Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #239018 üzenetére
A helyzet ennél sokkal egyszerűbb.
A gyerek küldi a tartalmakat android telefonról chtomecast-ra és időnként mellényom a telefonon és az xbox one-t választja. A konzol meg bármilyen jaték közben ,abban a pillanatban indítja a youtube-ot.A yt ni cs beléptetve a konzolon, de mint a helyzet mutatja ennek ahhoz nincs köze.
Minden telefon ami a belső hálón van, listázza az xboxone nevet mint "megjelenítőt"
Azért szerencsére az asszony ,nem szivat ilyenekkel game közben.... -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz MrPeekaboo #238479 üzenetére
Köszi, közben sikerült találni videókat erre a black screen problémára. Úgy tűnik nem egyedi. Este kipróbálom.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
homerhamm
addikt
válasz MrPeekaboo #238464 üzenetére
[link] Szerintem ez.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #238464 üzenetére
Azt a leborult szivarvégit...
Vagy
A jó édes anyád zsírban sült nyelvének pattogzós csillagát...
Vagy
Azta kutyafáját...
Vagy
A cica rugja meg...
Gondolom
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
válasz MrPeekaboo #236891 üzenetére
Mindent elintéz a telepítő.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Micsurin
nagyúr
válasz MrPeekaboo #230706 üzenetére
Ez be van kapcsolva, rendszeresen porszívónak képzeli magát mégse frissít se soha semmit. Szóval useless opció az elmúlt 2 év alapján.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MrPeekaboo #229294 üzenetére
Akkor a gyerekek eddig elég sokszor imádkozhattak esténként, hogy:
-Add uram, hogy az új MS konzol, minél hamarabb megjelenjen és lehessen kapni is!Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #229294 üzenetére
Szeretem a játékleírásaidat, köszi ezeket is! Sajnos emiatt kénytelen leszek követni a másik topikot is...
-
BigBear
senior tag
válasz MrPeekaboo #228926 üzenetére
Nem, az új tulaj is kiléptetheti.
Az általam vett One S is insideres volt, de ki tudtam léptetni. Számomra sem volt magától értetődő, de aztán némi böngészéssel megoldódott. Isider app kell, azzal ki lehet léptetni.[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #228926 üzenetére
Rosszul tudjátok, az új tulaj is kiléptetheti a gépet. Nekem legalábbis sikerült.
-
persil
nagyúr
válasz MrPeekaboo #227299 üzenetére
Nalunk parom tolta vegig az eastshade-et es imadta minden percet.
Amit lattam belole, az szerintem is parades volt. Es "artistically" gyonyorunek tartom. Nyilvan technikailag sehol sincs, de muveszi szempontbol, az egyik legszebb jatek az utobi idoben.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
RicsiSuly
aktív tag
-
vacs
veterán
-
RudY
addikt
válasz MrPeekaboo #220598 üzenetére
Nem biztos, hogy jól tudom és/vagy rosszul emlékszem, de a store-ban nem engedi hosszabbítani a már meglévő EA Play előfizetést, csak kódbeváltással. Ezt viszont a hazai 5500-as áron nem nagyon láttam sehol, inkább csak külföldi beszerzéssel 8000 körül. Így viszont nem biztos, hogy megéri 3 évet behúzni 1 év GPU miatt, ha hardveraprós megoldással 14-16 ezerből ugyanez megoldható.
-
Jovanny2
őstag
válasz MrPeekaboo #219756 üzenetére
Csak nekem rémlik úgy, hogy One-on a játékok sosem voltak régiózárasok? Mobil app csak a gift cardok beváltása miatt kellett. Nem?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #218851 üzenetére
Achi miatt volt szenvedős csak, egyébként szerintem nem, és tényleg könnyebb, mint az "eredeti".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
eL Geri
őstag
válasz MrPeekaboo #217121 üzenetére
Szintén zenész!
Én is tudom ajánlani GP-ben a Carrion—t. Pedig a pixelgrafikát és a metroid pályaszerkezeteket is utálom. De ezek ellenére is nagyon tetszetős indi game. Tegyetek vele probát! -
aktív tag
válasz MrPeekaboo #215993 üzenetére
köszi a tippeket!
a The Shadow Warrior Collection egyébként most 75% kedvezménnyel mennyire éri meg? jó játékok, ismeri valaki?
-
Alcsi69
senior tag
válasz MrPeekaboo #215993 üzenetére
A Dear Esther egy klasszikusnak tekinthető. Nagyjából ez a játék kezdte el az úgynevezett "walking-simulator" kategóriát.
A többit nem ismerem, de mindegyik kifejezetten jónak tűnik. -
vin
csendes tag
válasz MrPeekaboo #215939 üzenetére
Hm. Azt hol látni hogy mi mikor volt akcióban a goldnál? Mert az a 6925 környéke teljesen barátságos ár
vin
-
axlfsi
veterán
válasz MrPeekaboo #215391 üzenetére
The Division 2 -nel is mar nem eloszor elofordult ... de oda hiaba riportolsz. Altalaban csak jobban elbaszni szoktak, nem javitani, ugyhogy nem erdemes
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
mokus1
addikt
válasz MrPeekaboo #212415 üzenetére
Ez úgyis lehetséges hogy másnak ugyanilyen konzolon ugyanezekkel. Ajatekokkal semmi baja?
Volt ujratelepites és ma reset is. -
Beniii06
addikt
válasz MrPeekaboo #212336 üzenetére
Akkor megvalósult az egyik régóta kritizált hiányosság, már csak a magyar nyelv hiányzik a rendszerből. Eddig mit csináltak a fejlesztők egyébként?
"Got any other secret weapons?"
-
AMD Power
titán
válasz MrPeekaboo #212220 üzenetére
Szerintem en is vegig fogom tolni. Van egy hangulata a jateknak. Mar kocsikaztam a Holdon.
-
Game78
tag
válasz MrPeekaboo #206705 üzenetére
Azt le tudná vonni mivel folyamatosan bőven plusz van az egyenlegen.
A bankot hívtam az első eset után látták, de ők azt mondták hogy nincs akadálya a tranzakciónak.
És utána hozzá adtam egy másik kártyát, fizettem vele, most is van rajta pénz és ingyenes goldot nem enged egyik kártyával sem.
Nem értem. -
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #206166 üzenetére
15p volt mire a vizes részt megoldottam, közben meg asszony is zavart.
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #206162 üzenetére
Úgy tudom, a def edition-t könnyebbre csinálták, mint a sima verziót.
-
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #206159 üzenetére
Kell egy kis idő, míg az ember ràérez hogy hogyan és mit merre, de szerintem nem vészes. Tényleg sokszor azért haltam meg, mert figyelmetlen voltam. Ami igazàn idegesített, az az ha elfelejtettem checkpointot letenni, és emiatt buktam egy csomó időt ha meghaltam. A 2-ben màr többször lehet majd menteni, elvileg nem fog kelleni soulstone. Ha jól emlékszem.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz MrPeekaboo #203100 üzenetére
Sikerült nagy nehezen továbbjutnom, így kínzom még vele magam. ;-)
-
Bogyi007
veterán
válasz MrPeekaboo #198478 üzenetére
Akkor inkább meghagyom az egészet otthonra, maximum a 2.0 nem lesz használva...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz MrPeekaboo #198281 üzenetére
Hála az Égnek! Letelt a 3 hónap, visszamigrálhattam magyar profilra. Soha, de tényleg Soha nem akarok török régíóra kerülni vásárlás miatt. Nem ér ez ennyit....
Meg is tudtam rendesen "venni" a Castlevania-t.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AMD Power
titán
válasz MrPeekaboo #198281 üzenetére
A Jurassic World meg nem toltheto. Vagyis igen. Csak ker cserebe 9990Ft-t. :)
-
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #194922 üzenetére
5-öt vàltottam be.
-
persil
nagyúr
válasz MrPeekaboo #192031 üzenetére
"Ha már van vagy váltasz ki Konzolvilág MasterCard-ot, akkor azzal fizetve a készlet erejéig vagy év végéig 9900 Ft egy XO fekete wireless controller kábellal."
Errol irnal pontosabban, ha megkerlek? O.oEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #191544 üzenetére
Szia!
Köszi ezt a leírást is! Mindig elolvasom ezeket a játékleírásokat, és többször ezek miatt kezdtem el velük játszani.
Remélem megtartod ezt a jó szokásod!
-
istvankeresz
aktív tag
válasz MrPeekaboo #189724 üzenetére
Köszi! Megnézem. easy-shop-pal nincs tapasztalatom. game.co.uk-re pedig várokm, hátha BlackFriday-n dobnak valami akciót.
szimszonos: Köszi! Megtaláltam HA-n és Marketplace-n is ott van a 25K-s ajánlat fél év garival. Csábító...de közel a BlackFriday.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
negyven2
veterán
válasz MrPeekaboo #189224 üzenetére
A kékfog támogatás minden olyan kontrollerben van aminek az Xbox gomb körüli rész egyben van a kontroller többi felső részével, és nem egy külön "vájatban" van. A képek alapján ez a kv-s akciós kiadás tartalmazza a kékfog technológiát
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
r.levente75
addikt
válasz MrPeekaboo #187249 üzenetére
Ez egy jó kérdés, hogy a PvZ GW3-ról van e szó. Meg vajon mennyi lesz annak az alapára majd?
-
eL Geri
őstag
válasz MrPeekaboo #187133 üzenetére
Hm, ez a helyszín ismétlősdi nem hangzik jól
Én kb. 1 órát játszottam még csak vele, de a YouTube videók alapján kb. 3,5 óra alatt meg is van. Akor már lassan a helyszíneket be is jártam volna? Grrrr -
HunChris
senior tag
válasz MrPeekaboo #186552 üzenetére
Én is végignyomtam, jó szórakozás volt, köszi az ajánlást.
-
Bep
őstag
válasz MrPeekaboo #186552 üzenetére
Hmmmm... ránéztem, aranyosnak tűnik, lehet bepróbálom majd
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #185761 üzenetére
Sajnos nem kaptam hozzá.
-
Indiant
addikt
válasz MrPeekaboo #184799 üzenetére
-Én is! - vágta rá Kispipi.
(PvZ Picnic (GW3) zárt alfa tesztre meghívót szívesen fogadnék.)[ Szerkesztve ]
-
r3ccardo
tag
válasz MrPeekaboo #181272 üzenetére
Lehet akkor inkább megveszem... Köszi a pontos dátumot.
-
Baltazár123
senior tag
válasz MrPeekaboo #179182 üzenetére
Mikor járt le? Pár napja hosszabítottam Októberig 3750Ft-ért. Mondjuk aki kivár, lehet, hogy nyáron még 300Ft-ért adják a GP-t. Én mondjuk úgy voltam vele, hogy már tisztességből is megvettem ezt, mert szinte csak GP-al játszok tavaly október óta és mindig 300Ft-ért vettem. Kicsit már pofátlannak érzem ezt mert a GP egy remek találmány.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #178617 üzenetére
A profilodat US-re kell migrálni hozzá. Nem csak a lokalizációt kell átváltani, hanem a komplett profilt kell migrálni. Ebben az esetben pl. X360-as játékokat utána nem tudsz csak US profil alól megvenni, amihez kéne US kártya.
(#178618) sundayrobi: itt is így van, csak limitálva van időszakokra. Elméletileg a Vásárlási előzményeknél az account.microsoft.com oldalon ha egy játék refund képes és még nem volt az elmúlt X időszakban visszaváltásod, akkor megjelenik egy erre az opcióra szolgáló gomb/felirat/link. De ha ezt kijátszottad, akkor nem látszik egy darabig. Amúgy elég új még ez az MS-nél pár év múlva lehet, hogy már úgy lesz ahogy te is leírod.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz MrPeekaboo #175972 üzenetére
Jo kis Magyar jatek az Operencia. Megfogom majd azt is nezni....
Alien amugy a maga "kategoriajaban" jo jatek, aki szereti az ilyet hosszutavon.
[ Szerkesztve ]
-
csucsu52
aktív tag
válasz MrPeekaboo #172250 üzenetére
Viszont ha váltok régiót USA-ra elérhető a gemapass 2USD/2hó árért, még 8napig!
Tudnám is fizetni usd egyenlegemből, vagy akár paypallal, de nálunk van a gyerekek accountján még gp.
Akinek nincs jelenleg kipróbálhatná, hogy működik-e... -
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #171369 üzenetére
Lesz hurkakolbász...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #171335 üzenetére
Illetve az is kaphat Béta hozzáférést aki ma nézi az Inside Xbox-ot, ez lesz a Mixpot:
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #171057 üzenetére
Nem sűrűn nézek fel a sok rinya miatt, ami megmaradt a aközösségtől az a Hellblade, Ori és a JC3. Kb ilyen sorban le kéne zúznom mindet, csak jelen esetben még megy a GP-s Wolfi és az Eternal megjelenéséig szeretnék végigmenni az előző Doom-on is.
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #170185 üzenetére
Szintén zenész. Arról nem is beszélve , hogy a játék azzal fogad , hogy már az első percekben 10-15 fps -t is képes S-en produkálni! Instant delete !
-
nagyúr
válasz MrPeekaboo #170185 üzenetére
Péntek óta kétszer próbáltam játszani vele, de egyszer sem sikerült. Vissza is mondom az előrendelést. Mondjuk nem csak emiatt, hanem mert az utóbbi hetekben jöttem rá, h ez is egy (a Destiny-hez hasonló) időrabló játék lesz. Engem csak a sztorija érdekelne valamennyire, az meg jó lesz pár hónap múlva Access-ban is.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #170057 üzenetére
Ez nem only Pc funkció? Ha valaki tud meghívót akkor én szívesen elfogadom
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #170057 üzenetére
Már két napja is tudtam és meg is tettem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #169037 üzenetére
Felesleges bele a magyar felirat. Legalábbis, ha online akarsz vele játszani mások ellen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gaben360
senior tag
válasz MrPeekaboo #168671 üzenetére
Nem sima x,és nem vagyok insider sem.
Igényeltem a javítást,holnap hívom a UPS-t,bár az mailben az állt,hogy nekem kell leadni a ups központba.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #166799 üzenetére
Annyira nem volt nehéz a harcrendszer. én csak annál a nagy dögnél vettem le könnyűre, mert felidegesített. Aztán ment vissza max-ra. Nekem bejött a harcrendszer, pont azért mert nem csak az A-t kellett nyomkodni végig, aztán megölsz közben 500 embert.
A YT meg nagy segítség az tény.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Czimby
addikt
válasz MrPeekaboo #166532 üzenetére
Nem is hallottam még erről a játékról, de most rákerestem és bejön
Lehet beruházok rá.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
r.levente75
addikt
válasz MrPeekaboo #165848 üzenetére
köszi
-
Źşë'
addikt
válasz MrPeekaboo #165214 üzenetére
köszönöm a részletes leírást, akkor azt hiszem hanyagolom egyenlőre a megvételét a dolognak, kár hogy paypal nem játszik náluk, playstation storeból simán lehet paypallal vásárolni - microsoft miért ennyire nyűgös ilyen téren :s
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz MrPeekaboo #165097 üzenetére
ezt hogy kell elképzelni? most BF óta van nekem is boxom, de még nem vettem meg a 200ft-os 1hónap gamepasst, ezt csak bankkártyáról tudja levonni ill. ha megújítást is kérek előre kifizetteti az emberrel ? esetleg paypalról is tud vonni? csak mert nem szívesen bankkártyázom
- akk én is megjátszom azt hogy ha tudom először megveszem a 200ft-os verziót, aztán ha lejár akkor meg a kódot aktiválom
- goldnál gondolom nincs valami ehhez hasonló megoldás?
- ill. felmerült bennem h lehet e mindkettőt (gold és pass) halmozni?! tehát megveszem pl most az 1 hónap 200ft-os a gamepasst, aztán ha látom hogy akciós az éves akkor arra is előfizetek, gondolom biztos lehet ilyet csinálni, csak kérdés hogy összeadja e vagy a megvételtől számolja az aktuális időszakot?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
szimszonos
őstag
válasz MrPeekaboo #165097 üzenetére
Annál így van,de a 200ft-nál nincs ilyen sajnos mert az nem kód,ha nem a Store-ban van.Csak kódos előfizetésnél él a +1 hónap,ez a goldnál is így van.Ott sincs a Store-ban vásároltra +1 hónap.Ellenben ha kártyán kódón veszef,akkor mindegyikhez 3,6,12 kapsz +1 hónapot.Van aki dulirekt a rövidebb lejáratút veszi ha jó árban van,mert akkor 3 hó+1hó ezt megismételjük ha lejár kétszer.Így 3x3 hónap gold feltöltöltő kártyával 12 hónapig lehet goldunk.Sok apró trükk,de anyagilag hasznos hosszú távon pláne.Egész szép summát lehet vele megspórolni,különösebb utánajárkálás,bonyodalmak nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz MrPeekaboo #165055 üzenetére
Most ha jól értem..., a + 1 hónap bonus fent áll
a 200 ft osnál is és trial nál is csak be kell kapcsoljam az
automatikus hosszabítást ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Maxxy10
addikt
válasz MrPeekaboo #164849 üzenetére
Koszi
-
twi452
senior tag
válasz MrPeekaboo #164824 üzenetére
Ez jó hír, sokat meg tud spórolni aki korábban gondolkozott rajta, hogy megvegye mert valószínűleg elmegy tőle a kedve ha kipróbálja 😂
-
válasz MrPeekaboo #164089 üzenetére
Úgy néz ki, hogy az egyik kolléga tud segíteni. Ha nem jön össze, akkor marad ez a lehetőség. Köszönöm az infót.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Leonardo91
senior tag
válasz MrPeekaboo #163319 üzenetére
Újra raktam igen, felkínálta de csak "félig" húztam újra
A játékok fent maradtak. Most jó.
Nem értem, ez mitől volt?| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
KardosAttila
aktív tag
válasz MrPeekaboo #162181 üzenetére
4 óra alatt még ki is lehet 1000-ezni, ez volt az egyetlen játék eddig amiben az összes achit kioldottam, viszont hamarosan kikerül gp-ből, nagyon jó játék, érdemes kipróbálni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #161543 üzenetére
Nem hiszem, hogy van ilyen. Múltkor aktiváltam havernak más régióju goldokat.
-
Kecuhun
senior tag
válasz MrPeekaboo #161543 üzenetére
Közben megpróbáltam a boxon beváltani és ott elsőre sikerült. Ki érti ezt? 😀
-
hefike
tag
válasz MrPeekaboo #160489 üzenetére
Köszi
-
szimszonos
őstag
válasz MrPeekaboo #159908 üzenetére
Köszi a segítséget,akkor a driftzóna versenyeket a végére hagyom,amíg megjön az új patch a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #158616 üzenetére
Miért jó sz.patni magam az inseider programmal ?
Lenne valami plussz amit adnak, azon kívül , hogy nem úgy viselkedik a box időnként mint kellene?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MrPeekaboo #158616 üzenetére
Ezért kérdeztem először, hogy Insider-es e.
Véleményem szubjektív...
-
markknight
veterán
válasz MrPeekaboo #155239 üzenetére
A livelock nagyon jó, de néha be-be akad boxon.
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #155239 üzenetére
Előbbi pofásnak tűnik, köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gduck
addikt
válasz MrPeekaboo #152007 üzenetére
Köszi!
-
hefike
tag
válasz MrPeekaboo #152007 üzenetére
Gow3 feleségemmel coopban király volt,jó game,most kínlódunk a splinterrel...jó game ez is de bszt nehéz...😀
-
gduck
addikt
válasz MrPeekaboo #151762 üzenetére
Milyen kupon kell hozzá?
-
zsolti72837
addikt
válasz MrPeekaboo #151767 üzenetére
Érdekes. Csak olyan van nálam, hogy kívánságlistára rakhatom. Semmi más.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
válasz MrPeekaboo #151762 üzenetére
Van 2 pontom, de nem tudom, hogy kell beváltani kuponra.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
eL Geri
őstag
válasz MrPeekaboo #150298 üzenetére
Én most elösször nem riadnék meg az utazástól, de sehol nem találok reális árban orosz (vagy török) gift card-ot
-
kakuk.tamas
addikt
válasz MrPeekaboo #149698 üzenetére
Mi az, először kevesen játszottunk vele?
Nekem egyébként nem jött be, felejtős game...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
DaveHutt
őstag
válasz MrPeekaboo #149685 üzenetére
Rubel gift cardot honnan lehet okosítani?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz MrPeekaboo #145912 üzenetére
Jó lenne tudni. Ujjam az access vásárló gombon remeg.
-
pauliboy23
senior tag
válasz MrPeekaboo #145848 üzenetére
Destiny 2-őt tudtam, de a többit nem. Nem sok érte az 5200 ft, de megvárom az accessbe kerülést, jobban leköt most az evil within és a quantum break.
-
RudY
addikt
válasz MrPeekaboo #145004 üzenetére
Igen, akinek engedte a ubi klubban, annak küldtem meghívót, legfeljebb átpasszolja valakinek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MrPeekaboo #143977 üzenetére
Jön Xbox-ra is, csak PS4-re jönnek előbb DLC-k, mint WWII-nél is.
Live-Die-Respawn
-
bilon73
aktív tag
válasz MrPeekaboo #143864 üzenetére
vazz..én tegnap kezdtem bele...de most elvetted a kedvem...
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #143864 üzenetére
Ez nekem is fent van a listán
Viszont az NBA Playgrounds-al vigyázz, ha ki akarod "ezrezni". A challenge-es acsi elég bosszantó...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #143690 üzenetére
Köszi a tippet, ki kell próbálnom. A Deadlight úgyis megvár
-
csuvicsuva
addikt
válasz MrPeekaboo #143295 üzenetére
Úgy látom, te még inkább a végére hagytad az előfizetést. Én egyébként kénytelen voltam telefonról megoldani.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Sify
senior tag
válasz MrPeekaboo #143292 üzenetére
Ma délelőtt volt hogy nem ment, de aztán sikerült.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
S e t h
nagyúr
válasz MrPeekaboo #143292 üzenetére
Konzolról ment, máshonnan passz, légüres térben veszett el az erre irányuló kérdésem tegnap este.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest