Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz ollie #222683 üzenetére
pénzügy év
2021 június 30al van vége Microsoft-nál a 2021-es pénzügyi évnek. A pénzügyi év pedig 2020 július elsején kezdődött.
szóval remélem irónia akart csak lenni nem gúnyos dolog
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Micsurin
nagyúr
válasz ollie #222294 üzenetére
Az a kontroller - üzenet potméter ha az amire gondolok (party - játék hang mixer) akkor azért jár egy hatalmas piros pont a gyártónak. Igazán apróság ellenben a használati értéken extrém nagyot dob!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gáboromm
tag
válasz ollie #221469 üzenetére
"Miért mit vársz? Hogy maguktól szebbek lesznek a mostani játékok?"
Pont erről van szó. Nem lesz még új játék sokáig, ami kihasználja maximálisan a konzol lehetőségeit!Hogy 1-2 év míg a fejlesztők kitapasztalják a most induló új generáció lehetőségeit. + 2-3 év pluszban mire kifejlesztik azt az álleesős grafikai-látványbeli újítást.
Azaz, véleményem szerint nem érdemes 3 éven belül új gen-es gépet venni.
Csak annak, akinek extra fontos a töltési idő, vagy/és a plusz fps szám a fluidabb élmény miatt. Ami mint írtam sem nekem, sem a játékosok 98%-nál semmit nem jelent, azaz nem látnak változást.
Én is csak 3-4 év múlva vennék, de csak ezért veszek majd hamarabb (2021. nyara kb.), mert anyagilag nem vág földhöz.
Ps5-öt talán tavasszal már, mert ott van most pár cím, amit csak ps5 tulajoknak adnak. Gondolok a PS PLUS collection-ra. Az jó ajánlat, aprópénzért kb. 12 jó cím. Amiből érdekel 8.
De most komolyan azért vegyek máris újat, hogy egy gamer délutánom alatt megspóroljak mondjuk 10x20 (200) mp-nyi töltési időből 120-at mondjuk? 2 perc összesen. Annyit nem ér meg!
Én még c64-en nevelkedtem. Ott egy játék 5 percbe telt mire betöltött kazettáról. Hacsaknem fejállítási gondok nem voltak. mert akkor sokszor 5 perc.
Summárum:
Sokáig csak fps+töltési idő lesz érzékelhető. Az is nagyon kevesek számára fontos. ÚGY, hogy az az emberek nagyobb részénél orgazmust okozzon, olyan nem. Nyílván lesznek javulások már jövő évi játékoknál, de a játékosok 98% nem lát semmi különbséget.Az más kérdés, hogy a 2% playerbase játszik az összidő 40-50%-val, mert mindennap nyomják 8-10 órában. A fennmaradó 98% jobb esetben hetente 2 órát ha játszik. De inkább havonta ennyit. Persze itt is van, aki naponta valamennyit. Átlagról beszélek.
A lényeg, hogy ennek a 2%-nak nagyon fontos a véleménye is, meg színvonal. Nekik nagyon fontos már az fps és töltési idő is, némi javulás grafikában. Így az ő véleményük húzza az átlag játékost is.
Ezenkívül olyan gazdag a nyugati (és keleti) társadalom, hogy nagyon sokan a mobiljuk mellé meg se kottyan egy konzol. Jó az! Főleg ajándékba!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ollie #219867 üzenetére
Nem véletlenül. H.R. Griger művei inspirálták az alkotókat, kicsit vegyítve Zidislaw Beksinski-vel. Elég groteszk a végeredmény
https://www.pcgamer.com/behind-the-beautifully-grotesque-art-of-scorn/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
RudY
addikt
válasz ollie #219867 üzenetére
Jól is hangzik:
Game
Scorn is an atmospheric first-person horror adventure game set in a nightmarish universe of odd forms and somber tapestry. It is designed around the idea of “being thrown into the world”. Isolated and lost inside this dream-like world, you will explore different interconnected regions in a non-linear fashion. The unsettling environment is a character itself.Every location contains its own theme (story), puzzles and characters that are integral in creating a cohesive world. Throughout the game you will open up new areas, acquire different skill sets, weapons, various items and try to comprehend the sights presented to you.
Ez a 2018-s Gameplay Trailer viszont jól el volt dugva, legalábbis nekem teljesen kimaradt.
Scorn Gameplay Trailer[ Szerkesztve ]
-
-
elder troll
őstag
válasz ollie #219389 üzenetére
Nekem tetszett, egerezés nem opció egy ideje (main hand), így ki voltam éhezve egy kontrollerrel irányítható diablo klónra. Hétvégén vettem meg a "kieg"et, és nem tudtam eldönteni, hogy a legnehezebb fokozat miatt vagy sem de sokkal nagyobbak voltak a mapok ~2 hónap kihagyás után, talán egy óra kellett a teljes felderítéshez. Raktak be napi küldetéseket, 4 új titkos pálya, stb. Ránézésre mintha endgame tartalommal bővült volna. Megjelenéskor viszonylag hamar végigtoltam, hdd-ssd csere óta most raktam fel először.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz ollie #219306 üzenetére
A legtöbb wireless fejhallgató is még micros nincs ezzel baj, e van. Sony - JBL elvétve csinál TypeC-st többnyire az alsó középkategóriában, közép tájt AKG Y400 mást még nem néztem amiben C-s port lenne.
wesder igen tippre én is ezt mondanám, ezzel a cuccal csak az a baj, hogy SS gyártmány a Rival-om konkrétan elfogyott kétoldalt 1 év alatt, a Siberia V1-em 2x cserélték... hozzánk többet Steelseries gagyiság nem jön. Ennyiért meg végképp nem!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ollie #219301 üzenetére
Mert ez kicsit másképp kapcsolodik mint a mezei BT.
Kontrollerként kezeli a konzol így van rajta hang és be is kapcsolhatja a konzolt.
2:09The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
félisten
válasz ollie #219112 üzenetére
Nézegetem az aprót, de elég elborult árak vannak lemezes One S-re: garis modelleket 60k+ HUF-ért kínálnak, amikor OX-ek mennek 80k HUF-ért, játékokkal, sokszor garival... nem értem.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
parandroid
félisten
válasz ollie #218960 üzenetére
Működhet a dolog, de rá fogja tenni a német, és a magyar áfa közti különbözetet (most éppen 16 vs 27%, azt ugyanis be kell fizetnie a magyar államnak. Ezért kell német címre venni, és utána továbbküldetni. Csak úgy meg a posta drága (20 eur alatt nem fog kijönni).
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
elder troll
őstag
válasz ollie #218147 üzenetére
Freesync 2 csak a hdr-rel kapcsolatos újdonságot hozott emlékeim szerint, a 4K 120Hz miatt várjuk a hdmi 2.1-es kijelzőket. Vagyis egy ideje már várom (lg oled nem "számít"), de még videokártya sincs piacon ilyen kimenettel.
szerk.: megtaláltam.
"A következő nagy lépés a FreeSync 2, amely a FreeSync aktuális állapotát kiegészíti egy olyan újítással, amely a HDR kijelzők esetében lesz lényeges. Mint ismeretes a HDR monitorok a közeljövőben érkeznek, és a CES-en már több megoldás is megmutatja magát."[ Szerkesztve ]
-
válasz ollie #218110 üzenetére
jó persze. én értem ezt is. De a videótartalmak szűrése akkor sincs megoldva.
Én sem az Xbox-on,Sem a pc-n nemvlátzam ilyen korlátozást.
Egyszer kísérleteztem vele, a google fiókkal, kislányom tabletjére szerettem volna ilyet. Na már most. Sikerült is beállítani, hogy Pegi7+ felett tiltson mindent. Ez olyan jól sikerült a googlenek, hogy még a pegi3-as tartalmakat is tiltotta.
Telekom IPTV ugyan ez. Egyszer bekapcsoltam kíváncsiságból,azóta sz@r.Beállítottam, hogy nincs korhatár, de ugyan úgy kér kódot.HBO Go dettó.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz ollie #156533 üzenetére
Semmit sem tudok vásárolni, ha rámegyek a vásárlásra, átirányít az XONE marketplace-re. Be sem tudok jelentkezni, mert a bejelentkezés link nem működik, nem lehet kattintani. És tök mindegy milyen böngészőt próbálok, Edge, Firefox, Chrome, mindegyiken ez van. Az androidos XBOX app is furcsa, ott sem enged vásárolni X360-ra. Az a röhej, hogy pár hónapja minden simán ment, aztán nem tudom mit történt. XBox Goldom még vagy fél évig van. Ja, és Xboxon sem megy a vásárlás, ott is valami hasonló van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz ollie #136708 üzenetére
Érdekes, ahogy haladunk visszafelé a számozással, úgy lesznek egyre gyengébbek a mémek.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz ollie #135943 üzenetére
Ez mondjuk akár jó is lehet.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ollie #135827 üzenetére
https://account.microsoft.com/
Bal oldalt Money & Gift Cards
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
válasz ollie #134051 üzenetére
Jogos, rosszul fogalmaztam meg így visszaolvasva.
Tehát most egy audiofil fülhallgatót használok mindenre.
Szükségem lenne egy Bluetooth fülesre ami jó a boxhoz is emellett tudom használni máshoz is, és nem rossz minőségű, nem lényeg hogy Sure, Denon magasságokig érjen, de azért legyen elfogadható mély-közép.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ollie #133429 üzenetére
"A szolgáltatásoknál lesz változás, pl. a Xbox Live meg EA Access előfizetés esetén, azokat bármilyen store-ban (pl. német) meg kell tudnunk vásárolni magyar accounttal (EU-n belül)."
Szerintem itt sem lesz változás, lévén az ÁFA különbözetet hazai vásárláskor úgyis ki kell majd fizetni, így miért vásárolna más store-ban az ember? (Annyival nem olcsóbb EU-ban más store, hogy érdemes legyen ott venni, már amennyiben persze nem a helyi adókat nézzük)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ollie #133429 üzenetére
Igen a következő két évben igen. De 2020-ban már ez a játékokra is vonatkozni fog.
Szerk:
Amúgy nem minden store számlázza ki a különbözetet. Amikor megnyílt a német xbox store felénk is ott még német áfával lehetett vásárolni.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz ollie #132964 üzenetére
+1, akkor tudsz egy nyelvet igazán, ha képes vagy azon a nyelven gondolkodni és egyből feldolgozni az inputot. Engem már hidegen is hagy a magyar felirat, sőt, idegesít is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ollie #132964 üzenetére
Szerintem tartalom függő. Én van ahol el sem tudom képzelni a dolgot máshogy, mint angolul - ellenben vannak megint mások dolgok, amiket csak magyarul élvezek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
3L1T3
addikt
válasz ollie #132957 üzenetére
Ennek aztán pont annyi értelme volt mint az én hozzászólásomnak. Nem mellesleg ne mondd nekem , hogy perfect angollal neked nem jobb magyar szöveget olvasni?! Hiába tanul meg bárki valamilyen nyelven folyékonyan beszélni, az anyanyelvén amin elsőnek megszólalt mindig kényelmesebb lesz gondolkodnia, értenie.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
sugarforce
addikt
válasz ollie #132754 üzenetére
Dehogynem. Nekem van mentős, tűzoltó és orvos ismerősöm is, egyik sem bővelkedik szabadidőben, arra nincs sokszor idejük a sok éjszakázás, meg 24-ezés után, hogy otthon főzzenek egyet, vagy kitakarítsanak a lakásban, sokszor metrón, buszon, vonaton ülve összekattintgatják, amit rendelni akarnak, aztán benyomják, hogy mikorra várják a futárt és csókolom, le van rendezve.
-
nagyúr
válasz ollie #132258 üzenetére
Nem csak azokon a helyeken gond ez.
Én el sem tudnám ma már képzelni milyen... csak youtube videókon látom mennyire szar a szitu még nyugatra is itt-ott.
Van mikor Skype megy egyéb videókon töredezik a kép, meg szakadozik meg borzalmas a minőség... és ilyenkor azért rácsodálkozik az ember itt nálunk mennyire jó a szitu.
Meg mikor mondja a review videóban a csóka megvette az x játékot és feltette letölteni a kis tizen-huszon megabites vonalán... és másnap már talán tud vele játszani... hát lol...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ollie #131976 üzenetére
Itt azt írja, hogy ugyanazon a hálózaton kell lennie, IP címet tőlem csak akkor kér, ha nem találja meg automatikusan, vagy rosszul értelmezem?
● Network connectivity: The Windows 10 PC and the Xbox One console must be on the same home network.
Options:
● Wired - Ethernet connection (recommended for both PC and Xbox One console)
● Wireless - 802.11 N/AC wireless connection[ Szerkesztve ]
-
-
Fernet
senior tag
válasz ollie #131646 üzenetére
Köszi, lehet megpróbálom, kíváncsi vagyok milyen.
(#131647) bodry123
Pont, hogy magyarban drágább, 10 dolcsi kb. 2500Ft, magyar store-ban meg 3000Ft a játék.
Meg amúgy is van pont 10 dolcsim feltöltve.szerk:
(#131650) l.skywalker
Igen én is pont most néztem. Durva.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ollie #131191 üzenetére
Igen! De érdekes, hogy anno a zene és a film esetében hamar megléptem az evolúciós ugrást és tulajdonos élőformából közönséges előfizető lettem.
De itt valami hátráltat.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ollie #130762 üzenetére
Nem, nem. Ez az oldal csak maga a technológia jelenlegi formájában. Ez lenne vagy lehet portolva Xbox-ra is.
Habár ugye most folyamatban van valami nagy bejelentés hardver fronton is Xboxéknál:
- ez lehet az Elite 2
- ez lehet az MR/VR vonal
- ez lehet a billentyűzet+egér támogatásvagy ezer olyan dolog, ami eddig pletyka szintjén keringett de sohasem jutott el valóságig pl. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest