-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speedo #82897 üzenetére
Én rosszabbul jártam, épp ma. Nagyban nyomjuk a Gears co-op-ot, erre a küldetés kellős közepén bedobja az "It's time to update!" fekete képét a rohadék..
Faxa. Még jó, h csak ketten voltunk mert különben 3 ember várhatott volna rám 15 percet (így "csak" pzs-t várattam meg
-bocs pzs!). Gondolom baromi sürgős frissítés lehetett!
Egyébként én is instant on-ban használom a gépet, de hetek óta nem tölt le magától semmilyen frissítést.
Pacee90: Olvass kicsit vissza pls, sokan beszéltek erről ma délután itt . EA Access-al elvileg már ma tudod tolni a trialt! Teljes játék ugyanígy, csak early access..
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz
Speedo #82897 üzenetére
Egyet értek!
Gondolom hiba javítgatások, apró finomítások.
Az okostelefonok app-jai is képesek naponta frissülniIlyen világot élünk! Legalább foglalkoznak a már eladott rendszerekkel is, nem hagynak magunkra. De két dolog miatt tényleg bosszantó:
- Elég szépen fel tudják zabálni a tárhelyet ezek a frissítések. (Általánosságban mondom.)
- A kis szabadidőnket vágják keresztbe. (Én is sokszor járok úgy, hogy na végre van 15 percem játszani... és nem játszok már aznap)
[ Szerkesztve ]
-
Speedo
tag
Ma ismét ~450 megás update....
Energy Savingben van a boxom, így persze nem tölti le magától az updateket, hanem bekapcsoláskor, mikor már amúgy is játszanék kezdi el. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha ~74% után nem lenne csiga lassú a "letöltés". Azután pedig jön az Applying Updates... simán elmegy 15-20 perc ezzel az amúgy játékra szánt időből. Nemértem
micsodák ezek a frissítések, semmi érdembeni változást nem láthatunk, viszont menetrend szerint jönnek 2-3 hetente, kezdenek nagyon bosszantóak lenni. (Nem vagyok a previewban).
Ti is hasonlókat tapasztaltok ?
-
negyven2
veterán
válasz
Zjunior #82895 üzenetére
Mondjuk most már inkább Szingapúr-ból is lehet. . És már indult is nekem.
-
Zjunior
veterán
Valaki adhatna egy uj zealand accountot h ne csinaljak
... privibe...
-
Pacee90
tag
Sziasztok !
Pár napot kihagytam itt a fórumon, valaki legyenszíves megmondani nekem,hogy milyen módon lehet a leghamarabb játszani a battlefieldel ! Köszi szépen ! -
kresz2
aktív tag
Most kezdtem el én is letölteni a battlefield-et.Remélem reggel már
tudok vele játszani.Nem előrendelés volt csakea access. -
sch_a
addikt
válasz
eL Geri #82885 üzenetére
Lépj be a routered kezelőfelületére és nézd meg a WAN configuration-nél az IP-címedet. Ha privát tartománybeli, akkor már áttettek. (Jó eséllyel akkor 10.-el kell kezdődnie).
Egyébként szerintem nem minden játéknál okoz problémát. De ha megnézed a konzolon, a beállításoknál, akkor a network-nél a nat-type nem lesz open és ez ellen nem is fogsz tudni tenni semmit, ha privát IP-címet kapsz a szolgáltatótól.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
eL Geri
őstag
válasz
Csapoati #82879 üzenetére
Öööö, a kérdés jogos.
Azt hiszem én is olvastam valahol ezt. Ugye ez Telekomos volt?!Most mindenki visszakapcsoltatja majd, vagy csak túl óvatosan fogalmaztak a tájékoztatóban, és valószínűleg nem lesz semmi gond?
Közben utánanéztem:
Én Telekomos vagyok. A Google-ban pont egy éve találtam erről cikkeket. Tehát elvileg engem már átettek, ha akarta(??), és még mindenem jól megy.[ Szerkesztve ]
-
En is most vettem végül is az általad linkelt pakkot.
Nekem volt mar kontrollerem is így azt is el tudtam adni.Fifa-t 13000 ért Ft. adtam el
EA access 1000 Ft.
Regi kar + usb adapter pc hez 16.000 -ert ment el
+1 kart 15.000 ért árulom de azt meg nem vittek el.Szóval ez így elvileg 72.000 Ft. -be volt
Masik lehetőség amit néztem az o 576 -ba [link]
Itt neccesebb a dolog végül is nem őt választottam.
Nvidia kupon miatt a játék szerintem max 10.000 -ért menne el
25000 es utalvány meg ha valami fanatikus airsoftosnak el tudod adni mondjuk 20.000 -ért mar jol jártál de itt több a kérdőjel[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki feltudna világosítani, hogy ezzel mit kell tennem?
[link] -
Zjunior
veterán
Bf1 mikor tölthető?
Ea accessbe?[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Hogy ha nem elírás a +2 kontroller, akkor ez tényleg nem rossz ajánlat.
Pl. szerintem (szinte) mindenkinek elég 2 kontroller. Ha a harmadikat eladod, akkor már egész jó árból jössz ki.
Bár szerintem csak ÖSSZESEN 2 kontrollerre gondoltak, ami azért megtévesztő.
[ Szerkesztve ]
-
Zada
tag
Hali,
Ha valaki most szeretne xbox one s-t venni, akkor mi a legjobb ajánlat a piacon?
Én ezt találtam. Van ennél jobb csomag ami jobban megéri? -
Így naivan gondoltam akkor az új Bt-s kontrollert összepárosítom iPad al egy kis GTA SA-ra ha mar le van ütve AppStore on.
Hat természetesen nem fogom MFi az nem menő, vegyél csak saját licenszelt kontrollert külön. -
Sh4rk
aktív tag
válasz
bulikavagyok #82761 üzenetére
Én nem írtam VPN-t csak infót kértem privátban.
Törölve lett. Mindegy!
Megkérdeztem a Microsoftot, válaszoltak, elfogadtam ennyi. -
Knobber
aktív tag
válasz
lacy86 #82834 üzenetére
Egy Forzát már nekem is ideje lassan beszerezni. Karácsonyra jó lenne, az "unalmas" 3 napba legyen mivel tolni. Jatekaim.hu -n már használtat lehet kapni 14 500-ért is. Viszont CD kulcsos oldalakon nem hogy csökkent, de nőtt az ár: [link]
Jelenleg jobban megéri dobozos Forzát venni, mint digitálisat. -
Rage47
veterán
válasz
bulikavagyok #82853 üzenetére
Ó jaj tényleg, köszi
-
-
-
Csocsy
tag
Gears of War 4 Operations Gear Pack kód:
MP7HR-W2G64-K23GJ-DHJ2P-7KM2Z
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
bulikavagyok #82845 üzenetére
Nekem már Csepel is az
-
Djatis
senior tag
Tegnap kiadta az 576 a Gears-es gépet végre és egyből adták mellé ajándékba a JD Fenix-es kontrollert és a 25 ezres lőtéri kupont! Így már megérte várni kicsit
Am nagyon elégedett vagyok a géppel is és a játékkal is, nem csalódtam!
Úgyhogy újra aktív xbox-os vagyok djatis2010 gamertag-gel ha esetleg valaki be akar jelölni.[ Szerkesztve ]
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
hakydakillah #82840 üzenetére
Mázlisták
-
lacy86
addikt
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz
sugarforce #82837 üzenetére
Sajnos mar 22%-nal jarna telepites 😜😋
-
Medocsabi
addikt
válasz
hakydakillah #82830 üzenetére
Megkérdezhetem hol látsz sok hirdetést ahol féláron kinálják?Amit én találtam az mind 'keres' gow 4 játékot,kb 3 db volt fent mind jegelve van már....
pedig egy tizesért rácuppannék -
válasz
hakydakillah #82830 üzenetére
Ha megveszed a játékot az az accountodhoz lesz kötve, ezért csak Te tudod használni (mindkét platformon). Nem kapsz plusz kódot, így nem tudod értékesíteni sem. Az "olcsó" Gears kódok vmelyik videokártyához jártak -ha jól tudom.
Play Anywhere[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
Nem tudjátok mi a helyzet a Cross Platform dologgal? He nekem meg lenne a GOW4, akkor a pc kulcsot eladhatom, és fordítva? Már csak azért kérdem, mert elég sok hirdetést látok, ahol féláron kínálják a PC/XOne GOW4-et. Csalók lennének, vagy működhet ez tényleg?
-
zzola
titán
cdkeys-en is megjelent a Battlefield1:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak 2017 közepén jelenik meg a Cuphead.
-
JamesHun
addikt
Thanks for being a loyal Halo fan! Redeem this code to unlock Halo’s iconic Warthog in Forza Horizon 3, releasing September 27th: TRTFF-XFR97-D9MD2-9CJM2-JMCGZ
Ha valakinek kell vigye -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dexar007
veterán
Nekem az online reszben mindig ide-oda ugralnak az autok..
-
Dzsuri89
őstag
-
birorichard
őstag
Van itt valaki esetleg, aki játszik cod-dal és vannak dlc-i, ne adj Isten season pass-e? Mi a helyzet xboxon, szokott adni ilyen playlisteket is?
-
Dzsuri89
őstag
Beszereztem én is a Forza Horizon 3-at végre, nagyon tuti a játék, alig bírom lerakni...
Aki szeretne, az vegyen fel ismerősnek Live-on: Dzsurii
-
ghostrider81
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Vettem nemrég egy xbox one-t a haveromtól(használt). Mint kiderült van hozzá gold (bár nem haveromnak volt hanem az ő hometársának).
Namost.Vettem digitálisan egy forza 5-öt. Tudtam is vele multizni,eddig minden ok. Vett bátyám is egy gépet,homeolt velem és így ő is tud játszani a forzaval. De goldja nem volt így egymással nem tudtunk játszani. Tegnapelőtt vett goldot és azóta egyikünknek sem működik a multi(azt írja napok óta hogy a szerver nem elérhető).De kérdeztem más forzasokat és nekik jó! Csak a forza multija nem megy! Mi lehet a gond? -
Czimby
addikt
Forza 6-hoz a Porche csomag megéri az 1000Ft-ot?
Jó a plusz pálya? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eL Geri #82805 üzenetére
Aki korábban játszott bármelyik GOW résszel akár PC-n az elsővel akár a többivel Xbox 360-on azok elvileg mind kapnak ilyen kódot. Sokaknak pedig nem kell, mert nincs is új gépük, esetleg nem vették meg a sorozat 4. részét, vagy egyszerűen csak nincs szükségük rá mert nem multiznak a játékkal.
-
eL Geri
őstag
válasz
Integrator #82803 üzenetére
Ez egyébként miért nem kell azoknak, aki olyan kedvese és ide dobják az övéket?
Esetleg nincs meg nekik a GOW4, és később nem használható fel? Vagy?
-
kresz2
aktív tag
Van egy warthog kódom a horizon 3 -hoz. Aki leggyorsabban jelentkezik privátban annak szívesen odaadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyártófüggetlenül hiányozhat a blending egységek egy része az új GeForce-okon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 DualSense God Of War ragnarök limited edition kontroller
- Nintendo Switch OLED Atmosphere 18.1.0, 128GB microsd
- Újszerű Steam Deck 512GB + HDMI USB dokkoló + hordozó tok + üvegfólia + doboz + analóg védő
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés