Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz rdt89 #226667 üzenetére
Sok éve követem a topikot, soha nem írt ide senki hasonlót, ennyit a tróger szervizről. Az ellenkezőjét viszont sokkal többen írták. Nem azt mondom hogy nem fordulhat ilyen elő de azért egy komment alapján trógerezni....
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szemy94
senior tag
válasz rdt89 #225917 üzenetére
Először arra gondoltam, hogy két ünnep közzé kellene aktiválnom, mert akkor nem dolgozok, de most hétfőn kedden sem, az asszony meg igen, szóval ha az ég is úgy akarja, és a két nap alatt jó sz@r idő lesz, akkor van 2 napom most is
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Indiant
addikt
válasz rdt89 #225904 üzenetére
Jól értem, hogy a Konzolos GPU-ban mégsem lesz benne az EA Play? Mert ez az oldal ezt sugallja. (3000-ért/hó) Egyébként aktív GPU-val az Ultimate-et 300-ért akarja adni.
rdt89: köszi, nem is tudtam, hogy sima GP is van. (bár ahogy látom abszolút értelmetlen financiálisan is)Cadal: kár, hogy kamu az akció (leárazottan teljes ár)
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz rdt89 #224620 üzenetére
Nálunk most fejlesztették a hálózatot és alapból a 100-ad net helyett kapjuk az ezrest. Eddig nem is volt vele problémám. Vettem is hozzá egy wifi 6-os routert. Az játsza mostanában, hogy az 5ghz hálózatot eldobja, olyan szinten, hogy az eszközök se látják...
Alig várom játszhassak végre a boxon.MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
addikt
válasz rdt89 #224062 üzenetére
Jaja, tuti. Mondjuk sok ex PS játékos vett Xbox -ot. Jópáran írták már a másik témában. Akár ideiglenesen is.
Sokan mostanában nem fognak hozzájutni a PS5 -höz. Ezt nagyrészt a Sony rontotta el. Ami sajnálatos, mert lassan minden üzletágát hazavágja, ami még működik. Pedig én imádtam anno a márkát.
Siffredi:
Ez elég sok területen így működik. Sajnos...
Játékoknál is amikor nagy! frissítés van nagyon sok esetben lehalnak a szerverek.Én friss konzolos vagyok és ennek ellenére sem lepődök meg ilyen problémákon.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz rdt89 #211834 üzenetére
Ok, de tényleg nem tudtam eldönteni.
Én azt mondom, valamelyik hyperx. Jól is szól, és hosszútávon is kényelmes. Pl a cloud 2 nálam 4-5 óra játék után sem volt gond, az Acer Predator-nál viszont izzadt a fülem. (van egyáltalán ilyen? ) Szerintem érdemes hozzá megvenni a Dolby Access programot is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz rdt89 #211826 üzenetére
Esküszöm, hogy nem tudom eldönteni, hogy tényleg megköszönöd, vagy csak irónia. Ebből a listából az 1., 2., 5 volt nálam, azok tényleg jól szóltak, és a mikrofonra se panaszkodott senki. 4. és 5. nem volt nekem, de ár/leírás alapján azok sem rosszak.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
szimszonos
őstag
válasz rdt89 #207728 üzenetére
Nem kötözköködésből mondom,lehet hogy a játék kijátszása után neked megért volna 5ezret is de még is csak 1500ft-ért vetted meg.Teljes áron lehet meg se vetted volna.Én is behúztam 1 éve kb 895ft volt,még bele se kezdtem,a GTA V miatt nincs időm rá.Ha valakit érdekel most 399ft a Just Cause 2.Sokak szerint a széria egyik ha nem a legjobb része.A 4-nél biztos jobb.Ennyiért ajándék még ha csak 360 játék is,grafikája is vállalható még most is.
-
Alföldi Peti
tag
válasz rdt89 #207562 üzenetére
Az lehet hogy nem lesz baja de ez szerintem akkor se normális. Valami a szinkronozálásal lehet de namvagyok benne biztos. Próbáltam egyszer hogy úgy kapcsolom ki hogy Go Offline és úgy kikapcsolt de lehet hogy amúgy is kikapcsolt volna. Volt Dupla Nat-om de az most jó már de az se oldotta meg.
-
nagyúr
-
Beniii06
addikt
válasz rdt89 #207209 üzenetére
Próbálkozhatsz portforward-al(nem javasolt) vagy *** (már majdnem elfelejtettem, hogy itt tilos leírni ezt a három betűs rövidítést), de a kérdésed alapján ezt nem lesz könnyű kivitelezned, viszont a neten sok leírás található(Open***), hogy otthonra biztonságosan be tudj jelentkezni és elérd az otthoni fájlaidat távolról.
"Got any other secret weapons?"
-
Remiel
őstag
válasz rdt89 #206923 üzenetére
Én is teljesen rákattantam az Odysseyre, mondjuk még csak 18-as vagyok, de látom már előre, hogy ebbe még rengeteg időt bele fogok tolni. A játékélmény, a látvány nekem mind 10/10. Igaz össze-vissza megyek (persze csinálom a küldetéseket) vadászom a mercenarykat, meg kb mindent ami az utamba kerül. Nekem a lopakodás, csendesen gyilkolás jobban bejön mint a nyers erővel haladás, de kinek mi. Nagyon az elején tartok, szerintem még nem is látom át teljesen, de az biztos, hogy minden fillért megért
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz rdt89 #206733 üzenetére
Más a kettő. Egyrészt a 2D-3D miatt is, másrészt a mechanikája. Az Ori sokkal összetettebb irányítással rendelkezik és van benne fejlődési vonal is. Ha valaki feloldja Ori tulajdonságait és elsajátítja a mozgatásának sajátosságait, akkor nagyon szórakoztató, még ha nagyon nehéz is, a Super Lucky's Tale viszont nem rendelkezik skill tree-vel és kevésbé fejlett a mozgatás is. Azt mondanám az Ori a nehezebb játék, de a rókát nehezebb rávenni, hogy azt csinálja amit én akarok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz rdt89 #186632 üzenetére
Uborkás (Ubisoft) játékok akciója van, részemről ebből semmi nem kell...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Medocsabi
addikt
válasz rdt89 #186023 üzenetére
Witcher 3-ba 20-30 óra?? Akkor az alapjáték kb 40%-át játszottad,kiegészítőkkel minimum egy skyrim szint, 100+ óra simán
Az eredeti kérdésre reagálva, én nem, vagyok kényes az FPS számra, de sajnos ez az a játék, ahogy nagyon nagoyn sok helyen érezni, hogy bőven 30alá beesik a frame, van ahol 20 sincs. Egyébként gyönyörű a játék, de kár lenne tagadni, néha belerondít ebbe a vizuális orgazmusba egy-egy lag. -
rdt89
addikt
válasz rdt89 #185164 üzenetére
Már nem engedi szerkeszteni, de aki hasonlóképpen jár ne aggódjon, valami rendszerhiba történhetett:
Nekem speciel egy olyan email címmel engedett az eredeti fiókomba bejelentkezni és állított vissza mindent, amit sose használtam az xboxhoz. Kért telefonszámot is küldött 2 biztonsági kódot, majd most megint minden rendben van, azért kicsit lefőttem meg kell valljam. -
veterán
-
fjudors
aktív tag
válasz rdt89 #182496 üzenetére
ez nem tiszta
mind a négy egy gépe van beállítva, családnak is
Most utoljára a fő fiókkal vettem ajándékba az egy al fióknak.azon aktiváltam be a kódot, működik is, de a többin is elérhető
csak, logika szerint akkor a fő fiókra gyűjtenénk a programok mellé a dlc-ket is..ha a többi társfiók eléri
csak jó lenne ezt aktíválás előtt tudni -
-
-
Bogyi007
veterán
válasz rdt89 #158318 üzenetére
Nem vagyok Insider tag de tegnap este pontosan ugyanezt csinálta nálam is a konzol, aztán ez megjavult és utána a Forza Horizon 2 nem indult el a fentebb már említett Gold előfizetés hiánya/megújításának kérése miatt. Miközben van aktív érvényes Goldom.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz rdt89 #153158 üzenetére
hát érdekes...fullos restart volt már konzolnak? ready to installba semmi sincs?
Ha nem ok akkor support, de lehet reinstall-t javasolnak majd. Az ha nem probléma kipróbálhatod.
Nekem nincs meg a játék, nem tudom tesztelni.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.