Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz oriic #104195 üzenetére
Egyébként ehhez visszatérve: egy másik fórumon evy önjelölt szakértő kijelentette, hogy a PS4Pro és az XOX közti két teraflops különbség semmit nem ér, csak stabilabb lesz tőle az FPS. Na az ilyenek miatt megy el a kedvem a forumozastol....
l.skywalker: én néha szoktam MGO-zni ha eszembe jut. Nemrég szombat este nem tudott a játék összeszedni elég embert egy meccshez.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Sentinel80 #104152 üzenetére
Én sem tervezek egyelőre az XOX-szel.
Nemrég vettem egy PS4-et meg beszereztem mellé egy pár exkluzív játékot használtan, most azzal múlatom az időmet. Itt most egyelőre megtaláltam azt, amit én keresek egy játékban: tartalmas, minőségi single játékok (tps akció, kaland, horror). Multiplatform címek továbbra is boxon, ha jön olyan, ami érdekel."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Silεncε
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
"In a behind closed doors presentation with Microsoft, we were given a statistic that seems particularly impressive. Forza Motorsport 7 content director John Wendl told us that there's a 30 percent surplus on the GPU, even when running the game at 4K resolution and 60 frames per second. That's surprisingly not-close to the Xbox One X's limits."
Vagyis a lényeg:
"A Forza Motorsport 7 tartalomigazgatója, John Wendl elmondta nekünk, hogy a GPU-nál 30 százalékos többlet van még akkor is, ha a játékot 4K felbontásban és 60 képkocka másodpercenként futtatja. Ez meglepően nincs közel az Xbox One X limitjeihez."
Live-Die-Respawn
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #104181 üzenetére
Igen! De vállalom, már 12 giga lejött az 50-ből
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #104189 üzenetére
Nem sokan tolják még így sem. [link] 3300 fő van online az egész világon. Nagy szar lett az a játék, de sebaj mert hamarosan a bf1 is ide jut.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Zjunior
veterán
Star wars ultimate battlefront 7,5£ !
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Sify
senior tag
Akiket csak a játék előzetesek, gameplay videók, stb érdekelne ezen az oldalon szépen össze van szedve minden.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Csabee86
senior tag
válasz l.skywalker #104179 üzenetére
Ez ugyan az az 5 mp-nek az ismétlése. Semmitérő videó.
-
aktív tag
Már tárgytalan, a kártyámat kellett Paypalnál megerősíteni.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Csabee86
senior tag
Engem csak egy dolog zavar most. Egész hétvégén és tegnap vártam valami játékmenet videót a Madden 18-ból, de semmi. Hamarosan megjelenés de semmit (csak két trailert) nem mutattak még a játékból. Mi értelme van így ennek az EA Play nevezetű baromságnak? Azt hittem majd jönnek a videók unásig.
-
Zoleee83
addikt
Én is maradok a One S-en.
Tegnap megnéztem pár PS játékot youtube-on és azt kell mondjam, hogy kellene egy PS4.
Nagyon jó választás volt az Xbox, a kényelmes kontroller, a golddal a havi ingyenes játékok, a home-olás (bár most pont nincs home partner), a nagy akciók negyedévente, a közösség, emiatt nem váltok csak.
+ Leginkább multiplatfom játékokkal játszom, így a nagyobb exklúzivak sem hiányoznak
Remélem a XOX meghozza a fejlesztők kedvét azért.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #104154 üzenetére
Nekem a spiderman tetszett, kolcson is kerem havertol majd egy hetvegere. Es ennyi
Harcrendszer es eleg sokminden tekinteteben Nekem Batmanre hasonlitott
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dunc
nagyúr
200ft goldot, hogy lehet megcsípni?
-
l.skywalker
Topikgazda
Telleg Sentinel80, nem is nyilatkoztál a Dragon Ball FighterZ-ről
Illetve egy érdekesség. Nem értettem, hogy az E3 Briefing kezdetén a nagyobb bejelentések után miért a Deep Rock Galactix jött. Most olvastam, hogy a játék abban különleges, hogy a pályák nem sémák, hanem egy számítógépes algoritmus generálja betöltéskor és 100%-ban lerombolható a környezet!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gerii
addikt
GTA V vajon lehet majd ennél olcsóbb Summer Sale-en? Illetve 16k-ért van 8M $-os kiegészítő, az mennyire éri meg?
SW Battlefront-ot tegnap toltam multiban, most meg is veszem
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #104160 üzenetére
Sokszor bele sem merek gondolni, mi lesz majd 40-50 év múlva, elég ha arra gondolok, milyen fejlődés volt ugyanennyi idő alatt eddig...
Hja, és nekünk már nem lesz nyugdíjunk, de ez már nagyon Off...
-
Bogyi007
veterán
Ez így ebben a formában lehet hogy teljesen nem igaz, ugyanis rendelkezem Telekomos net+telefon előfizetéssel és most dillema előtt állok...
SONY PLAYSTATION 4 SLIM JET BLACK 1TB JÁTÉKKONZOL + 3 JÁTÉK
Vagy pedig
SONY PLAYSTATION 4 PRO 1 TBA Slim 1 Terrás csomag havonta 5540 forint lenne a csomagom mellé a Pro elvileg 6040 (ami rendeléskor átvált mégis 8040 forintra)
A One S megmaradna ofkorsz, 4K tévé a közeljövőben nincs tervbe véve
Páromnak (is) a Last Guardian nagyon megtetszett...
Na meg ott a Beyond a Heavy Rain, jön rá a Detroit...Vagy pedig várok pár hónapot és akkor a Scorpio-t veszem meg a Telekomnál...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csapoati
nagyúr
válasz Bogyi007 #104150 üzenetére
9 ezer Ft a Forza Horizon 3! És az Expansion pass is csak 6e.
Az Unravel is megéri az árát, én meg a Blue Estate-et húztam be 777 Ft-ért. Jópofa kis rail shooter.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
l.skywalker
Topikgazda
Vajon ez a Rare Replay csomag tartalma elérhető 360-on is? Gyerekek megbolondulnának ezekért a címekért...
Megnéztem és NEM
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #104159 üzenetére
Már miért nem? Generációk változnak, mi nem szürke tweed zakóban fogunk galambot etetni már. Ahogy a szüleink se ugyanazok a nagyszülők lesznek, mint a nagyszüleink voltak (ezt már gyakorlatban is látom )
Másfelől meg a nyugdíjkorhatár nálunk már 150 év lesz, így esélyünk se lesz másra
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #104156 üzenetére
Mire nagyfater leszel, eszedbe sem fog jutni ezeket elővenni...
-
l.skywalker
Topikgazda
Nálam csak egy gép esetében van "hűség" az pedig a 360. Főleg a Kinect miatt. A gyerekeknek mai napig a legnagyobb szórakozásuk és nekem is rengeteg tartalmam van rajta, amiket be fogok fejezni 1x.
A többi gép mind lecserélhető, ha kapok jobbat. Öregkoromban mindenből lesz egy, és én leszek az unokáknak a kocka nagyfater, aki egész nap tolja...
(Heti akciókban SWBF1 Ultimate edition 2500-ért... elég komoly.
Kérdés fogok-e vele játszani?Nem kérdés, ZSÁKOLVA!)[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
Én is csak az exkluzívok miatt vennék egy használt sima ps4-et, amit kis bukóval tovább is tudnék adni.
Viszont amíg nem lesz több időm játszani, addig felesleges, a mostani ajándékokkal már túllépte a 100-at a ready to install mappám, plusz ugye ott vannak a lemezes játékaim is...
-
gianni85
veterán
Csak hogy helyreálljon a világ egyensúlya... a Sony konf legalább olyan kiábrándító volt, mint az MS
-
Sentinel80
aktív tag
Chumlee, bodry123, Siffredi, Bogyi007,..
Látom, azért akad még aki kitart a régi gép mellett.
Engem addig vonzott a PS4, amíg nem tették fizetőssé a hálózati szolgáltatást, hálózati játékot (valaki azt írta, csak PS3 ig volt free). A visszafele kompatibilitás hiánya pedig nem tetszik.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Destiny 2 nyílt béta konzolokon július 21-23. (előrendelők 19-től játszhatnak már) Megerősítve, hogy Xbox One X-en is 30 FPS lesz a játék. Hja és a konzolos változatok két nappal korábban már szeptember 6-án megjelennek.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Siffredi
senior tag
válasz Sentinel80 #104108 üzenetére
Nekem marad a one s egy jó darabig, nem látom értelmét a váltásnak (még).
Viszont nem tartom kizártnak, hogy a xox helyett veszek egy ps4-et a xos mellé...
Az ingyen tartalmakat én is megkaptam, böngészőn néztem a közvetítést, pc-n.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Halo wars 2 dlc: awekening the nightmare.
Jön a Flood. (Play as the bad guys.)
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
ronaldo
őstag
válasz l.skywalker #104133 üzenetére
Sosem írtam a supportnak még. A support oldalon a kapcsolatfelvételt kell kiválasztani és egyéb témában írni? Vagy hívjam fel őket?
-
EmThor
addikt
Ubisoft gyenge volt.
Semmi új. Űrhajós gyűjtögetésből kinőttem.Assa Creed fél óra prezentációt nézte még, hát szép, de nem volt izgi. Openworld: 30p utazás, 3p eksön.
Beyond 2 meg majd valamikor 2020-ban.
XBOX1X ár infót köszönöm!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Zjunior
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
ez a Beyond good and evil2 nem volt gyenge
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nagyon komoooooly sokkal jobban tetszik mint a 3 meg a 4 FC5 [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ronaldo #104131 üzenetére
Azt nem a Mixerből indítottad, hanem a Mixer Tab-ról dobott oda rögtön. Ezt azért rakták be, mert nem ment sokaknak a Mixer. Engem 1x kidobott, akkor nekem is felrakta ezt a cuccot és átrakott arra, de kiléptem és beléptem külön a Mixer app-ba. Írni kell a supportnak, hogy ez lehet-e gond.
-
DaveHutt
őstag
Tekintve hogy egy teljesen jól működő 5 éves HD ready TV van itthon megfelelő méretben, még évekig marad a One S.
-
Chumlee
senior tag
Sokan vannak akiket hidegen hagy a XOX .
Engem sem izgat ,amíg 4k-s lesz a tv. (Az nem mostanában lesz.) -
turikoczka
aktív tag
Gondolom nem vagyok azzal egyedül, h kellene egy xbox one+4k tv bundle...Day1 lesz, már csak a tv kérdéses
-
Bogyi007
veterán
Tökéletesen megfelel számomra az alig féléves S gépem...
Viszont hogy egy Ps4 Slim (Pro?) esetleg nem kerül-e mellé azt már nem zárnám ki egyértelműen...
Tegnap Szegedi PlayIt-en volt szerencsém párom és Sógorom társaságában a Last Guardiant kipróbálni és páromnak is nagyon megtetszett a játék...[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz l.skywalker #104087 üzenetére
Tegnap mixeren néztem az egész eventet, de nem mutat még semmi pluszt a ready to install-ban. Ez miért lehet? Természetesen be voltam jelentkezve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz norbi2010 #104116 üzenetére
SSAA és TXAA, csúcstechnika vagy filmszerű élmény
Ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgot, akkor fullHD megjelenítőn szebb lesz az Xbox One X játék, jobb élsimítást kapunk, nem lesz képtörés. Emellett stabilabb FPS értékeket is kapunk, de arra továbbra sem kell számítani hogy ez 30 FPS-ből 60-at csinál.
Live-Die-Respawn
-
norbi2010
őstag
Valaki elmagyarázná nekem a supersampling-ot? Tehát hogy mivel fog jobban kinézni nekem az, ha a 4K-t 1080p-s monitoron nézem?
-
red6t6
tag
Nekem bugosnak tűnik a mixer a boxon. Nem is számolja a spark-okat. Valami nem kerek vele, pedig tegnap is ezen néztem, illetve próbáltam volna 4k-ban, de időnként átment diavetítésbe. De amikor ment, akkor nem volt gyenge, főleg a Metro!
PC-n tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
Sentinel80
aktív tag
válasz l.skywalker #104110 üzenetére
Csak az egészséged ne menjen rá a sok munkára Luke
-
balazs025
senior tag
válasz l.skywalker #104110 üzenetére
A gyerek(ek)nek jó lesz valami OKJ-s képzés is, nem kell mindenkinek egyetemre menni (persze csak vicceltem)
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez csak guba kérdése. Én csak akkor veszek One X-et, ha maxi sok guba lesz, hogy rögtön csomagban vegyem egy bazi 4K-s tévével, HDR-el meg anyámkínjával. Szóval nálam nem +/- 15k a kérdés, hanem +/- 2-300ezer
Ennyit plusz munkával még össze is tudok hozni, csak akkor a családnak kell elmondani, hogy melyik tervek mennek hátrébb a listán
-
Def26
félisten
válasz parandroid #104081 üzenetére
Mediamarkt -ban van még hírleveles (új feliratkozónak) 10 eurós kipon is amit kasszánál húznak le.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Sentinel80
aktív tag
Látom rohan mindenki venni új gépet Mikor a régi is alig, hogy megvan néhány embernek 1 éve (se).
Én egyenlőre maradok és kijátszom a konzolt, kezdtem x360 al, 1 hónapra rá már XB1 volt (és van 2 hónapja), megszereztem egy raklap BC game t a leárazásban is, most kicsit visszaveszek, nem létszükséglet. Főleg, hogy a tv is épphogy tudja 720p-t.
Látni, ki az aki már ráizgúlt remegve, na de ki az aki egyenlőre marad és nem tervez vásárlást egyenlőre?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha KP-ban fizeted épp annyi
-
vonSux
őstag
De hogy a mai napig tartja magát ez a kegyes hazugság a 99-re végződő árszabással. Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel kevesebb konzol fogyna, hogy ha azt írná le bárki, hogy 500 euro vagy 170 ezer forint...
-
l.skywalker
Topikgazda
Az az Ashen is nagyon tetszik, tegnap nem is rémlett: [YT trailer]
-
dunc
nagyúr
Üdv adott egy headset amin 2x 3.5 jack van. One padba kombinált kell, (4 pólusú) Milyen adaptert kéne vennem, hogy jó legyen hozzá?
-
norbi2010
őstag
válasz l.skywalker #104098 üzenetére
BF1-en én is meglepődtem, novemberben úgy tűnik visszanézek rá.
Plusz még a Shadow of War-t várom nagyon, Bruz szimpatikus nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz l.skywalker #104098 üzenetére
Köszönöm.
E3-at éjfélig néztem boxon mixeren. Be voltam jelentkezve.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest