Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Speedo #82897 üzenetére
Én rosszabbul jártam, épp ma. Nagyban nyomjuk a Gears co-op-ot, erre a küldetés kellős közepén bedobja az "It's time to update!" fekete képét a rohadék.. Faxa. Még jó, h csak ketten voltunk mert különben 3 ember várhatott volna rám 15 percet (így "csak" pzs-t várattam meg -bocs pzs!). Gondolom baromi sürgős frissítés lehetett! Egyébként én is instant on-ban használom a gépet, de hetek óta nem tölt le magától semmilyen frissítést.
Pacee90: Olvass kicsit vissza pls, sokan beszéltek erről ma délután itt . EA Access-al elvileg már ma tudod tolni a trialt! Teljes játék ugyanígy, csak early access..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
eL Geri
őstag
válasz Speedo #82897 üzenetére
Egyet értek!
Gondolom hiba javítgatások, apró finomítások.
Az okostelefonok app-jai is képesek naponta frissülniIlyen világot élünk! Legalább foglalkoznak a már eladott rendszerekkel is, nem hagynak magunkra. De két dolog miatt tényleg bosszantó:
- Elég szépen fel tudják zabálni a tárhelyet ezek a frissítések. (Általánosságban mondom.)
- A kis szabadidőnket vágják keresztbe. (Én is sokszor járok úgy, hogy na végre van 15 percem játszani... és nem játszok már aznap )[ Szerkesztve ]
-
Speedo
tag
Ma ismét ~450 megás update....
Energy Savingben van a boxom, így persze nem tölti le magától az updateket, hanem bekapcsoláskor, mikor már amúgy is játszanék kezdi el. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha ~74% után nem lenne csiga lassú a "letöltés". Azután pedig jön az Applying Updates... simán elmegy 15-20 perc ezzel az amúgy játékra szánt időből. Nemértem micsodák ezek a frissítések, semmi érdembeni változást nem láthatunk, viszont menetrend szerint jönnek 2-3 hetente, kezdenek nagyon bosszantóak lenni. (Nem vagyok a previewban).
Ti is hasonlókat tapasztaltok ?
-
negyven2
veterán
válasz Zjunior #82895 üzenetére
Mondjuk most már inkább Szingapúr-ból is lehet. . És már indult is nekem.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Zjunior
veterán
Valaki adhatna egy uj zealand accountot h ne csinaljak... privibe...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Pacee90
tag
Sziasztok !
Pár napot kihagytam itt a fórumon, valaki legyenszíves megmondani nekem,hogy milyen módon lehet a leghamarabb játszani a battlefieldel ! Köszi szépen ! -
kresz2
aktív tag
Most kezdtem el én is letölteni a battlefield-et.Remélem reggel már
tudok vele játszani.Nem előrendelés volt csakea access. -
sch_a
addikt
válasz eL Geri #82885 üzenetére
Lépj be a routered kezelőfelületére és nézd meg a WAN configuration-nél az IP-címedet. Ha privát tartománybeli, akkor már áttettek. (Jó eséllyel akkor 10.-el kell kezdődnie).
Egyébként szerintem nem minden játéknál okoz problémát. De ha megnézed a konzolon, a beállításoknál, akkor a network-nél a nat-type nem lesz open és ez ellen nem is fogsz tudni tenni semmit, ha privát IP-címet kapsz a szolgáltatótól.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
eL Geri
őstag
válasz Csapoati #82879 üzenetére
Öööö, a kérdés jogos.
Azt hiszem én is olvastam valahol ezt. Ugye ez Telekomos volt?!Most mindenki visszakapcsoltatja majd, vagy csak túl óvatosan fogalmaztak a tájékoztatóban, és valószínűleg nem lesz semmi gond?
Közben utánanéztem:
Én Telekomos vagyok. A Google-ban pont egy éve találtam erről cikkeket. Tehát elvileg engem már átettek, ha akarta(??), és még mindenem jól megy.[ Szerkesztve ]
-
addikt
En is most vettem végül is az általad linkelt pakkot.
Nekem volt mar kontrollerem is így azt is el tudtam adni.Fifa-t 13000 ért Ft. adtam el
EA access 1000 Ft.
Regi kar + usb adapter pc hez 16.000 -ert ment el
+1 kart 15.000 ért árulom de azt meg nem vittek el.Szóval ez így elvileg 72.000 Ft. -be volt
Masik lehetőség amit néztem az o 576 -ba [link]
Itt neccesebb a dolog végül is nem őt választottam.
Nvidia kupon miatt a játék szerintem max 10.000 -ért menne el
25000 es utalvány meg ha valami fanatikus airsoftosnak el tudod adni mondjuk 20.000 -ért mar jol jártál de itt több a kérdőjel[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki feltudna világosítani, hogy ezzel mit kell tennem?
[link]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Zjunior
veterán
Bf1 mikor tölthető?
Ea accessbe?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
eL Geri
őstag
Hogy ha nem elírás a +2 kontroller, akkor ez tényleg nem rossz ajánlat.
Pl. szerintem (szinte) mindenkinek elég 2 kontroller. Ha a harmadikat eladod, akkor már egész jó árból jössz ki.
Bár szerintem csak ÖSSZESEN 2 kontrollerre gondoltak, ami azért megtévesztő.
[ Szerkesztve ]
-
Zada
tag
Hali,
Ha valaki most szeretne xbox one s-t venni, akkor mi a legjobb ajánlat a piacon?
Én ezt találtam. Van ennél jobb csomag ami jobban megéri? -
addikt
Így naivan gondoltam akkor az új Bt-s kontrollert összepárosítom iPad al egy kis GTA SA-ra ha mar le van ütve AppStore on.
Hat természetesen nem fogom MFi az nem menő, vegyél csak saját licenszelt kontrollert külön. -
Bogyi007
veterán
-
Sh4rk
aktív tag
válasz bulikavagyok #82761 üzenetére
Én nem írtam VPN-t csak infót kértem privátban.
Törölve lett. Mindegy!
Megkérdeztem a Microsoftot, válaszoltak, elfogadtam ennyi. -
Knobber
aktív tag
válasz lacy86 #82834 üzenetére
Egy Forzát már nekem is ideje lassan beszerezni. Karácsonyra jó lenne, az "unalmas" 3 napba legyen mivel tolni. Jatekaim.hu -n már használtat lehet kapni 14 500-ért is. Viszont CD kulcsos oldalakon nem hogy csökkent, de nőtt az ár: [link]
Jelenleg jobban megéri dobozos Forzát venni, mint digitálisat.Youtube: Knobber
-
Rage47
veterán
válasz bulikavagyok #82853 üzenetére
Ó jaj tényleg, köszi
-
Vasy09
őstag
válasz Djatis #82855 üzenetére
Akkor tényleg gratula, a 4 napért cserébe kaptál egy 20ezer ft értékű másik gowos joy-t is!
Ez teljesen korrekt egyébként! Mondjuk én sem csalódtam még MS-ben eddig, sőt, most a kinect adaptert is ingyen és bérmentve küldik mindenféle herce-hurca nélkül!
Gamertag: Vasy09
-
Djatis
senior tag
válasz Vasy09 #82851 üzenetére
Igen! Mivel késett a gép így ms azt mondta, ha nem mondom vissza az előrendelést akkor kapok "fájdalom díjat". Volt egy éves gold előfizu, kék vagy piros gow joy választási lehetőség.
Ha hazaérek vissza jelöllek!bulikavagyok: köszi
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
nagyúr
-
Csocsy
tag
Gears of War 4 Operations Gear Pack kód:
MP7HR-W2G64-K23GJ-DHJ2P-7KM2Z
-
nagyúr
-
Medocsabi
addikt
válasz bulikavagyok #82845 üzenetére
Nekem már Csepel is az
-
Djatis
senior tag
Tegnap kiadta az 576 a Gears-es gépet végre és egyből adták mellé ajándékba a JD Fenix-es kontrollert és a 25 ezres lőtéri kupont! Így már megérte várni kicsit
Am nagyon elégedett vagyok a géppel is és a játékkal is, nem csalódtam!
Úgyhogy újra aktív xbox-os vagyok djatis2010 gamertag-gel ha esetleg valaki be akar jelölni.[ Szerkesztve ]
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
nagyúr
-
Medocsabi
addikt
válasz hakydakillah #82840 üzenetére
Mázlisták
-
lacy86
addikt
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz sugarforce #82837 üzenetére
Sajnos mar 22%-nal jarna telepites 😜😋
-
Medocsabi
addikt
válasz hakydakillah #82830 üzenetére
Megkérdezhetem hol látsz sok hirdetést ahol féláron kinálják?Amit én találtam az mind 'keres' gow 4 játékot,kb 3 db volt fent mind jegelve van már....
pedig egy tizesért rácuppannék -
nagyúr
válasz hakydakillah #82830 üzenetére
Ha megveszed a játékot az az accountodhoz lesz kötve, ezért csak Te tudod használni (mindkét platformon). Nem kapsz plusz kódot, így nem tudod értékesíteni sem. Az "olcsó" Gears kódok vmelyik videokártyához jártak -ha jól tudom.
Play Anywhere[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
hakydakillah
senior tag
Nem tudjátok mi a helyzet a Cross Platform dologgal? He nekem meg lenne a GOW4, akkor a pc kulcsot eladhatom, és fordítva? Már csak azért kérdem, mert elég sok hirdetést látok, ahol féláron kínálják a PC/XOne GOW4-et. Csalók lennének, vagy működhet ez tényleg?
-
zzola
titán
cdkeys-en is megjelent a Battlefield1:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak 2017 közepén jelenik meg a Cuphead.
Live-Die-Respawn
-
JamesHun
addikt
Thanks for being a loyal Halo fan! Redeem this code to unlock Halo’s iconic Warthog in Forza Horizon 3, releasing September 27th: TRTFF-XFR97-D9MD2-9CJM2-JMCGZ
Ha valakinek kell vigyeSeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Dexar007
veterán
Nekem az online reszben mindig ide-oda ugralnak az autok..
Give me your cum,bull!
-
Dzsuri89
őstag
-
birorichard
őstag
Van itt valaki esetleg, aki játszik cod-dal és vannak dlc-i, ne adj Isten season pass-e? Mi a helyzet xboxon, szokott adni ilyen playlisteket is?
-
Dzsuri89
őstag
Beszereztem én is a Forza Horizon 3-at végre, nagyon tuti a játék, alig bírom lerakni...
Aki szeretne, az vegyen fel ismerősnek Live-on: Dzsurii
-
ghostrider81
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Vettem nemrég egy xbox one-t a haveromtól(használt). Mint kiderült van hozzá gold (bár nem haveromnak volt hanem az ő hometársának).
Namost.Vettem digitálisan egy forza 5-öt. Tudtam is vele multizni,eddig minden ok. Vett bátyám is egy gépet,homeolt velem és így ő is tud játszani a forzaval. De goldja nem volt így egymással nem tudtunk játszani. Tegnapelőtt vett goldot és azóta egyikünknek sem működik a multi(azt írja napok óta hogy a szerver nem elérhető).De kérdeztem más forzasokat és nekik jó! Csak a forza multija nem megy! Mi lehet a gond? -
Czimby
addikt
Forza 6-hoz a Porche csomag megéri az 1000Ft-ot?
Jó a plusz pálya?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #82811 üzenetére
Xbox Live üzenetként jön. Még én is kaptam pedig igencsak rövidke a GoW-os múltam (ha jól rémlik, a Judgementet próbáltam ki, hogy rájöjjek, nem megy nekem ez a TPS lövöldözés (sem))...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
okibots
aktív tag
válasz Gabesz84 #82802 üzenetére
Úgy gondoltam én, hogy az de mégsem
Integrator Köszi a linket, én is találkoztam vele. Én ingyen odaadtam, pedig tervben van a GoW4, de a multi része nem izgat. Másnak tuti nagyobb örömöt okozott, mint nekem valaha
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Bogyi007
veterán
Vagy például már szereztek korábban mivel azt hitték hogy ők nem kapnak.
Aztán mégis s így a kapott kódot ők is elajándékozták.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eL Geri #82805 üzenetére
Aki korábban játszott bármelyik GOW résszel akár PC-n az elsővel akár a többivel Xbox 360-on azok elvileg mind kapnak ilyen kódot. Sokaknak pedig nem kell, mert nincs is új gépük, esetleg nem vették meg a sorozat 4. részét, vagy egyszerűen csak nincs szükségük rá mert nem multiznak a játékkal.
Live-Die-Respawn
-
eL Geri
őstag
válasz Integrator #82803 üzenetére
Ez egyébként miért nem kell azoknak, aki olyan kedvese és ide dobják az övéket?
Esetleg nincs meg nekik a GOW4, és később nem használható fel? Vagy?
-
kresz2
aktív tag
Van egy warthog kódom a horizon 3 -hoz. Aki leggyorsabban jelentkezik privátban annak szívesen odaadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óvodások homokozója
- Macska topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest