Hirdetés
-
GAMEPOD
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #185058 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ingame. Elkezdtem letölteni, megnézem most már mert izgat engem is pontosan.
____
DOOM 3 Xbox One X-en 4K/60FPS [link]
-
rdt89
addikt
válasz
Szerintem ha belépsz a játékba akkor adja hozzá és írja ki. Én csak tippre mondtam a 100-at, mert azt hittem nem fogadta el, de lehet feltelepítem akkor és megnézem, mert most már engem is érdekel .
Sőt állítólag az összes DLC is ingyenes, ha letöltöttem ezt is meg tudom erősíteni.
Update:
14 dolgot tölt le mellé, én csak az alapjátékot vettem meg semmi DLC-t hozzá, így akinek meg van az alapjáték annak is jár minden extra ezek szerint, vagyis én most jelenleg így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini PC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Synology NAS
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Spórolós topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest