Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz tihibaby #224593 üzenetére
Ahogy rdt89 is írja a FM6 lekerült a MS Storeból a licenszek miatt még tavaly.
Idén egyébként a Horizon 3 került le.
Egyébként kiváncsi vagyok hogy a jelenlegi Motorsport 7-Horizon 4 meddig fog maradni, mert előbbi már 3 éves, utóbbi 2. (nagy baj mondjuk nem lehet mivel kölcsönözni lehet őket, mindkettő Gamepass játék)
Új horizon játék szerintem jó ideig nem fog jönni, mivel a Playground az új Fable játékot heggeszti, a Motorsport meg talán jövőre jön. (szerintem inkább 2022-ben)
Ha jól látom a kód amit említettél UK régiós, lehet hogy régióváltással beváltható.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Edgar2621
őstag
válasz tihibaby #223399 üzenetére
Tudom hogy későn reagálok, mert csak most olvasok vissza, de ha még gondolkozol ezen akkor annyit javaslok: NEEEEEE, az ilyen trükközős, szegény cégem már tavaly is gondba került mások miatt embereket kerüld el messziről. Nagyobb ezeknél a rizikófaktor mint ami bevállalható szerintem.
XO: Gollami26
-
persil
nagyúr
válasz tihibaby #223399 üzenetére
Ezt nagyjabol az elso nehany szo elolvasasa utan kell elfelejteni.
Mondjuk sosem ertettem, hogy sokan miert mennek bele ilyenekbe 5 forintos sporolas vegett.
Olyan akciok vannak a store-ban rendszeresen, semmi szukseg ezekre a himi-humi hulyesegkre.Ha meg draga egy jatek, akkor cdkeys.com, vagy hardveraprorol igazi kod, mindenfele varazslat nelkul.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz tihibaby #197537 üzenetére
A sorsolás kicsit tényleg jobb, de azért nézd a másik oldalát. Én soha egyetlen KV-s Mastercardos akcióra nem jutok el, mert nem megyek ki az utcára. Cserébe egész nap a neten lóghatok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
bandi0000
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz tihibaby #190719 üzenetére
Most felre fogtok erteni, es en leszek a bunko, de komolyan ennyire bonyolult a megujulo elofizut bekapcsolva hagyni?
Ezer even letezik mar gold, meg pass, le van irva millio helyre angolul, magyarul, az osszefoglaloban is benne, de amikor elofizetsz barmelyikre, akkor ott is jol lathatoan, erthetoen, nehanyszavas szogegyszeru tomondatokkal van leirva.
Megis a mai napig n+1 alkalommal kell valakinek elmagyarazni.(Pont, mint az ultimate, az is, ha otmillioszor nem lett leirva szajbaragosan, akkor egyszer sem. Pedig az sem szorul semmifele magyarazatra.)
Es meg egyszer elnezest mindenkitol, te pedig ne vedd magadra, semmi szemelyes, csak tenyleg nem ertem, hogy ilyen dolgokon mit kell ennyit magyarazni, mi olyan erthetetlen rajta.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest