Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
ranlomadi #232000 üzenetére
A 6900-as csomag: Garantált le/feltöltési sebesség: 5 Mbit/s.
Szerintem az sem lesz elég mindennek, ha minden eszköz használja. Egy 4k Netflix lejátszás is necces ilyenen. Ha nincs más, akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Esetleg telefonon futtatni pár speedtestet mobilneten. Ha van jó 4g lefedettség, akkor az biztosan gyorsabb lesz. -
icemad
nagyúr
válasz
ranlomadi #229604 üzenetére
Eléggé világos nappaliba vette. Napközben teljesen jó a képe, jól is van beállítva. Filmhez tökéletes. Nekem a game mód egy kicsit fátyolos, de érezhető késést nem vettünk észre. Betekintési szögek is jók. Sötétben engem zavart, hogy nincs igazán fekete, de ugye lcd-nél nem is nagyon lehet. Ár értékben szerintem jó. Azt viszont nem tudom, hogy van e hdmi 2.1. Ha tervezel újabb konzollal, akkor ennek nézz utána.
-
-
haverkulum
aktív tag
válasz
ranlomadi #201097 üzenetére
Használom október óta napi rendszerességgel, hibátlan, nagyon jól használható, vettem is miatta egy távirányítót a konzolhoz
4k / HDR tartalmat még nem próbáltam lejátszani vele (konzolon), ha szeretnéd akkor letesztelem ma, csak pár hete húztam be az utp kábelt a nappaliba
-
Exian
addikt
válasz
ranlomadi #188727 üzenetére
Biztos működne vele, de szerény véleményem szerint egy SSD-vel sokkal jobban járnál, persze, húzósabb árban... de én külső SSD-t raktam hasonló tokba és arról sokkal gyorsabb a játékbetöltés. Ha persze kevésbé fontos a betöltési sebesség és a nagyobb tárhely a lényeg, akkor jó lehet.
Az eredeti kérdésre válaszolva, 99%, hogy működne vele, bár nem próbáltam 2 TB-s HDD-vel, de gondolom kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
-
chipesz
őstag
válasz
ranlomadi #173532 üzenetére
Szerintem már minden szükséges információ le lett írva, aki ezek alapján nem tudja megcsinálni, az inkább bele se kezdjen. (Nyilván előfordulhat hogy a végén nem fogadja el a kártyát mégsem, de a folyamatban addig eljutni max 10 perc, egyáltalán nem atomfizika.)
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz
ranlomadi #173339 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy a 2700ft Far Cry 5 az argentin store-ban az pont a duplájába kerül nekünk magyaroknak mint az argentinoknak.Az ok pedig egyszerű,az argentin gift card 500-as ha kapható nagy ritkán az közel 7000ft.Viszont 500 argentin peso csak 3500ft lenne.Tehát kb 5400ft,plussz azért van ahol még erre jön az áfa,argentinoknál lehet hogy nincs.Na meg az sem mindegy hol vesszük,mert pl a G2A oldalon kellemetlen plussz költségek érhetik az embert.Beállítasokban kiküszöbelhető,pl Shield kikapcsolása,vagy havonta vonogat le több euro összeget.Megéri így vásárolni,de azért ezeket jó tudni.Az a 2700ft az min.5500ft,ez minden store checker oldalon kiírt argentin store játékra igaz,min a duplája lesz persze így is olcsóbb mint nálunk ahol 8500ft.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
ranlomadi #151642 üzenetére
REv Edition az az alapjáték és a DLC-k. Most ingyenesen dobálják a DLC-ket a játékhoz. Annyira bazisokan nem játszanak a DLC-s pályákon,de az a 900Ft szerintem nem pénz már érte. De persze te tudod. Egyébként a sok extráról már lemaradtál. premiumos Dupla XP, eventek stb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ranlomadi #140922 üzenetére
Ez nem a komplett játék, csak a deluxe kiegészítőket tartalmazó csomag, külön, ha pl. alapjátékot vettél.
Viszont a Deluxe edition ~9000 Ft magyar store-ban, ami nem rossz ár. Ha hamarabb észre vettem volna..
És nem megy a store checker, ahh.. na mindegy.. Ez most kimarad, szerintem.. Majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz
ranlomadi #140533 üzenetére
Én egy X-et. Edigital eléggé alacsonyra tette a limbólécet.
Amúgy a Hardverapró a legjobb deal.
Jófogáson is érdemes szétnézni, de az értékelési rendszer miatt megbízhatóbb a HA. Simán vehetsz kéz alól garis gépet, ha megkímélt, nincs kockázat a gyári gari miatt.
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest