnyebb lesz már az új csapatnak is korábbi ötletekből és visszajelzésekből dolgoznia.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
zsolesz010 #94327 üzenetére
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Steelheart2 #99294 üzenetére
Vedd meg "itthon" 6k-ért, annál olcsóbbat nem nagyon fogsz találni. Telepíted az appot a boxra, elindítod, ott már nem tévedsz el.
-
zsolesz010
senior tag
"Aki(k) meg egérért meg billentyűzetért rimánkodnak, azok egészen egyszerűen - már bocsánat - noobok."
Arról ugye szó sem lehet, hogy egyszerűen nem tartoznak bele a napi szinten órákat játszó, "nézzétek, 4200 órám volt 2015-ben", "kiezreztem ezt, kiezreztem azt", "nézzétek, mennyi G-t gyűjtöttem", "nézzétek a képet, milyen fasza a szobám, nézzétek többször is", "home-mal osztódik, állj le a szintetikusokkal", "nézzétek, milyen fasza egyedi kontrollert kattintgattam össze", "nézzétek, milyen király vagyok Division-ben" emberek csoportjába?
Noobok? Nem lehet, hogy egyszerűen nem ülnek évente száz napokat a kontrollerrel a kezükben, és ezért lehet más véleményük, mint a tiéd?Moderátor urak! Ha nem nagy kérés, vezessük vissza a beszélgetést az elemzésekhez, infomorzsákhoz, tesztekhez stb stb.
(#99235) Madridista83 Egyáltalán elolvasod, amit ír?
-
zsolesz010
senior tag
válasz
eL Geri #98160 üzenetére
"A gyerek is vehet, a gyerekszobaira játékot, csak butaság lenne, mert az visszafelé nem osztódik meg, így megszívja, ha egyszer kiszorul a nappaliba."
Ez esetben mi akadályozná meg őket, hogy a gyerek profilját meg a nappalira home-olják és minden úgy menjen, ahogy az összefoglalóban itt is le van írva? -
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Stauffenberg #95841 üzenetére
Jaja, valahol a hálózat felől "tűnik el" a nagyobb sebesség, nem házon belül. A merevlemezes témához kapcsolódó előzménynél külső SSD-re történt a letöltés 5 gigabites nettel, de 360Mbit alatt megállt a maximum.
-
zsolesz010
senior tag
Olvasd el, mit írt: "A 360 Mbit egyenlő 45 MB/s, ez nagyjából egy tök átlagos HDD írási sebesség. Nem tud gyorsabban letölteni, mint ahogyan a HDD-re tud írni. Ha ennél gyorsabb letöltést szeretnél, akkor SSD-re kell letöltened."
Olvasd el, mit írtam: "letöltésnél többnyire használt folyamatos írásnál ez inkább a 100-hoz van közel (vagyis lenne, ha jönne az adat), de még akkor is bőven 45 felett van, ha a lassabb, lemez végi írással átlagolsz."Semmi értelme 1 mondatot kiszedned az egészből, ha a többit nem veszed hozzá.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Stauffenberg #95803 üzenetére
Mielőtt itt valakivel elhitetnék, hogy nagy összeesküvéseket gyárt, pedig nem: Amit írsz, vagy 6-8 éve megállhatta a helyét. One S-ben talált 2TB-s Seagate adott típusa már nagyobb fájlméret melletti random írásnál is viszi a 45 megát, letöltésnél többnyire használt folyamatos írásnál ez inkább a 100-hoz van közel (vagyis lenne, ha jönne az adat), de még akkor is bőven 45 felett van, ha a lassabb, lemez végi írással átlagolsz. De ha nem csak az új 2 terás S tulajokat néznénk, még az első gen. One 500-as M8 lemeze is átlagban nagyobb sebességet tud kipréselni magából. Csúnya világ lenne, ha az 5400-as lemezeket manapság megfogná 45 mega másodpercenként, miközben nem 400 szálon töltesz le.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
hitvanyalak #93845 üzenetére
Félreérted, amit írt. Furcsának találja, hogy miért nem fér meg itt a Microsoft Xboxot is érintő fejlesztési irányának témája, miközben pl. senki nem szól azok miatt, akik itt matekozzák ki hónapok óta, hogy mennyiből tudnak gépet cserélni, meg ide töltögetik fel a képeket, hogy otthon hogyan rendezik be a szobájukat, hogy néz ki a fat/slim gépük.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
benesteven #93390 üzenetére
Szívesen.
(#93392) Thusor Volt itt, aki mobilnettel használta multira. Adatforgalmat nem ez fogja elhasználni, valami 1-200 mega között evett neki egy esti multi. Ha jó a ping, nem kellene, hogy gond legyen.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
benesteven #93101 üzenetére
Ez az. Elég egy telefon a Diginek, elmondod, hogy a privát IP cím miatt nem megy az Xbox Live szolgáltatás, kérnéd a publikus IP beállítását. Nálam 1 óránál kevesebb volt, mire megkaptam. Utána elég a DMZ-t meghagyni, port forward mehet a levesbe.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
benesteven #93095 üzenetére
Hasonlítsd össze a Status oldalon a WAN IP címed pl. az itt kiírt címmel: [link] Ha nem egyezik a 2, akkor téged is privát IP-re rakott a Digi, hívnod kell az ügyfélszolgálatot, hogy kérd a publikus IP visszaállítását.
-
zsolesz010
senior tag
Csak úgy; mehet a statisztikához egy újabb elhullott kontroller. oriic tavaly december végén vett, majd hozzám került Master Chief kontrollerén 4 nappal a garancia lejárata előtt lerokkant a jobb analóg. Nem áll vissza középre, lassan, de folyamatosan jobbra húz. Megjegyzem, alig használom a konzolt.
Telefonos supportnak egy pozitív, Zitát kaptam, pillanatok alatt intézte.
Van még egy Locke kontroller a Halo-s limited konzolhoz, 2 hét múlva lejár az 1 évje annak is; remélem, megadja magát 2 nappal az 1. év után, 40 óra játékidővel... -
zsolesz010
senior tag
-
zsolesz010
senior tag
válasz
frankdelgado #88646 üzenetére
A linkeden: "Kedves Vásárlónk! Első körben a 2016.07.16 7:24-ig leadott előrendeléseket tudjuk teljesíteni, a fent említett időpont után leadott megrendeléseket a következő, 2017-ben esedékes szállítmánnyal tudjuk teljesíteni. A gép gyártója sajnos nem tudja regionálisan kiszolgálni a keresletet egyelőre. Kérjük kövesd weblapunkat további információkért."
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Hawaii2249 #87356 üzenetére
+990 a szállítás, személyes átvétet nem írnak. Maximum az időt spórolják meg, ha nem az egyik 10k-s mellett dolgoznak/laknak.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
IntelKiller7 #87265 üzenetére
Van egy menüpont, ahol a korábbi rendeléseid kódjait küldetheted ki magadnak e-mailben. Megadsz egy címet és küldik is.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #85382 üzenetére
Jól emlékszel, utáltuk egymást
A "műanyag magasító pöcök" hasznossága egyénfüggő. Sok pénzt pont emiatt szerintem sem érnek 1. kísérletezéshez, mert azért elég nagy az esélye annak is, hogy a "nem jobb vele" táborba fog tartozni a játékos. Nálam nagy szerepe volt abban, hogy nem vágtam a sarokba PS3 kontrollert.
Egyébként pont most adtam el az ex-tiéd, még fent van jegelve a hirdetés, ma postázom a vevőnek -
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Integrator #83102 üzenetére
Ha nem gond, felvettelek én is ezügyben.
-
zsolesz010
senior tag
Ha valaki más is földhöz akarta vágni az egész gépet a BC-s Halo Reach katasztrofális szaggatása miatt: [link]
930 megás patch. Ideje volt már. -
zsolesz010
senior tag
Hogyan lehet levásárolni a Fallout 4-es bakiért kapott 2770 ft-ot az egyenlegről?
"Felhasználható: 2 770,20 HUF
2 770,20 HUF – érvényesség: 2017.06.20..
Alkalmazások, játékok és egyéb tartalmak vásárlása az Áruházban"
Csak akkor engedi, ha 2770-nél olcsóbb dolgot akarok venni? Nincs olyan, hogy drágább tételnél levonja ezt, a maradékot pedig pl. a hozzáadott kártyáról? 3000 ft-os játéknál csak a kártyámat akarja terhelni. -
zsolesz010
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy az új, először beüzemelt Xbox (régi kiadás, abból is lakkfekete) rendszerfrissítés letöltésének harmincegynéhány százalékánál fogja magát, és lekapcsol? Először normálisan elsötétíti a kijelzőt, mint amikor nem nyúlsz sokáig a kontrollerhez egy menüben, aztán teljesen kikapcsol. Visszakapcsolható, újra eljut harmincpárszázalékig az update letöltése, aztán megint teljesen kikapcsol.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
lacy86 #78877 üzenetére
FAT gépekben akár régi fényes, akár újabb matt, ugyanolyan hulladék a wifi. Mindegy, milyen közel vagy a routerhez, mindegy, hogy 4 vagy 14 ezres tesztgyőztes darabbal használod, mindegy, milyen beállításokkal próbálkozol. De elég, ha gugliban elkezded begépelni az xbox one wifi példát, és meglátod, hogy általános jelenség.
S-ről nem tudok nyilatkozni. -
zsolesz010
senior tag
válasz
Devil Smile #77453 üzenetére
Ha ugyanaz a P&C kit megy az S kontrollereibe is, akkor ugyanúgy van megoldva a tölthetőség a +4 érintkezővel.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Devil Smile #77444 üzenetére
[link]
A lényeg: "The PnC pack uses the same contacts as the AA batteries for sending power to the controller. The 4 pin connector is for 5v and I2C communication between the charging circuit and the MCU in the controller."
Valaki már megpróbálta korábban beadni itt, hogy az AA-s akkuját feltöltötte az USB csatlakozó felől, de arról már nem mesélt, hogy hogyan csapolta meg a 4 extra érintkezőből az ehhez szükségeseket és miket kellett pluszban beleszerelnie a kontrollerbe. -
zsolesz010
senior tag
válasz
Devil Smile #77433 üzenetére
"egyebkent az AA tolthetot is toltheted a kontrollerbol..."
Nem igaz. -
zsolesz010
senior tag
válasz
JamesHun #74522 üzenetére
Az eredeti, 2007-es verzió.
Próbálj ki egy váltást végigjátszás során a H2A-ról H3-ra; a grafikai "visszaesés" elég szembetűnő. Cifrázd a H2 kapcsolgatásával a régi és felújított nézetben. Oké, nem lepődsz meg, ha szem előtt tartod a H2-H3-H2A időrendet, de vitathatatlan, hogy a H3 grafikája felett egy kicsit már eljárt az idő.Szerk.: Hogy írtam hozzászólást 13:29-es idővel 13:25-kor?
-
zsolesz010
senior tag
-
zsolesz010
senior tag
válasz
hackeeeee #73260 üzenetére
orictól megvettem régebben a Master Chief kontrollert, amellé passzol a Locke kontrolleres Halo box. Nőtt is 3 centit a p..iszem.
Amikor meglepődve rákérdeztem a "vevőnél", hogy ezek szerint nem megvenni jött a boxot?, a reakciója az volt, hogy volt ilyenről szó?. Jah, biztos arra hajtok, hogy esténként vadidegeneket engedhessek a lakásba játszani, mindezt anélkül, hogy szándékukban állna megvenni.
Gyere H5 Legendary-zni o/
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Czimby #73258 üzenetére
Maga a doboz belül nem változott, a kontroller igen. Matt gépek újabbak, de karcmágnest legtöbbször már úgyis csak használtban kapni. Ha mégis van választék, matt.
Elite: ahogy mondod. A HDD hibrid, van benne egy kis SSD gyorsítótár, emiatt minimálisan gyorsabb maga a rendszer.
Állítólag belül ugyanolyan hmm... kétes minőségű az összes kontroller. Jack mindenképp előny, ha kihasználod. Én nem szeretem, zavar a csak szoftveres kezelhetőség, így az újabb kontrolleren is sztereó adaptert nyúzok. Viszont jack-esek újabbak, és nem is muszáj azt a csatit használni attól, hogy ott van.
\o/ -
zsolesz010
senior tag
válasz
hackeeeee #73256 üzenetére
Pff, nem vitte el. Hirdetésben ott van, hogy átvétel előtt kipróbálható, erre helyszínen, próba közben közli, hogy ő még majd megy megnézni PS4-eket, aztán eldönti, mit vesz. Előre persze elfelejtette közölni.
Vettem 1TB-s Halo kiadást használtan, így maradokHalo MCC és 5 megy unokatestvérrel másodjára, most már full Legendary-n a 2 és 3 is, aztán valószínűleg Destiny "story" grind/farm/akármi hülyeség nélkül.
(#73255) Czimby - Gyártástól számítva 2 év + 3-4 hónap amivel a gyártó számol a gyártástól értékesítésig eltelő idő miatt. Ha számlás helyen veszed és a gyártói garancia már csak 2 évnél kevesebb lenne, akkor supportnak kell jelezni, számla alapján átírják 2 évre.
-
zsolesz010
senior tag
Villámkérdés: Létezik BF4 demó One-ra?
-
zsolesz010
senior tag
válasz
winfos #70342 üzenetére
Fele ismerősöm már külföldön van, Svédben épp jóanyám. De gugli fordítóval indultam neki az oldalnak először. Dániába, Norvégiába, Svédországba szállítanak. Svédben egy rakás magyar van, sőt, még itt is vannak, a svéd nyelves topikban fel-felbukkannak/-tak.
-
zsolesz010
senior tag
Destiny: The Taken King – Legendary Edition - 9k alatt jelenlegi árfolyamon, amíg az akció tart, és ebből 1k a posta. Ennyiért már 2 év lemaradással én is megnézem, bár a demo tavaly annyira nem adta vissza nekem sem, miért vannak több száz/ezer órás fanatikusai.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
zsolti72837 #69924 üzenetére
A felét engedik el, nem a háromnegyedét... Legalább 2 akciós darab vásárlása esetén a teljes ár osztva 2-vel. Féláron adják. A teljes árért 2 ugyanolyan terméket tudnál venni. A kifizetett összeg akción kívül csak egy fél játékra lenne elég.
-
zsolesz010
senior tag
Wants to feel important. The pathological liar is the king or queen of the “one upper.” Whatever accomplishment you’ve achieved, they done it better. This person always has to feel superior to you at all times, no matter if it’s in the professional or personal arena.
Feels bored. Unfortunately, because this person’s life is not rooted in reality, he or she may become easily bored if drama is not swirling around his or her head. As a result, lies may be fabricated in order to amuse or entertain this person, which unfortunately means that other people become involved and possibly hurt as a result. -
zsolesz010
senior tag
A játéklista Hide opciójának használata az adott gépen van tárolva, nem a felhasználó online profiljában. Gépcserekor újra hájdolni kell mindent. Csak érdekesség.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #67732 üzenetére
Ugyanúgy működik, semmilyen hátrányod nem lesz virtuális kártyával.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
parandroid #67401 üzenetére
"Amellett, hogy a Play and Charge Kitet oda csatlakoztatod" Ezt hogy érted? A PC kit egy akku + usb kábel. Akku a kontroller hasába megy az akkufedél alá, kábel pedig a fenti mikro USB-be.
-
zsolesz010
senior tag
Valaki egy Halo 5 Heroic co-op 10-20 percen belüli kezdéssel? zsolesz010 GT
-
zsolesz010
senior tag
Egy páran várták: Red Dead Redemption
-
zsolesz010
senior tag
válasz
storm3 #65957 üzenetére
Hasonló itt is. Észre sem veszem, mikor kezd rá, de fokozatosan bekúszik az először enyhe, majd, ha nem hagyom abba időben a játékot, egyre rosszabb, végén már-már hányingeres fejfájás. Itt valószínűleg a rálátás szögét nem bírom. Monitort "felülről", pár fokkal lefelé nézve nézem, semmi bajom előtte hosszú órákig. Munka miatt viszont találkozom olyan gépekkel, ahol a monitor magasabban van, akár egy magasabb asztal miatt vagy simán beraktak valamit a kijelző alá. Konzol miatt az elég magasan lévő TV-t ugyanígy "szemből", kijelzőre merőlegesen nézve nézem, sőt, a nagyobb képernyő miatt felfelé is többet kell néznem. Elég szerencsétlen megfogalmazás lett, de a lényeg úgyis átjön. Állítható magasságú székben játszom, azt megemelve legmagasabbra a box előtt töltött (egyébként alkalmanként nagyon max. 3-4 óra egyszerre, és ez is elég ritkán) időben már alig van problémám. Félig elfekve, hogy ne magam elé vagy felfelé kelljen néznem, nem tudtam kísérletezni megfelelő hely hiánya miatt.
Hátha valakinek van más tapasztalata, ötlete, mert ez engem is érdekelne. -
zsolesz010
senior tag
107 órával top 25%. Így már érthető, miért próbál annyira teperni az MS...
-
zsolesz010
senior tag
Halo 5 ragdoll
-
zsolesz010
senior tag
válasz
adamos87 #60206 üzenetére
Az még vállalható is lenne. Amikor (jellemzően a letöltések végéhez közelítve) megzuhan a sebesség, még az alá is bemegy sokszor nálam is.
Már az egyik "új" modem/router kombód van júpíszítől vagy a régi modem + saját router?
Cache ürítés volt? "Hold the Xbox button on your console for 10 seconds the console will make a noise different to a normal power down. After the console is completely shut down turn it back on" -
zsolesz010
senior tag
válasz
frankdelgado #60005 üzenetére
Remote management portot átlövöd pl. 8080-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Politikai mémek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, makulátlan állapotban, dobozában, 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új Mario Party Superstars
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest