-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
A Mixpotot a héten folyamatosan osztják. Én sem kaptam még meg, pedig néztem végig (kivéve egy 10 percet, amikor átrakott arra a Live app-ra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MrPeekaboo
senior tag
Ez a ma este 7-től közvetített PC Gaming Show az E3 legalja volt... Tegnap este csak a hangsávot bírta nálam a mixer app, de úgy látszik ez kevés volt a mixpot-hoz. Na majd éjféltől újrapróbálkozom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zsolti72837 #104092 üzenetére
Lehetőségek:
Tegnap nézni kellett volna a Mixeren az E3 Briefing-et.
Mai naptól egész héten lesz Xbox Daily @E3, szintén a Mixeren, ha azok közül is nézel, akkor szintén megkapod. Mixeren MS fiókkal kell bejelentkezve lenni.
A mai ~2 óra múlva kezdődik.
(#104097) norbi2010:
[link]Bakker BF1 is bekerült Pénztráca készülj. Ebből csúnya diéta lesz.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
norbi2010
őstag
Valakinek megvan a lista amit tegnap mutattak a
ScorpioOne X Enhanced játékokról(a már megjelentekre gondolok, asszem volt benne FH3, Resi 7 stb)?szerk.: Megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz zsolti72837 #104092 üzenetére
Hogy visszamenj az időben és nézd az E3-as hepajt, mixeren.
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #104087 üzenetére
Köszönöm
-
zsolti72837
addikt
Amúgy pontosan mi a feltétel, hogy megkapjam a játékokat?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
l.skywalker
Topikgazda
+10k a konzolvilágban
-
Jovanny2
őstag
Jól van, én meg teletankolom belőle a verdát, ha azt nézzük, de az kb. el is menne, ha kimennék A-ba. Aki nyugaton lakik, annak is szerintem min. 5k oda-vissza. Jó, mehettek ketten is, persze, vagy 7-en, akkor kevesebb, de az a 7 ember sem valószínű, hogy "falubeli" lesz. Aki meg úgyis ott lakik, azokra értelemszerűen nem vonatkozik, amit írtam, nincs pénzváltás, kártyás € árfolyam, csak lemegy és megveszi. SZVSZ ennek akkor lett volna értelme, ha itt később jelenne meg. De a 15k szerintem pont nem éri meg a dolgot. Tudjátok, "prémium konzol". Ezen filléreskedni?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
EmThor
addikt
Tudni már itthon mennyi lesz az ajánlott fogyasztói ár?
159.990?Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
zsocy
őstag
válasz zzola #104083 üzenetére
Balatoni nyaralásból jövök családdal, frissek a tapasztalatok. Nekünk ez simán kétfős volt (2 felnőtt + 1 baba)
De nem is ez a lényeg, hanem a "viszonylag" elfogadható hazai kezdőár. Én is 180ra tippeltem itthon.l.Skywalker, a buli részével nem is vitatkozom, az biztos meglenne neki
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zsocy #104082 üzenetére
Amúgy is buli egy ilyen túra. Nem csak a pénzről szól, ahogy láttam pzstm képét a FAT vásárlásról anno
r.levente75: aki nézte Mixeren tegnap a cuccot, annak bekerül a Ready to Install-ba pár újabb cím. Ott keresd, ill mert neked megvan a játék, te nézd a Játék alatt a frissítéseknél.
(Játékra rámész --> Menu gomb --> Manage game --> és ott bejönnek amik már fel vannak telepítve a játékhoz, lejjebb mész párat és ott megjelennek a telepíthető kiegészítők)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Höhö, jön az Age of Empires Definitive Edition. [link]
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
válasz Jovanny2 #104078 üzenetére
Ez alaposan mellément, nekem van itt helyben városban Saturn és MM is. De ha Day1 akarnám venni, akkor kihozatnám a DHL-lel amazon.de-ről, nyitónapon itt csücsülne már délben. Mondjuk én személy szerint nem akarom Day1 venni, de na.
Amúgy az árképzés jogos, már ha a 180k-t nézzük, eleve több, mint 300 HUF egy EUR, másrészt az áfa is 8%-kat több ott, mint itt (a német 19 helyett 27% Mo-n), szóval az is hozzáadódik.
Tehát ha úgy vesszük, a nettó ár a németeknél 419 EUR, az a mai 307,6-os árfolyammal ~129k HUF, ami áfásan ~164k. Szóval az a 169.999,- HUF teljesen reális ár.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Jovanny2 #104078 üzenetére
Szerintem első napos vételben gondolkozik a csapat. Akkor meg azért nem mindegy +/-15k
Én ha nem jutok hozzá novemberben (ami elég gyanús) akkor mint a One S-t, majd később megrendelem a német amazonról. Ott mindig vannak jó leárazások és habár rárakódik valami felár (mert nem az ÁFA az tuti, mert nekem 16%-al került többe a magyar címre, mint feltüntetett ár), de még így is csúnyán megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz parandroid #104076 üzenetére
Kedves Gyerekek, az megvan, hogy épp 15.000 forint miatt szerveztek buszos kirándulást Ausztriába? Kb. 1 hónap múlva HA-n ennyiért vesztek majd X-et. Ezen egyébként még nyerészkedni sem nagyon tudnak, olyan kis különbség (aprón nyilván nem bolti árért adod). Nekem mindegy, kiránduljatok csak, de kicsit túlgondoltátok az árat. 310 (számoljunk középárfolyamon) x 499 --> ~155000 Ft. Én őszintén azt hittem, 180-ra árazzák be itthon.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Silεncε
őstag
válasz parandroid #104076 üzenetére
Igen a FAQ-bqn legalábbis azt írják
-
parandroid
félisten
Time Zone Converter a Bingen: [link].
Ma éjfélkor kezdődik a show, holnap, illetve holnapután este 10-kor közép-eu idő (CET) szerint.
Ha jól értem, ezek közül kell valamelyikbe csak belenézni, ha szeretne még az ember fia/lánya mixpotot?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Seat
tag
A 6pm ET most akkor mikor lesz nalunk
PT szerint 3 pm.
Mi vest szerint most 8pm
A GMt +2
Hány éves a kapitány?!?!?
ÁÁÁÁÁ HEEEEELPPPP!!! -
aktív tag
válasz proper #104072 üzenetére
A saját autóid között kell keresgélned.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
proper
őstag
a mixertől kaptam a warthog kicsi kocsit fh3-hoz
ehhez hogy lehet majd hozzájutni?
-
a.sebi
őstag
En is beszallok a dologba szivesen hozok barkinek akar tobbet is egy hell energiaital a fizu es a haszon amit rateszek!
-
Sify
senior tag
Külföldi vásárláskor a szlovákok nem jönnek számításba? Náluk is euro van és még közelebb is vannak.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
r.levente75
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha rámszakad a bank, megyek én is vagyok utalok (+benzinköltséget) Van 7 személyes családi kocsi
[ Szerkesztve ]
-
BigStraw
senior tag
Srácok mit tudok tenni olyan esetben, ha nem jó a bankkártyám a vásárláshoz? Tehát csak az ingyen játékok miatt aktiválnám? Valami megoldás? A válaszokat előre is köszönöm
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a Rare Replay mekkora cucc! Tele van olyan játékokkal, amit kiskölyök koromban még ZX Spectrum 48K-n nyomtam, és teljesen olyanok, mint amire emlékszem. A Knight Lore pl. pont ugyanúgy belassul a "mozgalmasabb" pályákon, ahogy anno. Ez egy tök jó ajándék az MS-től – nekem legalábbis tuti.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Rage47 #104038 üzenetére
Nem kérdés: PlayerUnkown's Battlegrounds
Ha az egész show-t nézzük: Anthem
Azok közül amik eddig is ismertek voltak: Shadow of War, SW Battlefront II
(ps: szabin vagyok, majd éjjel nyomok híreket - most villanyt szerelek itthon, hogy nyelne félre az előző tulaja a háznak)
-
Rage47
veterán
A tegnapiak után melyik Microsoft-exkluzív játékot várjátok a legjobban?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gianni85 #104027 üzenetére
Hát, processzorra is van vaporkamárás toronyhűtő, ami felsőkategóriás cpu-kra való. Így, véleményem, szerint bőven. Ahol ugye a vaporkamra nem túl nagy, a hűtő méretének 90%-a a borda, ahol leadja a hőt.
Plusz ott voltak a korábbi vaporX-es Sapphire vga-k, 150-200W TDP-bel, amikkel vígan elvolt a hűtő. Ha jó a ventilátor, jól átszellőzteti a bordát, akkor nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
csávó számomra kimaxolta az internetet ezzel a tweettel:
Xbox One X starts at $499.A speaker that plays music and tells u if it's cloudy outside starts at $349
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zjunior
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #104029 üzenetére
Igen?
Szerinted az apple nem csinalta ezt?
Szerinted nemdragabb meg otthon is minden mint barhol mashol?
Hitteritsel, ne itt!
Nagyon okossagot irtal megint
Van egy hatar ami ala nem tud esni...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Silεncε
őstag
válasz ImpersonatoR #104031 üzenetére
Egyenlőre azzal még nincsenek kész. Szerintem leghamarabb jövő ilyenkor jön valami. (vagy esetleg ősszel a fall creator update-al)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ImpersonatoR #104031 üzenetére
Egy két hete volt róla szó, hogy idén nem nagyon beszél majd MS a VR-ról.
Live-Die-Respawn
-
addikt
VR al mi a szitu?
Latom steam en jön a Fallout 4 VR + Doom 4 VR (oke Vive ra)
De a Xbox One X -re is kene erkezzen valami nem?
Arról volt szó Occolus VR t tamogatni fogja ezek szerint mégsem? -
oriic
HÁZIGAZDA
Forza 7-hez:
- Dodges question about Japanese tracks.
- Bodykits return from FH3, Perhaps New Body Kits & New Wheels coming too?
- Community events to win race suits.
- Dodges question about custom public lobbies.
- New League system.
- Bigger eSports focus.
- "Built from the ground up for PC"
- New campaign: Forza Drivers Cup (championships with points etc.)Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zjunior #104024 üzenetére
Ezt még leírom (habár elnézve a firkálmányaidat, szerintem felesleges), aztán lezártam a veled való diskurálást.
Ha neadj'Isten a font tényleg beszakad/elértéktelenedik ahogy vizionálod, akkor úgy gondolod, hogy a cégek (köztük az MS) nem korrigálják majd az áraikat? Te ugyanannyi fontot fogsz keresni, az érte kapott jószág kevesebb lesz / drágábban tudod megvenni ugyanazt. Segítsek még, vagy érted már, hogy hol a probléma? [Költői kérdés, kímélj meg a válaszodtól.]
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gianni85 #104027 üzenetére
"köztük akkor én is, de ez a vapor chamber elég lesz egy ilyen kis doboz hűtésére? "
Szerintem igen. Jóval hatékonyabb ez a rendszer, mint a mostani S-ben lévő hőcsöves megoldás.
A fogalom zavart arra írtam, hogy több fórumon olvastam azt, hogy sokan azt hiszik, sima vízhűtés van a gépben, holott nem.
Live-Die-Respawn
-
gianni85
veterán
válasz oriic #104025 üzenetére
köztük akkor én is, de ez a vapor chamber elég lesz egy ilyen kis doboz hűtésére? Eddig példamutató volt ebben a generációban az MS a hűtés tekintetében, én simán csináltam volna nagyobbra a gépet
(#104026) Gombinyó
Természetesen most, mert az instant árfolyamveszteség rulez....[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #104019 üzenetére
Miert ertekeledne el a penzem mikor itt elek!
Nekem akkor is 1£ ha 10ft meg ha 500 huf...
Igen tapsikolok, de menj at egy masik forumba mert a penzugyhoz nem igazan ertessz...
Akinek hazafele kell tolnia a penzt annak nagyobb baj.
Aki meg itt vesz cuccot es haza adja el annak meg legjobb..
Aki okos most vesz fontot, amugy meg h mit gondolsz, teljesen le*zarom...
Ha akarok tapsikolok...
Köszi h megengededWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Izé, most akkor tényleg kompakt víz van a One X-ben?
Véleményem szubjektív...
-
rdt89
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zjunior #103996 üzenetére
Jól értem, hogy Angliában élsz, fontban kapod a fizetésed, és annak tapsikolsz, hogy elértéktelenedik a pénzed ("beszakad a font!!")?
(#104018) ImpersonatoR: Azért ez lehet ám attól, hogy esetleg csak 5-10 darabokat hoztak/kaptak, csak nyilván ezt nem kötik az ember orrára.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nincs a magyarnak pénze dologhoz csak annyit fűznek hozza hogy Elite boundle t sem lehetett itthon majdnem 1 hónapig kapni mert élőrendelésben elfogyott és az új készletek is városlistásak voltak.
576-ba kb januárban volt újra.
ED bol tudtam megvenni valahogy.
160.000 volt a nyitóara Elite boundle nak, XOX-nak is annyi lesz kb.
Szóval lehet erre is várni kell majdArrol nem is beszelve hogy One S- hez is nagyon jó ajánlatok voltak itthon karácsonykor.
+ kontroller + live + játék.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Zjunior #104010 üzenetére
eszem megáll, de komolyan
449font az hol 140ezer neked????
Ez olyan, mint amikor bedobod, hogy ez meg az ennyibe kerül + smiley, szerencsétlen fórumozók meg elkezdenek érdeklődni, hogy hol??? Erre te meg Anglia xy bolt, (ami véletlenül se postáz Mo-ra) + smiley.
Na én kiszálltam... -
JamesHun
addikt
mi ez a fanyalgás?
mennyiért is vettétek az xbox One-t amikor megjelent?
nem 150 értgianni85: kari előtt lehet lesz akció
One ra is jók voltak és akkor ha épp ki tudsz menni külföldre és nem számolod hozzá a konzol árához, lehet hasonló áron megkaphatod[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
Zizmand
aktív tag
A sima Xbox Onehoz képest az X generáció váltásnak számít, vagy inkább csak félgeneráció? (Ha lehet így fogalmazni)
-
rdt89
addikt
válasz Kabel15 #104011 üzenetére
LG V603 UHD tv ami IPS kijelzős és van benne HDR is 134 ezer akciósan és meseszép a kijelzője (IPS), én is azt használom. A hangzása is tv-hez képest nagyon erőteljes és 5.1-hez kötve tovább emeli ezt a hatást.
Arról nem beszélve, hogy teljes értékű böngésző van benne és youtube-n keresztül a 4k/60fps videó nézegetés se okoz neki gondot, az asztali gépem meg a 1080p/60fps-en döcög.
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz Kabel15 #104011 üzenetére
Szerintem megérheti, mert az új játékok (meg a régiek, amik kapnak peccset) 1080p(60fps?) fognak menni, amíg a mostani Xbox One S-en a 1080p30fps sem teljesen általános...
Illetve szövegeltek valamit az elején, hogy a natív 4k játékok futtatása fullhd felbontáson meg lett okoskodva, persze erről majd érdekelnének részletek.
Nekem sincs tervben 4k tv-re váltani csak a felbontás miatt (gt60-as pana plazmáról), viszont gondolkodom az X-re váltáson.
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek, egy sima FULL-HD-s tévén is élvezhető lesz? Vagy érdemes egyáltalán arra venni egy ONE X et?
A másik kérdése, hogy mikor ezt a TV-t vettem direkt olyat kerestem aminek a lehető legkisebb az INPUT-LAG ja. A most piacon lévő 4K-s tévék hogy állnak ezzel? Mert lehet hogy lehet kapni 140k ért már 4K-s tévét. De azon lehet hogy fél órát késik a mozgás, nem?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
i@lex
őstag
Ennyi olcsójánost egy helyen, édes jó Istenem.
-
MunezXBK
nagyúr
Ha valaki most tervez S-t vásárolni, 500GB + Minecraft 199€ Saturnban.
-
gianni85
veterán
válasz Zjunior #104006 üzenetére
én is lezártam, de tégy már meg egy szívességet, mert állandóan ezt csinálod... mielőtt itt számokkal dobálóznál, írd már le, hogy angliai árakról beszélsz és ezt meg ezt belekalkulálod, és így meg úgy érted. Aztán még neked áll feljebb állandóan, hogy valaki visszakérdez, meg visszaszól, mert ésszerűen gondolkodik a közölt információk tükrében, és nem gondolatolvasó...
-
pelenka35
őstag
Uncsi már ez a mennyi lesz ekkor és akkor.
Gamertag:Rob3rt75
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest