-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz hakydakillah #137089 üzenetére
Jó az one-os kinect, de ha nem használt FAT gépben gondolkodsz, annyira nem éri meg. A hivatalos átalakítót már nem lehet kapni, utángyártott kínai van aranyáron.
Játékfelhozatal is gyengusz x360-hoz képest. Viszont sokkal pontosabban érzékel. Van pár egész jó, és élvezhető indie fejlesztés. Pl kung fu for kinect, meg pár ilyen gyógy játék, mint sqiud hero, boom ball.
AAA játék egyszerűen alig van, összesen 3-at tudnék fejből mondani.Én még az elején vettem, nekem akkor nagyon tetszett a dolog, többek közt ezért vettem xboxot. Most hogy szerváltam egy one S-t vettem egy átalakítót is a kinecthez, mert mértne. De még össze sem dugtam. Igaz most inkább ps4-et nyomogatok.
Gyerkőcökkel ökörködésre kiváló, szerintem próbáld ki azt ha nem jön be max passzold el
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz hakydakillah #137089 üzenetére
Nekem X360-hoz nem volt, de szerintem nem éri meg XONE-hoz venni.
A Kinect hivatalosan halott (a Microsoft jó ideje leállította a gyártását), játék eddig is alig volt rá, ezek után pedig 100%, hogy már újabbak nem fognak készülni (max. az évi "rendes" táncikálós izék).[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Medocsabi
addikt
válasz hakydakillah #82840 üzenetére
Mázlisták
-
Medocsabi
addikt
válasz hakydakillah #82830 üzenetére
Megkérdezhetem hol látsz sok hirdetést ahol féláron kinálják?Amit én találtam az mind 'keres' gow 4 játékot,kb 3 db volt fent mind jegelve van már....
pedig egy tizesért rácuppannék -
nagyúr
válasz hakydakillah #82830 üzenetére
Ha megveszed a játékot az az accountodhoz lesz kötve, ezért csak Te tudod használni (mindkét platformon). Nem kapsz plusz kódot, így nem tudod értékesíteni sem. Az "olcsó" Gears kódok vmelyik videokártyához jártak -ha jól tudom.
Play Anywhere[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Steam Deck 256 Gb+Dokkolo
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest