Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, gondoltam leírom az első komolyabb élményeimet a konzolon
Pénteken mentünk egy baráti lanpartyra falura (kb 25-30 fő) egy barátommal, vittünk konzolokat is, indulás előtt úgy gondoltam beugrok a Konzolvilágba és ha van baráti áron AC: Origins akkor megveszem (elvileg ma hozza a futár az Odyssey-t amazonról és korábban PC-n az első két rész nagyon tetszett, későbbiekkel csak azért nem játszottam mert nagyon nem fogott meg a korszak, amiben játszódnak), legalább lesz mivel játszani a lanpartyn a bootcamp alatt (pénteken segítettünk páran bepakolni, hálózatot én csináltam, a lanparty csak szombaton indult). Eleinte kissé tartottam tőle, hogy mennyire fog megtetszeni konzolon, elvégre világéletemben hardcore PC gamer voltam, utolsó konzolom egy Sega Mastersystem II volt. Eddig a One X-et is javarészt csak média fogyasztásra használtuk itthon (Youtube, Twitch, Netflix, Prime Video, Plex) + néha GamePass-os játékokra. Féltem a 30fps-től, féltem attól, hogy hogyan fog kinézni a játék, milyen lesz, hogy teljesen controllerre leszek hagyatkozva (bár pc-n elég sok játékot azzal játszok, pl régen AC 1-2-t is). Lanpartyn már monitoron megcsodáltam, hogy az én ízlésem szerint gyönyörű ez a játék, nagyon szépen nézett ki (net híján csak lemezről, day1 xone x patch nélkül), alig vártam, hogy hazaérve megnézzem milyen lesz 4k HDR tv-n Hát, azóta is le vagyok döbbenve tőle A 30fps limit eleinte kissé zavaró volt tényleg, de ez tartott kb fél - 1 órán át, utána teljesen elrabolt a játékmenet , itthon a TV-t messzebbről nézve még kevésbé érzem úgy, hogy akadna/szaggatna szóval sikerélmény az első vásárolt játék is a konzolhoz
[ Szerkesztve ]
-
haverkulum
aktív tag
válasz ranlomadi #201097 üzenetére
Használom október óta napi rendszerességgel, hibátlan, nagyon jól használható, vettem is miatta egy távirányítót a konzolhoz 4k / HDR tartalmat még nem próbáltam lejátszani vele (konzolon), ha szeretnéd akkor letesztelem ma, csak pár hete húztam be az utp kábelt a nappaliba
-
haverkulum
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat, be is rendeltem pár játékot
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, amazon.de-n vásárolt dobozos vagy digitális játékokat fogom tudni itthon használni a konzolon gond nélkül?
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, úgy néz ki nálam is előjött az x360 játék vásárlási nyavaja, ezt szeretném megvenni de miután kiírja h milyen kártyával fogok fizetni, rányomok a megerősítésre és csak pörög-pörög-pörög. Valaki le tudná írni, hogy mi volt a megoldás? Emlékszem, hogy többeknek is előjött az elmúlt hetekben de annyi üzenet volt, hogy már nem találom / nem emlékszem rá
-
haverkulum
aktív tag
válasz l.skywalker #199348 üzenetére
Meg van az olyan őrült mint én, aki impulzus vásárlásként megvette az X-et október elején és azóta plex-en néz sorozatokat rajta Bár az utóbbi 1 hétben elkezdtem már játszani is
-
haverkulum
aktív tag
válasz l.skywalker #197727 üzenetére
Uhh, ez nagyon tetszetős, köszi a felajánlást
-
haverkulum
aktív tag
válasz AMD Power #196816 üzenetére
Én még októberben vettem egy Gears 5 limited editiont - annyira tetszett PC-n az 5. rész, hogy utána jött a 4. majd eldöntöttem, hogy az egész szériát akarom - de még mindig totál újoncnak tartom magam a konzolon, igazából amióta megvan alig volt lehetőségem játszani rajta vagy ismerkendi vele, javarészt csak Plex-en nézünk rajta filmet/sorozatot néha, sok volt a munka nagyon novemberben A topikra meg kb 3 napja leltem rá, akkor jött az ötlet, hogy Ph-n mindennek IS van topik, akkor tuti van xbox is
-
haverkulum
aktív tag
válasz r.levente75 #196386 üzenetére
Hú, és ilyen esetben hogy lehet csatlakozni hozzátok? Feltéve, hogy nem zártkörű a rendezvény Meg ilyenkor mindenki ingame voice beszélget vagy hogy? Még elég friss xboxos vagyok szóval nem tudom mi hogyan szokás
-
haverkulum
aktív tag
válasz r.levente75 #196384 üzenetére
Bocsi, hogy így random belepofátlankodok, itt arról van szó, hogy rendszeresen összegyűltök rocket league-ezni?
-
haverkulum
aktív tag
válasz csuvicsuva #196324 üzenetére
a GP-t megfejtettem, de pont ma vettem 3 havit így meghagyom másnak de jó ötlet volt a rejtvényezés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik