Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Igazabol talaltam egy pofatlanul jo hirdetest itt ha-n csak egy a gond, hogy vezetek nelkuli es nem tudom mennyit bir ki egy ilyen vagy, hogy mennyire kurodik el az aksi stb...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
red6t6
tag
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
Csabee86
senior tag
Örömmel tudatom mindenkivel, hogy megoldódott a két hete húzódó Xbox Live kód problémám. A mai nap a support küldte az új kódot. Minden jó ha a vége jó.
-
FOXhun
tag
válasz SütiGTi #85589 üzenetére
Mire gondolsz?
Ilyesmit lehet hozzá venni, (de ez felújító készlet):[link]
Ebből van kisebb-nagyobb csomag, akár Kínából... stb.
Amúgy agyaltam rajta, hogy kicserélgetem a gyári kontrollerben a Thumbstickeket, igaz nem lesz Elite, de kb. olcsóbb mint a kontrolfreek, csak a garit bánnám. -
FOXhun
tag
válasz L_YKing #85587 üzenetére
Azért az M80 picit több a semminél, de a térhangzás szempontjából valóban nem sok értelme van, olyan mint egy tuningolt headset adapter, illetve van pár hangzásséma, amik között váltogathatsz ezen keresztül. A Mixamp Pro már jobb választás ilyen szempontból, de úgy hozzá leszel rendesen kábelezve a boxhoz. Nekem egy sima A30 van mixamp pro-val, de nem tudom használni a pro-t, mert a két kutyám általában akkor harcol, amikor pont játszok, így hamar lerendeznék a kábeleket, nálam maradt simán a füles, a Mixamp meg a dobozban. (én M80-at vadászgattam egy ideig, de nem találtam normális árban)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tutorialt tudtam csak elindítani, meló után tudok csak játszani vele többet.
Live-Die-Respawn
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #85591 üzenetére
Köszi, eszemben sem volt.. Akkor majd meglátjuk november 25-én.
-
nagyúr
válasz L_YKing #85587 üzenetére
Ahogy a gianni85 is írta, az első felejtős. Egyébként a KV benézte egy kicsit, mert az nem tudja a 7.1-et! Ha ilyenben gondolkozol szerintem érdemes várni egy-két hetet, mert az Astro oldalán tavaly is voltak nagyon jó Black Friday leárazások.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
SütiGTi
senior tag
Elite kontrollerhez lehet valahol kapni kiegészítőket?
-
sting2
addikt
válasz L_YKing #85583 üzenetére
Nekem nagyon bevált a g933, ezt ugye XO-hoz csak kontrolleren keresztül tudom csatlakoztatni, de meglepő módon nem szól ilyen esetben olyan gyengén, "légiesen" mint pl a PS4-en, ha joy-ra dugom (annak az aksis kivitele nem bírja kellően meghajtani ezeket a fejeseket) .
Sőt, nagyon is energikus, teres, komoly dinamikával.Gondolom a vezetékes "kistesó" pont ilyen jól teljesítene...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #85580 üzenetére
Igen, terhatas a lenyeg csak nem 90-100K-ert.. Erdekes pc-hez meg fillerekert lehet venni XO fulesarakhoz kepest. Gondolom ugy nem jo, hogy 3.5 megy a joyba es az usb gepbe... Tul EZ lenne..
-
nagyúr
válasz L_YKing #85579 üzenetére
Szerintem rá tudod csatlakoztatni a kontrollerre, de úgy "csak" egy sima sztereó hangzást fogsz kapni.
Nekem egy 7.1-es TB 500X-em van (ami egyébként egy ipari hulladék), van pár játék amivel elég jó a térhatás, és van pár amivel észre sem veszed. FPS multinál jól jön azért.. A 800X már jó lehet szerintem, illetve az Astro A50 is ha 7.1-et akarsz.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #85576 üzenetére
Akkor maga az erosito nem csak a fules... Mert ugye 3.5 es usb (plug and play miatt).
Csak az astronak van ez a fajta kutyuje? Mennyivel tesz tobbet hozza a jatekelmenyhez?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Balage195
csendes tag
Gwent beta kulcs ha valakinek kellene
J2KTH-CYGKY-Q6HWJ-JVVWC-XK79Z
-
nagyúr
Annyira sajnállak! A WD2-ről jut eszembe! Vajon mikor fog bekerülni a Standard Edition a magyar Store-ba? Van még pár konzolvilágos forint az accountomon, jó lenne abból megvenni, de csak a Deluxe és Gold Edition van fent.
L_YKing: Eszerint nem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
CtiveR
tag
Valaki tudja mikortól válik elérhetővé az Online Free roam a Forza Horizon 2-be? Nem emlékszem rá mikortól lehet, haverom most kezdte el, de neki le van lakatolva ez a lehetőség. Talán amikor lenyomta az első Horizon Fesztivál versenyt?
Aláírás.
-
gianni85
veterán
Érdekel valakit Gwent beta? Aki először jelez itt a fórumon (nem privát üzenetben!!!) az kapja
(#85570) pzstm
látom jó kedved van ma[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Infinite Warfare beszámolóm
(#85566) pzstm
Eleget játszottam vele, szerintem többet el sem indítom... (na jó de, megjelenésig még muszáj lesz egyszer kétszer. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
red6t6
tag
Ha valaki már felrakta, akkor visszajelezne, hogy nála is ilyen homály hegyek vannak-e? Előre is köszi!
Nekem nem slim-em van.Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
nagyúr
-
red6t6
tag
válasz bulikavagyok #85555 üzenetére
Hidd el, hogy még annak is szebb a grafikája...
-
Turpiurfy
csendes újonc
Steep Open beta : D9739-KGPPJ-MGXXW-6Y6YY-2CV4Z
Xbox One Gamertag: Turpiurfy
-
nagyúr
-
red6t6
tag
Nem, Moszkvából való digitális, tegnap 23:00 óta lehet vele játszani. Kezdem azt hinni, hogy nálam nem stimmelhet valami, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy 2016-ban mernek kihozni ilyen grafikával egy játékot.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
Steep béta
FF?VF-PYM4T-FVG34-VPHTY-QWWFZ
?=kétszerkettő
Az előző kör után el is ment a kedvem tőle.
(#85544) oriic
Akkor bepróbálom majd, mindig is érdekelt, de nem annyira, hogy pénzt is költsek rá.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #85540 üzenetére
Akkor kipróbálom 😂
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
red6t6
tag
Elkezdtem a Dishonored 2-t... háááát, valami iszonyú csúnya a játék, tiszta paca az egész, nincs egy éles kontúr, mintha vízfestékkel festették volna itatós papírra. Nem tudom, nekem ez nagyon nem tetszik. Ugyanez a stílus figyelhető meg a Skyrim új verziójában. Ha elkezd sötétedni, semmit nem lehet kivenni a tájból. Ezt szándékosan csinálták meg ennyire sz@rul???? Kiábrándító...
Vagy ennyire gyenge hozzá a One????Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Steep béta
Live-Die-Respawn
-
-
hadogabi1
senior tag
válasz bulikavagyok #85540 üzenetére
Köszi Buli. Vittem.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
nagyúr
Steep Open Beta : 623KG-KM79H-37Y3G-77977-3*PXZ
* duplavéAz előző béta alapján csak mazochistáknak!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
lsg
tag
Steep Open Beta
6QP24-JXKCK-GX*TK-7K2FM-3T*4Z
* = 3*3
Jó játékot!
-
csabamigo
aktív tag
-
törölt tag
válasz luciferk #85532 üzenetére
A Sony üzletpolitikája elment a számomra nem igazán szimpatikus irányba. Pénzlehúzás elég sok lépésük. Sony exkuzívjai se hoznak igazán lázba, inkább multiplatform játékok a dominánsak nálam. Most Fallout 4 függő lettem, Xboxon modok, visszafelé kompatibilitás mind tetszik. Kontroller elsőre fura az aszimmetrikus elrendezés miatt, de tetszik nagyon.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Ma én is egy Xbox One S büszke tulajdonosa lettem, PS4-et váltotta.
-
csabamigo
aktív tag
Hölgyek,Urak
Volt valakinek olyan problémája ,hogy a One gép beüzemelése után(kábelel a routerre csatlakozva)más eszközt ledobál a netről(routerről)
A párom Lg telefonja máshol tök jól működik wifin de itthon amióta one van ledobálja ha be/ki van kapcsolva akkor is!
Az én telóm rendben műkszik!Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Gombinyó
őstag
válasz bulikavagyok #85478 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz Stauffenberg #85386 üzenetére
Szia!
En ezt talaltam, ami 1-1ben a HAMA koppintasa, ellenben a leiras nem feltetlenul egyertelmu; vajon tenyleg kompatibilis XO-nal?
Valaki vett mar itt, ettol az eladotol, ebbol a termekbol?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
adalbert1
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #85336 üzenetére
Nekem talán ingyen, vagy nagyon olcsón volt a tracked deliver, igaz 80 font felett rendeltem. Igaz, rendeltem egy MK XL-t is, azt nem tudtam így kérni, viszont sima postával is megérkezett ma (szóval kevesebb mint másfél hét alatt) - kíváncsi lennék, hogy ez mitől függ...
-
zsolesz010
senior tag
válasz lacy86 #85518 üzenetére
Amikor a "spawn" elelején jársz a dropshipen, kiírja, hogy milyen gombot kell nyomni a kártya kiválasztásához. PC-n ez B. Halálonként be tudsz aktiválni egy-egy újat.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
lacy86
addikt
Noob kerdes
TF-ben a burn cardsokat, hogy lehet felhasznalni? 😊
( igy level 44-nel )[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz okibots #85507 üzenetére
Én is remélem. Igaz felváltva fogjuk nyomni majd asszonnyal, úgy talán biztos nem unjuk meg
(#85509) Stauffenberg
Igen, hatalmas jó pont ezért.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Dreimus
senior tag
Amennyiben még nem volt 48 órás zavvi akció:
Xbox One S 1TB 3 játékkal csak 249,99 fontElvileg a zavvi küld konzolt magyarországra.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Atomgeszi #85506 üzenetére
Azért mert a CD Projekt még ilyen régivágású. Ők nem DLC hegyekkel akarják lehúzni a vásárlókat, hanem tartalmas kiegészítőkkel, mint a régi szép időkben. Akkor az "expansion pack" még egy majdnem teljes értékű játékot jelentett.
Remélem a Cyberpunk is hasonló felfogással készül majd.
-
sut3kh
csendes tag
válasz Stauffenberg #85505 üzenetére
Igazad van, annyit nemér az egész hercehurca!
-
okibots
aktív tag
válasz Atomgeszi #85506 üzenetére
Jól tetted, én azt mondom ha van játék akkor ez az ami megéri az árát
Egyhamar nem hiszem, hogy ráunsz. Én egyszer játszottam végig a DLc-kel együtt, a map-ot teljesen kivégezve és nem kevés loot és kraftolás-sal lett benne 260 feletti órám, és nem untam meg...még játszottam volna csak elfogytak a tennivalók
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz okibots #85504 üzenetére
Annyit mondtátok, hogy meg is rendeltem.
Jó is a GOTY, mert nem letöltőkód formában van benne a DLC hanem a lemezen van rajta, így azt se bukom el, ha esetleg majd egyszer megunnám és továbbadnám!
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz sut3kh #85500 üzenetére
Ha úgyis skorpióra gyúrsz, akkor hagyd a One S-t szerintem. Benyeled a buktát most a fat-en, aztán jövőre az S-en is buksz és többet fizettél rá, mintha megvártad volna a skorpiót.
Újabb összehasonlító videók nélkül nem tudjuk, hogy van-e különbség a mostanában megjelent játékoknál is. A Battlefield 1 amúgy fps limites (60 fps), szóval ha a fat is ennyit ment vele, akkor az S is. Az az 5 fps (amit egyetlen játékban tudtak kimérni) meg egyébként teljesen elhanyagolható, alacsonyabb fps tartományban a különbség már csak 1-2 fps lesz.
Sokszor elhangzott már korábban is, hogy a többlet teljesítmény reményében felesleges S-re váltani, vagy legalábbis nem érdemes csodát remélni.
-
okibots
aktív tag
válasz Atomgeszi #85503 üzenetére
Igen, rendes bolt, segítőkészek is, ha úgy adódik
Sajnos vannak olyan lemezek, amik azt a nyelvet tartalmazzák csak, amivel megvannak hirdetve. Számtalan csak német és/vagy angol nyelvű játékkal lehet találkozni itt-ott.
Hirtelen végigfutva GOTY-t 14k-ért találtam legolcsóbban bontatlant. Azt mondom az is jó ár érte. Én még külön vettem meg a DLC-ket hozzá (~9000Ft volt a kettő) és nem bántam meg egyáltalán.
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #85501 üzenetére
Na, felhívtam őket.
Rendes volt a srác, mondta, hogy nem tölt le hozzá frissítést, azért árulják így nyomott áron. Különben van magyarul is, de az 15k...Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz gianni85 #85497 üzenetére
Igen, Én is bánom már, hogy akkor nem zsákoltam be belőle, csak annyi játékom volt, hogy gondoltam rárohad a fejemre, mert mire odáig jutok(mostanáig), hogy legyen időm vele játszani, addigra már lesz sokkal de sokkal olcsóbban is. Aztán konkrétan nincs egy eladó sem(jatekaim.hu-n vissza se írnak, olyan régiek a hirdetések), itt HA-n pedig semmi(más is keresi).
A GOTY ugyanazt tartalmazza, mint a sima verzió(térkép, zenei cd stb. ) plusz DLC-kkel?(#85499) okibots
Köszi!
Ez nem olyan, hogy a gép letölti a 20GB-os(csak mondtam egy számot) frissítést hozzá és magyar nyelv is beleadódik a játékba? Vagy még a játékmenet is ennyire különbözik a simától?Mindenképp magyart szeretnék, nincs gondom az angollal, de ugye, ha a lehetőség adott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest