Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droughert
tag
válasz #87082240 #162902 üzenetére
Christmas Deals Round 1 annak tűnik.
Kis segítséget kérnék. Lehet én vagyok a noob, de sehogy nem jövök rá, hogy az androidos xbox app.-ban hol találom a game pass vásárlás lehetőségét?
Sima xbox appot töltöttem le, a windows store fülömn belül kellene keresnem?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz #87082240 #162127 üzenetére
Ja tényleg, MS Support.
PC-n nem adtàk vissza, a tutorial utàn, mondvàn too much content played.kstcsk
Ugyan úgy MS Garancia jàr hozzà, felesleges a bolttal foglalkozni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
senior tag
-
dunc
nagyúr
válasz #87082240 #159274 üzenetére
Nem értek veled egyet! (A személyeskedésnek meg szerintem nincs itt helye, hogy neked nem szimpatikus az csak egy dolog, de hidd el korrekt ember. )
Nekem most van velük egy ügyletem, a Pécsi boltba vásároltam tegnap, remélem megoldjuk az ügyet, hogy továbbra is a favorit boltom maradjon. -
-
Madoc
veterán
válasz #87082240 #159196 üzenetére
Ok, ezekszerint a ps pro menüje lassabb mint a slimnek. De az X akkoris kurva lassú és akadozik jópár verzió óta. Igen insiderben vagyok 3 éve, igen csináltam párszor gyári visszaállítást,akkor sem jobb. Néha kiadnak tesztelni egy pörgős verziót de el is rontják a következővel.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
mcwolf79
veterán
válasz #87082240 #154980 üzenetére
Nagyon be éld bele magad, annyival szebb nem lesz , hogy szabad szemmel lásd. Az Activision nem az a fajta cég , aki ilyenekre "fecsérelné" a pénzt, hogy az erősebb konzolon szebb legyen. Gyanítom stabilabb lesz a 60 fps oszt ennyi. Amúgy sokan köpködik a COD-ot , De a PS4 béta verziót is szinte naponta hegesztik, napról napra jobban fut És stabilabb. Lassan 1 hete tolom a bétát de szemmel láthatóan javul, a framerate is stabilabb.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
válasz #87082240 #154874 üzenetére
Szia. Először is töltsd le a Kodit az áruházból.
Utána nézd meg itt az összefoglalót: [link]Itt leirtak mindent. Egyébként van kiegészítő direkt filmekhez és sorozatokhoz is. Azokat is érdemes megnézni, ha nem zavar a 720p felbontás. Ha valami gond van, akkor a linken található fórumban tudnak segíteni is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Bep
őstag
válasz #87082240 #154474 üzenetére
Nekem se szokott, de legutóbb egyszer úgy belaggolt a menü S-n, hogy nyomtam a gombot, semmi, megint, semmi, megint, semmi. Mondom mi van már, kontira gyanakodtam hirtelen, hiába nyomogatom.
Aztán egyszer csak pár sec múlva az össze gomb nyomást megcsinálta úgy, hogy előtte fel kellett volna villannia egy epilepszia figyelmeztető szövegnek -
veterán
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz #87082240 #152743 üzenetére
Fél tár? Ha meg 1000 óra alatt nem tanultál meg játszani akkor nem a játék a hibás Az okoskát most elengedem, amúgy ne személyeskedj kérlek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #87082240 #152807 üzenetére
Na abban nem vagyok olyan rossz Így kicsit jobban érzem magam, köszi. Tény, hogy sokat spot-olok, foglalok és heal-elek. Nem vagyok egy kifejezett Rambo alkat
A legjobb mutatóm a game score, de a vesztes meccsek számában top18%-ban vagyok
De ha mindent nézek, akkor látszik, hogy nem a K/D-t üldöztem, mert az összes mutató közül a legjobban az Orders Completed-ben állok Igazi sorkatona vagyok közlegényi tulajdonságokkal
(#152803) Urizen: gyerekes
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vonSux
őstag
válasz #87082240 #152476 üzenetére
Állati jó kommentjeid vannak. El nem tudom képzelni, hogy mit csinálhatott veled a Sony, vagy egy Sony alkalmazott, illetve a Prohardver Ps4 topiknak a látogatói, hogy ott és itt is folyamatosan, tényeket figyelmen kívül hagyva ekézed a konzolt és a használóit. Ha boldog vagy az x-el már nyertél, mi a baj?
-
mcwolf79
veterán
Arcoskodnak, mert a magadfajták járnak oda kelteni a feszültséget. Amúgy azóta már kijött a HZD, GTS (bár ezt SZTEM üti a Forza), Detroit, és az általad említett GOW. Szóval nem csak a 2 éves Uncharted 4 -re lehet arcoskodni.
XO-on van olyasmi,mint a PS4-en a rest mód? Ha pl. töltök lefelé valamit el lehet csucsultatni a gépet ha nem használom, de a letöltést nem akarom leállítani?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
törölt tag
Az 5 millió gow az első hónapban ment el, azóta meglehet annak a duplája is, amúgy ezekkel a 15 órás gyöngyökkel adják el a kétszer annyi konzolt. Igen Lehet ezt ignorálni, ideig-óráig megy, de eljön a pillanat amikor bele kell nézni a tükörbe, aztán neki lehet állni összerántani pár stúdiót, felvásárolni a ninja theoryt, meg ilyenek. Merhogy az ignorancia nem hoz vásárlót.
-
NyMRooD
őstag
válasz #87082240 #151961 üzenetére
De mivel lesz neked jobb a 85-95 Mb/s letöltési sebesség azért mert a PS oldalon rosszabb? Nekem UPC-vel 120Mb/s-ig megy fel a 240Mb/s nettel, a PS meg valamivel lassabb, a steam viszont max sebességgel is szokott tölteni. Szóval jó lenne ha MS és Sony összekapná magát, mert erre a gen-re ez még elég, de a következőnél már kevés lesz (több száz GB-os játékoknál).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #87082240 #151961 üzenetére
Érdemes megnézni a router-eket is, képes-e a LAN 1000Mbps-re (max) vagy nincs-e bekorlátozva csak 100-ra.
De még az 1G LAN-os routerek is van, hogy alig tudnak kiköhögni 200Mbps-t magukból. Típustól és fw verziótól függően.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz #87082240 #149924 üzenetére
elnézve a statodat tényleg "csak játszogatsz". ...és most nem a bf1 -ben töltött időre gondolok, hanem az 1 alatti k/d -re.
Persze én egyet értek Veled is, de fogadd el más emberek más igények.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz #87082240 #149526 üzenetére
Reddit alapján csak azoknak ennyi, akiknek nincs aktív Game Pass előfizetésük. A többieknek teljes áron él a dolog.
A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg.
Az utolsó lehetséges napon megveszem 2500-ért, így lesz majd szűk 1 hónapom az FH4-re novemberben pedig ismét jön úgyis egy akció (black friday) GP-re. Tökéletes. -
DaveHutt
őstag
válasz #87082240 #148474 üzenetére
Kaptam én is évfordulóra Asszonykától X-et. Első vélemény: Forza 3-at és Monster Hunter Worldöt próbáltam. Lefosom mindkettőtől a bokámat, olyan szépek 4k-ban. A Forza 3 teljesen más, mint S-en, az autó festésén tükröződik a környezet, a textúrák sokkal részletgazdagabbak, stb. A Monster Hunter World is átalakult, látom már minden páncélon az összes pikkelyt, nincs fpslag.
Egyelőre ennyi játék jött le, maga a konzol is dekoratívabb a fekete tv-asztalon.
Egyelőre minden forintot megért ez a konzol 4k tvhez.
-
Gijon
senior tag
válasz #87082240 #148474 üzenetére
Grat., ha megvan a Forza, akkor gyere versenyezni. Ez a heti aktuális köridő.
-
negyven2
veterán
válasz #87082240 #148456 üzenetére
Gondolom mivel nem érhető el abba a régióban ezért adják ezt helyette. Ilyesmi okból van most is például Koreában a Zoo Tycoon a mostani One-os Gold játék helyett.
Meg kell nézni, hogy az érkező (főleg 360-as) címek amúgy megvásárolhatóak-e.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mister_X
nagyúr
válasz #87082240 #142905 üzenetére
Várjál, lehet az asszony volt akkor a squad leaderem? Mondjuk nem hiszem, hogy hajnali kettőkor végigsöpört Monte Grappán monarchiai oldalról. Squad leaderemmel ádáz harcokat vívtunk a tabella első helyéért, a győzelem nem rajtunk múlt, az biztos. Jokes on me: ő medic, én assault. Tőlem csak ez a satnya 3.84-es K/D-re fussa csak három hónap kihagyás után.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
istvankeresz
aktív tag
válasz #87082240 #139215 üzenetére
Ha már "kiezreztem", akarom mondani "kiezerhatszázosztam" a DLC-k miatt és van benne 493 órám a jelen pillanatban, illetve most már csak bóklászok XP-t gyűjteni, hogy az összes perk-t kitudjam maxolni, az azt jelenti, hogy beszippantott?
Teljesen igazad van.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Def26
félisten
válasz #87082240 #134858 üzenetére
Ahha. Nincs valami lista vagy leírás erről a nerfelésről?
A másik ami feltűnt és elég zavaró, hogy ha ölök valakit egy pillanatra beakad a kép. Ez talál a játék legelején volt jellemző (megjelenéskor).
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
AMD Power
titán
válasz #87082240 #128455 üzenetére
Munkambol adodoan tisztaban vagyok vele en is....
9 Xbox One-játék, amit nagyon várunk 2018-ban
Az a bizonyos konzol-exkluzivitás -
balazs025
senior tag
válasz #87082240 #127150 üzenetére
Én a múltkorában vettem 19eFt-ért a Hyperx Cloud (Silver) fülest és én még azzal is teljesen meg vagyok elégedve.
Azon is van hangerő szabályzó és némító. A hangja szintén megfelelő. És a memóriahabos párnák nagyon kényelmessé teszik. A levehető mikrofon nálam nagy plusz pontot jelentett.
Bár összehasonlítási alapom nincs, de szerintem 20eFt alatt nem igen találni jobbat.
-
-
válasz #87082240 #126542 üzenetére
A HyperX Cloud fülesekkel az a baj, hogy kevés a basszus (nekem Cloud II van).
mod: Tényleg srácok, lehet a füles hangerejét külön állítani valahogy az xboxon?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
parandroid
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz #87082240 #98495 üzenetére
Tegnap játszottam kicsit a menüvel és gyorsabb, mint korábban volt. Játék közben is azonnal bejön. A dupla nyomásos guide-ról azért majd le kell szoknom. :-) A Beam-et is kipróbáltam, standard módban tudtam nézni magam, de nagyon sokat késett a stream ahhoz képest, ami nálam volt látható. Ezt betudom a netszolgáltatómnak, valószínűleg kicsi a sávszéle külföld felé.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #87082240 #98430 üzenetére
A DLC-k közül egyedül a Far Harbor ér valamit. Automaton, Nuka World még so-so, a többi ilyen építgetős bővítmény, az szerintem értékelhetetlen.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest